Krispigt

Såhär såg det ut när jag spatserade till skolan imorse. Riktigt kallt.. fast framförallt vackert!
 
 

Bara massa brunch

Tjo! Mått lite dåligt senaste dagarna för min tenta i torsdags gick så dåligt. Huvva vilken hemsk känsla, att sitta där i 4 timmar och känna sig värdelös. Drömt mardrömmar till och med! Men vafan, hur mkt ångest ska man behöva ha? Inte direkt så jag kan göra något åt det ändå så... Men i torsdagskväll blev det iaf en riktigt härlig tentafest med mycket dans.

På fredagen hade jag och mamma en stan-dag med massa shopping. Så härligt!!! Vi gjorde även ett lunchbreak på Eastern Palace, woohooooo! Goott! En riktigt bra dag som dämpade tentaångesten något..

Sen.... en sista grej. Jag och Malle hade en superhärlig dejt igår. Vi hamnade på Invitos brunch = jeeeezus. Fanns allt mellan himmel & jord. Gillar du varma bagels & croissanter, massa kallskuret, ost&kex, vb-paj, lammkorv och omelett, ceasar-sallad, pannkakor (och massa mera)... så vet du var du ska gå nästa lördag ;) Det var så himla mysigt, hade kunnat sitta där hela dagen om inte Malin var tvungen att rusa till jobbet efter ett par timmar. 

Nu äre söndag. Halvtaskigt väder och börjar läsa extern redovisning imorgon.. Ska träffa mina klassisar om ett tag för tydligen är det gratis brunch på Universum klockan halv 12. Weho brunch-tjejen är lyrisk.

Förresten har jag börjat äta vitamin D sedan ca 1 vecka tillbaka. Fast har typ glömt fyra dagar av sju, lol... Fick det gratis så tänkte why not?!?! Har väl D-vitaminbrist som alla andra norrlänningar så ett litet tillskott kan väl aldrig skada. 
 

RSS 2.0