jag

pluggar kemi.....

men förresten så förlorade färjestad den avgörande matchen på skelleftää och min papi vart really sad. på tal om pappa, såhär fin vart han när han testade mina brillor som jag fick i födelsedagspresent. herregu, imorgon är det två veckor sedan. mmm, back to work.

en helg med hilda och hanna

min helg har varit sjukt slapp. men jag gillare. spenderat både fredag och lördag med hilda och hanna. på fredagen var vi här, fjantade oss och bakade nån god chokladsak. som vi åt upp helt och hållet... mina sköna sov även över här och största delen av lördagen spenderades i sängen. efter fyra någon gång tog vi oss ner till stan och blev sittandes på frasses/max en bit in på kvällen. vi hade beslutsångest över vad vi skulle göra, gå ut eller typ ba chilla? det heela slutade med att alla for hem till sig, och jag måste säga att det var ljuvligt att få lägga sig på soffan och kolla på film tills man vart sådär trött att man inte orkade hålla ögonen öppna längre:)

först kommer en bild på min bror och hans kompisar och därefter lite roliga pics på oss...



























tss

jooo, för såhär frän kommer jag vara i sommar me mina nya glasögon och hatt/kepa hihihihi:)


hennes&mauritz

det här fick jag med mig hem idag efter att ha svängt förbi h&m på vägen hem. en hatt (som jag ska dela med brorsan), två lack, en bustier och en new mascaraa. eftersom jag är pank så utnyttjade jag mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent:]







nu ska jag iväg och dansa såå

kolla på dom är bilderna så länge!
























.....

tjaa bloggen! alltså åeeeh. nu blir det såhär jobbigt igen, direkt vi får mycket plugg blir jag typ deprimerad. inte roligt! har matteprov imorgon och jag har kanske sammanlagt pluggat i 5minuter på det vi ska ha prov på. känns inte lovande kan jag säga! jag kan det verkligen inte. vill inte göra provet! jag och hilda funderar på att skippa det imorgon, och istället göra lite annan nytta. var dessutom tvungen att avboka min frisörtid som ajg skulle ha imorgon 13.30 pga det jäkla matteprovet. om jag är hemma kankse jag kan gå till frissan ändå. AJA får se vad som händer. godkväll.

p.s. var och tränade idag på träna med mina girlies, typ första gången på ett år. kändes helt ok, trots att jag hade glömt mina träningsskor:D

två godingar från veckan som var

vinterexkursion(Y)

biologilabb(Y)

värt

som ni kanske vet var jag hos frissan i fredags för att slinga hela håret. jaa, allt kändes väl bra, tills jag får se mitt hår i spegeln efter att vi sköljt ur färgen. min hårbotten var typ orange/gul. jag fick panik, vafan gjorde hon me mitt hår?? asså, hårizont är fan asdyrt och dom borde ju vara proffsiga, hur jävla svårt ska det vara att slinga ett hår? så ja, är inte direkt nöjd över mitt hår nu. färgen på längderna är jättebra, men hon satte i nån annan färg i hårbotten som jag upplever orange. jag sa det direkt till henne som tur var, och hon ba jaa du kan ju få komma in så lägger vi i några kalla slingpaket längs benan. jatack! det får hon fan göra, har inte tänkt betala 1200 för att få håret fulare än vad det var innnan. ska dit på tisdag och hoppas fan att hon fixar det! sådärja, nu har jag fått utlopp för mina känslor gälllande mitt hår...
såhär såg det ut innan iallafall... innan jag satte mig i den jävla frisörstolen. okej, det är en svartvit bild, man kanske inte ser så bra men!
efter.....



i just wanna live

igår kom mina finaste på fika eftersom jag har fyllt år. jag fick huuur fina saker som helst, ni är bäst ♥ sen stannade jonsson kvar här. då började vi leka lite med svart ögonskugga på varsitt öga (hehe) och sen åt vi middag tillsammans. sen gjorde jag mig iordning och hanna kom hiit, för att senare vandra till fanny. där blev det förfest med lite andra människor och det var trevligt! kvällen slutade med utgång på krogenkrogen. jag tycekr att det var lite sådär, hade gärnat träffat lite mer kända ansikten. menaajaa, idag är jag så extremt sliten att jag funderar på att begå självmord. nämen, asså det känns inge vidare. har ingen vidare lust med en ny skolvecka. det kommer bli en jävla pina. fyfan för allt plugg.










provrum

såhär ser de ut, jackan och tröjan från carrlleee. kvallen är ju värdelös, men såhär ser de ut på iaf:)


gåvor

nu har jag fotat det jag fått i födelsedagspresent, av familj och släktingar. jag är är jättejättenöjd och himla tacksam! idag bytte jag två linnen och ett par tights och har även handlat upp en del av pengarna jag fick... det jag kom hem med då istället finner ni på sista bilden. en jacka(999) och en tröja(499) från carlings samt ett linne(199) från bikbok.


presentkort på hårizont, har bokat slingtid till imorgon! och sen typ en elborste som 'botar' elektriskt hår. passar kung för mig med mitt statiska hår!!!:D:D:D

ungefär sådär såg jag ut igår;) happy


18(!!!!!!!!)

jaha, då var man 18. har haft fullt upp hela dagen, bloggar mer imorgon eller så och visar bilder av vad jag fått. sammanfattningsvis så har dagen varit grrreat, trots vinterexkursion hela dagen;) och tack för alla fina gratulationer. jag känner mig som en zombie nu och därför, ska jag gå raka vägen till sängen efter att jag publicerat detta inlägg.


wellwellwell

ljuva måndag. trots att termometern visade ett antal för många minusgrader imorse, så börjar jag få riktiga vårkänslor! hoppas verkligen detta soliga väder håller i sig och att allt bara smälter bort snart. skolan har flytit på precis som vanligt. vid 13 när jag hade slutat strosade jag runt ett tag på stan i min ensamhet för att sedan fortsätta min färd hemåt. sov på soffan i nån timme för att sedan upptäcka att ajg glömt mina biologisaker på skolan som vi har prov på imorgon. när mamma slutat övningskörde jag till stan och hämtade biologin och mor passade på att göra nåt ärende. (jag har ännu inte påbörjat mina biologistudier, men tydligen ska det vara ett rätt simpelt prov. och tur är väl det, jag får läsa igenom det någon gång innan jag slocknar). i övrigt har kvällen bestått av.. dator. typ det ja. fixat BREDA skidor till vinterexkursionen på onsdag (läs: min födelsedag) och jag känner mig redan riktigt peppad på att få glida ut i den ljuvliga norrländska vinternaturen,hehe! har dessutom läst ut min spanskabok, och oroar mig lite över att vi ska skriva en resumé av bokens handling på spanska imorgon på typ 45-50minuter. det får gå som det går helt enkelt!

jaha, så börjar kvällen lida mot sitt slut. likaså min barndom.. haha lagomt destruktiv där?! men med vidare eftertanke kan man faktiskt konstatera att jag bara är barn i cirkus 39 timmar till. sedan förblir jag adult, en vuxen människa. hemska tanke, haha nämen. känner typ för att leka med barbie nu eller nååt.. SLUTSNATTRAT. dags att runda av detta inlägg, som visat sig bli lite av den ovanligare sorten med mycket text. så, adios babes!

ps. jag har fått äran att bli ny ägare till denna läckerbit. charlotta köpte den när vi var i london, men den var för liten för henne så hon ville gee den till mig. snällt va?!:D

tears of joy

nu har sofie precis lämnat domarevägen och det är hög tid för mig att läsa min spanskabok. vi ska ha läst ut den till imorgon, och jag har skjutit upp detta till allra sista sekund (oväntat?nej). nu är klockan över halv nio och jag har 45 sidor att läsa på spanska. fyfan vad bra det kommer gå!!:D:D jag kommer fatta exakt allt också!:D mmmmjuste.
tack&bock





sugen på att klicka hem..

fräsiga till en svart överdel bara?

vecka tio

TJENA!! som ni vet har jag spenderat mitt sportlov hos mina släktingar nere i värmland. under veckan har vi umgåtts mycket med småkussarna, farmor&farfar och övriga släktingar. en kanonvecka med kalasväder! skid-/snowboardåkning fyra dagar utav sex. hockey, monopol, fika i mängder osvosv;) har övningskört en hel del också, på vägen dit körde jag från umeå till övik. och på vägen hem körde jag totalt ca 25mil men USCH säger jag bara. att köra på motorväg i kolsvart mörker är kanske det värsta som finns:( men iallafall, här kommer bilder, och fler lär dyka upp här på bloggen inom den närmsta tiden:)
































i'm out

nu åker jag iväg till käraste värmland. HA ETT KING SPORTIS och sådära. får se hure blir med updaten därborta, annars hööörs vi nästa helg när jag kommer hem. CIAO!

födelsedagsbarn

ska snart sticka till fanny som fyller 18, STORT GRATTIS ÄNNU EN GÅNG!! hoppas alla får en bra fredagskväll och en härlig start på sportlovet!

och så en jättecharmig bild på mig och födelsedagsbarnet haha:)

heroes or ghosts

TJAA! USCH vilket väder! fyfan, jag blir pissed varje gång jag går utanför dörren. det blåser/snöar vidrigt mycket och det är typ omöjligt att ta sig fram. varje dag när jag cyklar till/hem från skolan svär jag (jag gör faktsikt det) för mig själv och vill ba slänga iväg cykeljäveln långt ner i älven och hoppas att den dör en smärtsam död. och det äger ju att sminket är nere vid hakan också, när man väl är framme. jag längtar extreemt mycket till vår och varmare väder! men jag tror det är påväg nu, det är inte längre 25 minusrader!! (Y) idag äre alltså ooonsdag och det är hildas dag! grattis igen gumsan!! onsdag betyder två skoldagar kvar till sportlov och tre dagar kvar till värmland. onsdag betyder även två dagar kvar tills älskade fanny fyller 18 och två veckor tills även jag gör det. TAGGAR!! dock har vi cirkus 7 st prov/inlämningsuppgifter mellan sport och påsk vilket inte känns överdrivet nice. iallafall, ikväll har jag planerat att skriva dagbok (för det var 18337584 år sedan jag gjorde det senast och jag har lovat mig själv 1359 gånger att göra det och jag måste göra det för att jag får ångest annars att när jag är typ 25/30/40/50 år inte kommer ihåg vad jag gjorde undeer tonåren.. haha). dessutom har jag dans, vilket jag är superpeppad inför. hade även dans igår och det var supersupersuperkul! OJ VILKET FORSERAT INLÄGG DET HÄR BLEV. men det var nog allt jag hade att säga denna onsdag, lillördag. jag unnar mig själv med lite godis hihi. hejdå bitches!

P.S. inte för att jag åstadkommer mycket under mina vardagar, men igår städade iallafall min garderob. ser typ inte ut som sån stor skillnad, men det märks i verkligheten iallafall! :D :D :D

orm

i helgen när jag var på stan med mina brudar gick vi in på butiken skatboet(?) heter det så? iallafall, där finns lite olika prylar, både secondhand och "icke secondhand". och jag säger ba, varför går man inte in där oftare?! så sjukt mycket fräsiga smycken/kläder! jag hittade lite olika saker, men fastnade väldigt för det här armbandet som föreställer en oooorm! 139 kronor fick jag punda ut för det.  sen inne på monki föll jag för dessa jeansshorts, som kostade runt 200kr tror jag! kommer passa extremt bra till sommaren till något vitt/färglatt luftigt linne. (varför känns det som att jag bara köper kläder till sommaren..)


RSS 2.0