Gooooooooodmorgon

Hejjjj blokken! Visst är man helt dagvill efter all oregelbunden ledighet som man haft iom julen. Igår, fredag, jobbade jag 15-23. Kändes typ som en tisdag. Idag är det alltså lördag men det känns som... ja jag vet inte vad!!! Inte som en lör iaf! Jag har sovit dåligt inatt. Låg och vred och vände mig i flera timmar kändes det som innan jag kunde somna. Vaknade dessutom flera ggr under natten. Vände på kudden, tog bort alla kuddar, la mig med huvudet nere vid fötterna etc men inget funkade särskilt bra. Men nu är man då vaken! 

Idag åker pappsen och Anna ner till Värmland och lämnar mig ensam i lägenheten. Hade velat följa med men jag har och ska jobba alla mellandagar så jag hinner inte innan jag reser iväg. Har ju fått en till kusin för några veckor sedan och det hade varit såå kul att träffa lillen... men det får bli till sommaren.... Sommaren känns sjukt långt bort btw.

Idag måste jag göra ärenden :D Kul känner jag nu! Jag måste fixa en del inför nyår främst. Har inte helt bestämt vilken klänning det blir men ska undersöka saken närmare idag. Så det blir nog en sväng förbi stan, systembolaget - och skulle även vilja dra till Expo. Kinglig affär ju! Sen hoppas jag på att hinna klämma in ett träningspass också, det är ju så himla skoooj. Ne nu jävlar ska jag gå och äta frukost. 

Triceps-flex hihi (A) 

Annandag jul

Igår var det juldag vilket innebar en given utgång med vännerna. Är typ inte så jättevan att dricka alkohol så blev lite för mkt för oss alla, särskilt för mig. Blev en tidig hemgång och hemsk blykepa idag! Men har gjort det bästa av situationen och sovit ut rejält! Varit ute och gått med Mallan för att få lite frisk lufit i lungorna samt ätit kebabrulle samtidigt vi satte igång Victoria Secret Fashion Show.......... Vem gör så?? Hej hallå ångest :D Men det har varit en riktigt mysig dag ändå! Nu mår jag betydligt bättre och håller på och fixar och donar här hemma, går igenom julklapparna osv. Fick bl.a. ett nytt objektiv, Nikon 18-105 mm, så nu ska jag försöka bli polare med kameran igen. Ska försöka fota ordentligt på nyår hade jag tänkt och framförallt under min stora asien-resa.

Vad händer ikvällrå? Ingen aning! Jag känner att jag vill hitta på nåt men vi får väl se om någon av mina vänner är tillgänglig. Annars kanske jag går en sväng förbi gymmet i ren tristess fastän man inte ska träna dagen efter =/

Hejdå o GO FORTSÄTTNING PÅ ER! 
 
 

Lilla julafton

HEY THERE PEEPS! Jag pausar julfirandet med en hälsning på min kära blogg. Sillen, gubbröran, laxen och ägghalvorna ligger i kaggen och nu väntar det kallskurna. Jag har lilla julafton i dag med pappa och Anna eftersom jag ska fira riktiga julafton med mamma och Per :D Mysigt värre ärre! Jag fullkomligt älskar julmat vill jag tillägga. För ett par år sedan var jag den som endast åt prinskorven och köttbullarna.... Kan säga att det ligger sist på listan numera. Fy farao vad gott det är med all jävla sill och lax!!! Och KALVSLYTAN+ röbetssallad - MUMS! Har till och med börjat smyggilla janssons frestelse?! Omg det spårar. Det är livsfarligt att heta soppelito på julen för jag äter allt jag kommer över :] Senare blir det julklappsutdelning och... ja det var väl allt! 
Idag har jag faktiskt gjort lite nytta och jobbat 4 h övertid. Det känns bra såhär i efterhand men de va fan lite smådrygt asså! Tänk att jag inte har så många timmar kvar att göra på fallet. 9:e januari är min sista arbetsdag och det känns som ett.... absurtum. Ne nu är det kallskurna framdukat och jag måste dra!!! Hajrårå! B-)
 
 
 
 

En bal på slottet

 



Min klänning

Fredag den 6 december är här vilket betyder att Vattenfalls julgala äger rum ikväll. Vi ska vara på Rex mitt i stan så det känns ju skönt att det är nära allt. MEN jag kom egentligen bara för att visa vad jag ska ha på mig and........ hereeeeee it isssssss. Asså det ska bli så kul att klä upp sig, hohoohhooh. Man har ju så sällan långklänning och så. Är dock nervös för hår och smink. Är ju så dålig på lösögonfransar, sotningar och sånt. Tur att polarna är lite bättre. Nu äre pirrpirr i magen!

Pumps

Idag har jag införskaffat mig ett på riktiga, klassiska pumps! Enkla & stilrena. Köpte de främst för att ha något på fossingarna på Vattenfalls julgala, men förhoppningsvis kommer de väl till användning fler gånger också! I think i'm in love hihi.


RSS 2.0