Ni lär ju läsa nedanstående, fy fan assåååå.


puss mitt hjärtebarn


Sup & svälj trevlig helg!


Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan.

Hej alla läsarna. Att ni blir färre och färre för var dag som går är väl ingenting konstigt, så tomt som det har blivit här på senaste tiden. Tråkigt tycker ni säkert, och det tycker jag med. Bloggen har alltid varit en slags identifikation av vem jag är, vet inte om jag kan säga att det är så längre, för jag kan väl inte påstå att mitt liv är ett enda tomrum. Bloggen bortprioriteras bara och det är för taskigt, rent ut sagt. Ägnar min tid åt så mycket andra saker. Men jag är så jävla lycklig, och det är ju en bra grej. Här i mitt liv finns allt jag behöver och det är jag så väldigt tacksam över. Ska försöka bli bättre att uppdatera här på bloggen, känner verkligen att jag vill det. Sviker dig aldrig min älskade blogg ♥

Nu tänker jag bli en i gänget, pallar inte vara utanför längre. Har därför laddat ner Batman Begins som jag ska se ganska omgående. Det blir premiär för mig så det ska bli riktigt intressant att se om den är bra eller dålig. Är egentligen inte riktigt min filmsmak tror jag, men så goda ord som folk har om den rullen så antar jag att den är riktigt kung. Har ju sett spindelmannen och den var ju inte så jättedålig. Känns bra att jag framöver aktivt kommer kunna delta i alla dessa diskussioner som cirkulerar nu när premiären av nyaste Batman är på G. 

Nas - The Message

Sitter och väntar på att bigge ska komma ut ur duschen. Efter en världsmiddag med lasagne tog vi bågarna ner mot staden för att mötas av ett jäkla liv på torget men blev inte avskräckta så vi köpte oss lite mjukglass. Birger skulle som vanligt vara värst och slaskade i sig en Mjukiskula (Mjukglass med kulglass och topping). 
 
Sitter just nu och hinkar Trocadero samt lyssnar på musik, visst är sommaren och semester förjävla bra ändå! 
 
Peace and love / ....
 
                                   Ps: Glöm ej sommarens viktigaste accessoar - Fiskehatten. 
 

Och med den bilden säger jag godnatt. Imorgon är det en ny dag som väntar.


Hej bloggen

Då sitter man hos fröken Birgersson och svettas igen. Man svettas alltid här, oavsett antal klädplagg. Men det är trevligt ändå:) Nu ska vi på Ica när Sophie blivit torr i håret /anonym

11/7-12

Precis den känslan som får en att glömma vad kärlek har gjort med en tidigare. Så självklart att våga igen när man minns hur kärlek spelas ut i alla regnbågens färger. Övertygelsen som tillslut når en av att det är värt det, det är verkligen värt det, att få bubbla av skratt igen och känna den där fullkomligt ljuva känslan av nyförälskelse.
 
- Michaela Forni



Stockholm.

I helgen hade jag en sådan sjukt bra helg ska ni veta. Världsweekend skulle jag kalla det! Fredagen bestod utav orientering till vår lgh på söder, middag på Vapiano och utgång på Ambassadeur. På lördagen lunchade vi sill och potatis på ett ställe som hette Urban Deli, hur jävla gytt som helst och sedan gick vi på stan tills våra ben var tröttare än allt.. På kvällen joinade Andreas och Anders vår lilla förfest i vår lägga och på natten gick vi ut och satte oss på en bar.... blev inte allt för sent då vi hade planerat in grönan tidigt på söndagsmorgonen!!! Älskade grönan och alla dess karuseller. Åkte allt förutom Fritt Fall, det tillhör liksom min infödda moral/naturliga instinkt att inte sätta mig i en sådan fasanfull karusell. Åkte dock allt annat faktiskt *nöjd tjej*... Fick lagomt med panik då jag insåg att Uppskjutet innehöll ett fritt fall på slutet, satan sså rädd jag var då. Hela gröna lund hörde nog mig när jag satt där uppe med hjärtat i halsgropen.. Jag och Hanna vann dessutom 2kg MARRA! Så jävla kunga vi är. Det är ren och skär lycka, det. På söndagen gick vi även runt och kollade lite på NK-rean och Hanna fyndade ett par shoes. Hela söndagen var vi typ helt döda så vi åt en god middag och sedan la vi oss jättetidigt. Klockan ringde nämligen 5:15 på måndagsmorgonen..... Var väl hemma i Umeå vid halv 10-tiden igen, och 10:15 skulle jag sitta på jobbet igen. Ej dåligt slitet.. Men som sagt, jag upprepar: VÄRLDSWEEKEND!
 

Faktiskt


Svensk sommar

Man ba WOW vad min första semestervecka levererar assooo! Otroligt nice väder och lagomt många aktiviteter inplanerade. Min första dag, måndagen, tog jag och Jonsson pappas bil och körde ner till Sundsvall. Det blev en hel del handling på både IKEA och i Sundsvall City:D SÅ himla mysig stad det dära. Igår blev det Bettan med Jessica, Hanna och Sofia. Satan så nice säger jag bara. Dock kom det moln vilket resulterade i att vi åkte hem efter ca 2 h. Sen hänger jag ba järnet på ballalajkan, för det mesta. Äter frukost där, lunch och middag. Intar solens strålar med öppna armar. 

Innan jag säger hejdå måste jag berätta att jag och Hanna drar till Stockholm på fredag och stannar där till måndagmorgon. Är helt crazy taggad, hohoooooooooooooooooooooooooo. Nu måste jag släppa in dagen som står och väntar på tröskeln :) Jag ska nog ta mig en promenad till Soffet och slå läger på deras baksida. PZ
 

Fråga & svar!

Anonym Om: Mina fransar
Har också använt mig av Neu Lash och fått extrema resultat, men aldrig hittat någon mascara som gör mina fransar rättvisa. Vilken mascara använder du dig av?

Svar: Jag anvädner mig utav två olika mascaror. Först böjer jag mina fransar allt jag kan... sen måste jag använda mig utav en vattenfast mascara, denna från Maybelline har jag fastnat för ordentligt. Att den är vattenfast gör att fransarna håller sig uppe mycket bättre, så som jag upplever det iallafall. Sedan använder jag den högra från Lumene. Den använder jag mest längst ute på toppen av fransarna och gör att de ser lite längre ut :)


RSS 2.0