Fika

Idag hade jag mina fina tjejer över på en fika. Anna, Erica, Halima & lilltjooppsan Yameenah. Underbart mysigt. Det blev tomt och tyst när de åkte, kvar en ensam soppe med massa pluggångest =(  
 Jag hade bl.a. gjort Leilas blåbärsmuffins med crumble på toppen och hederliga kokosbollar! :D

Det var då

Älskade älskade ni ♥ 4 år sedan

Legenden

I lördags blev jag övertalad att gå ut, återigen! Har så svårt att låta bli när alla andra ska ut. Man är så lättpåverkad. Blir ju alldes utom mig av tagg bara nån drar en liten vals om hur trevligt det kommer att bli. Går ju bara inte att stanna ensam hemma i sin trötta lägenhet då. På en lördagskväll... Näeeh! Så det blev rosévin och popcorn med handelstjejerna i lördags och vi hängde faktiskt i min lgh innan vi drog ut på Rex. Yes vad man har saknat att gå ut på ett "normalt" uteställe. E-puben i all ära men efter att ha gått ut på samma ställe typ 6 helger i rad så sitter lite omväxling inte helt fel! Riktigt mycekt folk, många man kände igen både från sitt gamla liv och det nya studentlivet - men inte minst den store legendaren Johan Rheborg. Alltså jag drabbades av grov starstruck när jag mötte denna man. Utbytte ett par ord och jag var knäsvag och skakis resten av kvällen. Haha vad sjukt vad en människa kan göra med en. Han tyckte hans huvud såg stort ut på bilden som vi tog, så skön han är!! Nej fy fan nu är klockan alldeles för mycket, måste sova omedelbart. Haj
 
 

Hata söndagar! :(

Igår var det söndag. Min värsto-dag. Begriper det inte men jag kan typ inte känna mig tillfreds på söndagar. Vaknar alltid med ångest för oftast är det så mycket som jag vet att jag måste ta tag i under dagen + att jag mest troligt sovit ut mycket längre än planerat. Det är saker som jag gladeligen skjutit upp under helgen medan jag haft en bild i hjärnan av hur härliiig söndagen kommer bli!! Bara fiiiixa och dona och pyssla på med tvätt, plugg, städning, diskning, handling, tränaaa etc. Nej så himla mysigt är det inte när dagen väl kommer. Av allt jag hade tänkt genomföra igår så gjorde jag typ 1 sak. Även det faktumet i sig är ganska ångestframkallande :( Måste rycka upp mig själv! Hängde i alla fall en del med pappa och brorsan vilket var jättelängesedan sist. Det var mysigt. Vi åt middag, fikade och såg film. Nu äre måndag och jag ska strax till skolan. Bara att kämpa på!

De här var tre månader sen!!!!! Usch vad tiden går fort också. 

Vad har hänt? Egentligen?

Så märkligt! Dök ner i arkivet på min blogg. Vad sjukt att jag har dokumenterat så mycket. Tänk vad man glömmer. Jag läser om vardagliga, spontana saker. En salig blandning av strunt, ytligheter men också, ibland, lite djupare saker. Jag kände mycket. Jag bara läser&läser och inser plötsligt att det ju förfasen är mitt egna jävla liv jag sitter läser om. Ändå känner jag mig bara som en besökare & att den där unga damen är nån himla främling. Är det verkligen jag? Sophie????????????

Jag var som så liten på nåt vis. I själen.

Jadu ni, det här så kallade livet är ju något alldeles särskilt.

Nu sitter jag och reflekterar över det här också, givetvis, vad annars. Vilka kontraster. Tänk att ens liv hela tiden ändrar sig miniyttelite. Så lite att man inte märker det. Stora förändringar bara tassar sig försiktigt fram. Helt plötsligt förstår man att man befinner sig någon helt annanstans i livet. Att man ändrats som människa. Att vardagen är något annat. 

När jag hade kommit längst ned på där sidan stod det 2011-10-01. En dag som idag. Samma tid på året, till och med samma jäkla datum!! men samtidigt så annorlunda. Vad kul det vore att hälsa på sig själv, det hade jag velat göra! 

Näeh nu får jag ju ta å ge mig. Varför spendera tid på att gruppa på det liv med redan levt. Slöseri med tid ju. Bättre att passa på att leva just nu för dessa minuter får man ju aldrig tillbaka. Om 3 år till kanske jag sitter någon annanstans och läser det här inlägget och blickar tillbaka till just idag. Och tänker samma sak som jag tänker nu. MIiiiiindfuuck!! 

RSS 2.0