underbara

hade sjukt trevligt igår. kvällen fck en plötslig vändning, skulle egentligen till nydala. men istället blitte det party på ballan medan mamma och monica (som uppenbarligen mådde KANOON) var på krogen. fick besök av två grabbs, och efter en stund kom några ytterliggare. fast de sistnämnda vågade jag inte bjuda in, de höll sig på taket och några utanför huset. haha, vem vet när morsan hade klampat in?! menmen, det vart mycket spring på matsåkes tak, sång och dans. jag hade så himla roligt! dock kom min bror med hans två kompisar, och helt objudna fick de tag på en öl och sprang sin väg. senare for vi iväg till hedlunda, och när natten närmade sig morgon satt vi hos palmebjörk. när solen sken igen var det dags för sängen. helt sjukt så mycket sommar det är.


man känner hur väl sommaren är här, när solen skiner trots att det är natt!

haha fan va gött

jag är ledig. nu börjar det mulna utanför fönstret, men jag har starka förhoppningar på helgens väder. se bara hur det såg ut i vk! nu ska jag göra mig iordning och kl 13 ska jag ta vaccination på vc. sen ska jag på stan med hilda tror jag!

skor

förresten! efter skolan vart det en tur ner till stan för att hämta ut en ny dator, efter som den stationära hos modern har krajjat totalt. jag följde med fredric och handlade en del kläder, väry snyggt om jag själv får säga (amen det var ju typ jag som valde allt så). och inte nog med detta, utan soppan själv fick sig även lite inhandlat. två par skor och en söt liten klänning/tunika som kommer passa perfa till skolavslutningen. har inte alls tänkt mycket på skolavslutningskläder, det känns ju inte så fruktansvärt speciellt eftersom man bara går ut ettan! men nu när jag hittade, så slog jag till dirrrrrrrr;)

köpte dom två till höger, skopunkten. 349 & 199.

jag överlevde och tar helg

veckan som vi befinner oss i hade jag gruvat mig inför, pga det väldiga bombnedslaget av redovisningar. och torsdagen, alltså idag, hade jag sett som värstingdagen. tänkte att om jag klarade mig igenom den skulle jag klara allt. och ser man på! jag var vid liv vid skoldagens slut! coopertestet är väl ingenting jag vill skryta om, men vem bryr sig. och så tillslut, på sista lektionen, var det dags för talet! och hör här, det gick bra! det gick bra! bra bra bra! jippi och jag lever. nu ska jag hyra en film och mysa med nya veckorevyn. sen, när kvällen börjar närma sig natt - då ska jag sova sött.


tisdag betyder desperate housewives

här sitter jag och försöker skriva ned lite om marabou mjölkchoklad. jag ska nämligen hålla ett tal om detta på torsdag (valfritt ämne och vad kunde passa bättre, om inte marabou?) känns inte så kul, vet inte om det beror på att jag inte är så stormförtjust i att själv hålla muntliga redovisningar eller om jag bara är så fruktansvärt less på plugg. båda två kanske. nåja, jag måste meddela att jag mår lite bättre idag än igår iallafall. jag la mig typ innan 22 igårkväll, invirad i pyjamas, morgonrock, täcke och filt - och hör här, jag frös ändå! det blev inte så mycket bättre av att min sovmorgon förstördes av att några vägarbetare sågade i asfalten just utanför huset! när jag begav mig till skolan efter 12 någon gång hade jag endast missat en lektion. jag var fortfarande trött som fan, men piggnade till under dagen. matlusten verkar dock fortfarande vilja hålla sig undan. igår åt jag en köttbulle med makaroner till middag och idag två skivor kassler, utan potatis....

men nu är det itne länge kvar alls av skolan! har redan gjort bort två redovisningar den här veckan, men har två kvar. och ett dansprov också! menmen, vi kämpar på. eller hur?


uschba

fryser och svettas. huvudvärk. jag har iallafall varit ute och spungit med johanna min, men allt annat känns inge vidare faktiskt.
 

kladdkaka

alltså jag stör mig på söndagar. hur mycket jag än försöker göra dom trevliga och jättehärliga, så suger dom ändå! och detta kan ju bara bero på en sak, skolaaan. skolan förstör mina söndagar, för den ligger alltid som ett tugnt moln över mig vad jag än gör. tilllochmed, när det som idag, har varit kanonväder. jag har fått sålt min moppe och jag har precis frått smaska på en kladdkaka. kan det bli bättre? ja!!! det kunde ha fått varit en annan dag än söndag :(
i veckan har jag tre (fyra??) redovisningar. jag orkar/vill inte ta tag i dem. underbart:(

farväl min vän. jag är säker på att du får ett fortsatt trevligt liv.

regnbåge


ufc

igår jobbade jag och malin på ufc-matchen, vilket gav oss 200kr var. inte dåligt, för de va ju mest ba trevligt!

seventeen years

ikväll:

sommarplaner

igårkväll var jag med mina bästaste flickor. vi försökte framställa något som skulle likna ett schema över sommaren 2009. detta visade sig vara ett inte alldeles enkelt uppdrag! något som till en början verkade totalt omöjligt var exempelvis att hitta några dagar alla var lediga för att kunna ta en tripp till stockholm. men eftersom vi är så himla proffsiga inom den här kategorin, så löste det sig såklart ;) haha nämen! det blir nog bra i slutändan, som alltid! sen har jag ju övriga sommarplaner såsom storsjöyran, värmland, ev. trästock. förhoppningsvis massa fest, sol och bad också!

och malin lite övertaggad att följa med till jonssan till turkey? haha


"jag gömmer mig i garderoben sen ropar du vart är du min lilla kyckling sen hittar du mig i garderoben men du visste inte det och då säger du kom nu kycklingen så går vi" bianca 4 år

igår var dom här gullungarna på besök. jävlar vilken energi, menmen, klart jag är villig att vara barnvakt! inte nog med att jag fick förklara vad man använde mascara, plattång och bikini till så har jag fått leka också. leka picknick, kurragömma och "leta kycklingen" och rita. det var längesedan sist kan man säga, och oj så barnasinnet fick komma fram!


ett litet anrop

jag är inte död, jag är bara i holmsund! igår efter skolan hoppade jag på bussen tillsammans med min kära hanna i riktning mot hsund. om knappt 30 minuter kommer denna lilla vistelse vara över, vilken överlag varit väldigt trevlig, då tar jag bussen mot umää igen (är inte holmsund i umeå:O)! jag har iallafall haft väldigt roligt här, har hunnit med att hoppa studsmatta (och tagit lite sära bilder i luften med hennes syrras systemis), chillat vid datorn, gått på konsum, bakat blåbärspaj, ätit bullar, kollat på greys, fråga olle, sex and the city osvosv. sovit, vaknat mitt i natten av ett par oväntade samtal, babblat i sömnen (jag kommer endast ihåg att jag var asförvirrad och snackade med hanna mitt i natten, och att hon inte fattade vad jag sa - men tydligen hon kommer inte ett dugg av detta). ja, det var nog allt.

nu måste jag skynda att packa ihop, så ja inte missar bussen! heråå


mineral

jag har under en tid varit i stort behov av en ny foundation, ett nytt puder och ett nytt solpuder. allt såntär har en förmåga att ta slut just samtidigt! så idag stack jag och mamma till åhléns för att införskaffa lite nytt smink. hem kom jag med en mineralfoundation, som malin har(??). iallafall, har fått en känsla av att sådan där foundation ligger lätt och skonsamt mot huden, låter bra med tanke på att jag har rätt känslig hud. har aldrig testat på något liknande innan, men det blir nog grejtans ska ni se. och på affären sa dom att man inte behövde vanligt puder ovanpå, så nu äre bara lite bronzing jag behöver. men det får jag köpa vid  något annat tillfälle, hihi.

lördagen

haha okej. här kommer lite bilder från i lördags, bilderna är av sämsta kvalitet - men äh , det gör ju inget när alla på bilderna är så snyggga ändå;)



jag älskar sommar

just nu sitter jag och väntar på min goaste hannabbb. fick precis ett sms av henne, att hon är här om 11 minuter. okej där har vi precisionen, får se om den stämmer. när hon anlänt ska vi sätta oss på cykeln och bege oss mot grubbe. där blire typ grillning och någonting, jag har inte ritkgit kollen men! det blir nog keul, annars drar vi nog hem igen och softar framför lite tv. kanske skulle träffa malin och kompani också! njut av lördag folk.

sommarjobb

idag är det strålande sol och jag är på utmärkt humör! dagen tog fart vid halv 10, då jag steg upp. jag och mamma åkte ned en sväng på stan för att kolla in lite resor. vi är sugna på att fara till utlandet i augusti någon gång efter jag slutar sommarjobbet. OCH JUSTE! jag har ju inte sagt det, jag har fått sommarjobb!!!!!!!! det var igår efter skolan när jag låg och chillade framför tv:n (som vanligt då, haha). då ringer min käresta telefon och min mamma säger grattis. jag ba; öhh, va?jag tänkte att hon kanske gratulerade mig på min namnsdag som var igår. jaa, och sen säger hon: ja, du har fått sommarjobb! och då blev jag vild. vart så himelens glad. det var alltså på landstinget jag hade fått jobb, på BB närmare bestämt! så i sommar kommer jag vara på bland alla bebisar (förhoppningsvis) och dra in lite kosing;) ser jag faktiskt mycket fram emot. är så glad och tacksam för det!
haha, nu kom jag av mig helt från ämnet! hur som helst, efter stan var jag och solade med malin, jonsson och emma. mina fina tjejer det! och nu senare idag har jag faktsikt tagit fram moppen, rengjort den och fotat den. och inte nog med det, lagt ut den på blocket också!

nu kurrar min mage, men jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig att äta! bakade dessa scones igår.... och jaaa, det skulle inte sitta fel med lite sånt idag med. men just i detta skede är jag lite för lat för att baka, hihi.

mycket mer än okej

fredagen var super. jag och sju härliga brudar spenderade kvällen utanför jonssons lägenhet.  vi grillade och åt i sommarvärmen. spelade 'kubb el clasico' och roade oss. när kylan började krypa sig fram flyttade vi oss in och åt efterrätt och snackade tills natten trängde sig på. toppenkväll!!!!


idag körde jag till flygplatsen och tillbaka

ska fara ut och springa snart, om johanna kan komma nååån gåååång. taggar helg;)


det blev kladdmuffins

ja dessa godingar blev precis klara, och hur söta är inte formarna? jättejättegulliga. hoppas de kommer smaka! kan kort berätta att jag övningskörde i knappt en timme idag. det gick superbra! körde omkring på lite småvägar och så. tex hela vägen från mamma till pappa (100mil). hihihi

chokladmonster

shittan brittan jag höll på glömma! det är min tur att baka till vi-timmen imorgon. bäst jag sätter igång, för det är en del jag ska hinna med ikväll. bl.a. hade jag tänkt göra klar min power point i sam, övningsköra, gå en promenad och kolla på greys. okej, det var typ inte mycket, men det kändes som så. hmm, vad ska jag baka? det lutar åt kladdkaka eller muffins. eventuellt chokladbollar. våran kladdkakeform har äntligen hittat hem igen, efter att ha varit på vift i ett par månader. hade med den till afrodite när hon fyllde 18 i mars, och där har den varit sen dess! men idag efter skolan följde jag och hanna med henne hem för att hämta lite kvarglömda grejer. vi tog ett litet farväl också, för denna jänta ska nämligen till stockholm imorgon (?) och stanna där hela sommaren. tänk, det är ju ändå ett tag och jag kommer sakna henne. hon har alltid varit en härlig fläkt med massa skratt och sånt juu!  nu ska jag göra lite nytta. tjing

veckorevyn

hej hopp. idag har vi haft nationella i matte b i inte en, inte två, inte tre - utan fyra timmar! det gick inte så jättebra. och kallt var det också. men som tur var fick vi sluta runt 13-tiden, det liksom kompletterade alltsammans. förövrigt har jag varit och solat med sofie idag. var ett bra tag sedan nu och jag måste verkligen ta tag i det där. känner mig blek som ett lik. sen så har jag suttit framför ratten lite också! körde pappas bil, som är med aoutomatväxel, så det var inte så jättesvårt. men det var kul!
21 såg jag såklart desperate och ska nu läsa om celluliter, killproblem, sexknep, badmode och annat skoooj i nya numret av veckorevyn som dimpte ner i brevlådan under dagen.

sovmorgon imorgon. tack så hemskt mycket.

men kan matten avlida eller

det här halsbandet gjorde jag till mor min förra veckan. våra stjärntecken, ja oo så vackert.

tore gör sig illa

tycker synd om lilltore, men faktiskt. det går ej att sluta skratta.

föreställning

klockan 17 hade vi dansuppvisning, jag dansade street och dancehall. på streeten skulle vi 'battla mot vinden', satan så coola vi var..... och på dancehallen skulle vi vara galna djungelmänniskor typ. uppvisningen gick iallafall helt okej, gjorde väl någon miss men ingenting radikalt iaf! det blev köööng. och så såg vi ju så jävla läckra ut;) hehe nu blire duschen.

wild

igår när jag och sofie skulle torka mitt nagellack med hårtorken fick vi en ide sätta vind i håret istället. haha. men nu ska jag snart bege mig mot idun (har ju dansuppvisning) och där blir det ännu mer wild & crazy kan ja lova!

klocka


jag och malin köpte två klockor tillsammans igår. en blå och en rosa!
ur och penn 198kr st.

i lost the game

my dream is to fly, over the rainbow, so high


kossoraaa'!

och så blev man kär i en reklam. fan va gooo. och vilken jävla dialekt.

crash

numera är min mobil i två delar och sitter endast ihop med några få trådar. detta, efter en olyckshändelse som skedde under gårdagen. jag gick med min dator (med min mobil liggandes på) och penna på väg till lektion. plötsligt tappar jag pennan, och såklart böjer jag mig ju ner för att plocka upp den. notera att jag gick i en trappa gjord av sten och att det fanns en källare.... resten kanske jag inte behöver berätta men jag göre ändå. min telefon "gled av", och landade precis på trappkanten. jag ser den i s l o w m o t i o n röra sig över trappkanten och pang rakt ner i källaren. eller snarare paaaaaaaaaaang, för det var långt ner till källaren:( hanna dog av skratt medan jag av gråt. de två delarna låg typ en mil ifrån varandra och var lika död som stentrappan vi stod i. kul. men jag är inte klar än, för jag fixa ihop trådarna på någers och den började leva. ja, så så ser den ut fortfarande och wiho jag kanske måste köpa en ny?:):):) elller kanske och kanske, jag måste ju!


världens trevligaste tjej

jag tror det var i lördags, då var jag på stan med mina vänner. jag gick in på the store och testade en lila adidaströja med rosa ränder. råsnygg. och när jag står och testar den kommer det fram en tjej i 20-årsåldern och frågar om jag verkligen ska ha den där storleken. jag ba: öhhh, jamen typ?. dom är ju väldigt småa i storlekarna och jag testade storlek 40. jag trodde att hon var ute efter samma tröja och ville ha den jag hade på mig! men vill ni veta. hon berättade att hon hade en exakt såndär tröja hemma, i strl 36, som hon använt typ två gånger och undrade om jag var intresserad. hon var villig att sälja den för 400kr, och 700kr är ju grundpriset. jag var typ lite chockad, men jag tog hennes nummer osv. och nu har vi snackat lite, och idag träffade jag henne på stan. jag testade den och kände efter. och vet ni vad??? jag köpte den! hihi. värta kapet. så nu är både hon och jag glada och nöjda.


blir nog fin i sommar:)


jag har en kompis

ulla - livet känns tungt just nu..... säger (19:02):

men balle

jaa

sophie säger (19:02):

lugn

ulla - livet känns tungt just nu..... säger (19:02):

nu GÖR VI HAN SÅ FÅR DET BLI CP MEN DÅ ÄRE HENNES FEL :@

ulla - livet känns tungt just nu..... säger (19:04):

tänk att vi har hål i naveln

sophie säger (19:06):

HAHAHAHAHHAAAAHAHAHAH

alltså vafan


plötsligt började det regna

störtskön låt som hannab tipsade om.

och en ny tröja jag köpte i helgen. gina 149kr.

jonas ju

nu är cykeln min i rätta händer. och moa, jag är så himla glad att du kunde hjälpa mig att få tillbaka den. vet inte hur jag ska kunna tacka dig men! TACK. och hilda, oroa dig inte. det är sånt som händer! imorgon blir det skola igen, känns ledsamt men titta här. man blir ju fnissig av att bara se fru och herr pepparkaka.

valleballe 09


promoe - svennebanan

tack som fan kap kun kap
koh pangan koh tao khao lak
fuck it i phuket pingpong show
kalla folket för tjingtjonghoes
trekant i grekland leka stekarn
bakfull redan fredag
mallis kanarieholmarna
mickey dee's ha barn i bollhavet
en riktig stilikon med silikon
bor i samma stad som du vill ifrån
kvinnomisshandel solariebrännna
fixa mat vad fan har vi hemma
soppatorsk och foppatofflor
barnen nersjunkna i tv-soffor
ordning o reda lådvin på fredag
kunskap från wikipedia
tonårsgraviditet
ångesten ingen vet
minnesluckor barn med syrran
vill alltid vara kvar i fyllan

dansa bugg lyssna på carola
manikyr permanenta håret
återträff med högstadieklassen
avundsjuka på överklassen
och gilla kungafamiljen
spyr utav dagen-efter-piller
skvaller o hänt i veckan
grannen hembränt o bläckan
nätpoker karaoke
man kan ju inte bara ha tråkigt
finlandsfärja bon jovi-covers
living on a prayer looptroop rockers
raggarbilar power meet
gällivarehäng fan va fint
fyllebråk på mc donalds
gå hem o bli rånad ungefär en gång månan
lönehelg försök o svälj
stoltheten ur en ölbutelj
en stor stark o hotshot
hur länge har det pågått
skit i det gonatt o sov gott

jag vill ha tillbaka min jävla cykel

valborg ägde jättemycket, förutom att min cykel inte längre finns i min närvaro . någon dumpade den vid gångbron någonstans. sen tog någon annan den och cyklade iväg. den ligger säkert slängd på nåt randomställe eller hemma hos någon som inte vet vems cykel det är. det är iallafall en svart damcykel, med vita handtag, utan cykelkorg osv. den går inte att låsa utan nyckel. så om någon serden.....

bilder från valleballe kommer senare :)

RSS 2.0