hoho

chillar ute i stugan några dagar, därav dålig uppdatering. idag har jag klippat och slingat håret. 1735 spänn satte jag sprätt på med andra ord! vart helt okej nöjd, ska visa en bild senare. kanske inte någon större skillnad:P hihi. nej nu ska jag dra ut igen! tjaa,

fan vad hett

alltså detta är oliiiiidligt! det är typ totalt omöjligt att lugnt och sansat lägga sig i solstolen för att sola! man måste typ drickak konstant och gå in och svalka sig en gång i minuten! och inte ens här inne äre svalt, jävla stördaaaaa lägenhet. jag kokar vart jag än gååååår. det finns bara ett ställe man skulle vara på nu: stranden. där skulle det fläkta härligt och man hade fått möjligheten att hoppa ner i havet för att kyla av sig lite. gah!

men jag är glad att det är varmt. det äger. nu är klockan 12.00 och solen skiner tar som starkast. d'rför ska jag göra ett nytt försök att gå ut nu. tjarå!

okej ett nytt försök

godnatt

sopppan

tjena mittbena

jag har fått äran att jobba med jordgubbsproffset malls imorgon. och det här är inte vilket uppdrag som helst, utan vi ska stå utanför coop och sälja. vi har blivit förvarnade. det kommer komma mychee folk. och hett kommer det bli! bäst att ta en tidig kväll alltså.

sommar

det är så det ska va. solen skiner och värmen flödar. dom senaste dagarna har varit riktigt heta och man har spenderat mycket tid på ballan. de kommande dagarna fortsätter man väl glassa, för vädret ska äga och det är såå fuckiiing great!

mamma är i stugan, så jag och brodern min har fått lägenheten för oss själva. skönt kan man tycka vaa! jaa, så därför passade jag på att bjuda över lite vänner. vi har solat, ätit middag osv. det vart litte sleep over också! sjukt trevligt, så nu lägger jag in massa bilder.

malin och jag tog en liten nattprommis på parkeringen

hetta....

drog ner en snabbis till stan

middag på balllaaan

malin ordnade lite jordgubbar;)

vi gjorde några desperata försök till att sova, inte alldeles enkelt


tänk svart

här sitter vi, malin och sophie, och försöker få´sofie att somna. malin skrev hahah :D:D:D: *assss kul ::**:**:*:*:*
sophie gick nu iväg för att hitta örngottet till slakkudden... nuär hon tillbaka hej så länge från mig..ps josnson är ensur kart..iof hon ska jobba 0800imorgon till cp dagis barfnen. vi tycker väldigt synd om henne.

vi svettas som grisar. mobilen är redo att spela in ev. samtal i sömnen som förväntas komma från jonsson.

jonsson är arg.

godnatt

nu vill jonsson skriva ett meddelande:
enligt min mening så kan pladdermajorna gå till någit annat ruoch tjattra!! KAN NI BARA Å OCH LÄGGA ER NÅGON GÅNGFÖR FAN, OCH JAG HAR INGA LINSER SÅ KJAG SER IBNTE ENS VAD JAG SKRIVER!!FUCK THIS


foto

idag var jag på stan med johanna babyyy.


she's an angel


min älskade hanna sticker till bulgarien imorgon. det är sorgligt. för mig alltså, men kul för dig hannni. du kommer få det underbart. hoppas du slipper allt krångel som vi råkade ut för! kommer sakna dig baotamycket. inte för att vi ses ofta direkt nu näre är sommarlov men ändå. jag kommer känna att du inte är här. det kommer bli tomt här i sverige utan dig kan ja lova. eller iaf  på msn-listan. där äru alltid inne.

du vet ja tyck om dää plutten

och jag är frisk!

här sitter jag i sängen och lyssnar på musik. smaskar i mig en blåbärspaj, som jag bakade i helgen. usökt. bra jobbat soppaanproppan! det är sjukt underbart att brodern min har lyckats fixa det trådlösa till min bärbara. vi har haft trådlöst hela tiden, men jag har varit tvungen att använda en sladdjävel för min dator var sär. men nu funkar det utmärkt!

lägger in en bild bara för att läskas lite. men nu har jag ätit upp den, och läskar typ mig själv. attans.

frizz

i stugan var det lugnt och skönt. men förgäves jag vart less och längtade in till stan. när vi hade som tråkigast bestämde jag mig för att ge min lilllebror en litten haircut. detta förgyllde min dag. har inte haft så roligt på längre. och jag är seriös!! mamma gav mig onda blicken. jag dog.

före. håret bara hänger och känner ingen mening att sitta på detta dystra ansikte. här behövs en makeover.

efter. jag har gett min bror en het lugg fint övergående till en stilig potta. en helt ny look. så fraeesch och så inne. de kunde inte bli bättre. och visst ser vi att han dar på smilbanden ;) olyckligtvis snaggade han sig dagen efter:(

stugan

snart drar jag iväg till vår stuga i norrmjöle. där kommer mitt midsommarfirande äga rum (istället för alanya.....). men det blir nog inte så mycket firande för min del. visst, jag skulle gärna fara runt och parta men jag känner mig faktikst inte frisk ännu och då känns det bara jobbigt. vill hellre satsa på att bli frisk nu och därför ska det bli skönt att få vara där med familjen och bara ta det lugnt. nu ska jag packa ihop lite myskläder, sen ska vi hyra lite filmer och fara iväg. kommer väl tillbaka på söndag för på måndagmorgon kl 8.00 har jag återbesök hos ögonläkaren. har inget internet så kommer inte blogga under helgen. men de blir chill! :D ha en fin midsommar!

2007

livet är bara för underbart ibland

mitt plan gick för 40 min sen. och här sitter jag. mår sämre än någonsin och min väska står packad. jag vägrar packa upp den.

helvete. jag orkar inte

Ursäkta men. Helvetes jävla fitta. Faaaaaaaan.


TACK! Har fått herpesblåsor runt ögonen, det var det som var svullet. En läkare har kollat på allt och jag har fått behandling. Men lyssna på det här, det är jävligt tveksamt om jag kan fara överhuvudtaget! Eller det beror på hur det ser ut imorgon, då måste vi bestämma om vi ska låta någon annan ta min plats eller försöka få någon spec avbokning.


ÅÅÅÅÅH VAD VILL LIVET MIG.


kan det bli knasigare

vi har fått bekräftelsen på flyget nu, meeeeeen. det verkar som att ALLT går emot mig just nu! lyssna här. igårkväll var typ allt frid och fröjd. var glad över att febern var borta, bara tät i näsan kvar. men framtiden såg ljus ut så att säga. även imorse vaknade jag pigg och kry, trodde jag. jag hade sovit så gott, men när jag ser mig i spegeln får jag syn på något som inte hör hemma i mitt ansikte! för det första är mitt högeröga helt uppsvullet, så jag tar en allergitablett och tänker att det bara är någon allergisk reaktion som snart går tillbaka. men ickeeee. ögat är fortfarande svullet, trots att jag har rengjort och gjort allt som hon rekommenderade på apoteket. för det andra såg jag utslag på min haka! och när rör på dem, känns det precis som herpes. alltså då fick jag typ damp. jag sprang runt och smörjde på salva och tuggade i mig nå tabletter. alltså jag fattar inte, när jag väl blir frisk då är det något nytt! imorogn ska vi iallafall till vårdcentralen så någon sköterska får kolla närmare på mitt eländiga ansikte. hoppas dom kan göra något åt det, eller att det iallafall hinner gå över innan torsdagkväll då vi far! dessutom har jag inskolning på bb på tisdag och onsdag, och jag vet inte om jag kommer kunna fara. det beror på hur det känns imrogon med allt. herregud, jag vill ju inte smitta ner alla bebisar. iofs, ska  vi inte ligga och kela med dom, haha, det är ju typ bara en introduktion. men ändå! nu ska jag kurera hejdå.

det här är jag och pannan. innan vi for ut på skolavslutningskvälllen.


alanya

kurerade hela gårdagen och idag, och det verkar ha givit resultat för jag mår mycket bättre. nu är jag bara fruktansvärt tät i näsan, vilket är så sjukt jobbigt. kan förstöra en hel natt typ. men somsagt, på bättringsvägar och tur det - för på torsdag drar jag nämligen till TURKIET!! det var en liten impuls som vi fick, och helt plötsligt var en sista-minuten bokad. känns helt underbart skönt, och jag längtar så. eller okej, har inte riktigt fattat det än, men skriver att jag längtar trots att jag inte hunnit börja göra det, haha. men det kommer nog inom kort! men grejen är att vi inte fått bekräftelsen på våra flygbiljetter än, så jag kan inte låta bli att tänka massa. typ att dom glömt våra platser eller nåt! neej, nu ska jag sluta oroa mig.......... men alltså tänk själva. om man förberett sig på värsta utlandsresan och så visar det sig att man inte får åka! det skulle ju kännas förjävligt. men okej, allt är nog i sin ordning. allting kommer bli bra. och jag längtar....


hej

jag är sjuk. men på bättringsvägen. gårdagen/natten till gårdagen var iaf inte roolii. hejdå


bränd!

det här var i tisdags, då alla i ns hade brännbollsturnering. själv förlorade man ju alla matcher, men vi faktsikt ett pris ändå! :D och eftersom jag inte har mycket för mig kan jag ju lika gärna lägga in lite piics. och bilden från skolavslutningen på hilda och petra: ni kan ba va tyyst, ni är görsnygga!

jag och hannie som fångar

fången och sura citronen ;)

felix fransman, wille clown, och aleeex censurpolis

haha kines in english = chinese. eller hur man nu stavaree.

fransman och cigarett i bakgrunden

führer!

alla i c och f-halvan!

dom skadade i andra ns, hihi

jeansshorts

de här (till vänster) var jag nära på att köpa i veckan.

men så hittade jag dessa i garderoben. rätt så lika, tänk vilket fynd!

avslutningskvällen

bestod av mer cykling än under hela min livstid typ (okej, jag satt bara på packisen, men ändå). där satt jag och hade hur kul som helst. hanna tog täten och ledde oss till nån fest på mariehem, eller nydala, som egentligen inte borde kunna klassas som fest eftersom den bestod av typ tre pers. vi for iväg, yrade runt lite och olyckligtvis splittrades vårt lilla gäng men islutändan hamnade vi alla hamnade hos emil lindberg på böleäng där man kände igen en hel del ansikten. där vare rätt nice, men efter att grannen hotat med att ringa polisen var det efterfest på östteg. inte heller detta borde kunna klassas som fest, eftersom de varken fanns musik eller så, samt att hela herrskapet typ började kräkas.... skall ej gå in djupare på detta.
när jag och hanna skulle gå in till mammas lägenhet och sova, så gick allt frid och fröjd. tills telefonen ringde och vi sprang ut. dörren slås igen och nycklarna är kvar inne. fan vad bäst man kan vara, ja ringde mamy mitt i natten, stackarn, och hon fick öppna åt oss.
idag äre chill.

enda bilden som typ togs under gårdagen.sweet:)

har ju ba två år kvar

exakt idag kommer jag vara överlycklig...om två år. om två år, då är jag en bland de sjukt övertaggade och högljudda treorna som tar studenten! idag är jag för liten. jag får bara kolla på och sprängas av längtan tills jag får vara en av dem och ta del av studentstämningen. kul. men hallååååå, att gå ut ettan ska väl också firas. ikväll måste det ju bli fest för oss som får lov att vänta två år till.
malin ottander är en bland de tre som ska lämna vår klass och åka till usa efter sommaren. det här känns fruktansvärt sorgligt. visst, de kommer ju tillbaka, men aldrig mer till vår klass. malins tal till klassens alla elever var så fint och jag blir typ tårögd jag bara tänker på det. ritkigt starkt gjort. men trots att de aldrig mer kommer sitta i vårt klassrum mer kommer jag alltid se dem som en del av vår klass!


så jävla underbart

IMORGON FÅR VI SOMMARLOV!!!!


dags att rensa ut skåpen...

min farmor och farfar är på besök. hit har dom kört ända från värmland, och det är inte en kort sträcka om jag får be att tala om. det är så härligt att komma hem från skolan till dessa människor som alltid är så glada och mysiga, och för att inte glömma - den goda maten farmor alltid lagar. det är verkligen kiing. just nu är jag piggare än någonsin (förmodligen pga tuppluren efter middagen) och håller på plocka ihop grejer till brännbollen imorgon. pris till bästa utklädnad, satsa! haha! vi går ju i ns1cf, och vi har två lag: f-halvan och c-halvan. vi i f har valt att klä ut oss till allt möjligt som börjar på bokstaven f. exempelvis ska jag och hanna vara fångar, daniel ett fadderbarn, linnea ska va foki, nån ett fetto och en annan en fransman. ja ni fattar nog! he blii keuul.

jag är glad för fick en del positiva överraskningar gällande betyg idag. jippi.
ha en fin kväll folk.

mobilbilder

följande är några bilder från skolveckan som var.

maliiiin

pannan

på torsdagen bjöd forskarn på ett gäng tårtor.

jag och hanna på stan efter skolan nån dag.

harembyxa från rut m.fl.

snygga skor från ecco


sköna dag

dagen startade med en härlig sovmorgon. när jag var redo tog jag cykeln till fanny och vi gick ned till stan. jag handlade lite kläder och sedan kom mamsen och vi handlade lite smått och gott till rummet mitt, eftersom vi har ju inte riktigt fått iordning riktigt allt här i lägenheten än. här ska ni få se.

blått linne från h&m och nån specad (men snygg) body från bikbok. synd att man missade att det var 50% i hela butiken igår! :(

ny spegel.

nya kroooks.

ny tavla (och nytt nattduksbord som dock inte syntes på bilden)

imorgon ska jag gå på bikbok


jättekul och så seriiiöst

efter att jag och johanna hade gått en vända bestämde vi oss för att slänga ihop lite muffins. underbart goda var de, innan de blev gräddade. för när vi plockade ut dem ur ugnen var de torrare än min vän hanna var idag. och då vare torrt vill ja lova! ;) sen blev det litte galet och det slog gnistror mellan solpuder och borste. helt plötsligt var vi tvillingar med våra bakverk. jag är ledig imorgon och jag ääälskar deeeet!

jag kommer sakna doiii

nu har jonsson lämnat umeå, för gott. det var ett skämt, menar för en vecka förstååååååås! annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till! jag har inte så fruktansvärt roligt just nu som ni kanske förstår, och pga detta, dent usla och inte alls skojiga inledningen. hon är iallafall på planet påväg till turkey och ajg är avis nanting. tänk att få avnjuta 30 grader och sol den kommande veckan. det är annat motför detta, för tillfället, regniga land. jag var på stan med hanna idag, och när jag skulle hem så öste regnet ner. det var bara att ta en handduk och torka av sig när man kom hem alltså. på stan handlade jag ett solpuder och ett par bikinitrosor! freddegubben är på bal också. tänk, det var ett år sedan sist och för mig omöjligt att förstå. tiden rusar iväg, på ritkigt. men det gillar vi.

nu ska jag slänga mig i soffan och käka lite poppisar. tjarå.

solpuder från h&m ca 120kr

bikiniöverdel från åhlens och underdel från h&m

min ögonsten

att vara "ledig", eller hemma, när ingen annan är det är ingenting jag uppskattar. det har jag kommit fram till idag. det enda som är skönt är att man får sova ut, för att kliva upp på morgonen när man är trött är ju bland de värsta som finns. men annars så ger rastlösheten och faktumet att jag inte gör någonting alls mig ångest. och det känns ju hemskt onödigt. pillat på mobilen kan man ju lugnt säga att jag gjort iaf. bara kollat på den för att den är så himla snöggg. en upptäckt jag gjort också är att vibratorn är mycket mer diskret än min förra. förra mobilen orsakade typ jordbävning varje gång jag fick ett sms.  så sammanfattningsvis kan man säga att jag hittills är mycket nöjd med min investering.

nu: paris hlton's my new bff.

dumma fina låt

sång börjar efter ca 40sek

hetta

mina nycklar som varit på vift under helgen har hittat hem! de låg kvarglömda i hannas bil som jag åkte i påväg till yran, och oj så glad jag blev när jag fick höra att dom var där. hade hunnit börja bli väldigt orolig, planerat att göra nya nycklar osv! som alla säkert hann notera var det ju en sjuk värme under helgens gång! underbart! var på stan, men det var nästan omöjligt att gå omkring där för man fick typ värmeslag och svettnigar. att ligga och steka var inte heller alldeles lätt, ett glas vatten nära till hands och pauser att gå in och svalka sig var nödvändigt för att överleva typ. menmen, som de flesta gjorde jag båda delarna, alltså gick på både på stan och solade i helgen. på stan shoppade ajg ett par nya glasögon och en tröja. imorgon ska jag vara hemma från skolan eftersom vi bara har två lektioner, varav en är mattelekar och den andra är idrott. hur ovärt??! sedan försöker hanna övertala mig att följa med till stan. men får se hur det blir, skulle trots allt behöva ett nytt solpuder.. så det blir nog en sväng ner ändå.


det var på tiden!

igår när jag skulle sova trillade det ner en uppenbarelse i skallen. jag skulle köpa en ny mobil och det skulle vara en silverfärgad w890i. den är inte den nyaste modellen, men den är tunn och snygg och det räcker nästan för mig. idag efter skolan tog jag med mamsen till stan för att investera denna. efter många motgångar (ena affären var hade gått i kk och på telias butiker hade den utgått) gick jag ut från expert med en kasse i handen. och i denna låg denna underbara telefon. ida har en lika fast en söt liten brunis, och hon gillar den väl inte överdrivet mycket. men hon har inte behandlat den väl utan haft sina utbrott och olyckor med den. detta har jag med egna ögon fått skåda! inte konstigt att den inte mår toppen ida:( själv har jag bestämt mig för att behandla den som royaaal eller liknande. iaf bättre än hur ajg behandlade min förra. jag skulle gladeligen kunna hämta min gamla i vardagsrummet och bokstavligen snöra ut den genom fönstret. så less lär jag på skrället!


RSS 2.0