Buhu

Valborg idag och jag var ju taggad som fan på attt ha en klassisk grillmiddag, dricka gott och ha en trevlig kväll med polerzarna. Kommer dock inte att hända för min del då jag har fått munsår runt exakt hela munnen och det har dessutom blivit streptokocker i det. Fick en läkartid igår och fick utskrivet antibiotika och en annan tablett som jag ska knapra i 7-10 dagar. Uäääeeeh. Mår ju ändå bra men det gör ont som fan och känner mig inte supertaggad att visa upp min vackra åkomma. Går ju inte direkt att sminka över :P Så det blir att spara alkoholen som är inhandlad och ta en lugn kväll med pappsen och Anna istället. Funkar ju det också!
 
Ser på på nyheterna och vädret nu, ska tydligen bli 5 grader och mulet/regn i tre dagar i rad nu. Tack för det.... Jag som vill ha vår och värme. För att säga nåt positivt så är jag iallafall dunderglad för att brushman har kommit hem nu :D Vi gjorde en fantastisk grillbuffé med hela familjen i måndags och firade hans hemkomst. Nu behöver jag inte va ensam om dagarna längre då vi är arbetslösa tillsammans ;)

En annan askung grej är att vi har bokat en resa till göteborg!! Jag, Malin och Hilda åker ner för att hälsa på Hanna i miten av maj. Bra där av oss!! Längtar redan. Nu ska jag ut på en morgonpromenad med min kusin Anna, hihi, hejdå. 


Tänk att man badade i detta "poolvatten" till vardags på Filippinerna, Boracay. Så jävla sjukt hur klart och turkost vattnet var i självaste havet. Annat motför Bettnes i norrmjöle ;) 

Hemma!

Okej det blev alltså EN blogguppdatering på hela min resa. Bra jobbat! Nej det var faktiskt värre än väntat men men det var faktist inte så lätt :P Nu har jag varit hemma i exakt en vecka och verkligheten börjar komma ikapp en.  Att komma hem efter drygt tre månader på resande fot kändes till en början nästan lika pirrigt som att åka iväg haha. Att träffa familj och vänner, att sova i en mjuka säng, att ha ett smockfullt kylskåp.. Att kunna gå på affärn och finna normala livsmedel. Att kunna välja bland alla kläder i en garderob och inte bo i en resväska. Att kunna ta en promenad utan att flyta iväg i sin egen svett. Att kunna frysa för att sedan värma sig. Kunna njuta av vårkänslor kunda andas frisk luft. Att kunna duscha i varmvatten. Kunna plocka en påse klassiskt lösviktsgodis och känna smaksensationen i munnen och kunna njuta av en knäckemacka med en ostskiva på!! Ja allt det där, riktigt jävla magiskt till en början och jag ville typ gifta mig med Sverige ett tag :D Men så kommer det andra. En ny märklig känsla.... En slags tomhet! Den där resan som hela tiden har legat i ens framtid är nu över och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av livet nu?! Kicken har lagt sig och man behöver försöka landa i nån slags vardag igen. Verkligen blandade känslor!

Brorsan kommer hem på måndag och det är i alla fall något jag ser grymt mkt fram emot. Han har varit borta sedan i början av november och vi gled precis om varandra i Indonesien. Ska krama han tills han kvävs och sen krama lite till. Hihi! 

Idag har jag i alla fall styrt upp en grej som jag tänkt på enda sen jag kom hem. Aktiverat mitt gymkort på fitness24. Aaah det var skönt men blir lite ledsen i ögat för att jag tappat så mkt, orkar inte mycket och man ser tydligt att man degat ihop en aning under dessa månader borta. Hoppas att det där med muskelminne stämmer in på mig med för annars brinn jag av ! ;) Nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå.

Ett par bilder från Arambol i Goa i Indien, alltså i början av resan :)
 
 
 

RSS 2.0