It feels like I am just too close to love you.

Är så fokuserad för tillfället. Det enda min hjärna tänker på är de dagar som återstår till min lilla mini-semester. Nu är det 2 arbetsdagar som är kvar att plöjas igenom. Det är nr. 1 som jag ser fram emot. Nr. 2 är Swedish House Mafia i november, äntligen har jag lyckats lägga beslag på två st VIP-tickets. Känns helgrejt!!!!! 

Måste även förmedla lite information om min livssituation för tillfället. Jag är ensam.... ja det är jag. Mamma lämnade Teg förra veckan för Norrmjöle och kvar i lägenheten på Domarevägen är jag. Nu är det mycket att tänka på: diska, laga mat, sätta igång tvätt, storhandla, tanka bilen, vattna blommorna, inte glömma dynorna ute på ballan är bara en bråkdel av de exempel som finns. Det här blir en månads prövotid för att se om jag är redo att ta hand om ett eget hushåll all by myself. Kan ju vara bra att veta innan jag går och haffar en lägga =) 

Fate exists but it can only take you so far, because once you're there it's up to you to make it happen.

Livet på en pinn. Å snart trilla man av'na.
 

Min dag

Idag har varit en fin dag, dels vädermässigt, men också för att jag har gjort en massa finfina saker. After maaa jaaaabb köpte jag en finfin tröja på Monkis realisation. Sedan cyklade jag hem och packade med mig en filt för att sedan återvända till stan. Där mötte jag upp Jonsson och vi åt sushi i parken. Himlarns så fint de va. Det var så härligt och livet kändes gött. Somnade halvt på den där filten i ett redigt sushikoma. Ikväll har jag promenerat som mest. Med min hund i ca 30 minuter och med min finfina Anna och lilla Elvin i drygt 60 min. Jag fick styra vagnen :D Och nu har jag fixat och donat i mitt rum en stund och nu tänkte jag ta migg något att fika och sen ska jag boka en flygresa till sthlm. OH SHIT Jag är hungrig som en björn hejdååååååååååååå

En bekännelse

Började fundera på varför jag har lite småont i olika delar av kroppen idag. När jag gestikulerar känner jag hur det smärtar eller ömmar i mina biccar och när jag går känner jag hur det stramar i höfter och runt benen. För ca 2 minuter insåg jag vart denna smärta måste komma ifrån. Jag har träningsvärk i mina armar för att jag var tvungen bära en KARTA BÄRS från systemet och igenom halva H&M ungefär innan jag gav upp (vid det här laget hade ölen hållit på ramla ur sin kartong ca 5 ggr och jag fick hjälp av en ödmjuk kvinna att få ett nytt grepp om kartongen). VÄrken i benen måste komma ifrån de 15 minuter jag spenderade på gräsmattan i Ersmark med lite fotbollslir. Jotack, jag kan inte påstå att jag är särskilt tränad. Har inte tränat 1 gång sedan mitt träningskort gick ut.

Hoppas att er självkäsnla förstärktes litegranna pch att ni mår liitte bättre nu .

Har fått en ny favoritfrisyr

Margaretaflätorna! Världens sötaste och enklaste frippa.

Självaste studenten


If you don’t understand my silence, how will you understand my words?

Januari 2012

Mina fransar

Innan jag började använda mig av Neu Lash:
Såhär ser mina ögonfransar ut nu, efter ca 2 månaders användning av Neu Lash:

Hejhej

jag är sophies hemliga kompis, vi ser på bb. soppet har "ryckt" håret ur sin armhåla, hon har smärtor där nu, men det är det värt hon är len som en babystjärt. ska cykla hem snart, hejdå blokken

#Orkarinte

Hmmm undra om man ska borde förska jobba tillbaka den där magen man en gång hade..... Bilden togs i juni 2010. Ibland blir man taggad på att förändra sin livsstil och bli värsta nyttig och så men för min del slutar det oftast med en chokladkaka i handen iallafall. Det roliga är att förr så brydde jag mig absolut inte vad jag käkade och var ändå mer fit än vad jag är idag. Wtf??!!


RSS 2.0