+++

Den här dagen har varit kung!! Inleddes med en redig sovmorgon till 11. Hade nämligen varken stresshantering eller religion på morgonen (helt underbart såhär i slutet, alla lektioner ställs typ in eller är oseriösa). Sedan spenderades hela dagen på stan, då det visade sig att vi inte hade någon svenska heller. Fixade mitt bankkort och shoppade loss med min goa Hännie. Och alla var typ på stan, träffade polare hela tiden!! Jag vill ta kort och visa det jag köpt MEEEN så har min mamma slarvat bort mitt minneskort till kameran då hon skulle städa! Vilken klant!! Kan iallafall berätta att det var ett bar jeansshorts från Bik Bok, en klänning och en liten topp från Gina samt ett linne och en mascara från H&M. Helt underbart skojigt att handla hiihihi.

Men nu måste jag faktiskt plugga :( Ska skriva klart min del till geografiredovisningen som är imorgonbitti samt skriva några rader om en filosof som också ska redovisas. Men hejdå=)

Jag lever i tacksamhet

Bilderna visar fredagsuppladdningen (innan det riktiga förkröket) som jag och malin hade med våra kära vänner Fanta och Rosé. Lite smink, hårfix och spegelbilder precis sådär som de ska va!

Dagen som så har sett ut på följande sätt. 1. Spanska slutprov. 2. Svenska inlämning. 3. Jobb 11-19. 4. Middag. 5. Solarium. 6. Dusch. 7. Sitter här.

Jag känner mig harmonisk och i flödet.

a tja

Såhär kan man se ut efter 6,5 timmars sliiiit. Igår blev det five och säsongavslutning och ikväll blir det att kika lite fotboll. Vill inte veta av morgondagen, för mycket ångest. Adjö till samtliga.

Det är ingen vanlig dag

Nej för det är Hannas födelsedag!!!

Den här dagen har man väntat på en längre tid
Och nu är den näntligen kommen.
Så ikväll ska vi fira denna individ
Fram med vinet, ölen och rommen :D HIHIH


Based on a true story

Det är med sorg i rösten som jag kan meddela att min dator inte är densamma längre. Det var under måndagskvällen som det startade. Bluescreen efter bluescreen följde på varandra. Plötsligt när jag skulle sätta på datorn märker jag - att det går inte! Skärmen är svart som natten. Jag blir genast orolig och somnar med en klump i magen. När jag efter en jobbig natt bestående av mardrömmar och svettningar vaknar upp slås jag direkt av vad som skett. När jag anländer till skolan är att gå till datateknikerna, det första jag gör. Där försvann mitt hopp direkt. De sa att hårddisken gått sönder. Kapott vettni. Jag skulle återkomma senare under dagen. Det gjorde jag också, och när jag skulle sätta på min älskling möttes jag av en främling. En tom, kal och innehållslös data. Så fruktansvärt, så ont det gjorde. Ända in i själen, hjärtat, kändes det. Mina bilder, dokument, allt - är nu ett minne blott.

//En ledsen och upprörd flicka



DÅLIG DAG

dålig bloggdag, har bara 17 unika fuck my life! hatar blogg.se tar en bloggpaus

Klänningar och lite multicolour

Måste packa ihop min mintgröna kreation från Nelly som så fint hänger på en galje i mitt rum och istället lägga den på postlådan. Det är en maxiklänning, väldigt enkel, med vriden brottarrygg. Anledningen till att den får åka tillbaka är att mitt öppet köp går ut idag och en annan klänning från asos är påväg hem till mig. Har helt enkelt inget annat val, om jag inte vill riskera att slänga 2000spänn i sjön om den från asos skulle komma att passa bättre. Förstår att ni är lika spända och nervösa som mig att få se den nya klänningen och jag håller alla mina fringrar och tår för att den ska p a s s a. 


Fuck you, I won't do what you tell me

Heheheeee undra hur många som verkligen trodde att det var jag själv som publicerade det förra inlägget? SKulle typ kunnat vara det..... menaja. Brorsan som skojat till det hoho. Dagen har bestått av jobb från 11-17.30. Nu ligger jag i sängen och chillar och lyssnar på musik och skummar igenom religionstexter och hoppas på att religionsseminariumet imorgon inte är allt för seriöst och funderar om man kanske ska ta sig en sväng till solariumet.

Resultatet av vad jag och samme lyckades framställa igår utav ett i principt tomt skafferi och kylskåp, *stolt*.


My soul is deeply happy

Degar
Vill tacka Göran för att du alltid finns där för mig genom att skriva en dikt!
När dagen är ett mörker
Blir natten dubbelt lång.
Då slutar solen lysa,
då tystnar fåglars sång…

Men nån mening kan nå in
från en omtänksam person
- liksom ljuset i en blick
som inte tappat tron.

Att någon bryr sig om en
när man inte längre vill
är just vad man behöver
för att orka lite till.

Det du har gjort för mig
är sådant som man minns.
Så tack för allt ditt stöd
- och tack för att du finns.

Jag skulle hellre mista livet än att mista dig


Bilderna är Malins.

girls night out

Tog måååånga bilder igår, så det känns inte mer än rätt att lägga upp några här=) Tack för en trevlig kväll brudar!

sea men





So I pick the world up and I'ma drop it on your fuckin' head

Ikväll funderar jag på om man inte ska ta och städa rummet, måla om naglarna och sola lite solarium. Känns som lite passande torsdagssysslor sådär. Ska ta tag i det förstnämnda nu. Puss och hej.

I'll catch you if you fall

Igår blev mitt kort skimmat och på mitt konto finns numera 13kr, jippi:D Men det kommer nog ordna sig, ska gå till banken och göra en kortreklamation typ. Ikväll ska jag småplugga på välbehövliga saker. Undra vad som händer i helgen?


Studier

V.20, ej lugn vecka. Nu ska jag sova.
  • Måndag: Stresshantering förhör/miniprov
  • Tisdag: Spanska charla (typ föreläsning/redovisning)
  • Tisdag: PA-föreläsning för en åk.1
  • Tisdag: PA-redovisningar för åk.2
  • Onsdag: Filosofiprov
  • Torsdag: Psykologiprov
  • Torsdag: Geografiredovisning
  • Fredag: Spanska

When I walk beside her

Läste i Javanehs blogg för en stund sedan ett inlägg angående sådana här kepsar. Och ja, assååååå. Sicken filur hon är! Det är väldigt underhållande att läsa hennes inlägg tycker jag. Från det ena till det andra, idag har jag jobbat och jobbet gick förvånansvärt lättsamt och bra! Sushi bar söker någon tjej nu som är arbetssam och flitig och jag fick nästan lite i uppdrag att finna en sådan. Hint! ;) Ikväll har jag pluggat lite, Hilda kom förbi en sväng vilket är lika trevligt varje gång. Nu har jag just stigit ur duschen och funderar på att slänga mig i sängen inom snart framtid. Imorgon, i övermorgon och i överövermorgon väntar helvetesdagar ur skolsynpunkt. SKeppohoj!

Snälla bli min

Hej lovies! Då är det söndagskväll igen och då ska man väl berätta om helgen som varit? Min fredagkväll var iallafall väldigt lugn och spenderades med Samuel, lika king som vanligt. På lördagsmorgonen klev jag upp cirkus åtta för att vara på ljussättning på idun tjugo minuter senare. Vid halv tio kunde jag återvända till sängen igen och hänga lite med ssammi som fick ligga kvar och sova medan jag var borta. Sedan vart det stan en snabbis och klockan två hade jag genrep. Halv sex började föreställningen och jag for hem direkt jag var klardansad. Gjorde mig iordning och sedan blev det fest @ malins'. Mycket trevlig tillställning måste jag medge, trots att jag och rosévin inte klickar riktigt (hatar att erkänna det). Den här dagen har varit slappare än slappp!! Hängt med grabben hela dagen och inte förrän nu har jag försökt ta tag i högen med plugg. Ska läsa lite stresshantering innan jag går och lägger mig, sedan får det vaa nog:) Imorgon = måndag = en lektion + jobb = drygt. Hejdå lovies!:*

Let the foot leave a track

Har mycket att göra, borde plugga stjärten av mig! Men jag vill göra något kuligt. Ska börja med att tillaga mig en lunch:) Bilden visar hur jag ser ut just nu, med bland annat ett ovälkommet sår på överläppen. Men det håller på försvinna nu som tur är. Randiga tröjan planerar jag att ha imorgon på dansuppvisningen. Plus ett par marinblå chinos som jag fick låna av Fredric, svarta kängor och en snusnäsduk. Fulla sjömän är alltså det vi ska föreställa! Idun 17.30, välkomna! Hehe...

When God left the ground to circle the world

snart ett år sedan, sjukt va!!

These problems are the good ones to have

Alla pratar om att de kan se ljuset i tunneln och syftar då på skolan. Att allting håller på att klarna upp och att det inte är mycket kvar nu osvosvosvosov. Jag känner inte samma sak. Jag kan inte se något jävla ljus i min jävla tunnel!!! Den är svart som natten. Har späckade veckor med konstant skolarbete som behöver göras fram till v.22. Men jag har ingen ork att utföra dem. Hurraaaa.

Nä men ska man ta och försöka dra lite på smilbanden:) Och ska verkligen anstränga mig för att göra lite geografi och kanske lite psykologi nu :)





I'll run to tenderly hold you

Är så trött nu för tiden, trots att jag sover mycket. Jag gillar att sova för det är så mysigt, varmt och skönt. När man sover slipper man tänka på jobbiga saker som skolarbete och andra saker som tynger ned en för tillfället. Det här är min favoritsovkamrat:):) Se så skönt det serut. Nu ska jag sova minsann, men jag kommer sakna min favoritsovkamrat.

Vill bära på bl.a. Nissi Beach i sommar


We'll get there if we should

Innan jag säger något annat måste jag få meddela att jag har haft en sjukt värd helg. Bra på alla sätt och vis. Jag gillar helger.

Har varit ute och gått med Sofie som det var så längesen jag träffade. Hon är fin, hon. Men måndag känns jobbigt, bara för att det är måndag. Har inte något emot dagen i sig, men att veta att man är så långt bort från helg som man kan vara känns lite smådrygt. Har iallafall spenderat den halvsovandes i en soffa framför lite OC. Äntligen verkar min dator tillåta mig se det utan att framkalla bluescreen var tioende minut.

Jag och Månsson en tidig lördagkväll


I fredags


Hold on Dear Life



Jobba är kanske det sista jag vill göra denna underbart vackra lördag. Hade hellre legat på en filt i gräset, suttit på en solig balkong, befunnit mig på en uteservering eller ätit mjukglass i en park.  Tyvärr har man ju inte så mycket till val, men försöker ändå intala mig själv att jag ska vara glad att får jobba överhuvudtaget... Kvällen igår blev iallafall väldigt lyckad. Sinnesrubbat god mat och härliga ord utbyttes. Kvällen avslutades även på bästa sätt med en fin person. Hejdå, gott folk! Ut i solen och skaffa lite fräknar!

YES, WEEKEND!!!

Var längesedan det kändes så fint och bra och underbart att få helg. Nu ska jag hämta Malin och sen handla lite kött och grajor. Därefter blir det en en girls night hos Frank med grillning och såna där kingliga saker. Ha de!

Ljusa slingor

Hellu alla lyckliga själar, och alla ledsna förstås. Måste faktiskt bara få skrika av mig lite: FYY FAAAAAAAAAAN SÅ SKÖNT ATT ÄCKELPROJEKTRAPPORTEN ÄR INLÄMNAD NU!!!!!!! Har lämnat in den på fronter alltså, så nu ska bara dessa 36 sidor skrivas ut, häftas ihop och sedan överlämnas till Mirja också. Sen är det över, på rikt! Tänkte visa er resultatet av mina slingor som jag gjorde i onsdags på Attityd, tittatittatitta:


Vitt och mysigt

Nu: Hej projektarbetsrapport för sista gången! Efter ikväll kommer vi gå skiljda vägar. Jag känner att jag fått nog och att jag vill gå vidare nu. Hoppas du får ett härligt liv, i pappersinsamlingen där du förmodligen kommer att hamna. No offence, men mitt liv kommer iallafall bli betydligt bättre då jag slipper dig.

Litte tygstycken som jag inte visat för er än hoohooooooo


En söt virkad sak

Den här trillade in i brevinkastet igår! Från H&M. Jag gillar den väldigt. Man vill bara kamma dom små trådarna med en hårborste eller något!!



Tre punkter

1. Jag har beställt en balklänning och hoppas innerligt att den anländer i tid och att den passar. 2. Jag ska slinga håret imorgonnnnn. Min utväxt ska vi inte ens tala om, men imorgon ska den äntligen försvinna från mitt liiiiiv. 3. Varför har man alltid motvind när man cyklar över gamla bron? Jag har motvind när jag cyklar till skolan och jag har motvind när jag cyklar hem. Riktigt otrevligt!!

Tre platser jag skulle vilja befinna mig på just nu.



Vardagsrutiner

Jag skäms över att jag är så trött på morgonarna att jag nästan alltid skippar första lektionen. Ska skärpa mig från och med nu! Idag har jag jobbat från 11.00 eftersom jag ändå bara har en lektion och den är på morgonen (men som jag inte gick på). Jobbet gick bra, men stundvis väldigt segt. Slutade halv fem. Därefter gick jag en kort runda på stan, lämnade tillbaka en klänning och provade jeans. Kvällen ska spenderas med förberedelser inför PA-föreläsningar och svenskatal. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)



how good it can be

30 april 2011










det var en överraskning att få se dessa bilder på min kamera som amanda så fint har tagit imorse:


RSS 2.0