tisdag wtf

Morning! Konstigt att det är tisdag och att jag inte sitter i skolbänken. Första gången sen jag började plugga som vi har ett litet glapp på 4 dagar mellan två kurser. Känns precis som ett minilov, oooh så härligt! Men idag är sista dagen för imorgon börjar Handelsrätten. Ingen aning vad som väntar, men kanske kan bli intressant? :D

Har gått en morgonpromenad med Anna och nu ätit frukost. Funderar på vad jag ska hitta på idag. Blir nog en tur till Jysk/Rusta för att kirra en klädstång så att jag kan ordna upp mitt rum som är ett smärre kaos nu efter hemflytten.  Sen vet jag inte... Kanske bara stanna upp & njuta av att inte behöva göra någonting speciellt? Har en tendens att ständigt tänka på saker jag borde göra och därav ha svårt att slappna av trots att jag är helt ledig. En egenskap som har blivit mer & mer framträdande senaste året och som jag måste försöka bli av med :S Juste hade ju planerat att testa baka ett nytt brödrecept också. Fick nämligen en supernajsig kokbok i födelsedagspresent med massa intressanta recept som jag vill prova på. Jaja nu ska jag gå till pappas jobb och hämta bilen och för en roadtrip till Ersssbuuda, wohoooeeeh. Häääj!

Förra helgen ♥
 

Harmooo

Hej hej bloggen o läsare! Åh jag har en bra dag idag!! Man får passa på att njuta när man mår så bra och känner harmoni. 

För det första är det fredag. För det andra är det strålande sol & vårkänslor i luften. För det tredje så vaknade jag klockan sex imorse helt klarvaken. Har nog aldrig någonsin hänt tidigare. Hade liksom taggat en sovmorgon eftersom vi har tenta kl 16 idag och tänkte passa på att sova ut så länge jag bara orkade. Men nej jag vaknade i det sjukaste pigg-tillståndet redan klockan sex och jag var helt förbryllad över det inträffade. Klev upp, såg litte Nymo ♥ och drog och tränade med min nya träningsväska och min nya träningströja :D Och nu har jag ba myst framför fortsättningen av Nymo och Malou efter 10. Snart blir det stan med Lollan. Hoppas jag hittar något fint som jag kan konsumera! hehe... är så shoppppa-sugen! Luncha ska vi också innan det bär av till ÖP och tentamensskrivning. 

Ikväll efter tentan som slutar vid 20 ska jag och några tjejer från klassen gå ut och äta och sen hem till nån och mysa. En lugn och skön fredagskväll blir det :)

Ja asså ja säger ju deee, hurra vilken dag! Vi hörs när vi hörs!! :D

Tänkte jag kan bjuda på några bild från resan också





 

RSS 2.0