Notebook

H&M 20kr.

Sail away with me honey, i put my heart in your hand..

Jag köpte ett jättesött litet skrivhäfte på H&M idag. Kosta en tjuga bara. Går ju inte i skolan längre så vet inte riktigt vad jag ska använda det till. Kanske som en liten dagbok. Eller bara en liten bok att kludda ner tankar/känslor i. Ska ta kort på det och visa sen:) Nu ska jag gå ut och gå. Har faktiskt en hund som behöver rastas!!Puss på alla underbara människor i mitt liv.

Dreaming with a broken heart

Allt känns så jävla jobbigt just nu. Har haft en hemsk natt med drömmar jag inte vill eller får drömma. Fy i faan vad jag hatar att känna såhär. Nä jag ska försöka rycka upp mig. Först ta en dusch och sedan ta mig ner till stan och träffa gulligaste Emma. Vi ska nog sätta oss och fika eller såå. MYsigt!

NOBODY SAID IT WAS EASY, NO ONE EVER SAID IT WOULD BE THIS HARD

'Cuz I can't make you love me
If you don't.
You can't make your heart feel
Something it won't.
Here in the dark
In these final hours,
I will lay down my heart
And I'll feel the power
But you won't.
No, you won't.
'Cuz I can't make you love me
If you don't.

I'll close my eyes,
Then I won't see
The love you don't feel
When you're holding me.

Morning will come,
And I'll do what's right
Just give me til then
To give up this fight.

And I will give up this fight.

SushiBAr-fest

Haha skrattar när jag kolla på dom här bilderna. Vilken skum kväll det var i fredags.. Jag, Emma och Ellen lärde grabbarna hur man gör tacos och sedan blev det lite dricka och lite dans. Killarna verkade ha det väldigt trevligt iallafall och det var mycket roligt att se :D

Avsked

Igår var jag på avskedsmiddag/fest hemma hos Ellen för henne och Amanda. Det var hur trevligt som helst och det togs litte bilder också!!

Protect her, fight for her, kiss her, love her, hold her, laugh with her. But don't make her fall, if you don't plan to catch her.

Idag är jag bakis och skakis. Men snart kommer Sofie och räddar mig från allt jobbigt i livet och gör mig glad. Undra vad vi ska hitta på!! Något roligt blir det nog iallafall. 

En kung dag:

Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan, om du lämnade mig nu

En nöjd och glad tjej! Håret blev jättebra, tack ännu en gång bästa Johanna♥. SSÅ nu då? Ska fixa mig det sista här hemma och sen ska jag vänta på att klockan närmar sig åtta. Då ska jag cykla iväg till Sushi Bar och sedan väntar en minst sagt väldigt intressant och spännande kväll med mina arbetskamrater. Och nu är det helg, så himla skönt!!! (Känns väldigt mycket annorlunda än veckans övriga dagar ehhe not). Ha en fin kväll :)

It's hard to tell your mind to stop loving someone when your heart still does

Jag har en dålig start på dagen. Förhoppningsvis blir den bättre. Ska försöka plocka upp de kläder som ligger på golvet. Lite senare ska Johanna klippa mig och sen ikväll väntar personalfest. Det borde ju kunna bli en rätt bra dag ändå? Inställning Sophie, inställning!!

I have to cover my eyes


Kräftkäk@domarevägen 20/8


Gör så att jag slutar drömma om dig!!!

Att du finns där i skallen på dagarna är fullt tillräckligt:)

Hej fina! Jag är med mina kompisar och jag börjar skratta när jag kollar på oss. Här sitter jag och nördar vid datorn, Malin ligger till höger om mig och snarkar och på golvet ligger Sofie och Sofia och snackar om helgens bravader heeehe.... SJukt kul :D Ska styra upp våra liv strax. Hoho hejdå xxx

Skolflicka

Kände mig nästan som en skolflicka i de kläderna jag hade på mig igår. Väldigt strikt och ganska olikt mig.. Hade iallafall en supertrevlig kväll. Inleddes med ett mycketl ångt och trevligt förkrök hos Soffe och därefter blev det taket. Första gången jag var där om man bortser från studenten. Tyckte det var helt okej faktiskt. Trevligt folk. Kvällen avslutades med 3 (oj) stripsmenyer med Malin. Det var helt stört gott.
Skrattet är helt och hållet äkta! Lovar

Mitt huvud värker

Du gjorde mig till den lyckligaste flickan på jorden utan att ens anstränga dig. Haah skrattretande:)

Gillar att pussas!

Klockan 11 träffade jag mina älskade kusiner Anna och Erica. Det är inte ofta vi träffas allihopa så vi passade på nu när alla befann sig i kära Umeå. Det blev en promenad på drygt 2h inkl en fika i stan. Fantastiskt trevligt var det faktiskt!! Nu har jag landat i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ta en nap? Se OC? Städa rummet? Något sånt lär det bli. Ikväll ska jag iallafall gå på tisdagstaket:)

Puss på er mina fina vänner.


But you're not mine and i'm not yours

Jag är nyduschad. Jag ska träffa Sofie på ett tag och dra ner oss mot stan. Jag vill gå en promenad också. En lång en. Funderar även på att börja dansa igen till hösten.

Now that I know why I exist, how can I go on without you? You left me here without a clue. I can't say with words how much I miss, I wish that there was something I could do. If I could turn back time you know I would!

I remember all those crazy things you said

Har haft en bra dag, trots omständigheterna. Vaknar bakfull och slitnare än på väldigt länge hemma hos Soffe. Vi lägger oss i soffan för lite tv-tittande, men somnar såklart på ett ögonblick. Vaknar dessvärre av telefonen som ringer och det är från jobbbbeeeeeeeet. Dom säger att jag ska jobba kl.13 och jag känner bara neeej neej NEEEEJ snälla låt mig slipppppa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var bara att ta sitt pick och pack hem, fräscha upp sig lite och sedan cykla iväg till jobbet. MEN det gick bättre än väntat, var på glatt humör osv:) Efter jobbet och brudarna hem till mig för att käka rester från gårdagen och det var så fruktansvärt gott. Nu ska jag se lite oc. Dock håller avsnitten på att ta slut och det gillas ej. Godnatt alla fina där ute.

2v. Det har gått snabbt.

Jag föredrar att vara den glada och det är jag nu


Kräftorna väntar!!!!

Är på fett bra humör ska ni veta! Fixar och pysslar på med massa inför kväll då det vankas kräftskiva:D:D:D Har goda aningar om kvällen. Nu ska jag bara göra mig fin och sedan blir det väl att sätta sig och ner och vänta på alla gäster som ska komma där kring 5.... haha. nämen har lite saker att fixa TEX klura ut någon efterrätt för att sedan baka den.

Köpte nya solglasögon på Lindex i veckan. Perfekt såhär innan sommaren.... ffast ne. Får spara dem till nästa säsong. Å andra sidan kan man ju faktiskt använda solglasögon hela hösten och vintern också, bara solen tittar fram någon gång.

hello! do you miss me?

spotifylista: a broken heart, a million tears and too many memories

No man or woman is worth your tears, and the one who is, won't make you cry


AND OF ALL THE THINGS YOU NEVER EXPLAINED YOU KNOW THIS IS YOUR BIGGEST MISTAKE

Lördag hos Fanny. Det var en roliig förfest med trevliga garls:)
HHIIH TJOHO HÄR KOMMER JAG FARANDES

NAPPA!

Jag tog riktigt tråkiga bilder från denna resa måste jag själv medge. Kamerna lämnade i princip aldrig hotellrummet, vilket iofs kan vara förståeligt. Men här är iallafall några bilder från min kamera från naparesan. Hoppas på att få de andra brudarnas bilder inom kort då dom är lite mer, vad ska man kalla det... stämningsfulla.

Umeå City Airport
Stockholm
Arlanda
Första kvällen med Ystad.
Träffade på ett gäng trevliga britter (typ enbart britter därborta förövrigt)
Vi lekte lekar och jag förlorade såklart.....
Blev smått besvikna på Nissi Beach som hade gått och skaffat sig algblomning
Brandt och Lickie piercade deras nippleeeeees hothot
Brandt kör på skön style
Glasögonen.... klassiska..
Ingen ville åka sling shot med mig :(
Gaz, en sådan pajas
"Hiiiiiiildaaaaaaa, Hiiiiiildaaaaaa, Hiiiildaaaaa"
Hemresa!

några konstateranden

1. livet är inte rättvist.
2. livet går vidare.
3. jag har aldrig känt en sådan smärta i hela mitt liv och varje dag önskar jag att du ångrar dig.

Let's bring it back to the time when you and me had just begun and i was still your number one

Hur vi låg där och viskade kärleksord till varandra i natten, och nu hör han inte ens när jag skriker. Jag förundras över hur någon kan vara borta, men ändå vara överallt. Jag vet inte längre skillnaden mellan att sakna det vi hade eller bara sakna honom. Jag vet bara att jag gör det, och det gör så himla ont
"Hur vi låg där och viskade kärleksord till varandra i natten, och nu hör han inte ens när jag skriker. Jag förundras över hur någon kan vara borta, men ändå vara överallt. Jag vet inte längre skillnaden mellan att sakna det vi hade eller bara sakna honom. Jag vet bara att jag gör det, och det gör så himla ont." - V.T.


Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd, som hugger och vrider sig i ditt bröst.

Jag har inte bara förlorat min pojkvän. Jag har även förlorat en av mina bästa vänner. En godnattsageläsare. En lyssnare. En alldeles egen personlig kock. En som man alltid kan lita på. En famn att värma sig i. Ett bröst att vila emot. En fyllechaffis. En sovkompis. En rådgivare. Ett promenadsällskap hem från vänner eller krog. En stadig hand att hålla i. En underhållare. En klädutlånare.......... Allt det där och så himla mycket mera.

Idag var det 8 månader sedan vi träffades.


*** ****** ***.

Jag saknar dig ju!!!!!!!

Tack

Ge mig kraft att acceptera det jag inte kan förändra, mod till att förändra de saker jag kan och vidsom nog att förstå skillnaden mellan de två.

Sena kvällar och tidigare morgonar känns det som värst

Jag ledsen och förtvivlad. Jag känner saknad och längtan efter något som jag inte kan få. Jag är frustrerad men jag kan inte beskylla dig för någonting. Det är känslornas fel och de är bortom vår förmåga att kunna kontrollera dem. Men jag vill fånga känslorna, sätta dem i koppel och styra över dem. Snälla låt mig göra det. För någonstans på vägen hann jag bli väldigt trångsynt, jag vill ha dig i mitt liv och ingen annan. Jag har hört någonstans dock, att när det kommer till kärlek gäller det att hitta han som torkar dina tårar och inte han som skapar dem.

En vecka sedan.

"Jag klädde av mitt hjärta naket och lät mina känslor blottas inför honom, och jag antar att det är där sårbarheten skapas. När kärleken vissnar och du lämnas naken kvar i ett mörker av ensamhet. Jag hade aldrig känt mig ensam, men det var väl för att jag aldrig tidigare hade älskat."
Skrivet av Victoria Törnegren. Jag beundrar hennes texter. De stämmer in skrämmande bra på den situationen jag befinner mig i just nu.
"Jag klädde av mitt hjärta naket och lät mina känslor blottas inför honom, och jag antar att det är där sårbarheten skapas. När kärleken vissnar och du lämnas naken kvar i ett mörker av ensamhet. Jag hade aldrig känt mig ensam, men det var väl för att jag aldrig tidigare hade älskat."

Skrivet av Victoria Törnegren. Jag beundrar hennes texter. De stämmer in så skrämmande bra.

dansa är kul men jag föredrar att SUPA


Lördag

Trots att jag bara ska jobba lördagar de veckor som är kvar av augusti så har jag noll lust att gå dit och jobba. Usch.

everything comes to an end

Ord kan inte beskriva hur jag mår just nu. Skulle göra allt för att glömma dig men jag kan inte.

Idag är en speciell dag som hade kunnat vara så mycket bättre

Framtiden känns som en enda tjock och mörk dimma. Det finns inga saker jag ska göra och det finns inga saker jag vill göra. Det blir såhär när man hellre lever i det förflutna än att försöka blicka framåt och gå vidare.

I've done my best to give you nothing less than perfectness

Helvete så ont det gör.

Just precis så.

Utdrag ur en krönika av Victoria Törnegren:
"Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.

Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken.

Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen."


RSS 2.0