The fear has gripped me but here I go

Klockan är snart 04 på natten och vad gör kvinnan? Jo hon sitter på fallet och knegar. Mitt första nattpass :) Jobbade hela dagen från 8.15-17.15 och just innan jag gick hem fick vi veta att de behövde ersätta ett felanmälan-pass nu inatt pga sjukdom. Jag svarade snabbt att jag kunde ställa upp, har så länge velat testa på ett nattpas :D Var rånervig innan pga jag är en extremt kvällstrött människa plus att jag aldrig jobbat såhär tidigare. Försökte verkligen sova när jag kom hem men det var lite svårt! Men ett par timmar blev det iallafall.. Nu har jag jobbat sedan 22.45 och jag ska sitta kvar till 6.45. Är inte ALLS så farligt ändå! Hur lugnt som helst, sitter och pillar på med lite administrativa ärenden eftersom ingen ringer in pga strömlöshet mitt i natta!

Sååå jag är alltså ledig imorgon torsdag men lär väl bli en redig sovmorgon!!! Undra vad man ska hitta på då!
 
Vill bara också säga att jag saknar mina vänner som befinner sig på andra platser på jorden, Malin i London och Hanna i Göteborg. Längtar tills jag kommer och hälsar på, för det skall jag göra!!!!!! Nu i höst! Har en del ledighet att ta ut så det passar ju verkligen  perfekt! Puss på er tappra läsare.. Nu skall kvinnan fortsätta sörpla kaffe och korrigera avtal i systemet ;)
 
 

Hejsan!

Har fötterna på bordet i form utav ett kors och slurprar på en kaffetår efter en tuff arbetsdag. Nej men fy känner mig som en pappa typ!! Helt slut är jag i alla fall, om man får lov att vara lite gnällig. Var så extremt nära att skippa träningen, som jag imorse hade lovat mig själv att utföra direkt efter jobbet, men när cykeln passerade Medley lyckades jag faktiskt streta emot alla tankespöken och fattade styrning mot gymmet. Var väl inget världspass men 40 minuter blev det i alla fall och nu känns varenda lem i överkroppen mör. Nuråå??? Jovars hade väl tänkt uträtta lite HP-plugg och samtidigt kika på lite Idol. Extremt höstigt känns de, men årstiderna går ju ej att bromsa upp så det är väl lika bra att inte deppa ihop allt för mkt. Ne nu får jag nog av detta eviga skrivande, herrå :D

Kräftis

Jag å frugan på gårdagens skiva:D


Tjäna

Igår blev det festligheter på Teg med lite härligt folk från Fallet med stort F. Jäkligt trevligt var det! :D Drack gott och mycket och väldigt sent blev det. Slog någon form av rekord i sovmorgon idag tror jag, hemskheter!! Avskyr att sova länge på morgonen (dagen) om det inte är ett medvetet val. Éfter varsit glas resorb gick jag och min andra halva till Coop och köpte varin sallad. Sen hade vi en liten picknick på en filt i parken och njöt av det fina vädret. Somnade i hans famn och bara njöt. Ikväll har vi ätit tacos och sett på Iron Man :D Trotsade min skräck för overkliga filmer med vapen och våld... Såhär i efterhand måste jag säga att mina fördomar för actionfilmer långsamt börjar släppa! Många är ju faktiskt väldigt bra :D 

Nu ska jag snart krypa ner i sängen för imorgon har jag tagit på mig lite övertidstimmar på jobbet. Har ju förresten gått upp och börjat jobba 100 % sedan ett par veckor tillbaka, för den som inte visste. Det blir förvisso lite mindre fritid vilket kräver mer planering ifall man ska hinna med träning, plugg (jag tänker på högskoleprovet som jag lovat mig själv att börja plugga till snart), vänner etc - men den 25:e i månaden blir lite roligare :) 

Hejdå vänner! Höööööööörs

RSS 2.0