sat.

idag har jag: druckit mängder av cola, sovit på soffan (och blivit fotograferad i smyg..), övningskört, kört fast med bilen i djupsnö (kaos), hämtat kvarglömda grejer hos malin, letat breda skidor i förrådet, pratat med sofie i telefonen, bakat pizza, fått besök av hanna, sett blåsningen osv. en typisk söndag alltså?! igår var det lördag och då blev det iallafall lite party med massa goa vänner  i och med att emma fyller 18 idag! det var hemskt trevligt måste jag säga, trots att det hände en del!
lite förkrök..
(den här sista är från malin)

r lauren

imorse när jag inte hade en aning om vad jag skulle ta på mig så skuttade jag in i fredrics rum för att kolla om hans garderob hade något att erbjuda. det hade den såklart! såå, jag lånade hans ralphie-tröja, tyckte den var lagomt passande för en skön fredag. btw, nu har min nedräkning börjat. 19 dagar kvar tills jag fyller vuxen :) :) :)

röd

här är brallorna jag pratat om men aldrig tagit mig tid att fota. men nuså, en lugn fredagkväll som denna, passar det alldeles utmärkt att visa dem.
och det här är fredrics fynd på stadium, en röd fräsig hjälm som jag tjuvtestade. men, i backen trivs jag nog bäst utan.

nightnight

nu är jag pluggfri, för ett litet tag iallafall! hade spanskaprov idag som inte gick så bra, det var så det kändes iallafall. efter skolan gick jag och malin hem tillsammans, eftersom båda fått skjuts till skolan imorse. min cykel är pajjj och inne på lagning, så får tigga skjuts/gå till och från skolan tills den blir klar. sen har jag bara chillat tills klockan 20 då jag hade dans, typ veckans höjdpunkter är att ha dans på tisdagar och onsdagar:D det var verkligen huur roligt som helst, och efter att jag fått se hildas nya brallor blev jag väldigt sugen på att inhandla lite nya danskläder. juste, har inte hunnit/har glömt att fota mina nya byxor från stale, får göra det imorgon istället! och jaa, just nu sitter jag här med en handduk virad om mig och ska väl snart bege mig mot min älskade säng. resesängen står kvar i mitt rum sedan helgen då hanna sov över här ( som vanligt :*) och jag har inte hunnit orka ställa bort den än. den såg väldigt mjuk ut, så jag valde att sova där istället för min egna säng natten till igår. kände mig lite som hanna då, de va gött;)
ett par pics från i slutet av december

hejhej

jag glömde berätta, igår var vi en sväng förbi stan för att kolla in den groteska rean på stadium! kön var dessvärre förfärligt lång och vi insåg snabbt att vi inte skulle orka stå där kylan under en längre tid. istället for vi till stale, och vad händer där? jo, jag hittar ett par braller, alltså att åka snowboard i. och gissa vilken färg? joo RÖDA! nu ligger de så fint här i mitt rum.. :) ska fota och visa er imorgon, om jag hinner! här är iallafall den övriga 'snowboard-outfiten'. eller ja, min jacka och mina glajjor haha!

after-ski

tjenaree allesammans! igår hade vi ns-fest med afterskiii-tema som jag tänkte visa lite bilder från. kortfattat, så var det en riktigt härlig kväll som gick väldigt. väldigt. snabbt.


yooo

hey here's my snowboard! men den lilla plattan som man ska ha foten på har jag inte klistrat fast ännu.

xx

godkväll mina kära. jag kom ganska precis ut från duschen, för jag har haft dancee. det var jätteroooligt. nu håller jag på runda av litegrann och ska strax lägga mig i sängen. imorgon blir det nog att stanna hemma, då halva dagen består utav någon arbetsliv-utbildnings-grej (vad jag har förstått) på nolia. annars har jag sovmorgon och bara en lektion. och då kändes det onödigt, och jag skulle behöva ägna min tid att göra fysik istället. så tänkte göra ett försök till det iaaf! idag var min snowboard färdigmonterad och den står så fint här i mitt rum. den är jättestoooor, och jag kommer nog känna mig väldigt ovan till en början:( men han som hjälpte oss sa att det var min längd, och att den som var några centimeter kortare skulle vara för liten. jahapp.. förresten, idag onsdagen den 17 februari, så är det exakt en månad och exakt fyra veckor kvar tills jag fyller år. hohoo roligt! tänk vad tiden går:) jag längtarrrr.
förra helgen


traena

morning, nu ska jag fara och träna med sofie!:D

my milkshake brings all the boys to the yard

jag har haft en helt ok dag idag! på matten vart vår mattelärare ursinnig över att vi inte arbetade, helt galet. han vart typ arg när inte jag fattade ett tal:( och när hanna och några som hade gått ut några minuter tidigare knackade på dörren lät han oss inte öppna. flera gånger ställde nån sig upp för att öppna dörren, han ba: "NEJ, låt dom vänta!!". alla ba OKEJ ERIK. hehe. jaja, det var rätt roligt. sen spelade vi badminton på idrotten vilket också var rätt kuligt. sen sist på dagen hade vi tematid och då fick man gå omkring och fråga om de olika ämnena man kan läsa i trean. jag är rätt säker på mina val, då jag skippar naturinriktningen och satsar på psykologi B, filosofi A, religon B, geografi A, matte D osv. okej matten hör väl åt naturhållet men,  jaa ni fattar! och juste, har inte meddelat vad som hände på intersport i söndags. gissa vad? pappa köpte en snowboard åt mig!! wohoooie. och ettt par nya snowboardbraller och glasögon. snowboarden ska vi hämta imorgon, och jag är supertaggad på att åka till vindeln eller fjällen eller nåt. ikväll blire dancehall och jag är peppad som fasikeen! dock inte så glad över att hilda inte kommer vara där, hon är förkyyyld:( shit vilket flummit inlägg det här blev, sorry för det. men nu måste jag springa och byta om. ps. är ledigimorgon, TACK GUD.

här är brillorna, de är av märket dr. zipe.

och för ett år sedan gjorde jag ett exakt likadant inlägg

fettisdag idag och jag har precis tryckt i mig en semlis!! :D

heeey,

söndag idag och jag har ingen söndagsångest. ha! känns skönt . undrar vad det kan bero på. att jag inte har så mycket att "ångesta" över, eller om jag bara inte har insett allt som egentligen hänger över mig. jag tror på alternativ två, och jag tänker inte anstränga mig för att försöka komma på allt som behöver göras heller. det är ju trots allt alla hjärtansdag.. hehe:) dagen ska spenderas på följande sätt. först ska jag chilla här i sängen ett tag. sen blire att köra till intersport med pappi och kolla in lite grejer (och köpa hihi), sen så måste jag städa mitt rum, sen ska jag hinna med att träna också. och göra lite läxoor som behöver göras. oj, jag tror jag precis insåg att jag har en del att göra ändå. men jag har ingen ångest över det :D NAJS.

godnatt

idag var jag och mina älskade ute i det här fina vädret och tog massa bilder. dem får ni see imorgon, då det förövrigt är söndag och alla hjärtans dag. mysipysi. ikväll har jag varit med min andra halva som jag inte sett på en vecka. vi har ätit rätt mycket ikväll. först och främst fick hon prova på att äta kinamat för första gången i sitt liv. vi åt tills vi vart jättejättejättemätta. sen åt vi riesen. och sen, när vi inte kunde bli mättare så bakade vi en  kladdkaka som vart riktigt lyckad. den är nästan helt uppäten. nu är jag mätt, kissnödig och trött. ska sova om en stund. sleep tight my friends.

avant garde

har glömt att visa vad jag handlade i måndags efter skolan! jag var i desperat jakt efter en present till mamma, som fyllde år samma dag, men givetvis fick ett par plagg till mig själv också följa med hem. som jag tidigare nämnt ska jag spara mina pengar, och jag har faktsikt inte gjort av med några riktiga pengar nu heller. för dessa godingar handlade jag nämligen med presentkort som jag fick i julas hihi! nu ska jag börja byta om till danskläder för snart blire dans. saknar hilda på dansen nu när hon är i polen:( saknar hanna också. usch.
linne(som finns med på tidigare "vill ha-collage") från monki. lär ju inte använda den nu kanske, men hur fin till sommaren???
mystiska men fräsiga ridbyx-liknande tights från gina, jag hade på mig dom idag:)

bruna blonda och bekymmersfria


sunny sunday

jag slappar i min bädd:

calientaaaaaaa


beställde en bikini igår från H&M


we're going to have the time of our lives

igår preliminärbokade jag och mina fina flickor en resa till alanya i sommar, som vi väldigt troligt kommer boka på "riktigt" också. JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD ATT JAG INTE VET VAD JAG SKA TA MIG TILL. vi åker den 21 juli, två veckor, och kommer bada, bli solbrända, dricka drinkar osvosv! bara njuta som fan och leva våra underbara liv!!!! yeeeeeeaaaaaaaaaaah.

sweet


calvin klein

igår anlände dessa godingar på posten. äntligen! jag hade beställt 6st calvin klein-trosor, eller fredric gjorde det åt mig hihi. ni ser bara fem på bilden, men det är därför jag har ett par på mig. riktigt jäkla megasköna, högt över förväntan. YEAH!

kamerorrrrr

jag måste ha en ny kamera. alltså en liten digital. jag är verkligen jättenöjd med min systemis som jag fick i julklapp. det som är problemet är att den känns rätt otymplig att gå omkring och bära på överallt osv. men framförallt så känns det lite väl riskabelt! jag vågar helt enkelt inte ta med mig den överallt jag går, då risken att jag tappar bort den är lite för hög (på typ fester och så). ser man bara på min förra kamera, som blev stulen tillsammans med min jacka och mina nycklar på nyår :( men därför, äre dags att investera en ny, en liten, enkel, som det inte skulle göra lika ont att tappa (men det skulle ju fortfarande göra jätteont..). jag var inne på expert idag efter skolan och en som jobbade berättade litegrann om Canon Ixus 100 IS. den är väldigt lik den jag hade innan men "snäppet vassare" som han förklarade det, haha.
min systemkamera Nikon D3000
min förra kamera (canon ixus 85)
den jag funderar på att köpa/önskar mig i födelsedagspresent (canon ixus 100)

sconez

jag fick nåt märkligt men väldigt uppskattat (både av mami och av mig själv) il att göra scones när jag kom hem från skolan. dee va riktigt najs.

RSS 2.0