Peace, love and understanding

Sorri bloggen och alla läsare att jag har blivit en sådan inaktiv bloggare. Vet inte vad som tagit åt mig riktigt. Har ingen vidare lust att blogga. Är hellre ute i solen, umgås med folk och gör kuliga saker!! Vi får se när jag återkommer. Till att börja med ska jag iallafall resa iväg ett tag och då blir det förmodligen inga inlägg. Kör ner till Värmland på lördag och på måndag tar vi flyget från Karlstad till BARCELONA!!!! AUja. Vi hörs!!

Idag fick jag träffa denna dam, som jag inte sett sedan studden:-ooo

Midsommar



What are words if you really don't mean them when you say them?


Test

Sitter vid min nya älskling, en Sony Vaio. Fick den i studentpresent av min käraste familj. Tack!!! Just nu testar jag min nya webbis hihi, oj så rolig den är.

Början till framtiden



Let me give my life to you

Titta vad jag hitta!


Väderomslag

Så sjukt sorgligt att ryssvärmen lämnat oss. Det var underbara dagar tillsammans med den. Här, dagen efter balen, bestämde jag, Samme, Lumpan och Malin oss för att dra och bada och chillaxa i Baggböle. Härliga tider de. Jaha, nu äre måndag. Sen äre bara tis och ons och seeeeen seeeen då tar jag och mina vänner STUDENTEN!


En härlig färd genom Björkarnas Stad




Balen

Det är lite jobbigt det här med bloggen, nu när man inte har någon egen dator. Men jag trivs faktiskt ovanligt gott utan den hohoh. Varför jag nu gör detta inlägg var mest för att visa några bilder från balen som var i torsdags, förövrigt en jätterolig och annorlunda kväll.

Det här alltså några av mina bilder, inte särskilt många eller jättebra. Men jag hoppas på att alla andra fotografer skickar sina bilder inom en inte allt för lång framtid:)













Åh, nått stort på gång

Solen har inte varit lugn idag!! Spenderat hela dagen utomhus. Började med att lämna in datorn på skolan, vilket man kan ha delade meningar om. Fett drygt att inte ha en dator längre, å andra sidan sög den sate. Fick bluescreen i snitt var femte minut typ. Ibland hann man inte ens starta den så fick den blue screen igen! Inte ok. Hoppas på att mina söta föräldrar är generösa och ger mig en dator i studenpresent eller iallafall ett bidrag till en. Är nog en liten datanörd innerst inne.. Sedan intog jag och Hanna stan. Scannade av ungefär alla Umeås affärer då vi sökte väska, smycken, skor, bh:ar och allt var det var. Kom iallafall hem med alla ärenden uträttade och det känns ju minst sagt mycket bra.

Nu är mina naglar målade. Ska fixa till mig lite och sen ska jag prova min lilla outfit. För er som inte vet så blev den slutgiltiga klänningen den som jag visade för några inlägg sedan. Multifärgad långklänning från Asos. Gillar den väldigt mycket, den har ett härligt svall (om man nu kan säga så om klänningar). Snart smäller det, hörrni!

Glider...

Like a night in a forest

Jag har haft en sjukt värd helg (eller minilov som jag väljer att kalla det). Har spenderat varenda natt med den bästa. Helgen har haft sina ups and downs men när jag ser på det i efterhand så kan jag bara konstatera att jag är en himla lycklig människa. Turen till Samuels stuga var det mysigaste på länge. Och nu, nu är det full fart mot bal och student. Vackert väder väntar och humöret är at its best. Kan inte någon bara stanna tiden precis precis nu? SNälla, jag vill bara hinna njuta lite till.



Let me die in you arms

Här är det empty room minst sagt. Det har varit full rulle och jag har inte haft tiiiid! Nu ska jag göra mig iordning och packa för sedan bär det iväg till Sammes stuga. Fred till folket.

Förfest med klasssen i onsdags:

It's been so long without you, Dear

Ikväll, folket, ikväll blir det feeest! Åtminstone till en början. Klassen ska käka middag och förfesta tillsammans, sen får vi se vart det bär av, om jag drar ut överhuvudtaget. Får se i vilket mood jag är osv. Annars är det nog båten som gäller. Nu ska jag dra några svep med puderborsten över ansiktet och sen börja göra mig klar för avgång till skolan. Latero!

RSS 2.0