argalappen.se

hahahahahahahahahhhaahhaha, älskar första mest av alla. jag vill också få en sån här lapp, så jävla kuuuul





"välformulerat!" 


söffe

just nu väntar jag på att den här lilla filuren ska komma hit. hon ska stanna och göra mig sällskap inatt så att jag inte blir så mörkrädd. nu kom hon!









midsommarafton

lite såhär såg min midsommarafton ut. vi var först hos malin och sedan for vi till en fest på mariedahl. själv for jag hem rätt tidigt pga jobb tidigt idag... eller började 10, kändes som 6. 























































lalalalalaaa

jaha, då har man spenderat stora delar av midsommarafton med jordgubbsförsäljning. fast att få jobba med mallan, många kunder, vackert väder och lite dricks är faktiskt en riktigt härlig kombo! har även käkat mina tre första hela jordgubbar i mitt liv idag och jag tyckte det var gott!!!!!!!!!! kan ni förstå?! det är fortvarande ovant, men inte äckligt som jag tyckte förut hihi! nu fortsätter vi dagen med att göra oss midsommarfräscha för att sedan käka en riktig sommarmiddag med de allra bästa flickorna i världen. vart det sedan bär av får kvällen utvisa, men hur som helst har jag på känn att det kommer bli riktigt riktigt bra!

GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMENS:)





wohooooo

Ells! om halkis:
Det är det roligaste jag någonsin gjort även fast jag höll på att skita på mig! Man känner sig som världens mäktigaste kvinna när man sätter sig ensam i bilen bakom ratten och drar iväg. Jag lovar! Lycka till, det kommer vara störtroligt. Ta vara på dagen!

SVAR: Jaaaaa Ellen, jag håller med dig!! det var inte vad jag som jag hade trott, utan sjukt mycket roligare och häftigare.  skulle lätt dra dit igen om jag fick:D

och nu, gott folk, nu ska jag snart sooova. men först några ps...

PS 1: FANNY NORDSTRÖM TOG KÖRKORT IDAG OCH JAG ÄR SÅ GLAD FÖR HENNES SKULL!!!!!
PS 2: imorgon har jag lilla uppkörningen. får se hur det går!

såhär såg det ut när vi cruisade runt med hög musik i det soliga vädret. LITE FÖÖR COOLA VA!











halkis

imorgonbitti har jag halkbana och jag kan säga att jag är LITE SMÅTT NERVÖS! har fått höra från olika håll både att det är råläskigt och råkul. undrar vad jag kommer tycka?!?!!?! kommer kissa på mig av rädsla:( det är tydligen typ 2st/år som kuggar. inte många alltså, och förhoppningsvis blir jag inte en av dem. skulle kännas... en aningens dåligt ja! :D lovar att berätta sen hure gick. aja godnatt, ska fan upp tidigt imorgon ♥



baby

det har varit en lång dag (not). dags att borsta tänderna och runda av strax. ska lägga mig i sängen, sätta på litte chill musik och skriva DAGBOK. sen får vi se när datorn har lust att stänga av sig..

american pancakes

igår sov jag hos soffe. det var bra mysigt det! vi såg på solsidan och sedan sov båda sofforna i en härlig bädsoffa. HEHE:D på morgonen gjorde vi amerikanska pannkakor. det var första gången jag var med och bakade/åt sådana och med glass och lönnsirap så varee jäätttteeeeeegoooootttttt. ett stort + att dom vart sjukt snygga också. jag tror vi har varsin liten amerikanare inom oss soffe, eller vad säger du?! nu ska jag göra mig iordning för jag har jobb som väntar 13 - 18. så kom och köp jordgubbar på ica teg, det skulle vara hemskt trevligt:)







hornen är av horn och dom är bara till prydnad. dom kan inte röra på sig - men det kan öronen

haha!!! alltså ofta jag inte sett/hört den här förut!!!

polaren per är kärlekskrank

hola babes! har frusit som en mupp i regnet ikväll. en påse godis hjälpte mig att överleva timmarna mellan 18 och 22. tidigare idag har jag hängt med soffe J och vi somnade (iallafall jag...) i min säng när vi egentligen skulle baka typ american cookies. imorgon står det en hel del grejer på planeringen. 1. sola! 2. körlektion 3. plocka och färga mamis ögonbryn 4. 50-årskalas 5. grilla friscoburgare med massa goa gummor! 








longboard

malins storebror har ju investerat en longboard, och ikväll var han så snäll att låna ut den till oss. vi passade på att ta lite pics!:D





















BIKINI x2

igår köpte jag en ny bikini:D:D:D:D älskar den jättemycket!!! typ den enda färglada jag har och vad mer kan man säga.. den kommer nog bli flitigt använd i sommar - inte minst i alanya! sen den andra. den köpte jag på bikbok för några veckor sedan, ni vet då det var rea på hela butiken typ, men har inte visat den ännu. den är rätt enkel, svart och typ virkad. i like it alot också! 

kändes först lite smått konstigt att lägga ut sånahär bilder, men så kom jag och tänka på att man visar ju sig fan för typ 100pers när man är på stranden! så, så farligt äre ju egentligen inte:D




jortuuuu det spårar in thaa dim.......

har tänkt på en sak. det går INTE EN fest utan att man är framme med MOBILEN (oftast på toaletten) och tar så underbart fagra bilder. tänkte dela med mig av några här och nu....


























FRÄSCHA B-RUUUUUDS

wavin flag

har nu duschat och ska sätta mig och måla om mina naglar. på dagens planering står det hiiiilda. har inte träffat henne sedan skolavslutningen, så det börjar bli på tiden hihi. blir kanske så att vi träffar dom andra tjejerna också, hur som helst blire nog rikigt trewligt. på tal om trevligt, vädret är sjuuukt oootrevligt. 12 grader och regn? 15:e juni? HALLÅÅ? vad händer, känner jag. det känns inte riktigt bra nu.. såg iaf på en hemsida att den 23:e juni ska det bli 26 grader. underbart tänkte jag, då är jag ledig och allt! men sekunden efter slår det mig att jag har halkbana då. haha taaajming!!! :D

just nu ser mina naglar ut såhär, haha rätt roligt och fick ett x antal kommentarer på jobbet. men nu får det bli nytt:)

finnerödja (finne-röd-ja heheheh)

såhär taggad var jag på att jobba idag 18-22. regn och allt:)





blandade bilder från malin, hilda och sofie

skolavslutning:


























news

hey! kom precis hem, har jobbat sedan 10.00. det gick trögt tyck ja, inte så jättemycket folk som var sugna på jordgubbar idag?! men det kom lite mer mot slutet:D är skithungrig nu så ska typ käka rester från gårdagen och sedan blir det att städa rummet. hahaha det har jag typ inte gjort på två månaderrrr så det  börjar bli dags! wellwell, hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag. här är det jag handlade i torsdags:

1. skjorta från H&M herr. 2. The Beatles-linne från H&M. 3. Väska från Ginaaaaa






sweet

härlig inledning på sommaren 2010! skolavslutningen var ju igår, jag jobbade från 8 till 13. efter det mötte jag upp tjejerna i stan där vi kollade på alla studentflak och fikade i sf-parken. hur härligt som helst. gick på stan lite och shoppade en del! ett linne, en skjorta och en väska närmare bestämt. jettekuuul. käkade middag hos min kära väninna sofie jonsson. där gjorde vi även oss iordning och lite senare kom fanny, hilda och jossan dit också. vi förfestade litegranna och därefter åkte vi till böleäng där vi var hela kvällen. sammarna hade styrt upp ett partytält och det kom många kända ansikten som tillsammans med skön musik och dricka ledde till en riktigt lyckad kväll. kändes tungt att jobba idag, trots att jag började jobba så sent som 13.00. kändes som typ sju på morgonen hehe..

en bild som förklarar kvällen rätt bra. tagen av hilda!

wiiheeeey

nu ska jag iväg och sälja jordgubbar. mår lite... sådär. har ett 5 timmars pass framför mig, taggad såklart. om ni inte har något för er kan ni ju alltid ta en sväng till ica och köpa dessa gudomliga gubbar?!

i know it's all over now

heeej allesammans. idag har jag fått sommarlov kan man säga! känns inte något speciellt alls... kan som inte förstå det. galet snabbt det har gått. ikväll har jag varit en stund med sofie, vi solade tillsammans. och innan köpte vi någon kräm som ska förbättra resultatet. haha, ja, direkt jag började smörja in mig kände jag hur det började svida och mina ben blev röda. efter 16min (vågade inte 20..) så var vi knallröda på hela kroppen, med några vita fläckar där man inte smörjt. hahaha så jävla fult. men det mesta har lagt sig nu, och jag tror ändå resultatet blev rätt bra. vi har bakat chokladbollar till morgondagen och nu sitter jag och målar naglarna. och ja, anledningen till att jag får sommarlov idag är för att jag missar skolavslutningen imorgon. JOBB! japp, första arbetsdagen med att sälja jordgubbar. är lite nervöööös men kommer nog gå bra. hihi.

1. några nagellack som jag fått med mig hem från stan den senaste tiden. gult, ljuusgrönt (sofie kallar det för päronsplitt) och chockrosa.  2. en typ genomskinlig skjorta från H&M som jag köpte för någon vecka sedan 3. broo!






bettans hundar!

tjena bananas. sitter för tillfället med tårna i vädret efter att ha målat dom korallrosa. mjukisdressen är på, och jag hettar i hela ansiktet. vet inte riktigt varför, kanske beror på att vi har varit ute hela dagen eller något.. har ju varit hos bettans hundar, i hörnefors. vi gjorde typ en studie på djurens beteenden. var riktigt drag där vill ja lova! satt i cirkus 60min och antecknade varje rörelse typ. haha kalas. käkade subwaymacka till lunch som jag köpte imorse och sedan bjöd hon både på bullar, rabarberpaj och glass som smakade riktigt gott. efter skolan gick jag och hanna till resebyrån för att betala vår del på resan. och jag blev så himla arg då, för pappa hade lovat att föra över pengar så att jag kunde betala idag (och betala tillbaka han vid ett senare tillfälle). MEN SÅ HADE HAN TYDLIGEN INTE GJORT DET. nähä, hur kul var det liksom. får typ görare imorgon eller något...

wellwell, ikväll ska jag ta tag i rummet mitt. städa alltså. ser mycket fram emot att få ett reent och skinande rum som man faktiskt kan vistas i. later!

rotatosk, sokki, tyr, utter, sleipner, tjalve, osv..


wow

idag har det skett mycket i mitt liv.
- körlektion 10.00
- mvg på trafikantprovet (är så lycklig!)
- g i fysik...
- g på kemin :D :D
- solat solarium
- inte städat
- BOKAT UPPKÖRNING!!!!!!! (det är ett tag kvar, men innan vi far utomlands 21 juli)

14:20

det är sophies fel att vi sitter i sängen och typ sover när klockan är  halv tre!! nu ska vi sola sen baka en kakka och det är en order från mig! 

riskettan

igår hade jag riskettan. en kurs i typ tre timmar om alkohol, droger, trötthet etc i trafiken. hade typ ställt in mig på att det skulle vara huur tråkigt som helst, men det var inte så farligt. sen alla filmer som dom visade, så sjuukt hemska. jag höll på börja grina helt seriöst. ja tex denna. fatta på stor duk och hög volym, och så sitter man där och ba försöker se helt vanlig ut....

den här visades också, haha, roliiiig:D

jag

avlider. fick IGÅR reda på att man var tvungen att göra kemi-slutprovet för att få godkänt på kemi A. jag reda på att IDAG att man också måste få minst G på provet. vafan? har ju fan fått 3 vg och 1 g innan, ofta dom kan sänka en till IG bara för att man failar på ett prov?! det här är så jävla skjukt och jag är så jävla förbannad. hade sedan länge planerat att inte göra provet, så har liksom ba lagt allt som har med kemi att göra åt sidan. men igår då vi fick veta att vi var tvugna att görare kändes det inte askul, men tänkte att det var lugnt ändå eftersom det inte gör nåt om man misslyckas. tänkte typ lämna in blankt. men jaha, idag får vi veta att man måste klara det. jag pallar inte!!! jag kan ingen jävla kemi, all kunskap jag någonsin haft har jag släppt direkt efter delproven!!!! kan inget på dom himla övningsproven och jag har trafikantprov imorgon som jag verkligen skulle satsa på, helvete. så egentligen måste jag typ göra kemi ikväll istället för trafikant men då kommer det ju gå dåligt på båda kurserna. KAN KEMILÄRARNA SLUTA. blööööööööööööööööööööööö.

-

TJA! är förkyld.... imorse hade jag jätteont i halsa och har varit teet i näsa under en längre period nu. trodde det bara var pollenallergi men det blir typ bara värre och värre fastän jag tar medicin. enormt jobbigt. igår då? joo hade fysikprov. slutprov alltså. for inte, för att jag visste att det skulle gå åt helvete om jag for. har inte gjort något på lektionerna. så då skulle jag ju bara sänka mig. och om jag inte skulle görare så skulle jag också sänka mig (mest troligt). så, vad väljer man? jo att inte fara såklart! mådde lite halvt då också så, ännu en anledning att inte fara:] men jag for på trafikanten som var i slutet på dagen... en viktig lektion! dessutom svängde jag förbi h&m och köpte ett nagellack samt en skjorta. ni får väl se sen när ajg orkar tagaa något kort! idag fick vi tillbaka matte nationella, gick ju inte så jäkla bra, men det visste jag ju iofs innan. G. hade tillräckligt många vg-poäng men inte tillräckligt många g-poäng för vg. men jag fick ändå vg i slutbetyg tack vare alla delproven!! :D hihi underbarrt. mmm imorgon har jag körlektion 11.00, mitt i dagen alltså. får se om jag orkar släpa mig iväg till skolan på morgonen ändå. antar att jag måste.... har allt för mycket ströfrånvaro nuförtiden.

detta är min hund. hon är ofta snäll men ibland gör hon mig så fucking pissed off!! och det är när hon BITER SÖNDER MINA TROSOR. kan ni förstå?? de senaste dagarna har flera trosor gått åt, bla mina favorittrosor. jälaa hund...... äckligt också.


RSS 2.0