desperate

tjabaa bloggisen. har haft en tuff dag, med coopertest. PUH, aldrig mera säger jag bara (men det stämmer egentligen inte eftersmo jens kommer tvinga oss att ha ytterligare ett test nästa termin). men dagen har varit kort, och det gillar jag! orkade inte gå på spanskan så hade sovmorgon till typ 9.20. sen så hade vi ingen tematid så vi slutade cirkus 13.30 tror jag. NAJS! after school träffade jag fabby och vi hälsade på tc. och jävlar vad nostalgisk man blir! kändes råkonstigt. men nog hade det förändrats lite. hurten var renoverad och väggarna nymålade. inte illa;) dock inga par uppsatta på stora hjärtat i centralhallen. men alltså, det är ändå liteee ganster. elever typ vandaliserar allt. så illa att klockor på väggen är inburade! hahah, ändå gooa tc! träffade dock inga lärare som jag hade, ena var på utflykt och en annan var ledig osv. får bli ett till besök en annan gång.

har varit på dans nu ikväll, men gick bara på streeten. måste sätta mig och lära mig växterna som vi har prov på imorgon nu. fuck så tråkigt, men det är faktsikt ett måste. eller jag tror jag duschar först. men nu påminde malin mig om att det är desperate housewives nu!! shittan. måste se, heddddå.
några bilder fråån lördagen

truckerkeps

när jag och malin var på stan i fredags testade vi varsin truckerkeps, på skoj. det hela slutade med att vi lite sådär smygis började tänka tanken ba: ska vi köpadom?? hahah. och sen ba jaa lätt.... hehe. men sen efter ett tag ba, men helt seriöst? SKA vi köpa dom? sen baa haha JA VI GÖRE! så nu har vi varsin. haha, den ligger så fint på hatthyllan i hallen.

fredag


uschdå

fan vad jag är dålig!!!! jag skulle ju plugga den här söndagen. men har jag gjort något????? neeewj. apqoierkqfvcvbbbbbbb. =damp. får damp på mig själv nu. har inte hunnit redigera och lägga upp bilder heller. nu måste jag straffa mig själv. och jag vet exakt vad det straffet kommer bli. ett riktigt hemskt sådant: kliva upp tidigare imorgonbitti för att behöva duscha. ryser jag bara tänker pådet.

godkväll då.

goddag

jag är inte död, min dator är bara kvarglömd hos afrodite. och jag blir utan den tills 21 ikväll eftersom hon jobbar. detta lär bli en kamp. men jag tror nästan att gud orsakade det här av goda skäl. att plugga är bara ett litet exempel på vad jag borde göra istället så. har haft en trevlig helg, bilder lägger jag upp när jag har möjlighet. tjoho

bikbok

jag försöker plugga men jag är mer sugen på att käka mumsmums eller att gå på stan. bajsskola. inte roligt alls. men har gjort upp en plan: plugga till idol börjar = två min kvar. wiho!(Y)
snyggt från bikbok:

2cool4school

nu när jag sitter och pluggar (lär mig en miljard engelskaglosor), passar väl inget bättre än ett par bilder från käraste dragonskolan.

1. hanna idag: "ta kort på mig när jag ligger såhääär"
och såhär blev resultatet. jättekul pluttan, det ser ut som du sover. eller ligger. coolt!
2. en ful bild när vi nördar oss på en biologilabb. 

hometown glory

tja:D har haft en helt ok dag idag, eller egentligen inteok. onsdagar är så jobbiga med alla asdryyga lektioner, såsom fysik, biologi, matte, kemi.... ja ni fattar! inte kul men. hade streetjazz klockan 16 så jag och hilda skyndade oss iväg dit! hade inte med mig något att äta innan dansen idag, så jag knaprade i mig några hårdbrödmackor från matsalen (hanna klagade hela tiden på att jag åt dom. såg säkert ut som värsta lodisen typ, som knaprade i mig torra mackor i skolan utan smör). det var kuul som vanligt på dansen. påväg hem passade jag på att gå in på monki och reklamera min tröja som det hade blivit hål i och jag fick en ny som tur var! lämnade även igen en kjol som jag köpte på the store i lördags. den var för stoor:( och juste, har ju inte lagt upp bilder på det jag handlade då, men det var iallafall den där kjolen och en guul stor halsduk och svarta mysiga vantar från monki. och så ett par zebratrosor från the store (med märket pieces).
sen vart det lite kaos. med middag. skulle käka hos pappa, men hans plan var försenat och mamma var på akuten med hennes syster som blivit påkörd i bilen bakifrån:O jaa, så jag och fredric fick fixa mat själv. blev såklart en hamburgare från statoil;) vad annars liksom?!
och ikväll, då måste jag plugga. så äre bara. punkt slut!

här är vår dans! tips, spana in tjejen där framme med jeansshorts. sjukt duktig alltså!!

dansa med mig

tisdagar me love! ♥
här är slutet av våran dans i streeten (vår danslärareeeeeee otto)
och hankisen stylar med en dirtywhine:]



haha vilket helvete

inlägget nedan kommer bara berätta om min vattenexkursion, så ointresserade behöver inte läsa:

den här dagen har varit förbannat jobbig!! gaah, jag vill bara krypa under mitt varma täcke just nu och sova till nästa morgon. dagen började med att jag var sjukt stressad att packa ihop allt, göra iordning mackor och leta stövlar (varför i sista sekund?). trampade iväg mitt snabbaste och hann som tur var i tid. jaa så där satt man med drygt 30st 93or. typ ensam och mobbad.. haha nämen. olle var ju också med från min klass. sen vare bara att ge sig ut. vi gick i en damm och letade djur. jag  frööös och var riktigt uttråkad. fattade typ ingenting (eftersom det var ju ett år sedan vi höll på med allt det där). sen när vi var klara fick vi vänta hur länge som helst på en monica. tillslut kom vår monica springandes med sin cykel. hon hade hets kan jag lova! hon stannade i ett par sekunder, sen sprang hon snabbt iväg igen och vi fick cykla tillbaka. alla var schyssta, vilket var en fördel haha. vi åt lunch och sen skulle man skriva och rita massa och redovisa. slutade typ 15.20 (hade fått sluta sjukt tidigt om jag hade vanlig skoldag....) OCH SEN, vad händer? jo, man tittar ut och regnet ÖSER NER. fyfan. kom hem för knappt en timme sedan, blöööt som fan. kändes som man hade duschat med kläderna på eller nåt. japp. och nu är jag så jävla glad att denna dag är över! har typ oroat mig i ett helt år, haha. sant faktiskt!

sen blire dans hela kvällen typ. känner mig nästan för trött för det, men det går nog. tråkigt med ett inlägg med endast text, men ajaaaaa. puss

vattenexkursion

nu har jag varit ute och gått i en timme kanske, med min kusin anna! härliga tider! riktigt längesedan jag var ute på en promenad kan man säga. och nu sitter jag bara och chillar i min säng. ska göra iordning matsäck till imorgon då jag ska på vattenexkursion med ns-ettorna.... inte ok! fifan vad drygt. men jag ska försöka se det positivt, och inte klaga så mycket. det är ju mitt fel att jag inte var med förra året (fast om jag visste att det var obligatoriskt hade jag nog pallrat mig iväg ändå för jag hade säkert bara nån fånig liten förkylning). och dessutom slipper jag ju konditionen på idrotten, och det är ju alltid något! ;) yeeeeah. så alla småkryp i bäcken, here i come! pussn

pimpim och toppan


tjena

jag har spenderat de senaste timmarna här i min säng framför datorn. jag orkar inte göra någonting. orkar inte ta tag i dagen. men jag är hungriiii så jag antar att jag måste göra ett försök att resa mig och gå till kylskåpet ändå. igårkväll vart det hemmakväll för min del. efter att jag varit med malin, johan, fanny, johanna, och jonas(?) på stan var vi fyra stycken som stannade kvar och åt middag på balder. efter det spelade vi(eller jag kollade på) biljard och jag snackade med alex om att följa med till andreas. jag for till afrodite där tjejerna gjorde sig iordning. hade gärna följt med, och det var ju också tänkt, men när jag kom hem för att göra mig iordning snabbt och sedan träffa tjejerna igen kände jag bara hur skönt det skulle vara att stanna hemma. så så blev det! men jag kände faktiskt en liten gnutta glädje över mitt val när dom några timmar senare ringde och lite desperat frågade om jag visste om någon fest! skönt att bara ligga i soffisen då=) nu ska jag fortsätta göra ingenting av denna oerhört dryga men samtidigt sköna söndag. hejda

lördag


yesterday


efter skolan möttes jag av den här fina överraskningen

men jag parkerade där jag alltid brukar parkera:'( men det var ju så himla mycket cyklar där eftersom jag kom så sent. så ja, jag antar att jag stod lite väl långt ut... men det stod ju massa cyklar en halv millimeter ifrån min cykel! dom borde också ha fått en lapp:( men när jag hade slutat så hade typ alla andra tagit sina cyklar och farit hem, så min lilla cykel stod typ kvar mobbad och ensam i mitten av allt. haha....

men gott då!


trouble sleeping

kändes skumt att cykla till skolan när typ alla for hem. men devar chill. snart ska vi ut och äta, morfar har bestämt sig för att bjuda oss på restaurang. åh, det ser jag mycket fram emot!
det här bar jag today.

rest

alltså hejjjje! jag mår ruggigt bra just nu. med tanke på att denna torsdag för oss ns-are består av tre sjukt glesa lektioner med typ tvåtimmars-hål mellan varje,  så kändes inte så taggat att gå hela dagen. tänk själva, att ha typ ett läxförhör - hål - läxförhör - hål igen - sen labb... såå jag bestämde mig helt enkelt för att göra något åt saken. läxförhör är ändå ingen bristvara så jag skippade dom två första lektionerna vilket resulterade i en baotameegasovmorgon till 14.20! skönt var ordet ja! men min sömn avbröts lite här på morgonkvisten. först hade jag glömt att inteställa väckarklockan. så den ringde vid halv sju. och sen kom malin vid åtta, men jag hade skrivit att jag inte skulle cykla med henne. hon kan inte ha sett det eller nåt, det kändes lite småtaskigt mot henne iallafall. haha söta mamma kom in i mitt rum ba: malin är här. jag sa nått i stilen: men jag ska inte fara. och hon säger till malin: nääe sophie har sovmorgon! haha, och jag och malin har ju samma förstalektion där, såå! aja! nu sitter jag i soffan och har precis käkat frukost i lugn och ro. nu lyssnar jag bara på musik och läser omkring på massa bloggar (medan dom andra har engelskaförhör. eller iofs var jag inte ensam att stanna hemma).  snart ska jag väl börja göra mig iordning. but no stress. sedan blire biologi-labb. GREAT!:)

arma-goddamn-motherfuckin-geddon

Sofia(bloggexperten) har hjälpt mig att fixa så att bloggen liksom blir bredare, så man kan lägga in större bilder osv. Har förgäves försökt ändra på alla siffror i stilmallen men dock aldrig lyckats. såå TACK ännu gång Sofia!

16.00 vare streetjazz. var vrålhungrig efter skolan men hade endast åtta ynka enkronor att handla något som på någotvis skulle mätta min kurrande mage. jag och mallan brukar köpa french hotdog men med endast bröd ibland,  så jag tänkte att jag kanske hade råd med det iallafall! första gubben var sur och krävde 10kr så jag gick till nästa. jag förklarade mycket kort hur det låg till och han sade något i stil med att det var i lägsta laget, men att det gick bra ändå. jippi, jag fick mat! dansen var så förbannat rolig idag! vi körde till en marilyn manson-låt och det var riktigt röj (titeln till låten finner ni i rubriken). synd att den bara varade i en timme, skulle lätt kunnat dansa i flera till.

häär kommer några stora bilder!

nu är jag utmattad

men det känns riktigt bra. effektiv workout har det varit, och sannolikheten säger att jag kommer ha träningsvärk imorgon. wiho! dock skedde en liten olycka, en tjej vred knäet urled så ambulansen fick lov att komma! det var otäckt. men tror att det gick bra iaf!:)

nyhemmkommen från crete. DÅ var man brun iallafall.

oh

idag har vi haft kondition på idrotten och lekt massa med ettorna. jag är lesssssss och vill ba sova, men nu blire dance, i fleraflera timmar. känner tagget. nämen det blir toppen.

några bilder till (från malls camie)


free fallin'

jag är inte bra. och dagen har ba känts allmänt jobbig. saker som att behöva gå och hämta datorn som är i s5 när man är i s1 har motsvarat min dag. endast drygt. och jag fick en liten utskällning för att jag hade råkat somna efter skolan men hade glömt ugnen (hade ju tänkt baka och allt...), så den stod på när mamma kom hem. hon började typ predika hur hela huset kunde ha satts i lågor(stor chans?!?!!?!?!!!!!). och sen märker jag att jag glömt ett baotaviktigt papper på skolan, som jag var tvungen att ha ikväll eftersom jag och ida skulle fixa grupper till imorgon då vi ska leka med ns-ettorna. det var bara att se snäll ut och be mamma att skjutsa.
men nu äre bättre. jag sitter i min bekväma fotölj, har avnjutit en god middag. lyssnar jag på musik och käkar marra. och den är sådär perfekt uppvärmd, för den har typ legat bredvid datorn. fiffan vad gott.
kan ju visa vad jag handlade i fredags!

ett par svarta jeansleggings - the store 249kr
svart stickad tröja - monki 300kr
svart stickad kofta - monki 300kr


outfit

detta bar jag i typ tisdags:
peacelinne: somewear.se
jeans: bikbok
turkos bh: hm
klocka: ur&penn

spottan

okej, nu ska vi göra världens partylista! har gjort en, och alla kan lägga till fler partylåtar!!
http://open.spotify.com/user/sophiebirger/playlist/2VqZE9ceHvnfJc0rJSlX8G

fokus jonssons converse

vad hände?
råkasomna:] *censur*

smart där

i fredags fick jag min mobil på posten(!!!!!!):

fredric: kommer du behandla den som din?
sophie: eh,jaa..
fredric: ja det är klart. det är som att adoptera, man behandlar ju ändå barnet som sitt egna.

you rock

i måndags hälsade vi på hos emma i hennes (relativt) nya lägenhet. superfint var det där! vi fick kladdkaka, glass och hembakade bullar! det ni! här kommer lite störda bilder från myskvällen

grabben

hahah men söt kille!

kvällsfika in bed

gött!

peace

idag komme den!:)

UPDATE

JAG FICK TELEFONEN FÖR YNKA 860 SVENSKA RIKSDALER. DET ÄR INTE KLOOOOOKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SESÅ KOOOOM TILL MAMA NUBA!!!

mobbe

igår fixade jag ett nytt sim-kort osv, till mobiltelefonen (för er som på något underligt vis missat detta, så försvann min mobil i sörfors för snart två helger sedan). har samma nummer fortfarande som tur är! men nu kommer det ju till själva mobiltelefonen. för tillfället använder jag mig av fredrics gamla walkman (en tegelstenliknande sak som typ uppkom vid walkmans begynnelse). ja, det känns lite otaggat att gå omkring och bära på denna typ, så jag har bestämt mig för att köpa en ny. en lika som jag hade innan:D:D min smarta(not) broder kom då på idén att jag borde köpa en på tradera istället för en helt ny. och det funkar ju. behöver ingen sprillans, utan om den är lite beggaad så kankse det kommer kännas som att jag aldrig tappat bort min förra som faktiskt också hann bli lite sliten i hörn och fogar. nu har jag sett ut en också! den går ut om 3 minuter, så nu sker budgivningen för fullt. wish mee luck! ehmm, kom just hem från tre timmar dans. är lagomt svettig och längtar efter duschen och lite rejält kvällsfika!

i en klass för sig

sophie säger (21:34):
ja
hejdå
ska göra fika
komemr snrt
ulla - livet känns tungt just nu..... säger (21:34):
okej
sophie säger (21:38):
hej
ulla - livet känns tungt just nu..... säger (21:40):
hej äpplet
sophie säger (21:40):
HAHAHHA
ulla - livet känns tungt just nu..... säger (21:40):
hahaha
sophie säger (21:40):
jag DÖRjaha
snabb är hon väl, men SÅHÄR snabb trodde jag aldrig. uppmaningen om att vi skulle skärpa oss på humor-fronten verkställdes snabbare än jag i mina vildaste fantasier kunde ana. vilken pajas!:D
sophie säger (21:34):
ja
hejdå
ska göra fika
komemr snrt
ulla - livet känns tungt just nu..... säger (21:34):
okej
sophie säger (21:38):
hej
ulla - livet känns tungt just nu..... säger (21:40):
hej äpplet
sophie säger (21:40):
HAHAHHA
ulla - livet känns tungt just nu..... säger (21:40):
hahaha
sophie säger (21:40):
jag DÖR
'
hahahahahah
'
och för er som inte fattar varför det står ulla - livet känns... bla är för att jag har döpt hanna till det på min msn. alltså hon heter hanna i verkligheten och för alla andra, syns ba för mig!:)

taget från hannas blogg

då och då när jag är lite ledsen (eller mår som vanligt) och behöver skratta brukar jag gå in på hannas blogg. under kategorin skratt finner jag räddningen. nyss var jag inne där, det var ett tag sedan nu och ajg höll på skratta ihjäl mig just här i min ensamhet. helt sjuukt. vi skrattade konstant förrut. men vad har hänt nu? hanna vi måste skärpa oss på momangen! förmodligen tycker ni säkert det inte är roligt alls, men jag och pannan har ju våran speciella lilla humor:]hihi. iiiiiiiih rolit. typ detta:
var tvungen att kopiera denna lilla konverss till ett dokument för den var så lång. därför ser den lite knas ut=)

monki

minimal bild men ändå, sjukt snyggt från monki. nr1 och nr2/4 ska jag satsa på!

alltså varför söndag

nu ska jag ut och köra med mamma och göra lite ärenden, hoppas såklart det inte sker någon olycka. gårdagen kunde ha slutat en aning bättre och missade just precis 13.37. ciao=)

damer och herrar

jag har beställt ett oversize-linne från somewear.se! 300kr

det kallas otur(?)

jag tappar bort min mobil i helgen/den blir stulen(Y).
böter pga fortkörning dimper ner i inkastet, från när mamma skjutsade mig till sommarjobbet en gång(Y).
idag kommer hon hem från jobbet sjukt irriterad för att hon har tappat ett glas på sina glasögon så dom går sönder(Y).
för ett tag sedan (typ en timme sen) spiller jag ett glas röd saft på vår vita matta i vardagsrummet(Y).
kort efter dammtorkar mamma i fönstret. helt plötsligt LOSSNAR gardinstången från väggen och faller ner och slår sönder lampan som står på fönsterbrädan(Y).

RSS 2.0