feathers

örhängen från rean på ginatricot, fick dom för 75kr - halva priset! och eftersom min klänning från asos inte anlänt så blire att freestyla lite. ska antingen ta en svart eller en mörkblå som jag har hemma, och då passar dessa fjädrar till perfekt:)

frisörbesök

today blev det frissan och det var verkligen på tiden må jag säga. trollade bort utväxten och la en väldans massa slingor i både ljust och lite ljusbrunt typ. det vart faktiskt väldigt bra, så som det känns nu iallafall. när jag väl var på stan så passade jag även på att köpa ett nagellack, strumpbyxor samt en ny eyeliner. och igår när vi också var på stan så fick ett par örhängen följa med hem. kanske fotar och visar, vemveeet:) kvällens planer är att förbereda inför nyår, såsom att handla och laga pajer och så. adios så länge!

the night has fallen and I'm lyin' awake


hejhejjj. är lite trött och seg idag, men tc igår var kuuul minsann! jag sitter fortfarande isängen, och ser tilll min förskräckelse att det redan har blivit mörkt ute. crazi. jag hoppas på att få käka kinamat till middag, för jag är så himlaaa sugen på dee. och ja, det var väl allt jag hade att säga nu. vi hörs sen, poz

mmmm

jaha det var julafton igår alltså. jag gillar julafton, allt är så mysigt, man får julklappar, maten är god (jag har börjat tycka om julmat iår typ) och man får träffa släkten. goa knäppa släkten! trots att det är långt ifrån hela skaran som samlas så tycker jag ändå att det är kul. något år skulle jag verkligen vilja ha julafton med hela bunten, så som det var förr. det är stämning de! nä nu närmar sig klockan åtta så nu ska jag och mamie se 27 dresses på tv:n. utgången sparar vi till imrogon. god fortsättning!







modekingen


something 'bout this beat just got me hooked

igår blev de corre för fulla muggar efter en minst sagt ovanligt liten förfest. men inte var den lugn för det. här är några bilder från mallas camie.








julklappar

i nuläget ser mina klappar ut såhär. inte så roliga.. måste utsmycka dem lite kanske. typ köpa inslagningspapper. iallafall så håller jag på rimma lite. detta är mitt underbara rim till fredric:

Detta är ett väldigt viktigt, kan man kalla det plagg
För att förhindra att din lille kompis tittar fram, duvet den som producerar sagg
Spänn åt och känn dig trygg
För att inte tala om snygg
Dessa framhäver din coola stil
Det enda som saknas nu är en fräsig bil
Detta är ett väldigt viktigt, kan man kalla det plagg?
För att förhindra att din lille kompis tittar fram, duvet den som producerar sagg
Spänn åt och känn dig trygg
För att inte tala om snygg
Så du vet är de även smala
Kravet som väl var det mest centrala
Dessa framhäver din coola stil
Det enda som saknas nu är en fräsig bil....

Klurigt va! hihihihihi

pjux

detta är skorna jag talat om men aldrig tagit mig tid att fota. nu är dom ju typ inte ens nya längre. meen, i like them. dock får jag skavsår av högra... och på tal om skor, kilklackana som jag beställde från nelly för ett tag sedan tog slut innan jag han få dem. tråkigt. men kanske lika bra, dom var ju sviiiiiinigt höga. hela 15,5 cm!






my heart skipped a beat

ikväll händer ingenting för min del, man kan ju behöva en sådan kväll lite då och då också. nu ska jag ligga kvar här i sängen och lyssna på mysig, lugn, skön musik tills jag inte orkar längre. adjöss

goddagennz

nu blir det staden med en god vän of mine. väntar på bussjefeln som ska gå runt 13.07, fast den lär ju inte komma förrän kvart över. jag har köpt en julklapp hittills, tänkte kirra resten nu idag. heerrrrrååå. jag älskar jullov!

p.s för exakt 5 månader lämnade vi umeå för att åka till alanya. så sjukt.








TJENA

jag tvärklickade hem den här klänningen från asos just!!! can't fatt it. tyckte den var söt och fin till nyår. vet dessvärre inte helt säkert om den hinner komma fram i tid så måste införskaffa en backupklänning också haha. skola imorgon! så jag inte vill fara dit alltså. men har bara två lektioner och jag behöver närvaron känner jag. sen är det inte allt för bra att missa mattelektionerna vi har nuförtiden. en missad lektion = döden (iaf för mig). godnatt, pozpoz.


bag on a string

väldans praktiskt! 


idag var det ett år sedan nelly anlände till vårt hem


jag sitter i sängen och halvsover. mamma bakar lussekissar. ute är det snökaos och jag måste ta mig till ett appo. antar att jag måste till sjukhuset om jag ska hitta något som är öppet med receptutdelning? måste nog gå ut nu om jag vill hinna gräva fram bilen idag...... det som mer ska göras idag är IR-inlämning samt städa rummet. aloha!


fem suddiga










Dear God, did this kind of things happen to you?

HAJ FINISAR. hoho jag känner mig så nöjd just nu. jag mår inte dåligt som jag brukar göra efter en utekväll. och gårkvälllen blev lyckad som fan. förfesten hos tove var fantastiskt trevlig med typ 15-20 sköna personligheter. corona levererade som vanligt, sjukt drag. ja, jag har nog inget negativt att säga. bara att jag inte träffade mina vänner så mycket?! oerhört trevlig utgång iaf. telefonen fick isak ta hand om för mitt eget bästa, slutade dock med att han fcik med sig den hem också. men ska få tillbaka den idag:D aaa ska dra mig. jag och mamma ska baka kladdig chokladkaka med segt kokostäcke;) PUSSAH


20101215

det här var inte bra. jag blev precis lite FÖR partysugen. det rycker i armar och ben och mitt huvud verkar röra sig horisontellt i takt med bratkilla-dunk. kom igen! nu vill jag bara ut på ett svettigt dansgolv och sedan låta adrenalinet skapa okontrollerade kroppsrörelser. galet men sant. nä skaman kanske återgå till sin argumenterande text om sveriges utrikespolitik. eller ska man kanske påbörja något så skojigt som en uppsats om argentina på spanska. hmmm svårt att välja, får nästan lite beslutsångest!!! vi ses iallafall på fredag på coronas julskiva. lär bli phettttt.




it's like a dream, no end and no beginning. you're here with me, it's like a dream.

med denna bild säger jag gomorrn. helt normala bruds vaa


I’ll find some peace tonight

idag har jag haft skola till cirkus 12. sedan blev det stan, köpte bille till julskivan på fredag. det kommer nog bli fränt, men jag känner att det är en evighet tills dess. vet inte riktigt hur jag ska klara av att ta mig dit utan att gå i tusen delar så att säga. ikväll har jag iallafall sett tre avsnitt av julis, sett hjältegalan samt kämpat med islam och pa till imorgon. påtal om imorgon, så ska vi till universitetet imorgonbitti. låt mig slippAAAA. nämen ska man ta och börja runda av kvällen. förtjänar en god natts sömn med massa fantastiska drömmar tycker jag. fick förresten brev av fanny idag, det var guldvärt. love you baby!




MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN


tjena folks

i veckan var jag ambassadör för HUM och det var jätteskojjjjjjjjjjjsigt. då fick man ha dessa fina tishor på sig höhö. och jag måste bara få det sagt, jag har en alldeles överdrivet stor hög med plugg denna vecka. jag kan inte ens förstå själv hur jag ska överleva denna helvetesvecka. vill bara gömma mig i ett hörn eller under en filt. värst är nog PA där jag känner mig så jävla lost. och 50%-seminariumet är på tisdag, då ska man typ redovisa hela sin teoridel. jag har skrivit två rader typ. två värdelösa rader tillochmed. GOOD LUCK SOPPPPPPAN=D




seeeeeeg söndag

corona igår. tappade inte bort min telefon hihih!!! nu ska jag äta tacos.



vad döljer sig under läppennnn

standing on the edge of forever////at the start of whatever

nu är det fredag ♥





I like it in the city when the air is so thick and opaque



drygt ett år sedan i afrodites gamla lägenhet!

goddagenz. zitter i zoffan och zmuttar på ett glaz zmultronzaft. fast nä:D cocacola såklart. ville bara säga att jag har tappat bort min käre blogglust. eller nä, inte lusten. men jag kommer inte på något att skriva och det är så himlarns frustrerande:(:(:( man är liksom hur taggad som helst ba NU SKA JAG SKRIVA ETT JÄTTESKOJSIGT INLÄGG. och sen ba stopp. tomt i alla tänkbara hjärnhalvor. så nedkalla Guds nåd över min fantasi. ameN. kom iallafall på att jag ju köpt ett par dojjor som jag inte visat för er alla ännu. får fota och kanske lägga in imorgon om jag hinner! PZ

HEJJ

är lite upptagen med geografiplugg.

igår. och det var kallare än det ser ut

Press play and I will dance, get out of order

tjena hörrni. monday hela veckan känns de som.. de är ju typ alltid måndag. tog sovmorgon för att min trötthet nådde höjder jag aldrig tidigare varit med om. hade matte och sedan hem igen. sedan dess har jag sett julkalendern(den är ju bara oerhörd), sett på tv och sovit. jag är så stolt över mig själv och över det jag åstadkommit, ni anar inte! ikväll blir det att baka en jäkla massa lussebullar eftersom det inte blev igår, och så ska vi sälja imorgon istället. är inte överdrivet entusiastisk men whatt to do. taggen kommer nog snart.. hejhej pingles.





fre lör sön

HEJ. lugn helg vecka 48! och lång har den varit. i fredags var jag med malla och vi tog det rätt lugnt först. såg idol och var lite taxi till de som skulle till krogen. bestämde oss sen för att bara gå in och kolla läget haha, och då fastnade vi där hela kvällen och det slutade med att vi inte kom hem förrän 5. igårkväll blev det glöggkväll hos franken med brudar. skön kväll! och ja, idag ska vi inte prata om. den har bestått av utebliven fikaförsäljning till projektarbetet. istället intog jag sängen, och råkade fastna här några timmar.... min nya sysselsättning är att äta lussebullar.




"Hur mår du Judith?" "Hej på er"

har sovmorgon till 13:20 idag men snart är det dags att vakna upp. skulle tippa på om sisådär 1-3h kanske. men just nu sussar jag. å det är så fantastiskt skönt och jag drömmer mysiga drömmar som jag aldrig vill ska ta slut. haha ja, det är roligt det där med tidsinställda inlägg. var ju bara tvungen att testa någon gång!

fyra blandade bilder från 2010







And how my thoughts they spin me 'round

som jag skrivit tidigare beställde vi ju en iphone 4 som jag skulle få i julklapp. vet ni vad? det vart en riktigt tidig julklapp!!!! i förrgår hämtades den ut och nu är den min, bara min. älskade telefon. här har ni skönheten:



DECEMBER 1TH

idag blir det att gratulera en massa. dels eftersom min galenpanna malin tog körtkort idag!!! och sen för att mitt sockersöta kusinbarn tindra fyller 4 år idag!!! sist men inte minst så fyller ju min goa/dryga/roliga/galna lillebror 17 år idag!!! gjattis allihopen ♥





RSS 2.0