Midnatt

Ville bara säga att..... jag går i säng nu och hoppas på det bästa gällande packning och dylikt. Nu kör jag bara. Det får bära eller brista, men nu orkar jag inte tänka mer för min hjärna har kollapsar fan snart. India, soon we´re about to meet!!!!!! Godnatt änglar! Vi får väl se när nästa update kommer, det är lite oklart när jag får tillgång till internet nästa gång.
 
 

Dagen före

 
Nu är det lite smått kaos i huvudet och kaos i väskan. Nervositet, stress och spänning växlar till pirr i magen, glädjerus och en lättnadhet i själen. Sedan oro för att glömma något väsentligt och pressen att hinna vilja träffa alla och göra så mycket som möjligt innan jag åker - för att nästa sekund trippa omkring på rosafluffiga moln igen. Tjena ambivalens, hoppas du kan lugna ner dig snart ;D

Idag flög jag upp ur sängen vid halv åtta, går ju knappt att sova när man är såhär nervig hihi. Gick ut på en morgonpromenad i kylan med min älskade Anna och Elvin. Vi gick väl en timme ungefär. Nu har jag duschat, ätit frukost och försöker hålla ställningarna här hemma. Tittar ut och ser en fantastiskt vintervärld utanför fönstret. Soligt, vitt och extremt vackert. Hade vintern varit såhär vacker varje dag hade jag inte haft något emot den! Synd bara att typ endast 10% av vintern är såhär.

Ska snart in till stan för att göra det allra allra sista ärendena. När jag packade igårkväll insåg jag ju att det var en del saker jag glömt. Bättre sent än aldrig... hehehäe! Sen ska jag träffa min plutta Sofie to the J to the onsson och vi ska äta lucnh tillsammans. Sen tror jag att Malin och Fanny kommer hem till mig så får vi försöka umgås en sista gång allihopen... KNAAS KÄNNS DEEEE!!! Och att Hildur är i Vietnam just i detta nu känns ju också minst sagt märkligt. 7:e februari, i BKK, får jag träffa na :) Längtar lite tills dess faktiskt!

Nej nu får jag fan ta o skärpa mig. Har inte tid med att blogga ;);) Men kommer ju iaf ha med min dator på resan så nån uppdatering lite nu och då borde man ju kunna trolla fram=) 

Just nu outside ma windååw.

Resfebern börjar komma

Jooo men självfallet ska man få känna av lite snökaos innan värmen väntar=D Fast det gick ca 2 dagar med blåst, kyla och snöyra sen blev man panikless.  En enda vit dimma bestående av kaosartad snö utanför fönstret. Börjar känna mig redo att lämna detta, jag vill skutta runt i shorts och tisha ;)

Igår var jag som sagt i Ö-vik med Fanny. Det blev en heldag med mycket shopping och en lunchpaus. Första gången jag var på stan i Ö-vik på riktigt och de var så himla mysigt! Men framförallt - äntligen är resväskan (ryggsäck 70 L) i mina ägor och det känns så jävla lugnande. Nu kan packningen starta på rikt!!!!!!! Har plockat fram mina sommarkläder och lagt fram på sängen.Helt sinnes känns det hahaa! Börjar bli så nervig och spänd nuu :D

Jag måste dock strax ut och brottas med snön... Alla dessa ärenden, det tar aldrig slut. Har rätt många punkter kvar på min checklista som jag skulle vilja få uträttade idag.  Ikväll blir det iaf att koppla av med lite öl/vin med vänner, det ser jag mycket fram emot ♥

 Jag och mamma firade att jag gjort min sista arbetsdag i torsdags med varsin burgare på Lottas. Oj så gott det var och all kärlek till denna kvinna! Henne kommer jag att sakna, vi har nog aldrig varit borta från varandra så länge någonsin :)

Det blev succé

Här ovanför ser ni mina så kallade "mästerverk" som jag släpade till jobbet imorse.. Och de vart otroligt nog inte så pjåkiga! :D Älskade fallet... nu skiljs vi åt.

Nu sitter jag i sängen och har en magisk stund för mig själv med hög och bra musik i lurarna. Det är bland det bästa jag vet! Men ska jag sussa tidigt för imorgonbitti blir det en liten mini-roadtrip ner till Ö-vik, tjohoooooooooooo! Natti natti på er ♥

Why we fight to get on loving I've been wondering

Förbaskade satjävlar!!!!!

Jag skulle baka två kakor ikväll för att jag jobbar min sista dag imorgon. Började med en vit kladdkaka med hallon i men tror ni inte jag bränner skiten? Ställde timern på 15 min - tänker "nej men 2 minuter till bli bra" - sen kommer MAMMA OCH PAPPA in genom dörren och distraherar mig och vi börjar surra på. 7 minuter senare kommer jag på: KLADD-JÄVLA-KAKAN!!!!!!!!!! Sådana här siutationer kan verkligen få mig att gråta. Jag som hade föreställt mig den bästa godaste finaste vita kladdkakan.... nu är den lite brun. Min andra kaka, lyxig chokladkaka, har jag nu påbörjat.. visste bara inte att den skulle svalna under bakduk i typ 40 min, sen ska den vara i kylen och svalna ännu mer, sen ska den vara i frysen i minst 1 h. Därefter ska man göra en glasyr som sedan ska stelna i frysen igen. Bra planerat soppe (Y) Nu märker jag också att jag har gräddat kakan i mitten av ugnen ist för nedre delen :'( Ja detta blev ju kanske inte som man tänkt sig. Hoppas bara mitt hejdå-fika ej blir årets största flopp o att kollegorna faktiskt förstår den goda tanken bakom det hela.

Orsaken till att jag påbörjade baket så sent var för att jag såg Hundraåringen på bio med Anna innan =) Jag är en av dem som inte läst boken innan och tyckte därför filmen va kung! Riktigt rolig. Och hade inte kunnat haft bättre sällskap, så mysigt hade vi ♥

Nej nu ska jag gå borti köket och titta till min lyxiga chokladkaka...  
MVH Mat-Tina
 
 

Yay en kommentar ;)

Blir lika chockad varje gång jag får en kommentar, det händer typ en gång i halvåret..... OM NI INTE BÖRJAR KOMMENTERA MER SÅ SLUTAR JAG BLOGGA :@ ... Eller inte. Lol. Men men jag fick iaf en fråga som löd såhär och jag tänker gå all in och ge ett riktigt svar på tal B-) Ohnej tänk om det är någon av mina närmaste kompisar som driver med mig och så skriver jag värsta seriösa svaret.  Poor little me isf.


Anonym
:
Jag och min sambo ska också åka iväg och resa i Asien! Behöver lite tips :) Har ni bokat boende i förväg? Och skaffar ni visum innan ni åker? Och hur mycket pengar har ni sparat? :D Väldigt svårt att uppskatta hur mycket som behövs!

Svar: Trevligt med fler som ska till Asien! Halva Sverige kommer typ vara där samtidigt :D Våran rutt ser ut som följande:
1. Indien
2. Thailand (pratat lite om att ev. åka över till Burma väst om Thai en snabbis men detta är fortf oklart)
3. Filippinerna
4. Indonesien
5. Malaysia

 

Eftersom vi inte vet riktigt när vi kommer att anlända till länderna så har vi absolut inte bokat alla boenden i förväg. Det enda jag och Fanny har bokat än så länge är vårat hotell i New Delhi, Indien. Vi kommer endast vara där 3 nätter, 15:e-18:e jan, och sen åka ner till Goa. I Goa blir vi från 18:e jan - 7:e feb. Vi tänker nog också boka hotell första natten i Goa så man har någonstans att ta vägen men sen tar vi resten som det kommer. 7:e feb har vi bokat flyg från Goa till Bangkok där vi träffar Hilda och DÄR tog planeringen slut hehe :P Inget mer boende eller flyg bokat.

Vi har ansökt och fått visum till Indien i förväg eftersom det typ var ett krav och ett mindre (större) projekt. Resten har vi inte ansökt om visum till i förväg eftersom man oftast får stanna på platserna X antal dagar innan det krävs visum (thailand 30 dgr tex) och då spräcker vi inte den gränsen samt att man kan ansöka om visum on arrival på resten av våra länder. Det är som jag har förstått det iaf.... Fanny har lite bättre koll på den biten om jag ska va helt ärlig :]

 


Pengar. Ja det är fan inte lätt alltså men jag har väl räknat med att det kan gå allt mellan 50K-70K och ser det som en bonus om jag gör av med mindre. Det är beror ju helt och hållet på vad man sätter för standard på boende, hur man transporterar sig, vad man tänkt göra (ta dykarcert osv kostar ju en del) etcetera. Men man vill ju ha en rätt bra buffert och ha stora marginaler eftersom man inte vill komma hem utan en endaste korvöring på kontot =/


hejdå//taggad tjej

Three more days

Tre arbetsdagar kvar. TRE. 3. Sen äre schlutt på arbete och jag vet inte när/var jag kommer att jobba igen. Imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag åker till Indien. Känns så gräsligt overkligt att jag blir helt snurrig av faktumet i kombination med mina egna tankar. Alla dessa dagar som kom och gick - inte visste jag att det var livet, godnatt :)

2k14 - willkommen

Hello. It's me again...... I brist på annat att göra loggar jag in här =) Sitter under ullfilten och tycker lite synd om mig själv för att jag känner mig lite halvkrasslig och är rastlös. Tack och lov att det är röd dag imorgon - kanske har orken att göra något vettigt då så man slipper ha ångest att man inte gjorde ett skit under helgen ;) Men funderar på att trotsa förkylningen och fara och träna lite lätt på gymmet nu. Mitt gymkort går nämligen ut idag så det känns som en gest. Mot gymmet. Ett sista farväl. Åhnej nu blev jag påmind om det också = ännu mer synd om miiiiig =(( Har ju kort på fitness24 som har 2 månaders uppsägningstid, så vi sa upp det  i början av november då vi inte visste exakt datum som vi skulle dra till Asien.  Det visade sig att vi sa upp det liiiite för tidigt men det var ju inte så lätt att veta då! 

Jaja jag tänkte lägga in nån pica från nyårsaftonen också. Den var jättebra, fick precis allt jag önskade mig: tid med mina älskade tjejer. Alla var samlade. Det var längesen sist! Blev en heldag då alla kom till mig rätt tidigt på dagen, vi spelade musik och fixade och donade med smink och hår i flera timmar typ hahaha!!!! Sen blev det trerätters hemma hos mig då och vid 23 på kvällen åkte vi till en festlokal väst på stan. Dagen efter var också legendarisk. Vi hade sleepover och låg i soffan och såg på barnfilmer. Åt pizza till frukost/lunch och Max hamburgare till middag. Opsiee. Nej nu ska pizzaälskar'n kanske rulla vidare mot gymmet. Pussen!! 
 

RSS 2.0