Tapas!

Jämarns vad tiden rusar och jag hinner ju knappt uppdatera :'( Nu är det i alla fall fredagmorgon och snart ska jag åka till skolan! Föreläsning 10-12. Ett mörkt moln av tentaångest ligger över mig men å andra sidan är det inte lönt att slösa energi på att gruva. Påminner mig om att bara behålla fokus och plöja igenom alla kapitel lugnt och metodiskt. MEN HJÄLP ÄR SÅ NERVÖÖS, aldrig gjort en tenta tidigare ju?!?!? Har ingen aning om vad som väntar.

Igår jobbade jag också mitt första pass sedan skolan drog igång. 13-17. Gud så nervös jag var innan, kändes så längesedan sist. Smått ångest inför det också ;) Men tiden kom och det var bara att dra dit. Och det gick! Trots lite blackouts (hade glömt mitt användarnam, kortkomandon...) så gick det oväntat fort att komma in i det. Nu känns det lite lättare att ta mig an nästa pass som är nästa lördag... Haha asså det är långt mellan gångerna. Egentligen känner jag att jag skulle vilja slippa jobba helt och hållet men samtidigt så behöver jag fan varenda öre jag kan få. Jag är så märklig när det kommer till sparande/slösande. Å ena sidan kan jag lägga sjukt onödiga pengar på luncher, fikor, kläder - samtidigt som jag har blivit en supersparare när det kommer till pantburkar och kuponger hahahhhhhhh.

Förra veckan var jag och johanna ute och åt på Tapas med våra underbart härliga mammor! Vi har varit grannar sedan barnsben och har numera en tradition att ses minst 1 gång/år och gå ut och äta eller hemma hos någon. Älskare! :) Sen var det min första gång på Tapas, jeez så gott! 

Skola

Mycket i skolan och jag borde ägna mer tid åt att läsa kursboken ist för att kolla på TV och läsa bloggar. Varför ska det vara så förbannat svårt att vara riktigt diciplinerad?! Måste försöka komma på en strategi som funkar för mig. Det är ju trots allt väldigt nytt och har kanske inte kommit in i det helt än. Nu är iaf PH som jag ska titta på haha, så sjukt passande.

Imorgon ska vi ha en liten redovisning/workshop.
 

Hurra för frukost

Hallåhäj! Fredagen är igång men jag är lite trögstartad. Vaknade efter åtta men åt inte frukost förrän en stund sedan. Sett på nyhetsmorgon och surfat runt på datten. Idag är jag ledig igen (fri från föreläsningar). Skönt!! Igår blev vi helt klara med grupparbetet, det tog dessvärre 6 h. Så vi var kvar på skolan 12-18. Det var med blytungkropp och knopp som jag sjönk ned i soffan med lite underbara wraps till middag. På kvällen gjorde jag absolut ingenting mer än att kolla på tv. De var allt från Lyxfällan till Debatt. Älskar debatt. Somnade tillslut i sängen framför TV:n och det var så himla himla skönt. 

Känner mig fortfarande dålig. Usch vill bara må bra! Och vi som ska ha värsta temafesten imorgon, vill verkligen vara pigg. Var även snack om EPP, efter-plugget-pub, i eftermiddag men jag har svårt att se att det skulle få mig att må bättre, snarare sämre! Bu hu hu. Måste ju faktiskt försöka tänka med hjärnan ist för med... ngt annat. Och som vanligt är man inte helt ledig bara för att man inte har något schema. Har halkat efter i våran litteratur så skulle helst behöva läsa två kapitel i boken idag. Måste även ta mig en tur till apoteket (fick massa utskrivet igår för mitt hemska eksem :( ) och jag måste bestiga berget av porslin i diskhon :D Kan bli kul ju!!! Hehe..

Tänkte iallafall bara hylla dagens frukost, bilden högst upp. Köpte blåbär här om dagen för ville göra blåbärsgröt. Idag gjorde jag det och det blev så himla mumsigt. Smakade för fasen blåbärspaj!!! Oj oj oj oj så gott... En annan supernajs frukost som jag slungar ihop ibland är chiapudding. Såhär kan det se ut. 

Åhnej

...Vilket hån mot mig med tanke på mitt förra inlägg. Jag mår inte bra. Inte bra för fem öre. Jag kände egentligen redan igår att jag inte var heeelt 100. Efter träningen mådde jag skit. Trött, sliten och ont i halsen. Slutade ändå med en liten spontan utgång med faddrarna och några nollor. Juristerna håller på att nollas och det har varit aktiviteter i stil med "ekonomer vs. jurister" och givetvis en utgång på det också i samma anda. Hade tänkt stanna hemma pga mitt halvkrassliga tillstånd men jag och Hilda försökte tagga till och rycka upp oss. 
 
Var väl hemma redan runt 00 men det kunde inte rädda min morgon och alla hemska självdestruktiva tankar haha! Usch det kändes verkligen. Upp ur sängen, på med första bästa kläder och upp på bågen. Inge smink, inge frukost... Inte bästa starten på dagen! Svingen kändes extra tung med noll energi och en smygande träningsvärk i låren å rumpan.. Föreläsningen gick väl OK (tack och lov att jag hade en vattenflaska) och därefter satt vi med grupparbete till efter 15.

Nu sitter jag här och snörvlar och gnäller inombords över halsontet som bara blivit värre å värre. Blev bjuden på kräftmiddag hos pappa och fredric, det var mysigt iaf... Passade på att handla lite på Superteg och hämtade ut mitt ICA-student-bankkort :) Nu tittar jag på utfrågningen av alla partiledare och snart börjar PH. Köpte röda kärnfria vindruvor som jag börjat älska som jag ska fika sen :D

Imorogn är vi lediga från föreläsningar men ska ändå upp på Uni och jobba med vårat grupparbete kl 12-16 typ. Ska även på läkarbesök på morgonen - så helt ledig är man ju inte direkt... 

Några bilder från ett mysigt Afternoon Tea på Gotthards i söndags på Katharinas födelsedag! Herregud vad gott det är alltså :D

Komma igång med träningen igen

Jag vill vill vill verkligen försöka få tillbaka lite rutiner gällande träningen igen! Å ja vad mycket bättre jag mår när jag tränar regelbundet. Har väl snittat gymträning 1-2 ggr/veckan under sommaren. Promenader har kanske varierat från 3-4 ggr/veckan till 0 gång/veckan. Sjukt oregelbundet med andra ord. Har väl ätit godis och kakor varje dag sen ett bra tag tillbaka också.. fy på mig! Nä ska verkligen försöka bättra mig på denna fronten, älskar ju hur hela jag mår när jag tränar, de gäller bara att komma in  i de.. Ska göra ett försök nu här i höst, så vi får se hur det går! Hade tidig föreläsning idag, 8-10. Det innebär ju att man i princip har hela dagen kvar, så himla skönt!! Så tänkte därför passa på att kila iväg till gymmet innan det blir lite plugga :)

Nu ska musklerna få ARBETAAAAA

Upplärningsgasque

I lördags hade vi en s k upplärningsgasque med syfte att lära oss hur en sittning går till. Utklädda till Top Gun som har varit temat för nollningsgruppen. Förfest hos en av faddrarna innan det var middag på Skogis och kvällen avslutades på E-puben med massa öl och dans. Gud vad mkt festande det har blivit på slutet.... och det är inte direkt över än heller. Imorgon är det ekonomer vs. jurister i brännboll vilket ska avslutas med utgång på e-puben och på lördag är det fest med tema superhjältar. Våran grupp har väl gjort en liten tvist på detta och valt att vara.... superrika arabiska shejks. Haha. Finner ej ord. Nä nu måste jag återgå till plugget. Har varit tufft att läsa idag, riktigt invecklat :/ 
 

Lördagsjubel

Häääj! Längesedan jag kände mig så lätt om själen och ångestbefriad som jag gör just precis nu. Den där sinnesstämningen har ju en tendens att fluktuera rätt så kraftigt under dagen.. men såhär på lördagsmorgonkvisten med en kopp nypressat gott kaffe och asjävlabra musik i bakgrunden och en förhoppningsvis riktigt rolig eftermiddag/kväll (sittning) som väntar så känns allt jättekul och bra för tillfället. Hoppas den här känslan håller i sig!!! Wie!

Nu ska tänkte jag faktiskt dra på gymmet. Träningen har blivit extremt bortprioriterad på sistone så man får vara glad för de få tillfällena man faktiskt hasar sig dit.

Igår hängde jag med dessa damer från CEP. Massa goooost, gookex och govin! Lärde mig även att äta röda vindruvor :D

Godmorgon!

Nu har jag ätit frukost och ska snart hojja till skolan! Har föreläsning 9-12 och sedan ska vi typ hänga på skolan och försöka plugga lite. Klockan 15 är det brännboll elever vs. lärare. Soligt verkar det vara ute också! Kanske kan bli en rätt härlig tisdag ändå :D
 

Some crazy shit

Haha!!! Jaha??! Har det gått 2 hela jävla månader jag skrev sist? Kan inte tro att det är sant! Happ, så kan det va.

Fast.. Fy fasen så mycket det har hänt sedan sist ändå. Har ju gått från att vara försommar till att bli höst i princip. Hemskt och sorgligt men samtidigt härligt. Hösten känns ofta som en nystart. Men vad har hänt sedan sist då? :) Jobbade ju nästan heltid på TryggHansa från juni till och med förra veckan. Hann med en resa till Värmland med familjen och en långweekend till Amsterdam med älsklingstjejerna. Hängde en del i stugan och på Bettan tack vare govädre. Hann skriva på ett kontrakt för min allra första alldeles egna lgh, gäller till nästa sommar. Kräftskivor hit och utgångar dit. Mycket fest i sommar faktiskt, kul! Hunnit börja studera till Civilekonom. Så sjukt! Det sistnämnda hände dock väldigt nyligen. Idag närmare bestämt hehe. Nollningen började i onsdags den 27:e så det har varit riktigt jäkla intensiva dagar - och idag hade jag min första föreläsning i första momentet i min första kurs. Marknadsföring. Shit vad spännande. Köpte en dator igår också and I love it. En MacBook Pro blev det tillslut efter mycket velande. Förhoppningsvis håller den längre än min förra aka dammsugaren. 

Vet inte hur jag ska förhålla mig till allt det nya. Känner mig faktiskt lite förvirrad till och med. Det är så mycket som händer runt mig och jag hänger inte riktigt med! Har inte riktigt fått någon ordning på saker och ting. Hann knappt vänja mig vid att jobba på TH sen fick jag denna lgh som jag knappt hunnit flytta in i (har ju så många idéer när det kmr till inredning osv som nu bara stannat av) - och nu raka vägen in i studentvärlden som är så sjukt omvälvande, intensiv och uppfriskande. Och inte bara det med alla nya ansikten och aktiviteter. Jag ska tydligen hinna sitta ner och studera också mitt i allt. Och träningen, vad hände med den egentligen? Har knappt tid att tvätta kläder och kylskåpet innehåller typ endast en burk oliver och lite soyamjölk. 

Tror kanske jag bara måste få komma ner i varv och smälta allt som hänt på sistone. Eller så slutar jag grubbla och bara åker med tåget och ser hur det slutar. Har faktiskt köpt all kurslitteratur till första terminen nu iaf, så den "lilla" detaljen kan man ju andas ut över. 
 
NU ska jag se vad jag ska hitta på. Vandrar mest omkring som en vilsen höna i lgh just nu. Så mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Kläder och disk överallt. Köpte två ljuslyktor på Indiska idag faktiskt så att packa upp dem kan ju kanske vara en början.

Puss puss 

RSS 2.0