detkännsbranu

skrev 17.30:
jag har fått en uppenbarelse. en tydlig och stark sådan. jag känner hur viljan likt en mascherande armé på tretusen soldater bara rycker i mig. dags att rycka upp sig. inställningen är trimmad och jag har bestämt mig! jag ska köpa ett terminskort på TRÄNA ikväll. yeah

jag är sugen på coca cola

jag har aldrig frysit så mycket som jag gjorde igår när jag och hanna väntade på bussen, möjligen på fotbollsmatchen i london. alltså det var sjukt. skulle filmat hannas extremt tafatta men annars oerhört söta dans som hon gjorde för att inte avlida av den gräsliga kylan. det var roligt. idag har jag halsont och har inte klivit ett enda steg utanför dörren. kasnke lika bra det. ikväll blir det hemmakväll! har inte orkat ta av mig min pyjamas ännu.. hihi. bara jag och mamsen hemma så vi får passa på att njuta så länge den det varar. vi gjorde iallafall egen pizza till middag och det smakade ljuvligt.

20:54

min slarviga sida har börjat erövra min oslarviga sida. jag har precis insett att jag tappat bort mitt linsskydd. det var typ två veckor sedan jag såg det sist. tungt. förövrigt, linnet som jag köpte i måndags(?) var alldeles för stort och får lov att åka tillbaka. annars då? joho, nog var det behövligt att sova idag. jag sov hela dagen ungefär. gick upp vid 11, och sen gick jag och la mig igen. klev kanske upp runt 16, jag vet inte. har inte gjrot någon nytta alls, och funderar på om jag tappat förmågan att göra något vettigt helt och hållet. ser ut som så. äsch vem bryr sig. inte jahhh iallafall ;)

det här är baksidan av linnet. väldigt snygg och u-ringad men tydligen ingenting för moi.

21:10

hmm. min näsa är helt tät, men ändå rinner den. det finns inget mer störande. jag har åkt på en förkylning känner jag.. inklusive huvudvärk. etcetc. jaha, eftermiddagen/kvällen har bestått av paradise hotel-tittande, sömn och allmänt mysande. funderar på att lägga mig typ nu och sätta på en film, och sen bara somna när jag gör det. är i princip ledig imorgon, har bara engelskalektion, och kommer stanna hemma. fruktansväääärt skönt och jäkligt behövande också. ska satsa på att bli frisk så man är pigg på fredag och under helgen (ofta det är helg igen typ?!! bara sjukt). btw, har träningsvärk i armar och baksida lår efter att ha gymmat igår på idrotten. mina goa 3,5kilos-hantlar verkar ha gjort underverk.

här är mina favoriiter från paradise. så himla fina dom är! roolit att dom umgås fortfarande.

rättsåskönabönor

ikväll har jag varit vi ätit middag på aschanska villan eftersom det är min kära mosters 50årsdag. vi hade bokat bord vid 18, men allt vart försenat och det hela slutade med att jag fick lov att skippa min dans som började åtta. ledsamt kan man tycka, men vi hade en grymt trevlig kväll fylld av ett x antal skrattutbrott.

tjennnna;;

sitter med matteboken framför mig och försöker verkligen förstå. det går lite halvtrögt och jag hoppas verkligen att jag inte failar allt för stort på provet imorgon. annars har dagen varit rätt skön, som de flesta måndagar. att jag slutar 12.50 gör verkligen att jag klarar av veckans allra första dag. kom hem direkt, höll jag på säga, men där hade jag fel! jag gick in på monki en sväng efter skolan, och köpte mig ett linne för 150kr. ska visa sen, imorgon kanske för jag orkar inte fota nu. och nu när jag ändå är inne på ämnet shopping/handling. alltså jag fick en chock idag. fick brev från swedbank där man ser hur mycket pengar jag har haft/tagit ut sedan i november. jag har gjort av med 9000kr sedan november!! och vad har jag handlat? typ kläder? en jacka? en mobil.. men sen blir alla småköp så himla dyrt i längden! ja, detta är gräsligt mycket pengar och jag blir fan rädd för mig själv. det håller inte. jag måste ta tag i detta på allvar, för såhär får det verkligen inte fortsätta. och vi som ska utomlands i sommar.... päronen verkar inte så överdrivet taggade på att sponsraaa. SERIÖS JÄVLA NU SKÄRPNING SOPHIE. dags att spara. gokväll

dreadlock holiday

i fredags efter skolan gick de tre vännerna och..jag till resebyrån för att kolla in lite resor för den kommande sommaren. det hela slutade med att vi lämnade stället med en preliminärbokning till zakynthos den 20juli i två veckor. hur underbart? funderar dock på att ändra och åka till kos istället. men hur det än blir så är jag enormt taggad och längtar redan.
igår fyllde min kära gudmor 50 år och det blev såklart kalas för fulla muggar. grymt mycket folk och det var längesedan hela släkten var samlade sådär samtidigt. tog inte med mig kameran, så det blir inga bilder därifrån. men det var riktigt trevligt och jag och anna hann iallafall komma in i rätt mood inför den kommande kvällen;) gick hem vid halv 8 och träffade tjoppan. taggade till, gjorde oss iordning och for till afro. jag, hanna och ida begav oss sedan till jonathan på haga där det förfestades ännu mera. senare inpå kvällen vart det en taxitur till grubbe, en kortvarig vistelse då vi inte var välkomna typ. för mycket folk helt enkelt, som vanliigt. och jag måste ju ha nåt seriöst fel för jag lyckades ändå glömma min väska, så fick vända och hämta den när vi gått en bit. ida och hanna taggade att fara på en annan fest och vi gick till teg. då hade jag helt tappat taggen och valde att gå hem istället. fick senare två sovkompizzar, vilket var mycket mysigt. idag har jag och hanna sovit och svettats. kycklingrulle till middag. har laddat hem en film och vill lägga mig i sängen nu. tjarå.

inte ful


axelbandslös

stentvättade jeanstights - jc
bra - H&M

nana

har tänkt på det fanny skrev en gång, hur en viss låt kan få en på ett visst humör! sen har jag tänkt hur man kopplar vissa låtar till speciella minnen/situationer/perioder i livet eller nåt.
tillexempel dom här låtarna får mig att tänka på olika saker, haha alla mer eller mindre betydelsefulla.


nackspärr

här sitter jag med fruktansvärd nackspärr och har precis målat naglarna knallrosa. men måste göra om, för så osmidig som jag är så kladdade jag typ ut det. det är måndag, och första dagen på vårt nya schema. slutade 12.50 idag och det känns underbart. har megasovmorgon på torsdagar och fredagar också, så kanske, kanske, tar man sig igenom den här terminen också.
iallafall helgen. i fredags var jag med hanna,hilda,olle,emmy och petra och sååg avatar. alltså, jag brukar inte gilla overkliga filmer men den här var faktiskt riktigt bra ändå. fin på nåt sätt! och på lördagen var jag på stan med malin. jag köpte en bh och ett par jeanstights hihi. på kvällen hade hilda bjudit oss till en fiesta på ersboda. det var treewligt, och friscomålet efter 2-tiden satt som en smäck.


londonshopping

två koftor(utan knappar) - urban outfitters
"little black dress" - urban
grå t-shirt med utsmyckade axlar och vaddar - zara
tröja med nitar och axelvaddar - topshop
mysig mussepig-tröja med korta armar - h&m
fyra tishor (jag och frippe köpte tillsammans) - urban
spetsöverdel - urban
halsband nr1 och nr2 - urban
smycke nr3 - h&m
ringar - h&m


plan

idag har jag:
- hållt tal
- käkat vidrig gröt och råkat ut för ett missförstånd i matsalen..
- sett paradise hotel
- tagit tupplur
- käkat makaroner och korv för andra dagen irad (åt hos mamma igår och pappa idag. lyckat)
- hämtat ut biobiljetter
- öppnat lucka 10 i min chokladkalender
ikväll ska jag också hinna:
- städa/dammtorka mitt rum
- ta kort på det jag köpte i london och visa för er
- baka (min tur att ta med fika imorgon)
- måla naglarna
- lägga mig tidigt

more

tjenaa! nu måste jag försöka göra mitt tal som jag ska hålla på torsdag om londonresan. och ja, jag ska göra det NU NU NU!


mind the gap please

tjo! kom hem från london igårkväll och det har varit så grymt härligt! vill tillbaka eftersom umeå känns så sjukt tråkigt i jämförelse. tänkte visa lite bilder som togs därborta. kommer säkert visa fler senare, för har fotat väldigt mycket! men, den glada nyheten: min väska är tillbaka! den försvann nämligen igår... närvi kom fram till umeå och skulle plocka våra väskor från bandet, så var min inte där. har därför befunnit mig i lite utav en depression idag. tänkte på allt jag hadeförlorat, allt smink, alla kläder,alla nya kläder, sladdar, nessicär osvosv. men den hade trillat av i london och tog en senare flight och efter 8 ikväll anlände den till domarevägen med limousine;)

arlanda

HEJSAN ALLA :D exakt just nu sitter jag på arlanda och har precis druckit ett caffe mocha som smakade förträffligt. vi har varit här i ett par timmar och glidit runt lite, men nu är det dags att röra oss mot utrikesterminalen. sedan blire london för fulla muggar och jag vet inte riktigt om jag kommer uppdatera där borta. men annars får ni ha ett dett göda och försöka ta vara på de sista dagarna av jullovet. kommer på söndag! SEE YA!

london baby!

det har gått så sjukt snabbt. det är imorgon (IMORGON!!!) som vi far till london! det har alltid känts så länge kvar tills dess så jag har fått lite av en chock de senaste dagarna när jag insett hur nära det är nu. men imorgon 09.50 stiger vi på planet och det kommer bli grymt! ska ta med systemisen och ta enormt mycket bilder också, och förhoppningsvis följer den med hem sen igen;) aaah det känns som att det börjar bli dags att att ta fram resväskan och packa ner lite stuff, så tjingeling

nightlight

igårkvääääääääll när mina damer skulle gå hem.

2009

JANUARI
vi flyttade, till lägenheten här ovanför mats-åke! här min tomma garderob som numera liknar ett bombnedslag.
snowboard i vindeln med fanny och mallan
en av flera roliga stanbesök. ibland spårar det ju...
FEBRUARI
skola som vanligt
ett besök på donkeen;)
MARS
på sportlovet var vi i värmland. här tog vi en tripp till trysil med småkusinerna!
köpte mig en cykel!
fanny nyhemkommen från thai? BRUN!
fyllde 17 och hade tjejmiddag me de bästa
random (såg god ut) middag med malin och sofiee. grillade utomhus!
APRIL
handlade...
på påsklovet åkte vi till borga och åkte snowboard och hade det hur härligt som helst!
jag och hanna piercade naveln. gips pga fall i borga. FAIL
valborg! (min cykel blev stulen)
MAJ
annan skön utefest!
det börjar bli sommmmarrr
jag och mallan jobbade på någon/några ufc-matcher
brännbollsyran
min mobil dör och köper en ny
fin♥
JUNI
brännboll för alla ns-are typ. magnus-kines
stan med jojjjjan
skolavslutniing
sleepover och en hel del balkongstek och goda middagar
firre
glassigt
JULI
weerlmand
party och utekvällar
storsjöyran
AUGUSTI
gårdsfekke!
farväl av malin som drog till staterna
kräftskiva
minigolf med några sköna bönor
vattenpipaaa
gjorde den mest behövande och härligaste resan någonsin, med mor till kreta!
party!! (min nya mobil försvinner/blir stulen)
SEPTEMBER (köper ny likadan telefon)
mer vattenpipa och bland de sista balkonghängen
hosfanny
ljummen höstdag och johan var på besök:)
party hos afrodajteen!
jag och mallan investerade varsin cool truckerkeps;)
OKTOBER
pappsi fyller år!
party med hanna och hilda etc. på ersboda
mer party hos afro! spelar våghals
jag investerade ännu en huvudbonad, denna gången en pälsmössa
halloweeeen (min nya mobil blir stulen IGEN)
NOVEMBER
tog inte speciellt många bilder den här månaden. fick svinis, såg mycket på himym, bestämde londonresan, funderade på att skaffa hund, köpte ännu en ny telefon och klippte mig.
före
efter
FRÄSCH
DECEMBER
party hos emma med massa goa gummor!
pepparkakshuuus
skaffade nelly♥
fick en systemkamera i julklapp och lekte(leker) en hel del framför kameran;)
morgontrött;););)
nyår!! (min jacka blir stulen inklusive nycklar och kamera)
det här är bara en minipyttedel av allt som hänt och vad jag gjort, men det är ändå något!:)sammanfattningsvis kan man säga att jag har haft ett underbart år med massa roliga minnen i bagaget. det jag kan konstatera dock är att jag utsatts för lite (läs:alldeles) för mycket stölder, och det är en sak som det ska det bli ändring på under 2010!

jaha, jag skulle gå och lägga mig TIDIGT!. men skulle bara färdigställe resumén av 2009, och det tog sin lilla tid. nu blir det läggdags, ungefär lika sent som vanligt...

tycker ändå min julklapp var rätt klockren

sjukaste underhållningen på dass ju;)

nyårsafton

jag orkar inte beskriva min nyårsafton i ord, men här iallafall bilder från förfesten. som vart lyckad. min jacka är tillbaka, men kameran och nycklarna är nog gone forever.

RSS 2.0