En dag i Agnäs :D

 

Vill haaaa


Pudding!

Förra veckan var Lars här (anders brorsa) här för att hålla lite föreläsning kring kost och träning, lyxigt ;) Han är ju utbildad personlig tränare och jobbar på Budo&Fitness så det är helt perfekt att ha som bollplank när man har frågor och funderingar kring kost och träning, särskilt när man som mig är lite amatör i ämnet. Och jag måste bara berätta, han hade med sig en produkt som de precis fått in i butiken - Angel Pudding. Alltså fyfarao vad gott det var. Smakade seriöst som Ekströms chokladpudding om inte godare - fast i caseinformat då. Läääär ju bli ett köp efter det nuvarande caseinet tar slut. Perfekt att fluffa upp eller göra glass på istället för den där smörgåsen som annars lätt vill slinka ner på kvällskvisten. MUMS :D 

Nu sitter jag och väntar på pappa som ska skjutsa mig till teg. Måste nämligen dit för att sedan cykla hem min nya cykel, Pilen, som jag fick i födelsedagspresent! Ska bli intressant hur den rullar och hur växlarna funkar ;) Ska även bli intressant att se hur mina lår/rumpa ska klara av att cykla upp för hela ÖK-backen imorgonbitti med tanke på dagens gympass.... Jag skakar bokstavligen fortfarande i baksida lår/rumpa när jag böjer mig ner efter de där jävla marklyften!!! Invigde också min nya pulsklocka som jag fick av min fina kille då jag fyllde år, riktigt bra verkar den vara och med en sån kring handleden ser man verkligen till att ta ut sig till max och lite till i varje övning :)

Weekend in sthlm

TJeeeena. Är så himla glad just nu! Sjukt lugnt och skönt på jobbet och slutar jobba om ca 45 min timme. Bilen står redo på parkeringen och direkt efter jobbet åker jag och grabben raka vägen till flygplanet som ska ta oss till STOCKIS! Woho! Som jag längtat efter denna helg, äntligen är den kommen :D Vi ska till stockholm över helgen eftersom jag fyller år på söndag:) Vi kommer att bo på Rica Hotell som ligger mitt på Hötorget som jag hört massa bra saker om. Sen ska vi väl mest ta det lugnt, njuta av hotellfrulle, äta på goda restauranger, shoppa hela lördagen.. iiih! Sen har vi även tänkt gå på Raw Comedy Club på lördagkväll. Och som sagt så fyller jag ju 21 på söndag och är riktigt taggad, har typ aldrig varit så taggad på att fylla år tidigare. Kommer hem mitt på dagen på söndagen och ska fira med middag och tårta med familjen. Hoppas ni får en superbra helg också! Pussar och kramar från en övertaggad Soppaa!


RSS 2.0