kung

jahapp. kanske borde lägga upp lite bilder från gårdagen också, tog ju trots allt en del. eller kameran vandrade mellan olika händer. resulterade även i en rejäl flärre för min del då någon kastade(?) den påmig. inte så jäkla skönt att få en tegelsten rakt på läppen. howevaah. det var trevligt, så länge det varade. sedan blev det lite för mycket av det goda och vi vet alla att det aldrig slutar bra sådana gånger. lite för många minnesluckor och en lagomt skön baksmälla är vad man får smaka på såhär dagen efter. men nog överlever man alltid:D här kommer några sköna foton från maskeraden.







































ett






















gran canaria

kom hem till umä vid halv2-tiden idag. nu blire halloweenparty. återkommer med massa bilder från resan som förövrigt var helt fantastisk.


ses om en vecka babes


TJENA

aaaa, sliten. men five var fan najs igår alltså. MYCKET folk, och så var ju jockiboiiii och nemo där haha. vilka störda jävlar! hursom, kom hem efter 3 och då blev det sängen typ dirr. ska ju faktsikt utomlands idag!!! dessvärre fick vi just ett sms där det stod att vårt plan till las palmas är försenat till 20.30 ikv!!! och senast incheckning är tydligen 15.30. ja ni kan ju själva räkna ut den dryga väntetiden som kommer få spenderas på umeå city airport. hurra..

igår fick pälsmössan faktiskt åka på eftersom snön öste ner och jag ville rädda frippan. men nu ligger den på hatthyllan och där kommer den ligga kvar i en vecka tillllll hihi. kanske bör nämnas att jag hade solglasögon också 23 på kvällen för att rädda sminket också. måste sett riktigt normal ut.







++++++

nu har jag kommit igång med packningen lite och jag börjar få lite flashbacks i huvudet mitt. självklart från den fantastiska alanyaturen och så men faktiskt bla lite från londonresan i januari också.

ÅK TILL LONDON FÖFAN OM NI HAR MÖJLIGHET. måste dit igen asså












i wanna comfort you

EGENTLIGEN har jag hur mycket som helst att göra men jag vet inte varför jag inte gör det!! det är nåt fel med mig tror jag:D jag sitter liksom vid datorn och tycker det är råtråkigt, ändå orkar jag inte att ta tag och göra de saker som jag skulle behöva- som förövrigt är: packa(!!!), måla naglarna och göra relle. ojojoj, listan den är riktigt lång den här gången känner jag. bäst o sätta igång.

snart flyger vi iväg!! och förresten så är coole bäst och coolast i världen hihihihii


det är detta vi gör varje tisdag


så mycket bättre


godingar, jag måste berätta för er. JAG FICK 16P PÅ MATTEPROVET. förstår ni vad detta innebär??? jag fick VG! precis som när jesus fick blinda att se och lama att gå, så är detta ett under. nivet när man är sådär osäker att man chansar på typ varje uppgift, och sedan visar det sig att det mesta är rätt. vansinne :D men jag klagar inte. jag känner mig så jävla bra. skulle kunna övervinna allt för tillfället. och som om mitt humör inte redan nått sitt högsta Y-värde, så fick jag veta att vi ska käka hemmagjorda friscoburgare till middag. kan inte bli bättre än såhär. är glad och parttysugen. men måste kissa, hejdå!

snart börjar PH och imorgon är det lillördag :D





When I see your face

för ett tag sedan slevade jag i mig en tallrik pasta med vegetarisk köttfärssås (=morotssås) och nu tänkte jag faktiskt vara en duktig flicka och läsa in lite relleee till religionsprovet som är på obestämd tid.. mest troligt på torsdag. det ska bli riktigt kul de mjoooo. kommer dessvärre inte hinna vara duktig så länge, för snartväntar dans. JAGVET. jag får inte träna egentligen, men jag känner mig faktiskt fräschare idag så..... så jag tänker fara dit ändå. vi ska faktiskt filma idag. och dessutom kan jag ta det väldigt lugnt (inte just då vi filmar då, men innan) thihi:D










fille o fredde!

jag tror jag är väldigt lätt att underhålla just nu. kanske har att göra med att jag haft så extremt jävla tråkigt hela dagen och kvällen. just nu sitter jag och kollar på det här klippet om och om igen och kan inte sluta skratta, *fnissar*. nåja, en lite update om mitt sinnestillstånd. jag mår fortf inte bra. svettningarna, huvudvärken och allt håller i sig trots att jag vilar allt jag kan. otroligt frustrerande! men jag måste ändå knata mig iväg till religionslektionen imorgon. den är riktigt viktig. ska ju ha provet nu i veckan istället för nästa eftersom jag är på charter då. mmmh, hedddå.



är sjukt sjuk

ska fortsätta göra det jag gjort hela dagen. sova. måste verkligen verkligen VERKLIGEN bli frisk. på återseende.


six days left

såhär ser det ut om man kollar vädret för vårt resmål nästa vecka. hoppas verkligen att vi får sooool.

white blank page






blond tjej aug10

det är söndag, som jag hatar så mycket. har tagit en tur till intersport/dd samt stan i jakt efter en gåva till papa. han fyller nämligen år idag, 45 härliga år! kvällen kommer bjuda på ett restaurangbesök och lite fika om man har tur. annars har jag inte en blekaste. är rätt trött. igår skypade vi för första gången med vår älskade babe fanny!!!! det var fantastiskt roligt. saknar dig massor:*
simmalugnt

before 5ive party






























HAHA HANNELEEEEEE!!!!!


day 'n' night




Hey darlings! Kom just hem från ett danspass och nu ska jag käka lite senmiddag. Tror det blir den exklusiva måltiden makaroner med korv och ketchup. Nomnom! Har haft skolveckans jobbigaste dag idag, så jag är glad att den är över. Imorgon har jag som vanligt bara en lektion 14.40 till 15.40, aktiekunskap. Efter det blir det lite tillfix, middag och sedan tar vi vårt pick och pack och slår oss ner hos jonsson. Där blir det förfest med massa gulliga tjejer och därefter utgång. Lär ju bli fett. Bara det inte går som förra veckan, men det ska nog gå att ordna. Nu är mina snabbmakaroner klara. Tusen kyssar.

kan inte förstå att jag var där

saknar det så mycket




jag är en soldat för dig!

när jag vaknade denna morgon kände jag mig förkyld och hängig. hade svettats typ halva natten och på det så var min hals som ett öppet sår. ingen skola idag med andra ord! hittills har jag ba legat och vilat i soffan och zappat mellan 3:an, 5:an och mtv på el televisor. nu tänkte jag ta och byta syssla. kanske dra på mig mjukiskläder, sätta upp håret i en knut och baka lite muffins. till det lite najsig musik på hög volym. lääär ju vara bästa kuren mot min lilla sjukdom.. hehe;)
edit: blev kladdkaka istället. hittade inga muffinsformar..

nåja. en hälsning till alla duktiga som är i skolan just nu. hoppas ni har det roligt, och om inte, så kämpa på bara:D:D

(SNART fredag, gäller att bli pigg tills dess!)


random














danskläder då

idag efter skolan tog jag och bästa hilda bilen till kontoret på balettakademien för att inhandla lite danskläder. jag körde på två byxor och en tröja. najs!




clothes

tröja med transparenta ärmar från monki.
spets från gina tricot.
tunika med stjänmotiv från monki 








123456789


gubben i lådan

fuck matte! ÅH har prov imorgon. ska räkna nåt tal, sen kommer malin förbi och då ska vi ta en promenad till stan och köpa trosor. nelly har typ bitit sönder alla. tack!

That party last night was awfully crazy I wish we taped it

gosh! gårkvällen var minst sagt intressant. rubriken säger allt. men jag kan ju iallafall berätta att vi först var hos jesper på förfest där vi hade det sjukt trevligt. isak lärde mig hur man halsar på riktigt. efter det blev det bodyshots och hela köret. är då på toppen av måbra-skalan. kommer även ihåg att vi skulle ta 23-bussen, men efter det är allting rätt svart. vaknar upp av att jag står mitt framför en vakt som säger att jag inte kommer in på 5ive, att jag skulle återkomma om en timme. som tur var sofie en ängel och räddade mitt liv. vi vandrade runt stan och jag ringde några samtal som jag inte kommer ihåg mycket av. träffade några människor som jag inte heller kommer ihåg mycket av. hehe. en taxiresa hem som jag inte heller kommer ihåg mycket av. eller jo, en vit påse kommer jag ihåg, jag var tvungen att sitta och ha den framför mitt ansikte. sedan säng. dock tycker ajg mig inte minnas att jag mådde dåligt alls under hela kvällen, men sofie säger att jag sa att jag mådde illa?! jag som trodde jag mådde kanon hela tiden.. men tydligen inte hehe. skumt det dära. nåja, tack alla för en riktigt trevlig start på kvällen iaf,måste göras om:D

här är massa bilder från min och sofies kamera!


































vad hände igår egentligen


new in

för prick en vecka sedan var jag på stan och fick med mig dessa plagg hem. allt från bik bok. tänker dock lämna igen de två nedersta pga det inte satt som jag ville! idag tänkte jag gå på stan igen och försöka hitta något att ha på mig ikvälll.






drygt ett år sedan

då körde jag stenhårt med schneeluggen. kom ihåg hur drygt det var att få den rätt hela tiden, men hur jag älskade då den ibland la sig helt perfekt (hände inte lika ofta dock). kom ihåg när jag skaffade mittbena. det var en morgon i mars. jag var nyduschad och allt gick frid o fröjd tills jag skulle fixa den där förbannade frillan. jag fick nog och inte orkade inte med det längre. då kammade jag bara håret till en mittbena och sen gick jag till skolan. sedan dess har håret legat så. ett kort litet inlägg om min lugg. säkert mycket intressant att läsa. nåja, imorgon är jag ledig. GOTT.



det här är ju helt sjukt





lämna gärna en kråka

igår var det 78 själar som klickade sig in på min blogg. det är lite roligt, för jag har verkligen ingen aning om vilka alla är! eller ok, skulle kunna peka ut några som jag vet är stammisar på min lilla blogg, men ni andra, who are you guys? jag själv läser en drös bloggar som jag knappt känner, bara för att... jag vet inte, det är bara kul! så ja, det är säkert ingen som kommer svara på detta fåniga inlägg, men det skulle vara JÄTTEKUL att veta vilka som tittar in. så kan ni inte berätta vilka ni är för min skulll? skulle bli jätteglad:):):):) nu ska lägga mig under en filt eftersom jag fryser förfärligt. puss

lovlier than you


OH MY så jag har dansat nu! är helt slutkörd. fysen var olidlig. alltså mina magmuskler fick sig en riktig omgång, i den här farten lär ju magrutorna hoppa fram snart ;) fast kanske inte ändå. nog om det, kan ju berätta att jag hade en mördaruppsats/analys-skrivning idag i IR (internatnionella relationer). vi hade en timme på oss att analysera en film utifrån massa perspektiv (liberalismen,konstruktivismen och realismen). och inte nog med det, så var det FÖR HAND! jag har aldrig känt sån kramp i min hand förut. kommer typ ha träningsvärk i muskeln mellan vänster tumme och pekfinger imorgon. skulle seriöst inte förvåna mig!

och juste, efter skolan åt jag en ljuvlig måltid. den bestod nämligen av ett löskokt ägg med plenty of salt. sen till det rostade mackor med fransk brieost. och till det oboy. en konstig blandning, men det var ett mellanmål i klass kan jag lova! det var som att plocka ut det godaste ur olika mellanmål och sätta ihop det till en! fantastiskt gott.

hahahahhah gölligt

igår bad min trocoola bror mig att fota honom och hans kompisar. de skulle göra en gangsterbild och ge bort till en kompis som fyllde år. såklart är man en ängel till syster och ställer upp. hehe. tänkte bara visa resultatet;) garvar ihjäl mig. orkar inte att de inte ens tänt cigaretterna när dom har dom i munnen på vissa haha :D










iphone 4

har vandrat in i en liten önskebubbla där jag fantiserar om att en sånhär ska trilla ner från himlen och landa i min hand. min bror har en. och hannele, om jag inte tar fel. lite avundsjuk.....




sail away with me now








HEJ EGOBILDER (och bh som visas, sorry för det). gissa vad jag åt till middag?? just det ja, PIZZA. var verkligen inte inte inte sugen på det eftersom vi åt det i fredags, men det fanns inte så mycket att göra då den redan var beställd och jag inte hade så mycket att säga till om. jaja, man skall icket klaga - mat får man ju :D ville bara slänga in ett litet hej sådär på söndagseftermiddagen. jag har lust att göra något! och då menar jag inte ligga i sängen och se film, utan jag vill ut och typ.. andas in den friska luften litte. hade varit nåt de. förresten, på två av bilderna ovan ser ni min nya bandana(?), visst heter det nåt sånt?! köpte den på bikki bokki för en hundring. den är som färdiggjord om ni förstår, sitter redan ihop! riktigt värt då jag inte har nån speciellt bra sjal att knyta runt skallen. BLABLA BLAAAA hihi imorgon är det måndag. då har jag bara en lektion så jag är glad! sen på fredag är jag ledig. så min skolvecka blir väldigt short, o de tackar vi för. förresten så är det bara 20 dagar kvar tills vi intar GRAN CANARIA. tiiiiden går baotasnabbt och det är ju bra. då far ajg snart utomlands och sen äre höstlov och sen äre snart jul. och efter jul börjar vårterminen och då fyller jag år och sen blir det vår och sen så blir det studenthysteri. sen tar man studenten och då.. då. då.. ja vad händer då? DET VET MAN ALDRIG. MEN JAG LÄNGTAR DIT IAF FÖR DÅ FÅR MAN REDA PÅ DE:) flumsigt inlägg det här blev då, undra om nån orkar läsa det ens. fred ut!

that party

i fredags blev det festligheter eftersom det var premiär för mallatappabralla att inta k-rogen. föra hos malin: riktigt jävla lyckad. en hög med goa bruds samlade på ett ställe. därefter blev det 5ive, som typ var ovanligt bra för att vara 5ive.. lite väl grisigt bara på dansgolvet. ett till minus till den som lyckades hälla en öl över mig också. faaast i efterhand har jag fått höra att håret mår primaballerina av öl, haha. med allt ont kommer något gott:D BILDER:

gudomlig pizza från robertos. innehåller parmaskinka, fetaost, soltorkade tomater och ruccola. MMM....





































det känns som söndag...........

ligger utslagen i sängen. orkar inte göra något. återkommer med bilder från gårdagen lite senare. påtal om gårdagen, den vart riktigt lyckad iallafall. mors

RSS 2.0