Issue 1.3

Det var säkert över ett år sedan jag spanade in den här jackan för första gången, det var Michaela Forni som bloggade om den och jag föll pladask! Har inte tänkt så jättemycket på den sedan dess, förrän igår då - då jag insåg att Nelly hade 50% rabatt på massor av kläder av märket Issue 1.3. Jag klickade hem den omedelbums. 299 kr liksom???? Som hittat :D
 
 

Studenten livar upp gamla minnen

Imorse vaknade jag av något annat än min väckarklocka. Jag vaknade av hög musik, allsång och väldiga glädjetjut. Fattade absolut ingenting innan jag gick till vardagsrumsfönstret och drog upp persiennen. Och när jag då såg vad jag såg visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta!! Min blick möttes nämligen utav ett trettiotal studentmössor... Ca 10 meter från min näsa befann sig en hel gymnasieklass som just påbörjat sin livs lyckligaste dag. Vitklädda flickor och kostymklädda pojkar. Fick sådana enorma rysningar av det jag såg den här morgonen. Alltså jag såg lyckan hos dem så FRUKTANSVÄRT tydligt!!! För ett par sekunder slängdes jag tillbaka 2 år i tiden och mindes exakt hur det kändes den där dagen. Jag har nog aldrig varit så GLAD i hela mitt 21-åriga liv! Hahah alltså jag kunde inte slita mig från fönstret på hela morgonen typ. Måste sett relativt sneaky ut bakom gardinen. Tog till och med bilder på dem... hahhaha herregud hoppas ingen såg mig.

Är ju som ba tvungen att posta några bilder från min egna student. Man blir glad :)
 
 

11 juni 2013

Hej :D Det har varit en bra dag för Sophie idag, glaad :) Jobbade över 3 h så slutade 18:15 istället för 15:15. Skönt att man får sitta och göra administrativa ärenden då vi gör övertid, tiden bara spriner iväg! När jag kom hem märkte jag att min fina pojke hade gjort köttfärssås... fick sätta mig till dukat bord i princip. Riktigt lyxigt och oj så gott det var. Har börjat göra vår köttfärssås med mycket champinjoner och kidneybönor i så den blir lite matigare. Nu äre fotboll på tv:n och sverige (zlatan) gjorde just måååål, hell yääää. Nu tänkte jag dra iväg och köra ett lite lättare träningspass. Har träningsvärk i princip hela överkroppen men vill ändå göra av med lite energi. Sen blire att slänga sig i soffan och se finalen av mitt favvoprogram Biggest Loser! Jag längtar redaaaaaaaaan!!!
 

Puss!

Heej gängeeet. Idag har varit en bra och dålig dag. Började dålig med allergichock. Fy fan vad jag hatar att vara pollenallergisk alltså! Fruktansvärt är det! Vaknade upp med två täta näsborrar och rinnande&kliande ögon. Detta övergick snart i nysningar.. kul va? :) NEJ! :@ Jobbade heldag idag, 8.15 - 17.15. Känner verkligen att jag vill passa på att jobba nu när vi har chansen till övertid. Blir en välbehövlig extraslant på junilönen som sedan skall sprättas med nöje under semestern :D Nu har jag ätit sallad och egengjord toniskröra till middag. Njaa.. jag vet inte alltså. Ingen storhit. Plus att äggen jag hade på sidan om knappt gick att skala pga att skalet drog med sig  typ all äggvita..... Nu tänkte jag bara ladda om lite och sedan dra iväg mot Medley. Rygg och guns står på schemat :D Hejdå


The pursuit of happiness

Hallååja! :) Asså näee. Fan så tråkigt det är att ha slutat blogga..... Det är som att en liten liten yttepyttepusselbit saknas i vardagen. Samtidigt som jag VET (har ju insett det gång på gång) att jag inte har någon ork att kontinuerligt tanka in bilder från telen till datorn --> inga bilder att publicera på bloggen --> ej kul att blogga. Men istället för att blogga en gång om dagen kan jag ju blogga en gång i månaden. BRA IDÉ VA? Känns lite rimligare iaf!!! Dock mycket att skriva om varje gång ifall man ska hålla en update om vad som händer i livet.
 
Hur som helst kan jag ju berätta om den här helgen som har varit. Lååånghelg egentligen ju eftersom det var nationaldagen i torsdags vilket också medförde att fredagen blev en klämmis = ledig (för första gången i vattenfalls historia som kundservice är schemalagda lediga på denna dagen). Dock har det inte alls blivit mycket ledighet för mig då jag tagit på mig en hel del övertidsjobb, både torsdag, fredag och idag söndag. I fredags hade vi i alla fall en supermysig grillmiddag ute i Holmsund med alla tjejer och killar. Jag och Anders åt det godaste köttet på hela grillsäsongen, helt allvarligt... Riktigt tjocka feta ryggbiffar... mmmmmm!! Lite bakis igår under dagen men vi gjorde ändå en liten utflykt med Nelly till Nydala, där solade vi och åt lunch. Åt middag i kvällssolen på Teg hos pappa och avrundade kvällen med världens bästa film, the pursuit of happiness. Helvetet så bra den rullen är... Var många år sedan jag såg den sist så den satt riktigt fint för kropp och själ.
 
Idag som sagt: JOBB. Kl. 8-14 närmare bestämt. Efter ett kaos på jobbparkeringen med aggressiva måsar tog jag mig tillslut hem och drog och tränade. Jag och Anders "firar" 11 månader så vi gjorde vår favvo Tacos :)) Hade energi kvar i benen så gick ut på en promenad här i trakterna. Så himla himla himla mysigt att gå med musik i öronen när solen börjar gå ner. Blev tvungen att fota lite blommor på vägen till och med hahah...

Nu sitter jag i ärlighetens namn och kollar på The pursuit of happiness IGEN bara för att den går på TV:n och till det har jag en mugg med varm mjölk smaksatt med kanel pga halsont. Nu äre bara att ladda om inför en ny arbetsvecka med lite övertid och sen på fredag åker jag Hilda och Hanna till självaste Summerburst i Stockhooolm. Wiiiiiiiiiiieeee!
 

RSS 2.0