Mån 09:32

Idag står det jobb på schemat....... Ja komsikom och köp vår smaskiga sushi. Perfekt lunch! Eller varför inte ett litet mellanmål? För att inte glömma middag! Tre pass kvar, mån, tis och ons, innan jag och mina flickor packar våra väskor och drar härifrån. Längtar hur mycket som helst och vill åka NUuuUUuuUUU.

Ikväll ska min fina Johanna slinga mitt hår, det ska bli ruligt.:D



Barcelona II


I just can't get enough

Det är alltid lika jobbigt att ta farväl av honom och veta att man inte kommer få ses, njuta av varandras närvaro på ett bra tag. Förra gången (alldeles nyss också) var vi17 dagar ifrån varandra och den här gången blir det 18 eller 19. Hur länge som helst!! Men känslan av att sedan få träffas igen efter den långa tiden är jävligt motiverande:D Åh så underbart det är alltså. Och gårdagen var king, så den kommer jag leva länge på. Det var vad jag ville säga idag. Nu har jag lust att sticka ut till mamma i stugan, stan känns inte särskilt lockande.

Till något helt annat. Jag och Frisseboi in the big B to the arcelona.


eeeeey

eyey yo! har precis gjort mig iordning, sitter i min säng och på mig har jag mitt nya lakers-linne. gillare fett mycket!! nu ska jag skutta vidare till min pappa där det väntar middag. ikväll tror jag minsann att jag ska till finaste fannyboo och det ryktas om att hon ska bjuda på RABARBERPAJ! MUMS. 



Home sweet home

Hej hej hejhejhej hej hej alla goa typer! Soppan is back! Efter en nästan 2v lång semester till Värmland och Barcelona är jag äntligen hemma igeen. Körde igår cirka 80 mil, själv. Och de senaste veckorna har jag kört runt 200 mil. Åh så drygt det har varit, men pappa påpekar att jag fått jättemkt erfarenhet av det :D Iaf, Barca var KUNG! Vilken sjuhelvetes stad. Staden har allt. Alla sevärdheter, alla hus är hur snygga som helst typ och allt är designat, enormt shoppingutbud, fet playa, kung väder, hur mycket folk som helst från alla delar av världen. Allt man kan önska typ! Her kommer nåra bilds.


Det spöregnar och åskar!!

Skulle egentligen jobbat idag, men bytte bort mitt pass med en annan tjej. Kände verkligen att jag behövde ägna denna dagen åt förberedelser inför resan. Dessutom behövde jag sova uut länge, för imorgon ska jag ju SJÄLV orka köra 75 mil genom Sverige, och då gäller det att vara pigg och alert! Nu tänkte jag sätta mig på balkongen (naat) och käka frulle..

Btw, såhär ser min tele ut just nu........... Fan så ful den är. Den föll ur fickan när jag skulle ta av mig skorna, landade med framsidan rätt ned mot klinkergolvet och detta är resultatet! SKulle kosta runt 2700 för att lämna in den och få den lagad, så  teliasnubben rekommenderade mig att skaffa hemförsäkring med allrisk så skulle jag bara behöva 1500 typ. Men ändå, så jävulskt onödigt!!!

RSS 2.0