Fråga & svar!

Robin frågar: Hej, detta har inget med inlägget att göra men om jag minns rätt så var du i ayia napa i somras? vilket hotell bodde ni på och hur upplevde ni det? tacksam för svar:)

Svar: Tjenare Robban! Vad roligt att du ställer mig en fråga sådär apropå ingenting, det händer inte särskilt ofta vettu..... Hur som helst, nu gör jag ett äkta"fråga&svar"- inlägg och känner mig som riktig typisk wannabe storbloggare men whatevaH :D Nåväl, till frågan. Det stämmer alldeles korrekt att jag och mina brudar stack till Ayia Napa i somras. En vecka blev det, 29 juli - 5 augusti. Och det var så jävla kul där. Vi bodde på världens bästa hotell, Anthea. Det bodde typ 20 olika ungdomsgäng där samtidigt, MINST. Det var verkligen ett ungdomshotell, spelade partymusik från kl 10 på morgonen (man var dock lagomt less att vakna till loca people efter ett par dagar) och bara allmänt bra stämning. Fick panik när det en dag anlände en barnfamilj till hotellet, tyckte så otroligt synd om hela familjen. Dottern i familjen var typ 15 bast, där med sina föräldrar och sin 6åriga lillebror. Hon tyckte säkert att det var meegaapinsamt... Eller så brydde hon sig inte, vad vet jag. Iaf. Hotellet låg även väldigt centralt och jättenära till partygatan, McDonalds, tivolit etc.. Fast när vi åkte till Nissi så tog vi taxi.


Sen så var ju själva Ayia Napa ungefär den galnaste staden jag har varit i, iallafall då det kommer till kategorin fest. Fest överallt och hela tiden. SJukt mycket britter hehe... Tips på klubbar är väl de klassiska skandinaviska Grabbarna Grus och Blue Moon Bar.. Men det finns ju en miljon klubbar så det är ju bara att gå in någonstans typ. Vi var med på ett pubcrawl som var det grymmaste jag har varit med om. Man var tvungen att anmäla sig och sen vare typ 100 skandinaver som samlades och gick tillsammans runt på ca 6 olika klubbar. Man fick gratis shots vid varje entré och sen hade man som hela klubben för sig själv. På slutet samlades vi på Grabbarna Grus och då förenades vi med alla andra partygalna. Sen är det ju alltid roligt att åka en tur på en partybåt. Mitt sista tips är att ni måste käka majs som nattkäk, dom säljer det överallt typ. Fatta man är sjukt hungrig, sen får man en grillad varm majskolv fullt med smält smör och salt. INTE äckligt!!!

Sammanfattningsvis kan jag väl säga att om ni är ute efter en riktig partyresa med många skandaler (hehe) så är Ayia Napa resmålet för er!


Det kunde ju inte passa bättre att visa vår NAPA-film. Denna visar ju typ 1 % av resan.... men du kanske skaffar dig ett litet hum om vad det kommer att bli för typ av resa.


You're so fuckin' special. I wish I was special. But I'm a creep. I'm a weirdo. What the hell I'm doing here? I don't belong here.

För en stund sedan när jag skulle öppna ett paket med 15 ägg började jag skratta lite lätt i själen. Omedelbart efter öppnandet möttes jag av de 15 äggen, men jag hade inte förväntat att de skulle vara 15 st bruna ägg :D Såg så roligt ut att jag jag var tvungen att fota. Inget fel med bruna ägg, inte alls. Tyckte bara det såg så konstigt och roligt ut.

Och ja, min humor kan ifrågasättas. Klassas som förfärlig till och med.

....men jag kan inte sluta le åt dem. Nu ska jag äta mina bruna ägg hejdå. Ps. har ont överallt. Ds.


If i told you all my secrets, would you lock them in?

Nu jäklar alltså! Nu är jag på G! Nya träningskläder och jag känner mig UNSTOPPABLE. Hahhaahaah nämen seriöst. Tycker faktiskt jättemycket om att gymma (speciellt i fina kläder). Trivs som firren i vattnet på träna och mår väldigt bra utav det. Har fått ett alldeles eget personligt träningsschema också som jag följer... *stolt*. Idag blev det ca en timme gymma med soffan och imorgon blir det nog mest att gå på band.
Jag säger bara vecka 4 (???) - HEREEE I COMEEEEE!!! Håller inte koll på veckorna när man inte går i skolan längre... 

Ok är inte så forcerad (slog upp ordet för att kunna stava) och uppjagad som man kan tro efter att ha läst dessa rader. Är bara glad.


La belle et le bad boy

Hej jag får rysningar av den här bilden.

Sitter i ett par blåa shorts och lyssnar på en fransk rapplåt som jag börjat tycka så mycket om. Idag har jag varit på stan för jag vaknade med ett enormt shoppingsug. Kom hem med 4 tröjor, 2 läppstift, 2 nagellack, 1 mascara och 3 hårmascaror. Tänker på Thailand och vill köpa sånt som passar där. Men måste lämna tillbaka något känner jag. Det vart lite för mycket av det goda och min plånka skriker. Dock skall jag vara sjukt dubbelmoralisk och motsägelsefull nu och strax åka iväg till stadium och köpa lite träningskläder hehe... 20 % rabatt vettni ;)

Nothing wrong with some fun even if we did get a little bit to drunk

Hade inte ens tänkt dra ut igår och så visar det sig bli en lysande kväll. Det var ett rent nöje att spendera ett par timmar på Coronken. Toppenkväll. Idag har jag känt mig som en av gubbarna på översta bilden ungefär. Men nu mår jag bra igen. Blir inte många knop gjorda dock. Funderar på att ställa mig och baka en kladdkaka för att sedan äta upp den i min ensamhet. Är nämligen ensam hemma. Njuter.

Försök aldrig att vinna tillbaka någon som har valt att förlora dig

Efter idag kan jag säga att jag TYP vet hur det känns att lida av parkinson. När jag skulle dricka ett glas vatten till middagen skakade jag likt en liten dvärgvädur liggandes dödsbädden. Pappa stirrade chockerat på vattnet som skvalpade och jag kunde inte kontrollera armen fastän jag försökte till 110 %. Orsak? Mina biceps är inte riktigt vana att lyfta hantlar..... Lyfte typ 1 gram och ändå denna träningsvärk. Liknar ingenting!!! Middagen var god iallafall. Hejdå/Harry p


Ett inlägg på begäran av Hanna

Alvedon gör susen. Mår jättemycket bättre nu och är supertaggad på att få gå till jobbet imorgon igen:) Det är inte så roligt att vara hemma. Det går bara dåliga program på tv och Nelly är inte särskilt underhållande. Idag har jag hållit mig sysselsatt genom att städa mitt rum (återigen, skriver om städning av rummet, som alltid:p). Det såg ganska förjävligt ut innan men nu är det rent och fint. Min mamma ska alltid försöka skrämma upp mig när mitt rum är stökigt. Hon tjatar inte bara på att jag måste städa, utan hon hittar även på (tror jag) en massa saker. Hon säger att det luktar "skunk" där inne (fastän att det inte gör det) och att det kommer börja krypa djur och att man kommer att behöva renovera hela rummet om jag inte städar på momangen. Detta är alltså vad hon säger då det har gått maximum två-tre veckor sedan jag städade sist. Snacka om galen quinnaaaaa. Nåväl. Ikväll har jag varit på dejt!! Jag har lirat biljard och fikat. Det var fantastiskt kul. Nu ska jag börja runda av kvällen så jag är superpigg på jobbet imorgon. Puss och nattiiiii.


Tell me what you know about dreams

Hej, någon mer än jag som inte kan svälja???? Jag brukar få ont i halsen på morgonarna men idag var det värre än vanligt. Dessutom kämpade jag mot huvudvärk hela gårdagen som inte heller försvinner = sjukanmälde mig idag. Är helt död, en zombie. Var nog inte så bra att jag tränade igår. Blir lite fnissig när jag tänker på att jag efter ett halvhjärtat försök att sätta mig upp i sängen istället bestämde mig för att rulla ur den. Det är helt sant. Träningsvärk 2.0!!!!

Nu ska jag laga mig lite frukost (läs: en skål med K-special och fil). Och by the way så drar jag, Malin och Hilda till fuckin' Thailand om mindre än en månad. Mäktigt!

Skrana@Bräntberget

Ellen hade med sig världens sötaste smörknivar som hon har gjort alldeles själv! :D

UP UP & AWAY

På språng! Grubbe och fest väntar, helskottaz så jag är high on life.

You don't know you're beautiful

Dras med den värsta (skönaste) träningsvärken ni kan tänka er. Sen lite baksmälla på det. Mitt tillstånd för stunden i korthet.......Livet är fantastiskt trots krämporna. Träningsvärken visar på att jag tagit upp träningen och baksmällan visar på att jag hade en förjäkla rolig kväll igår. Klagar inte!!! Snart kommer Malin hit och då ska vi pallra oss till en resebyrå för att fixa Thailand. Yea u heard me! Som sagt, livet är fantastiskt.

Nickname@instagram: sophiebirger

När slutade jag känna?


En kväll när jag kände mig lite fundersam i hjärtat över hur allt har blivit det senaste halvåret kunde jag inte klämma fram en enda tår. Märkligt tänkte jag och försökte lite till.  Efter ett par minuter märkte jag hur tankarna hade vandrat vidare. Vad ska jag ha på mig imorgon, när ska jag gå till gymmet och köpa det där förbannade kortet...... Och hur blir det egentligen med den där resan.

Jag hann knappt märka när jag slutade känna.

Den knutna näven är så mycket rundare och mjukare och naglarna som trängt så långt in i hjärtat.... Bara släpper... Jag står som ett frågetecken inför hur mycket lite tid kan åstadkomma.


Life is a playground

Hahaha hej, har skrattat mycket idag. Allt är så roligt på jobbet, känns ungefär som i första gymnasiet när jag och Hanna skrattade åt exakt allt. Och imorgon ska jag tydligen ta med mig en kladdkaka.. blir att ställa sig och baka senare då, takkkar.

Sen ska jag berätta en lite pinsam grej..... Nivet att jag klagat på att nätverkskortet till min dator är trasigt OCH att jag skulle lämna in datorn. Hur som heslst... har inte lämnat in datorn ännu och TUR är väl det. För igårkväll när Freddis satte sig vid den kunde han konstatera att jag endast hade råkat komma åt en knapp på datorn som stänger av all anslutning till internet. Alltså ÅÅÅÅÅÅH, så har jag suttit vid stationära datorn och med nätverkskabel i typ 1 månad helt i onödan!!!! Men kan skylla på att knappen var väldigt dold, på fronten av tangentbordet som. Inte lätt att se den då ju.

Det roliga är också att Fredric berättade detta för mig inatt när jag låg och sov och då uppfattade jag inte alls vad han sa.  Jag svarade bara sjukt flummigt i sömnen, allt finns inspelat på min app "Sleep Talk Recorder". Hahhahaha dör...
Jag säger typ: "Vems dator......?"
Fredric ba "EH du har ju en dator..."
Jag ba "Mhm vars är den då?"
Han ba: "Ja i mitt rum...." osvosvosv sen börjar han asgarva och då börjar även jag småfnissa!!!!! Hahhaha,det är så roligt och jag låter så jävla borta. Imorse visste jag allltså ingenting om att min dator var återställd utan kom bara ihåg att min brorsa hade kommit in i rummet igårkväll och sagt nåt. SJukt roligt hahhaha :D

Och på tal om att prata i sömnen så har min app fångat upp ett flertal kortare samtal av mig de senaste dagarna. Det roligaste var förra veckan då jag SVÄR i sömnen. Helt utan motiv  vid 1-tiden börjar jag säga "jääääävlar HELLLVettes..... åh jävlar.... hellllvs....". De sista två orden viskar jag som fram och jag låter sjukt obekväm och frustrerad. Hahahahh!!! Roligt men lite läskigt också. Är typ ett nattmonster, har sagt något ord varje natt jag har spelat in typ.

Nu är det nog skrivet för detta inlägg, hoppas ni fattade hur roligt detta faktiskt är som jag försökt förklara. Men iaf, ska iväg till Hilda med Mallan och vi ska styra upp lite Thailandsplaner. Bjussar på en bild så länge.

För mitt hopp är en skadsjuten kråka och jag är ett springande barn


Nämen tjeejjjnare tjeiinare. Gör inte ett skvatt för tillfället, rättelse: har inte gjort ett skvatt på hela dagen. RÄttelse igen: har inte gjort ett skvatt på hela helgen typ. Tänkte därför göra något jätteambitiöst för en stund sedan, nämligen köpa ett träningskort på T.R.Ä.N.A. Gick jättebra tills jag kom fram och upptäckte att de bemannade öppettiderna började kl.15 och klockan bara just passerat halv. Fick vända på klacken och gå hem igen med andra ord och nu sitter jag här och fortsätter att inte göra ett skvatt. Är expertis på att göra det. Men är galet rastlös så det börjar gå mig lite på nerverna nu faktiskt. Kunde inte passa bättre för att logga in på blogg.se och skriva ett par tre frya fem sex rader.

Because the night belongs to lovers...

Igår inleddes kvällen med trerätters på REX och avslutades med ett kärt återseende på Coronken. Längesedan jag var där nu. Relaxade lite med drickat genom hela kvällen och kunde vakna upp utan några som helst bakissymtom. SKönigt värre! Nu har jag tryckt en Delifresh Low Carb-burgare från MAX och ska börja rulla mot Månsson där det blir att hänga järnet med mina sötnosar. Kanske blir en drink eller två också, vi får la se! Ha det så bra så länge, pusspusspusselipusselbit.

Haha

Vad fanken har jag gjort???? Jo det ska jag berätta för er. Jag (Fredric) har nämligen budat hem dessa åt mig. Att dom är riktigt jävla dösnygga och behagliga att vila ögat mot kan nog ingen förneka, men det kommer ju bli ett himlarns projekt att vandra i dem.

Hemavan

Nu är det jag igen som är inne och skriver:P Den här gången ville jag bara visa några av de få bilderna som togs med min kamera i Hemavan. Det var en feeeeeettt najs resa om jag inte har hunnit säga det....

Don't let the man get you down


Vilken knäppskalle jag är

Vad hände med håret??


Don't ask me why i have no love for these m*therfuckin' hoes

Tja! En slö söndag har det minst sagt varit. Slöat järnet och druckit oboy och läst lite i SOLO. Jag och min kusse Erica har även varit och hälsat på vår kusse Anna, vilket var en mycket trevlig vistelse, som vanligt. Tindra var så gullig att leka med, också som vanligt. Åt kebabpizza till middag vilket var den godaste munsbiten mina smaklökar fått känna på länge. Nu har jag städat i mitt rum. Alltså det känns som att jag ALLTID skriver om att jag har/eller ska städa mitt rum. Typ det enda jag gör??? Nej faktiskt inte, men man skulle nästan kunna tro det om man bara läser blöggen. Iallafall. Nu är det dags att vakna upp ur min lilla helgbubbla och byta ut den mot en arbetsvecka. Känns riktigt segt med en 5-dagars nu, då vi har haft två kortveckor på raken. Det är bara att kliva upp och se gla ut. Är ganska bra på det :D Nu ska jag kolla på VSFS 2011 och kolla in alla snygga bruttor (inte alls ångestgivande hehe.....)

yeah. that's me.

Denna dagen har bestått av huvudvärk och kalla fossingar! Men har ändå en skön känsla i kroppen. Klippt mig har jag också gjort, kapade en bra bit. Svängde in på drop-in och fort var det gjort. Njuter verkligen av långhelgen, känns som ett litet minilov med tre dagars ledighet:D

Sol, snö, blå himmel och trettondagen

Hej igen :$  Tänkte börja blogga nu igen, får typ abstinens. Men det är fortfarande svårt då jag bara har tillgång till mammas stationära men ska lämna in min dator IDAG. Undra hur lång tid den tar att laga....... Vad har hänt sedan senaste inlägget då? En nyårshelg i hemavan som va kung som satan och en kortare arbetsvecka. Igår på självaste trettondagsafton hade jag och mamma en myskväll framför Cast Away. Klassisk film. Budade även hem en iphone till mossan för hennes nuvarande har gått sönder. 1111kr tog jag hem den för (rutinerat). Skojigt värre. Idag är det vitt och soligt ute, ska börja leva nu hejda.

RSS 2.0