RESFEBER?

hohoohhoho det är pirrigt nu! halv sju går bilen mot flygplatsen och jag börjar bli klar med packningen. nån kamera på laddning och skor som behöver klämmas ner.... är lite rädd för att få övervikt, men just nu visar vågen 18kg och det är ju ändå lugnt. men marginalerna är inte speciellt stora! jag vet itne riktigt vad jag ska skriva men jaaaaaa VI SES OM TVÅ VECKOR! jag ska sola och bada och partaja tills jag inte orkar mer. skööööt om er mina bebisar................... adjöken:):):):)

reseoutfit ;)











LÄNGTAR TILLS JAG VAKNAR IMORGONBITTI IIIIIIIIIH SKA BLI SÅ KUL

ska bli skönt att få lite färg!

aug 2009 efter kreta




my room

skrev ju förut att jag gjort om lite i mitt rum sedan ikea-vistelsen. såhär ser det ut nu (eller så såg det ut för några dagar sedan, nu är det stökigt igen:D)













imorgon äre imorgon som vi far!!!!!!!!!!!1


@amanda's

ey! nu är jag hemma från jobbet, äntligen. är helt slut, ska käka smulpaj och sen slänga mig på soffan/sängen. imorse, var tvungen att fara och hämta morsan i norrmjöle typ just när jag stigit upp. det kändes som toppen av dryghets-skalan, jag var så sjukt trött och sliten. men vad gör man inte för sin älskade mor. hon har ju varit så snäll att låna ut bilen åt mig så!

här är iallafall några bilder från när vi var hos amanda i sörfors som jag inte hunnit lägga upp ännu...


















h-sund

igår vart det party kan jag lova och det var i holmsund det styrdes, jag tog tyvärr inga bilder därifrån, utan bara några från middagen samt ett par klassiska toalettspegel-pics från förfesten. om en halvtimme ska jag jobba. det känns inge vidare faktiskt.













:(((((

MITT INTERNET HAR LAGGAT IHOP!! hela gårdagen och typ hela dagen idag har det inte kunnat gå in på internet. mycket sad, och man inser verkligen sådana här gånger hur beroende man är av internet. sjukt drygt, men nu funkar det igen! :D jag som hade planerat lägga in massa bilder från olika tillfällen, men det hinner jag inte nu. jag ska köra och hämta sofie sen ska vi till hanna och slinga mitt hårrieee. blir att sova över där och fara till bettnäss imorgon då det väntas superväder! hasta la vista

1 VECKA KVAR

hej mina barn. sitter i min säng, på mitt nya påslakan i mitt rum. mitt rum, som förövrigt har fått sig en liten uppfräschning efter ikea-vistelsen! på en av väggarna sitter numera en stor helkroppspegel som jag alltid velat ha samt två nya hyllor. jag har även lyckats trycka in en klädstång och har en ny matta på golvet som egentligen är fredrics. menja, ska köpa en likadan hade jag tänkt! ska fota alltsammens imorgon typ!!!

idag har jag jobbat. och det var verkligen jättejobbigt! det var kallllt och regningt och eländigt. inge kul alls. men det är då man ska tänka såhär: "DET ÄR BARA EN VECKA KVAR TILLS VI FAR TILL ALANYA!!!!!!! mohahhahah". jahahhanii då klarar man exakt allt. har även hunnit hämta mitt körkort på flyget. och min fråga är nu bara, varförvarförVARFÖR kan man aldrig bli någorlunda bra på en sån där bild? jag förstår inte. haha sjukt komiskt att jag ska ha kvar kortet tills jag är 28! ;) vem är man då? gift, villa, barn, hund och volvo?
kvällen har spenderats med massa goflickor i sörfors hos amanda. vi grillade jättegottt och hade det så trevligt så. bilen rullade hemåt vid 11 eftersom det var bussar som skulle hinnas och många som skulle jobba tidigt imorgon. själv jobbar jag 13-18. känns segt. ska iallafall hoppa till sängs nu hade jag tänktttttt såå POSS

senaste dagarna





















i förrgår hade vi så jävla roligt

vi hade jättetrevligt samtidigt som vi såg fotbolls-VM....... haha

asså hade seriöst vela sett ut såhär, inget skämt!!1

söt malin!

yeah

vadå flint?

hej

lite dålig uppdatering kanske. men iaf, de senaste dagarna har jag jobbat, solat på stranden, kört bil, varit på ikea i sundsvall, sett fotbolls-vm osvosv. jag och sofie for på ikea med våra mammor i lördags och de vaa jättetrevligt. handlade hem en hel del, bla en spegel, hylla, klädstång, glas, påsklakan och lite sånt :D  idag har jag varit med hanna och sofie och vi for en sväng till böles. det var mycket folk och doppade mig faktiskt en gång, första gången för i år! har även slingat jonssons hår, får se hur resultatet blev om hon vågar visa sig någon gång.  det här blev ett jättekonstigt inlägg, men är asstressad. börjar om en mindre än en halvtimme. HEJDÅ

en kväll på stranden

bilder tagna i onsdags på bettnäs(eller hure nu stavas haha). det är fläckigt på linsen, vilket typ gjorde att så många bilder blev suddiga:(



















jag älskar att baka och ????

hej jag bakar. helt ensam, mina vänner gör annat! HEHE

ett roligt inlägg av malin och sofiejonsson

öl

jag vill också vara med och skriva i bloggen/ wohohoo

KÖRKORTTTTTTTTTT

det här är helt sjukt, men jag har taagit KÖRKORT!!! kan inte förstå detta, men hur som helst så är det underbart. igår hade jag teoriprovet, var nervösare än någonsin... men det gick bra, fick 61 av 65. sen idag 11.30 var det dags för uppkörning, det fanns inte mycket att göra. bara försöka prestera sitt bästa. puuuuuuuuuuuuuuh vad jag är lättad. har kört ett par rundor kan jag säga. jag var skräckslagen och överlycklig på samma gång. skum känsla.

ÄR ÖVERLYCKLIG!! :D (en stjärtbild på mig)

oh shit oh shit

ska sova hejdå



ja e hööngrig

tjennää! för knappt en timme sen kom jag hem efter en dag med slit och arbete. som tur var min ängel sofie där och hjälpte mig när det var som mest hektiskt. det går bra för jordgubbarna nu, det är då ett som är var säkert! igår var jag sofie och malin, vi cyklade ner till stan och käkade glass. tillbringade sedan resten av kvällen på min parkering med musik och lite sådär välbehövligt tjejsnack. fick sedan sällskap av ett par sköna bönor som joinade oss. solen hann både gå ner och gå upp minsann! och nu, eller den tid som återstår av kvällen, tänkte jag ta mig någe att fika och sedan dyka ner i mina teoriböcker. lateeeeeer!










och jonsson hade turen att hitta en tjuga bland gräset :D














19 dagar kvar

det har varit en lång dag idag :D klev upp vid halv 11 i tron om att det var mulet utomhus för att sedan överraskas av sol då jag tog en titt ut genom balkongdörren. blå himmel, halleluja! käkade frukost i min ensamhet på ballan och solade en stund. 12.15 hade jag körlektion, och det gick faktiskt braaa. det börjar dra ihop sig nuuuee snart. idag fick jag fickparkera och checka av järnväg osv. på körskolan har det börjat en rolig praktikant som hänger med på alla körlektioner numera. idag hade han kilt, jag diggar han fett mycket!! efter körskolan cyklade jag till soffe j och där hon låg och lapade sol. vi fortsatte med denna aktivitet ett tag tills vi bestämde oss för att ta en tur till stan. det var JÄTTELÄNGESEN jag var där. det var aasnice och jag fick med mig lite grejer hem. kanske visar imorgon eller nåt:D 

började jobba 18. det gick bara bra det också, om man inte räknar med där på slutet... alltså det drog ut så mycket på tiden när jag skulle stänga och var tvungen att  flytta typ en miljard jordgubbar. det hela slutade med att ajg höll på bli instängd på ica. jag hann inte ens räkna pengarna... opsi! 

nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och sätta igång någon film och sedan ba låta ögonen slockna när dom känner för det. jag är ledig imorgon! :D iiiih

malin tog ett vackert foto på midsommmmmar


RSS 2.0