Titta på dessa är ni snälla!

Först ut en riktig motivationshöjare!

Sen detta roliga klipp som visar hur det skulle se ut om det var ombytta roller på gymmet, alltså om killar betedde sig som tjejer och om tjejer betedde sig som killar. Och som vi självklart får ta med en liten nypa salt...!! Klart man kör stenhårt på gymme när man är där, ovärt annars ju :D 

Beställning gjord

Hallojsan!! Idag tog jag tag i något jag gått omkring och tänkt på väldigt länge nu... Gjorde en liten beställning från fitnessguru :D Beställningen innehåller bakprotein och ett gäng fitnessnudlar samt några proteinbars för att fylla kvoten för att få fri frak hehe ;) Ska bli väldigt intressant faktiskt.. för ibland blir jag så jäkla sugen på något pastaliknande som tillbehör till maten eller att knapra på något brödliknande men det går ju inte riktigt ihop med min kost där jag försöker dra ner på kolisarna. Men har hört så väldigt gott om dessa produkter så därför slog jag äntligen till=) Vi får se hur det smakar! Ska äver se över om jag ska börja med proteinpulver för att få i mig det dagliga behovet men det får vänta lite lite till. Nu blire duschhhhh = jävligt skönt. Svettades som en gris i 40 minuter på löpbandet idag!!

 

27 januari

Hej vänner! Sitter under min nya filt, inhandlad från IKEA, och har fastnat i ett avsnitt Biggest Looser på tv:n. Väldiga framsteg de gör, otroligt :D  Har inte tränat på två dagar så nu blev jag jävligt sugen på att åka till gymmet NU på momangen!  Men det får nog kanske vänta ett några timmar till.

Igår var jag på Ikea med Hilda, Johan och Anders och det var så himla kuuul! Vi plockade på oss en hel del, såsom ett nytt datorbord, vardagsrumsmatta, hallmöbel, en klädbetjänt, nattduksbord, hallspegel, massa köks- och inredningsprylar. Man får rätt mycket för 4K faktiskt!! Nu har vi bara några smågrejer kvar som vi är sugen på så blir en sväng på Jysk/Rusta idaga :D Sen blir det att montera det allra sista... man blir ju helt matt. En liten uppdatering från miig, hejdå!

Hej läsarna

Har sett filmen Hobbit!!! Såg den igår, så himla fin.. så bra.. så underbar... En sagovärld det dära. Gillade den jättemycket fastän jag annars inte är så mycket för "fantasy" eller vad man ska kalla det. Längtar till nästa film! :D Såg den tillsammans med Anders, Hilda och Johan vilket var en mycket mycket kul liten tillställning i den annars rätt så händelselösa vardag jag lever i. Annars rååå? Den här veckan har bestått av åååååååååh så mycket träningsvärk. Skönt men jävligt drygt på samma gång! Blir less när det inte verkar vilja gå över. Idag powerwalkade i lutning/sprang i rätt lugnt tempo lite drygt 4 km och imorgon blir det nog en liten kombo av kondition och styrka :) Nu äre bara att kötta på, finns ingen anledning att sluta! Godnatt på er!

Lördag

Det var ett bra tag sedan jag var bakis, men idag har jag åkt på en rejäl blykepa. Gårkvällens roligheter har satt sina spår... Hade iallafall en riktigt trevlig kväll hos Alex med vin, ost&kex och vindruvor och sedan blev det en liten utgång på All Star. Dealade med huvudvärken ett bra tag här hemma innan jag gav mig ut i det vackra vädret på en promenad. Fick sedan krypa ner i soffan framför JVM-finalen härligt rosig om kinderna. Tråkigt med förlust dock! 

Ikväll har jag och killen ätit en supergod middag. Vi hade en hel bit entrecóte som vi bara fräste runt alla sidor i olivolja för att sedan skicka in den i ugnen med en termometer. När termometern visade 58 grader skivades den i bitar. Att få se att den var sådär perfekt röd-rosa inuti.... mmmmmmmm mumma! Till kokade vi sötpotatis och gjorde en potatismos:D Verkligen huuur gott som helst, har insett att jag älskar sötpotatis och jag har uppfattat att det är ett bättre alternativ än vanliga potäter?! Efter ett par misslyckade försök av att göra en hemmagjord bea-sås blev det en liten klick pulverbea till detta, det är ju bara lördag en dag i veckan och då tycker jag att man får unna sig lite :) 

Nu tänkte jag ladda hem en film och se om jag kan skaka liv i sjuklingen jag har bredvid mig... hejdaa :D



Min nyårsafton

 



Kisses


Nytt år - nya möjligheter

Tjenare gänget! 2:a januari 2013 har vi idag, ja. Vet inte om jag ska kalla det nyårslöfte, det låter lite lame tycker jag nämligen, men jag har iallafall bestämt mig för att köra igång ett hälsosammare liv nu och att det är nytt år gör det faktiskt lite enklare. När jag läser det jag precis skrivit inser jag hur jävla klichéigt det låter. FYfan haha! :D Men det är så det är och då får det väl låta klyschigt. Kom igång ordentligt med träning och kost under november månad kände jag men redan i mitten av december hände något, det blev jultider och soppis hamnade på latsidan! Men nu blir det ändring på det :) Jag skriver inte detta inlägg för att få bekräftelse eller själv framstå som duktig eller så, utan enbart för att det är större chans att jag lyckas när jag fått det nedskrivet och delgivit till andra.
 
Ska börja med att ändra på kosten helt och hållet nu, tur att man har en kille som hjälper och stöttar till hundra procent i detta! Framförallt måste jag äta mindre portioner än vad jag gör i dagsläget, har töjt ut min magsäck alldeles för mycket och ibland fortsätter jag äta fastän jag är mätt! Så det blir det ändring på. Samt nyttigare generellt bara, dra ner på snabba kolhydrater, fokusera mer på grönt, protein och nyttiga fetter :D Man kan ju pussla ihop sjukt god mat som är väldigt nyttig, så varför inte bara köra på det?! 

Jag ska också "inleda" med att träna mer kondition, powerwalks/jogg/ev.cykling för att bränna bort lite av det överflödiga fettet som samlat sig på det mindre smickrande ställena... hehe ni vet säkert hur det är. Vet att jag inte är tjock eller så och vissa kanske tänker att jag inte behöver göra detta, men det är enbart för att jag själv ska må bättre! Iaf: mycket cardio blir det framförallt den första månaden/månaderna sen ska jag gå in lite mer på styrketräning tänkte jag :) Forma musklerna och tighta till! Visst låter det så sjukt enkelt när man sitter och skriver och har sig, tittar på massa bilder hur man vill att slutresultatet ska bli. Men lätt kommer det inte att bli, det vet jag, men jag är grymt taggad på detta nu faktiskt! Jag är annars en riktig periodare, kan ha supernyttiga perioder med massamassa träning och sen "skiter-i-utseendet"och "unna-mig-själv"-perioder. 

NU är det iallafall några månader som man har på sig och i sommar ska jag förhoppningsvis ha sett en liten förändring iaf :D Annars koommer det kännas urlöjligt när jag går tillbaka i bloggarkivet och ser detta meningslösa inlägg. Idag har jag tagit mått och före-bilder! Nu kan det bara gå åt ett håållll..... LET´S DO THIS!!!

RSS 2.0