Information till mina läsare

Bara så att samtliga har förstått detta rätt! Imorgon lämnar jag kl. 10.00(???) Umeå med två av mina bästa vänner, Hilda och Malin, för att resa runt i Thailand i en månad. Vi ska passa på att hälsa på min kusin som bor och jobbar i Phuket samt resa runt en hel del. Phi Phi Islands, Koh Samui och Koh Pangan är redan förbestämda destinationer :D Som ni säkert förstår kommer jag inte blogga dagligen under min lilla Thailandsvisit, kanske slänger in ett inlägg då jag får möjlighet helt enkelt. 

Idag tog jag farväl av mitt jobb och mina arbetskamrater. Städade rent mitt bord och ordnade ett autosvar som kommer skickas till alla som skickar e-post till min jobbmail. Sorgligt är ordet..... Och ikväll har jag hetspackat som en liten crazy woman då jag inte haft mycket tid alls över till det sedan innan. Men nu vill jag mest att ni ska vara superduperavundsjuka på oss för att vi ska få besöka värmen en månad och önska oss en otroligt trevlig resa;):) Under denna månad kommer dessutom både jag och Hildeyyy hinna fylla 20, ALLTSÅ satan så vi kommer festa till det. Hohohoho

Sit back and wave through the daylight

Har varit extremt effektiv idag. Vid halv 12 tog jag och pappa bilen till stan för att uträtta en del ärenden inför the big T (thailand:P). Först blev det Stadium. Ny riktigt fancy ryggsäck på 55L (pappa tvingade mig att ta en turkosfärgad, suck....) samt lite nödvändiga tillbehör såsom reselakan, mikrofiberhandduk, myggnät etc. En keps ocskå. Sedan blev det Apoteket. DÄr blev det solkräm, vätskeersättning, tabletter och salvor av alla dess slag etcetcetc. Sedan blev det H&M. Där blev det ny foundation, puder, solpuder samt penslar. Sedan blev det Media Markt. Där blev det en ny kamera. Canon Ixus 220. Allt uträttat på ett par timmar. Undrar hur många KR vi satte sprätt på i minuten. En del heehhehee :P 

Jag känner mig så redo nu!!!!!!!!!!! Ska bara fixa Forex sen äre jag ready for take off (har forrtf inte fattat att jag ska åka)

Just i detta nu sitter jag och diggar riktigt bra musik. Vi håller på att skapa en spotifylista för thai, kan lova att den ej är dålig.

Now and then I think of when we were together, like when you said you felt so happy you could die. Told myself that you were right for me. But felt so lonely in your company. But that was love and it's an ache I still remember.

Är fascinerad över hur låttexter bara kan bli så fantastiskt..... bra bara..

TALK THAT TALK

Enligt mina välutformade planer skulle jag ägna denna lördagskväll åt att ta det lugnt. Andas några lugna andetag. Pyssla lite med packningen inför Thai.... Det har jag dock inte börjat med ännu men det kommer väl snart. Klickar runt på nätet och tittar på fina bilder så länge.

Random.


Det kan hända att Jerry är min idol


Du ville prata häromdagen och helt plötsligt blev det tyst. Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss. Nu tror du säkert att jag hoppas på något som aldrig ska bli av, men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.



2012-02-11

Tänkte just sätta mig ned för att beskriva hur bakis jag är när jag inser att jag mår rätt så toppenfint ändå. En coca cola och en hemmagjord chokladboll gör susen för nattsvirare. Nu funderar jag vad jag ska göra härnäst. Vill typ gå en sväng på stan för att sedan komma hem med lite nya kläder men det är någon liten inre röst som röstar nej åt det förslaget. Funderar vidare, ska man kanske ta sig till gymmet och sedan lägga sig i solariumet i 20 min? Njaeee, man "får" ju inte träna när man har festat har jag hört. VAD FAN SKA MAN GÖRA DÅ? Får väl lov att ligga kvar här, inlindad i mitt vita täcke. Vid närmare eftertanke är det ganska mysigt äändå. Mjukt och pluffsigt. En film på det här då.

Igår frågade en kollega mig om jag visste varför guldfiskarna inte blir uttråkade i sitt lilla akvarium. Jag vet inte, svarade jag då. Jo, sade han, det är för att fisken bara har 10 sekunders långt minne. Fisken simmar tvärs över akvariumet hela tiden och för varje gång han gör det har han glömt att han varit där tidigare. Men då tror ju fisken att han föds på nytt var 10:e sekund, tänkte jag då. Men det vet inte fisken om själv eftersom han hinner glömma bort det.

Ibland skulle man bara vilja vara en sådan där guldfisk.




And I'm floating in a most peculiar way!

Någon gång vill jag åka runt i Sverige i blonda slingor och shorts i en sådan här bil. En road trip skulle jag kalla det. Hög musik och vind i håret och den allra djupaste tillfredställelsen. Och så skulle jag inte tänka mycket alls för jag skulle vara så upptagen med att leva i nuet. Det skulle bli en toppenfin road trip med trivsamma personer.
Den här road tripen skulle inkludera lite gnistror också. Förstås :) ;)

You don't know you're beautiful and that's what makes you beautiful

Om man hade kunnat tvätta bort den lite då och då så skulle jag vilja göra en tatuering. En sleeve närmare bestämt. Skulle känna mig lite lagomt tuff i den. Men samtidigt är det lite för radikalt för lilla mig.... förmodligen skulle jag vakna upp en morgon och tycka den är jätteful och försöka klösa bort den. Utan framgång. Jaha. Är söndertränad för idag, imorgon är det fredag tjoho.

Jag tycker att jag har ganska rolig humor ibland

Anonym: blogga för tusan
Svar: Ok. hejhej..... Har bloggat nu. Hejdå :::::::::::::::D

Snälla (A)


I'm a legend you should take a picture with me, you should be happy to be in my presence I should charge you a fee

Ibland vill man bara hara tjockt ljust hår så att man kan göra en sån här fin fläta som Emmy gjort på bilden.

Annars då? Är inne på min absolut sista arbetsvecka innan arbetslösheten träder in. Ja, det känns både helt ofattbart skönt och jättekonstigt på samma gång... Ska kliva in i en värld som jag aldrig tidigare besökt. Det första jag ska göra är att vara uppe jättesent. Hihi. Sen vet jag inte... Kanske träna lite på dagarna. Hmmm, som tur är varar arbetslösheten bara i ca 10 dagar innan jag åker iväg till THAILAND. Jag säger att jag är jättetaggad på att åka dit men egentligen har jag inte förstått det. Thailand! Thailand här kommer jag! Thaiiiiilaaaaaaaaand!!! Nä, det går bara inte... Kan inte fatta:/

Drar en sväng på gymmet.... Fniss


I could watch you for a life time, you're my favourite movie.

Hej bloggen och alla läsare! Mmmmmmmh är helt slut i kropp och själ efter dagens träningspass. Det blev drygt 5km PW/jogg/löp på bandet och lite gym överkropp efter det. Det var så fantastiskt lugnt och skönt på gymmet. Helt tyst typ och alla band var lediga, händer typ aldrig!!! Skulle dessutom sola efter det men det struntade jag i för jag var så jääävla trött, helt darrig typ. Lunkade hem istället. Åt lite gröt och fläskotlett hehe och kollade på Melodifestivalen från igår. Och nu sitter jag här, med Nelly vid min sida och myser.... Det är mysigt det. Ska snart pallra mig in i duschen. Sen blir det middag och förhoppningsvis ska jag träffa tjejerna ikväll. Var ett tag sedan vi träffades i all enkelhet och umgicks nyktra, har som nästan glömt bort hur alla är utan vinfnissigheten, som Malin så fint beskrev det. Peace out you folksz.

Fråga & svar!

Anonym: vad heter låten?
Låten heter precis som rubriken på inlägget La Belle Et Le Bad Boy och sjungs av MC Solaar. Började lyssna på låten i samband med att jag såg sista avsnittet av Sex and the city säsong 6 (sista säsongen). Den spelas då Carrie springer på Paris gator i sina små klackar och är besviken på hennes dåvarande b-friend, ryssen alltså. Sen träffar hon Big igen osvosvosv. Riktigt bra. Enjoy the song....

I want a perfect body. I want a perfect soul.

Igår trippade jag omkring hela kvällen i Hildas paljettröja och mina jeffies som anlände här i veckan. Idag är det andra bullar.


Uts uts uts

Hej alla kvinnor med biceps och alla män med triceps! Nu är det fest och då utsar vi hela kvällen!!!!! Vi ses i dimman!! Alla snygga tjejer ring mig!!!!! Peace love 076-8333822

Firmafest.....


RSS 2.0