fredag imorgonnnnnn

amen hallåådär bloggen! jag sitter och knåpar på min krönika samt respons på hannas som ska vara klar ikväll/lämnas in imorgon i början av lektionen. jag vet inte, men ibland kan det kännas ganska kul att skriva nåt sånt där. iallafall om man har flyt och skriver något man står för! men fyfan vad jävligt det kan vara också när man har noll inspiration. hmmmja, jag taggar upp inför morgondagen nanting! valborg = party = alkohol = soppan är som nöjdast. haha SKOJA. skämt åsido, uttrycket som min trafikantlärare missbrukar... haha. planen är iallafall att käka middag med cirkus 10 sköna bönor. sen får vi se hur kvällen slutar;) nämen det blir nog hur kul som helst! aja, i'm outta heree BYE

YES! YES! YES!

fick precis ett samtaaaaaaal från "micke jordgubbar", och vet ni vad???? JA, jag fick sommarjobbet!!!! jag ska jobba med malin och två andra på ica teg. tror det kommer bli huuur nice som helst! HELL YEAAAH MIN EKONOMI ÄR RÄDDAD:D

update: hörde att fanny också fått jobbet. underbart!! fyra goa tjejer på teg, kan inte bli bättre:)

hårproblem

jag måste till frisören snart igen känner jag. göra ljusa slingor. sist vart det ju fucked up då hon helfärgade min hårbotten i nån guldig färg (fråga mig INTE varför......) då jag egentligen bad om att få mer slingor i håret så det skulle blir ljusare. såja, nu blir ju utväxten heemsk. problemet är bara det att jag är pank. i princip. what to do? jag kan inte gå omkring såhär i typ 2 månader till. nej måste försöka hitta nåt billigt och braaa ställe! funderar på att gå till draggen, undra hur mycket det kostar där. nån som vet eller?? och det blir väl ändå bra resultat fastän dom inte typ är helt utbildade än? så svårt kan det väl inte vara att göra slingor hellerrrr.

störd bild men iaf, vill att mitt hår ska va såhär ljust och fint igen..

kan ni förstååååååååå eller

hur förbannat taggad jag blev på festival nu???? det är jättesoligt ute nu och jag har ätit glass och det är sommar snart och jag måste få fara på festival känner jag! kolla på dessa klipp. kolla. KOLLA. kolla. fattarniiiii????? värmen, människorna, stämningen, musiken. det var allt för nu, goddag.


och ja, sångrösten talar för sig själv. helt. fuckin. amaaaazin.

here they are

god förmiddag! tänkte visa mina nya pjux från nelly. i fredags fick jag ett sms där det stod att jag hade ett paket att hämta ut! vart asglaaaad och for typ raka vägen till ica och hämtade ut dem. hihi. självklart var det också dessa som satt på mina fötter under fredagskvällen när vi gick ut. gorgeous japp! skyhöga japp! men tack vare den höga platån så gjorde det inte ondare att gå i dessa jämfört till ett par vanliga klackar. tur det iaf! solen lyser denna sköna måndag och vi är lediga ett par dagar till - det kan inte bli mycket bättre?! det enda jag har planerat idag är körlektion klockan 13. sen får vi se vad som händeer! juste, skulle ev. träffa malin och jonsson lite senare om jag inte minns fel? nu ska jag dra mig, puss babes!





världens bästa söndag



























dimma

















i bikini

jajemääään, jag sitter i bikini! det var liksom den sista utvägen kände jag. föör detta är outhärdligt! japp, nu det är konstaterat, vår lägenhet ÄR alltså en bastu. på riktigt.  jag dööööööööööör. jag känner igen mig från förra sommaren, då det var precis likadant. vad tyder detta på då? va va va?? jooo, att sommaren verkligen är på ingång! trots att värmen är dryg och jättejättejättejobbig kan jag inte rå för att dra lite på smiilbanden. underbart:) igår blev det party kan man säga. först hos afro och sedan corona. vill inte uttala mig mycket mer om kvällen. hoppas bara att ida fick den födelsedag hon förtjänade och att hon är nöjd osv! nu ska jag fortsätta swettas. peace out

fredaa

just nu har jag hål. har haft trafikant och börjar inte förrän 11.50. jag och malls sitter i mysrummä och chillar:D jag såg på sofies blogg att hon har beställt lite från H&M. wiho, dom har fått in de snygga linnena/t-shirtarna från black book! blir jättesugen på att beställa också:):):) herrå!


sexual heaaliing nanananaa

nu har jag precis skickat in ett gäng muffinsar i ugnen. smeten kändes konstig... hoppas resultatet inte blir åt helvete :D haha, brukar ofta misslyckas när jag bakar.... tråkigt nog! idag har jag övningskört en del och försökt träna på det min körskolelärare påpekade. det går väl sådär, haha, känns jättekonstigt. har inte riktigt fått in den riktiga tekniken ännu. hmmmja. imorgon blire twiisted på corona i och med attt idisen fyller hela 18 vårar! är sjukt taggad!!! kommer bli fett yaoow. aja PEACE.

13 februari:





bajsockså

var astaggad idag. på att få komma hem och mötas av en lapp där det står att vi har ett paket att hämta ut, med grejerna från nelly. MEN NEJ, det har inte kommit än! det är försenat:( men vi misstänker väl att det är flygtrafiken som typ segat upp sig och strulat till det. inte roligt, vill ju har mina skoooooooooooooooooor.

inte fula.. inte fula alls faktiskt

dessa beauties skulle man väl inte tacka nej till. fina till sommarn osvosv. är lite småkär i de övre MmmMMm... finns på diiinnsko.




"du kan köra bil, men inte riktigt rätt"

allesammans, första lektionen på körskolan gick braaa! var lite smånervös innan, men det gick bort snabbt. och ja, som jag hade misstänkt så har jag lärt in mig lite fel. alltså, jag har feel rutiner när jag växlar ner eftersom jag håller in kopplingen för mycket istället för att motorbromsa. ajabaja, inte bra för miljön! men läraren var hur snäll som helst och väldigt förstående, så det blir nog inga problem att lära om sig lite. körde omkring på lite olika ställen på teg och böleäng. och eftersom jag har kört rätt mycket innan så gick väl grunderna rätt snabbt. fick starta/stanna, träna en ny teknik på växling, starta i backe, starta i medlut, backa runt gatuhörn etc. nästa lektion blir på måndag 13.00! 

haha;)


nu ser du ut som ett riktigt [poppppfriiiiik']

oj , var typ så exhalterad över min dans, att jag glömde berätta en liten sak! klockan tre gick jag till körskolan och skrev in mig. körskolan, som förövrigt heter körkort såklart (älskar namnet) och är beläget precis bredvid robertos på teg (lite smygreklam dära). 10 körlektioner, teoripaket och 20 webbtester fick det bli. första lektionen är imorgon 16.05! jag är extremt taggad för nu jävlar ska det bli körkort!!!!!!

jepp det var bara en tidsfråga

kom exakt precis hem från dansen. och måste bara få det sagt, FAN VAD JAG ÄLSKAR DET! missade förra veckan, så jag och hilda fick kämpa lite extra med det gick ju baaaah kung. vi övar för fullt inför idunföreställningen. är grymt taggad! nu tänkte jag lägga in några bilder på min b- rodeR. jaa, han har klippt sig. kan ni gissa vilken frisyr?;) nu ska jag stressplugga lite. har biologi som ska in ikväll och matteprueba imorgon. wihOoOooooO. peace








the botten is nådd

helt seriöst, alla grupper på facebook har ju spårat ut totalt!!!!! hahaha, alla vet väl vilka jag pratar om? tror jag har lite hatkärlek till dom...... hihihih. anyway, har beställt skorna från nelly nu:D är astaggad på att få dom. frågan är bara när/om jag vågar använda dom och hur jag kommer se ut. men med lite träning kommer det nog lösa sig! japp, det var alltså måndag idag. vilket betyder att jag hade arbetsintervjun idag! och ja, det gick ju hur bra som helst! två sjukt sköna killar som var hur glada och roliga som helst. de berättade om företaget och jag fick berätta om mig själv, de ställde lite frågor osv. riktigt avslappnat var det. känns väldigt härligt och jag hoppas verkligen att dom hör av sig. för det skulle vara väldigt trevligt att tjäna lite pengar i sommar. howevaaahh, nu ska jag försöka ta tag i lite plugg. med betoning på försöka... jaja POSS

wiiiiiiie

Va hos polarn... formaterade.. sen drog jag ;PpPpPPPpp

idag var jag och den här damen och tränade. kändes dock väldigt tungt. kallsvettades typ och kände mig bara allmänt matt. ingen energi där inte! men vi var duktiga ändå:) nu har jag precis hoppat ut ur duschen och ska försöka skriva några rader på biologin. sedan blir det att krypa till kojs och ladda upp inför hemska måndag. och klockan 15.30 ska jag på arbetsintervju!! de ringde nämligen från "jordgubbarna" som jag så vackert kallar dem, om sommarjobb i sommar. malin jobbade ju där hela förra sommaren och jag fick hoppa in ett fåtal gånger, och på så vis har jag fått chansen att kanske jobba nu i sommar. jaja, vi får se hur det går! är lite smått nervös, men det går nog hur braee som helsteee.

gokväll gott folk!




longboard

jag vill ha en longboard!!! vill öva, bli jätteduktig, sen glida omkring på den hela sommaren. jag och mina polerz har snackat om att skaffa longboard under en längre tid, och nu känner jag att det börjar bli dags om det ska bli någonting av! även fredric verkar sugen på att investera en och vi har pratat om att kanske dela på en. men det skulle nog bli jobbigt om man vill använda den samtidigt.... så helst av allt skulle man nog ändå vilja ha en egen. japp, det blir att försöka pumpa fram ett par tusenlappar om drömmen ska gå i uppfyllelse.




blir lite småsugen

imorse föll det snö över umeå. jag kan inte annat än drömma mig bort till medelhavet och värmen.










dagen som Gud glömde

hahaha. ja kära läsare. idag har jag gjort absolut ingenting. vad var det jag skrev i förra inlägget? att jag skulle ta vara på dagen eller nåt? kan ju säga att jag misslyckades ganska stort med det. för idag har jag gjort n-a-d-aaaaaa. eller jag har spenderat min dag i mitt rum och gjort mig iordning. räknas det ens som att göra något? för isåfall har jag gjort mig iordning sen typ klockan 12, alltså i över fyra timmar. vad snabb jag känner mig! har inte ens klätt på mig några vettiga kläder ännu, utan sitter i ett par mjukisbrallor. misslyckat var ordet ja... och jag har bara mig själv att beskylla. men en liten del av mig tycker ändå att det är rätt härligt att inte göra någonting. för det är ju bara dagar som denna man har chansen att slippa åstadkomma något. så, jag deppar inte över detta! för ju sämre dag - desto bättre kväll, huuh? :D

vid den här sandlådan brukade jag sitta dagarna långa när jag var en liten plutt. jag stortrivdes.

platå

är väldigtväldigt nära på att klicka hem dessa skyhöga skor från nelly.com... fredric ska beställa en del, och då är det väl inte mer än rätt att passa på att ta hem dessa samtidigt?? nä nu ska jag försöka ta tag i dagen. hoj!

grattis morfar på 86årsdagen

HALLÅ! det är fredag, det är vackert väder. vi ska strax äta en god middag och därefter ska jag cykla iväg till fanny. måste bara säga att det känns riktigt bra! och som ni kanske ser så gjorde jag en ny header igårkväll när jag inte kunde sova. den får vara tills vidare. meeen nu ska jag dra mig, hoppas ni får en härlig start på helgen!

förresten så ser min lilla fotovägg ut såhär nuförtiden. var ett tag sen jag ändrade foton, så får kanske ta och byta snart.  POSSS PÅ ER ALLA

15 april





















monki

försov mig imorse till drygt halv åtta. och åtta måste jag cykla för att hinna till skolan. såå eftersom jag bara hade två lektioner så sov jag ut istället. efter 12 träffade jag hanna på stan. hon testade lite bikinisar och jag var smakråd. tog inte med mig några pengar, eftersom jag är pank ungefär. och ja, dom sista små kronorna jag har kvar måste jag faktsikt försöka spara... men såklart, när man inte får, så hittade jag massa snyggt. speciellt på monki. det här skulle jag vilja ha! åååhhhhhh. peace

here we are

hej. jag har precis duschat, eftersom jag haft dans. det gick helt okej, men det känns som att jag kommit bort med träningen helt och hållet under/efter påsklovet. måste ta tag i det känner jag! jaani, jag har inte speciellt mycket att skriva. men kan ju meddela att vi fick tillbaka ett kemiprov idag, vilket gick över förväntan. högt över förväntan rättare sagt, fick vg+ och var endast ett poäng från mvg! blev aaapglad eftersom jag och kemi inte brukar klicka direkt! nej det här får bli ett kortinlägg för nu ska jag föna håret och sedan blir det sängen:) goodnight you all





d-d-d-d-reamworld

tror inte jag kommer kunna sova så bra inatt. har även fysikprov imorgonbitti.







kan ta en sån


så himla sweeeet

under min vanliga bloggrunda hittade jag det här sjukt roliga klippet i filippalunds blogg. jösses vilket lamm, har aldrig sett något sötare.  kuuuuuuung! förresten, skuttar alla lamm omkring sådär roligt?

outfit

i lördags vart det party. förkrök hos anna åström och sedan corona. första gången jag var där faktiskt, och ja, mycket trevligt måste jag säga! jag hade på mig en skjorta från carlings, tröja från H&M, halsband och ringar från urban outfitters och H&M, samt jeansleggings av märket pieces. + klackarrr:)






bling

igår när jag sa till pappa att jag ville pierca tungan möttes jag inte utav några uppmuntrande miner. det skulle allt bli svårt för mig att få jobb i framtiden och det var minsann bara något som jag har fått för mig just nu. och ja, det kommer gå över om ett tag menar han. dumpappa, bara ännu en anledning till att jag ändå vill ta! hihi. påtal om piercingar, igår när jag var på stan en snabbis haffade jag två navelpiercingar på ur&penn. kände att det var dags att byta nu, kan ju vara roligt med lite variation när man haft samma percing i sen jag tog det. och på fredag, ja den 16 april, då är det exakt ett år sedan jag och hanna satt i solen utanför studion och väntade på att det skulle bli vår tur att pierca våra navlar. shit vad tiden går snabbt!

dags att lägga pälsmössan på hyllan

denna ljuva söndag spenderas med min raring HILDA. vi träffades på stan (var i extremt stort behov av ny foundation) och sedan cyklade vi hem till mig för att göra klart vår spanskauppgift. vi har nämligen redovisning imorgon. nämen vi har varit ritkigt duktiga så nu borde vi få nån sorts belöning tycker jag. men iallafall, dagens största hurra går till att hildisen har skaffat blogg!!! och ni hittar henne på hildacarlsson.blogg.se. som jag tjatat, och nu äntligen:D kommer piska henne om hon inte uppdaterar flitigt;) hihhihihi. 

sitter på hildas dator och hittar lite neverseenbefore-pictures. vissa mindre roliga. typ den här, kaos

dunkar lite musik

..och gör mig iordning. laddar upp inför kvällen som kan komma att sluta hursomhelst! det enda jag vet är att jag och hilda ska vara hos anna på umedalen klockan åtta och att vi därefter far på corona. har äntligen laddat mobben med pengar och gratis sms! nu är det den sista helgkvällen på påsklovet och jag hoppas den blir riktigt lyckad:D pussisar!

chicaz

igår var jag ensam hemma, och därför bestämde jag och några vänner för att äta middag tillsammans. underbar idé! det blev en riktigt trevlig kväll med många bilder. sofie och malin stannade kvar lite längre längre än hilda och hanna, och kvällen fick avslutas i min säng med lite behövligt tjejsnack.

på mig hade jag min nya klänning. och jag gjorde  för första gången en fiskbensfläta på mig själv:) 































love at first sight

skonamig.se


abc

kvällen:
restaurangbesök med pappi. det var jättemysigt! åt grillspett med typ grillade grönsaker, pommes och rödvinssås. övningskörde dit och hem. pratade med sofie och vi bestämde oss för att hänga. vi skulle mötas halvvägs och innan jag kliver ut genom dörren inser jag att det regnar. fick använda parrat för första gången i år... (Y) vi gick hem hit och började baka muffins. att jonsson blandade mjöl i sockret som egentligen skulle vispas med äggen var redan ett dåligt tecken för hur våra muffins skulle bli. men vi lyckades lösa problemet och det såg riktigt bra ut. tills... tillss... JA tills klockan ringer och vi tycker dom är lite för kladdiga. jag beräknar att dom borde vara inne i cirkus 2 min till. vad händer? JO VI GLÖMMER MUFFINSARNA I UGNEN. och dom blev snustorra. men jag åt typ ändå 5st :D:D sen har vi sett litegrann av supersugen, eller väldigt oaktivt såg vi den men. samtidigt rensade vi partylistan som numera heter "FETT ME PARTY 2K", snyggt namn huuhh;) nu sitter jonsson och gör en fiskbensfläta på mig hihhi, åh det är så himla fint. fatta i sommar, en slarvig fiskis i ett sommarblekt hår. mmmm, okej jonsson sade just: "skriver du fortfarande på ditt blogginlägg???" med en chockad röst... ska jag ta det som en peek att sluta eller? jag tror det. nu pratar vi med malin i telefonen. wiho, godnatt people!

igår ♥


nytt

det här fick följa med hem från stadnnn igår:
lack - H&M (delar med jonsson)
white denim skjorta - H&M herr
bikiniöverdel - H&M
svart axelbandslös klänning - H&M
grå långärmad t-shirt - H&M herr
glasögon - gina 

haha roligt, allt var typ från H&M;)












gårdagen

jajemän! igår gjorde och och jonsson det vi gör som bäst, nämligen shoppade! det kändes som att det var dags nu och fyfan vad härligt det var. kändes nästan lite som någon slags tröstshopping, liksom ba, jag fötjänar faktiskt den här.... osv:D haha! iallafall, ska fota inköpen och lägga in dem sen hade jag tänkt. efter stan for vi hem till mig och chillade en stund, för att sedan återvända till stan. vi mötte upp hanna och satte oss på eastern palace. efter en stund kom hilda, och vi åt en trevlig måltid tillsammans. fan vad gott det var. vi snackade påå och tiden gick jättesnabbt. plötsligt insåg vi att vi hade suttit där i typ tre timmar! då tog vi en prommenix hem till mig igen och myste lite. jag hade en riktigt härlig dag/kväll med andra ord!

sofie jonsson är bäst

jag är med sophie vi har så skojigt så, jippi!
det här är sofies stjärttecken :D
det här är sofies katt, mimmi heter den!
det här är en ring som sofie vill ha
här är en till.
här en glasöga som sofie vill ha
det här är sofies pengar, hon är rik! (därför är jag hennes konpis)

hejdå lilla ploggen/sofie

your guardian angel.....

hola bloggen. här sitter jag på golvet i mitt rum och chillarbrax! idaaag har jag tränat med sofffe j. det gick helt ok, men var rätt seg och trött. sen så har jag faktiskt städat mitt room. och så gjorde jag en liten rolig anordning för mina glasögon. asså solisar. dessutom har jag fixat in min tv som varit hos pappa och he känns ba bra hee. jaja, kvällens planer är obefintliga och jag är öppen för förslag. ps. har plockat fram min skinnpaj och åh vad jag taggar vårväder. använder den ändå fastän det är lite kyligt och rått ute.. hihi.

annandagen

hej babes! ikväll ska jag va med sofie, ska bara sminka mig sen kommer hon cyklandes hit på den bara marken hihi. hela gårdagen låg jag, i sängen. var en liten annorlunda dag med många tankarrrrr. på kvällen var jag med hanna och även då var sängen vårt place. det var råskönt. somnade till sex and the city. kvällen dessförinnan, alltså i lördags, så var jag med mina goingar fanny och hilda. vi for till en chillig liten fest inne i stan som var rätt skön. många tegare och kända ansikten, vilket var micket roligt. kom inte hem förrän efter 5. kan ha orsakat faktumet att jag låg i sängen i princip hela gårdagen mmm..
iallafall. sist när jag var med jonsson, i fredags, så förgyllde vi kvällen med hemmagjord chokladsås, en hel burk oliver, american pie och massa roliga videobloggar av anagina. hahaha hon är så SJUKTSJUKTSJUKT ROLIG. aja..

zebrish

ytterligare ett tecken på att jag är lite smått uttråkad? jag gjorde en bikini i tävlingen på nelly.com. haha roligt. asså såg priserna, första priset är typ ett presentkort på destination.se på 20000, presentkort på nelly.com på 10000 samt vinnarbikinin och nåt mer. fan vad sjukt:D (men nu har jag ju redan typ sånadär trosor hihi)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


new shit

detta har jag inte visat för eder! i måndags efter skolan svängde jag förbi indiska och haffade ett armband. sen så fick ja ju dessa fina bikinitrosoorna av hanna i födelsedagspresent. sjukt oväntat, men glad blev jag juu:):):)



ovaaah and ooout

okej, nu får min lilla bloggtorka vara över. nu ska jag bli jätteduktig på att uppdatera. det är bara lördagmorgon(förmiddag) och jag börjar typ redan bli rastlös.. rastlösheten har lett till att jag tillochmed tittar på reprisen av talang. intressant jaaa! iallafall. i torsdags skulle ju jag och hilda och petra på corona och 60-dagarsfesten. det blev dock ändrade planer i sista sekunden då vi ändrar oss och vill fara på over and out på äpplet istället. vi köpte typ dom sista biljetterna som fanns kvar! det vart lite förkrök hos hilda och sedan begav vi oss med buss mot stan. kvällen var keeul och jag kom väl hem framåt fyra någon gång. heeer kommer bilder:)













RSS 2.0