happpyy halloween

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

i just wanna live

jag är SÅ SJUKT TAGGAD på morgondagen. sitter med partymusiken på högsta volym och ba känner värsta ruset. ÅH ÅH vad roooligt. sov hur jävla gott som helst inatt, vaknade tjugo i ett och var pigg som en lärka. sjukt skönt. har varit ner på stan för att köpa nya lösögonfransar som jag på nåt jävla konstigt sätt lyckades tappa på stan i onsdags(?). seeen kommer hanna, och det är jag jätteglad över. vi ska käka plankstek och sen ska vi försöka göra våran fysik-labbrapport. inte kul men, roligare att vara två än att försöka skriva ihop något helt ensam:D:D sen måste jag läsa ut min cpstörda bok. men jag bryr mig inte, det gör jag på typ fem min! åh vad jag är på bra humör. igår hade jag en råmysig kväll med min malin. vi drack julmust!!! och åt massa annat gottit. wihooo. livet leker för tillfället.

på stan var det ljus tända för i och med olyckan på sandbacka. fruktansvärt tragiskt, måste bara få säga det. försöker ägna en tanke åt familj och vänner, det måste vara helt ofattbart. mer vet jag inte vad jag ska säga. rest in peace!

men visst utstrålar den här bilden lycka?!! ååh i löööv this pic, nyhemkommen från grekland och sofie har fått en glassliknande tändare. hur glad kan man bli?! tagit den från malin.

gårdagens inköp

halsband "i am rock", "i am roll" - the store 99kr
glösögon till halloween - lekstugan 59kr
pälsmössa - H&M 99kr
megabaotaasupermysiga vantar - monki 80kr

pälsmössa

hej mina fina bloggläsare! jag har haft en jättehärlig dag!! den började dock med att jag vaknade till ett förbannat och ohärligt oväsen från matsåkes(där dom fortfarande renoverar... suck). sedan gjorde jag iordning mig för stan! malin kom hit och vi cyklade ner och mötte hanna och idaaa. vi gick omkring och shoppade en hel del faktiskt. vi köpte även lite roliga saker till halloween! haha, jag har iallafall tänkt mig vara typ en g333333k, med glasögon, typ skjorta, hängslen och tofsar eller något. blir nog braaa! och självklart måste ju nån vara bunnnnyy, och vem passar bättre - om inte idiis?! det kommer bli så sjukt kul! var på stan hela dagen. och på vägen hem snackade jag med fanny, så vi bestämde oss för att käka middag tillsammans på charlies kök. kebabtallrik♥.  mumma. sedan kom idaaa, och vi har ba chillat alla fyra här i mitt rum. skön dag!
jag köpte en pälsmössa (kan ni förstå?!?!), ett halsband, glasögon och lösögonfransar(som jag tappade bort på stan:() och nya vantar. kan ta kort imorgon och visa.

hahah så fult men ajaa..


less

den här dagen kommer bli så sjuuukt tråkig och jobbig och jättetråkig och dryg. för idag måste jag verkligen ta tag i det jag skjutit upp. jag ska först och främst börja läsa en bok (som förövrigt verkar totalt värdelös). men det är inte så att man får luta sig tillbaka och koppla av när man läser den, utan "man ska vara aktiv och anteckna" - som vår lärare jennie har uppmanat oss. och sen måste jag läsa en novell som handlar om mobbing typ.
men inte nog med detta. jag måste dessutom skriva av alla hannas anteckningar, för jag var så jävla duktig och lyckades tappa mitt sjuämnesblock typ sista dagen innan höstlovet. hur fan lyckas man? där har jag verkligen allting vi gjort i hela tvåan. men jag orkar bara skriva av det vitkigaste, typ fysik, kemi och biologi..... fyfaaaan vad jag inte kommer vilja leva idag.
dessutom är jag trött. jag vill ba lägga mig igen. och det är vad jag ska göra också. godnatt
hahaha okej den här bilden gör mig på lite bättre humör. hanna skulle rita ett flygplan, ibland är du så duktig på att rita gumman!
felix får ett litet skrattutbrott,haha
coolabrudar@draggen. förresten så kommer vi inte gå på dragonskolan igen förrän om typ.... ett år! nämen tagga mimer dåå

du är min bitch


random inlägg på begäran av 22an

tja bloggen! idag har jag åstadkommit väldigt mycket, tror det eller ej (vissa verkar tro att jag bara ligger hemma hela dagarna... vilka n00bs). bland annat har jag duschat och gjort mig iordning för stan. på stan har jag hjälpt min bror att köpa lite snygga kläder OCH jag har själv inte handlat något! stolt jag är nuråå. han for hem och träffade istället elin och vi stötte på lite gamla klasskompisar. det var roligt, ellerhur elin;) fikade på NK, där vi träffade ellenpellen. och vi ska göra något SNART. japp, då var det bestämt. sen så har jag chillatbraxx i min allt för sköna säng. sovit lite. fått lite ångest över att jag måste läsa ut en bok på höstlovet som jag inte börjat läsa ännu. käkat våfflor som smakade mer än ljuvligt! lyssnat på musik och så vidare. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men förmodligen blire värychill. malin kommer heeeeeeem från johan ♥

nnu har freddilini köpt ett par nya chinos. vinröda denna gång. najss hörru:)

lillllen

det hände just en märklig sak. fredric kom in, och sa "varsågod". och så räckte han mig ett litet grönt paket. "jag är inte så bra på att slå in... och jag veti nte om du kommer gilla den men". haha så jävla sött. jag öppnade och i fanns en eyeliner. okej, det kom fram sedan att han hade fått den som gåva när han hade köpt nån parfym. men ändå:D nu blev jag på bra humör!
fint täcke i bakgrunden jaoo. men faktiskt jättemjukt!

fredag

foton från igår dåå

cover my eyes

kom hem för en stund sedan efter lite käk på max. morgondagens(typ dagens) tidningen på dörrmattan. jaoooooo. är speedad men ska försöka varva ner till lite lugna la roux-låtar. har haft en rätt schysst kväll. hoppas bara du får tillbaka din jacka ida! godnatt gott folk ♥

ps. jag älskar höstlov!

ett blogginlägg

trött jag var imorse då! jag trodde allvarligt inte jag på något vis skulle ta mig upp. men uppenbarligen så gjorde jag det ändå, för 8.20 satt jag i klassrummet. vi hade ju läxa till idag på våga talan att man skulle gå fram och kolla på alla och sen typ säga vad man var arg på! det gick typ hyfsat bra tror jag. och så hade vi engelskaprov. det var ganska svårt, men med mitt och hannas samarbete gick det nog helt ok ändå! hade fått ett sms av anna idag som undrade om jag kunda vara barnvakt efter middagen. så jag for dit vid halv sex, och kom hem för ett tag sedan. det var som vanligt bara roligt att leka lite med tindra:) gullungen! fick 100kr, hade absolut inte behövts. men jag vart glad, tacktack! och imorgon far ju malin till sälen, hade varit roligt att träffas ikväll men hon hade tydligen mycket att göra. hoppas du får det underbart!
imorgon får vi höstlov!!!!! eller det känns som vi fick det idag typ. för morgondagen är faktsikt inte som en skoldag. har vågatala och vi-timme. vågatalan på morgonen orkar jag inte gå på. men jag och hanna måste tömma våra skåp, så då tänkte vi äta kroppppkakorna som ska serveras till lunch. jag och hanna ♥ kroppkakor. kom med ett bra förslag, att vi borde äta kroppkakor till varje måltid nån dag. någon dag under lovet kanske. hanna vad säger du?
här är låten vi har streetjazzzz till.

berättelsen om halsduken....

alltsåå ahh lyckat soppan. lyssna noga här: hade kemiprov sista lektionen som var svårt. del två lämnade jag in blankt:S för jag fattade verkligen ingenting. drog över vilket resulterade i vääldigt ont om tid! kvart i fyra var jag vid mina skåp och 16.00 skulle jag stå ombytt och klar för att dansa. jag skyndade allt vad jag kunde och hann inte vira om mig halsduken utan pressade ner den i cykelkorgen bredvid väskan. jag cyklade förbi alla baa schwissss. hehhe. så lät det ja. sen ser jag hur ett gult långt fenomen (som visar sig vara min halsduk) flyger. tänkte ba jaha great! men det var inte det värsta. utan när jag tänker plocka upp den så har den virat in sig i kedjjjjjehelvetet!! jag tänkte ba vad villvärlden miiiiig. så jag ba, men då får jag väl försöka lirka bort den då. men halsduken ville inte lossna! där stod jag som en idiotjävel och svor de värsta svordomarna jag kundeför mig själv. satan vad arg jag var. och stressad som fan. haha jag hann tänka tankar som: "faan jag har glömt telefonen, jag kan inte ringa någon som kan hämta mig", "aaaah jag måste typ vända cykeln uppochner...." och "faaan jag behöver en sax!" osvosv. jag ville grina men sen ba skratta. det var jävligt komiskt men jag var så sjukt stressad ju:( alltså om någon skulle bli arg på något sånt här så är det min kära vän hanna! hon blir typ förbannad om hon tappar sin penna på golvet.... så du måste fatta hur jag kände nu hanna?! menja tillslut samlade jag lugn och vevade tramporna så den tillslut lossnade. sedan slängde jag i den i korgen igen och cyklade ännuännu snabbare till dansen.

dansen, den var sjuukaste rolig. vi dansade till brittan spears men hittar inte låten, annars hade jag tänkt visa:D det är någon ny iaf! på vägen hem cyklar jag ju igenom stan. och då slog tanken mig att jag måste köpa en ny väska. så jag gick in på accent och köpte den jag kollat in (om jag säger att alla umeås tjejer har den, så kanske ni förstår vilken jag menar). plockade en halsduk också eftersom min svarta är spårlöst försvunnen. nu har jag ont i nacken och försöker tigga lite massage av mamii. hmm. ikväll måste jag faktsikt öppna engelskaboken för det har jag inte hunnit den här veckan, har engprov imorgon. och vi har vågatala läxa också. man ska göra det där jag beskrev tidigare, men nu ska man berätta i typ 2min om något som gör en arg. jag ska välja, när allt går emot en. tror jag. det blir perfekt för då kan jag ge exempel på vad som hände med halsduken idag också... haha:(
väska 399kr halsduk 199kr (och mitt köpstopp kan ju...... hoppa ner i ett.... dike)

filly!

jag sitter just nu i min säng invirad i en handduk. har precis käkat en husman tills kvällsfika, det enda som fanns i brödväg (haha fult ord) här hemma. jag följer bloggen www.filippalund.se, och när jag kikade in på hennes blogg såg jag att hon hade frågestund. jag har aldrig någonsin ställt en fråga när någon har det, så jag tänkte ba att jag borde göra det. eller att jag ville göra det! men fantasin var ju verkligen noll.... så jag frågade vad hon hade för ringsignal på sin mobiltelefon! haha ja det gjorde jag...intressant information, huh?!  nämen det kan väl vara roligt att veta:D
NU: borsta till håret. läsa igenom kemin.. not. lät bra först men sedan väldigt osannolikt. utan blir att lyssna på ett par, tre låtar till, sen ska jag faktiskit bara borsta gaddarna och krypa ner i sängen. godnatt!

ns2cf

efter cooper-test:

heads will role

sådärja! då vaknar man med morgonfrills eftar att  ha sovit snart två timmar. hehe. nää det här måste få sitt slut snart! tiden krymper men inte plugget. mamma är imponerad, och undrade just om jag hade våfflat håret idag! haha vilket skämt... är det inte fantastiskt vad en skrynklig(?) kudde kan göra för frippan? är nu redo för att käka middag.
skoolan har väl gått helt ok idag. har bland annat desperat värmt mig på förbaskat osköna element eftersom vår skola skulle kunna gå att likna vid en liten frysbox. hanna har konstaterat att hon skulle hata mig och henne i klassen, om hon var sig själv fast någon annan, i vår klass. okej? krävs lite tankeansträngning för att förstå detta. fick igen våra biologiprov också. det väl godkända resultatet gjorde mig och hanny på galet bra humör iaf! sen smakade den currydoftande korvgrytan över förväntan och jag slutade redan vid två. dock var den sista lektionen väl inget att hurra för. eller det ska vara nyttigt, vad jag har förstått. ämne: våga tala. dagens uppgift: gå fram med synlig säkerhet, axlar bakåt och huvudet högt. inta position. men nu kommer det jobbiga: titta på alla i cirka 20sek utan att säga ett ord. bara ståå där och försök se lugn ut. sedan starta. jag vet inte vad jag ska säga, men det var rätt obehagligt första gången iaf! haha sedan skulle vi ta ut vår ilksa typ, och berätta så argt man kunde vad man var förbannad på. inte så lätt. men vänta bara, i slutet på kursen kommer vi vara experter;)
och exakt när jag skriver detta ringer klockan som säger att spaghettin ärr finitoo! underbart, jag är hungrig.

snygg cardigan 499kr



sway

heej! nu är det söndag och snart slut på ännu en helg. igår fyllde pappa år och vi gick ut och åt, hela familjen. sedan köpte vi efterrätt på mekka och hämtade upp hanna som hade kommit med bussen från holmsund, och åkte hem och fikade. mätta på kladdkaka gick jag och hanna till mamma och vi gjorde oss iordning för party. visste inte riktigt vad som skulle hända, men det slutade med att vi följde med hilda och petra till ersboda. där var den en lokalfest och det kom rätt mycket folk man kände igen. men min egna åsikt är att någon borde ha styrt dansgolv! men som alla gånger dalade det ut efter ett tag, nån grinig granne kom och ville typ ringa polisen. då följde jag och hanna med mattias för att ta bussen till stan igen. men då träffade vi på sofia busskuren som hade beställt taxi - så vi åkte tillsammans. väldigt bekvämt! vi for på en liten fest på haga, där man träffade ännu mer kändisar! det var roligt haha!  och juste höll på glömma att berätta att hanna glömde sin mobil i taxin!! helt sjukt, hon ba: "jag hittar inte min mobil!!" och så ringde jag till den, och då svarade en man ba: "ekotaxi" typ. haha så han körde tillbaka där han hade släppt av oss och hon fick tillbaka sin telefon. vilken jävla tuuur människan har.
vid två(?) började väl jag och hanna dra oss hemåt. jag hade så sinnessjukt ont i mina fötter eftersom jag hade på mig mina höga från H&M, så jag tog av mig dom och gick i sockar. fast sen var hanna så gullig och bytte skor med mig:] i stan hade vi parkerat våran cykel så då tog den och cyklade hem. sen sov hannisen här och hon för hem för ett tag sedan.

detta utseende är faktiskt värt ett eget inlägg.


foton

malin har tipsat om fujidirekt.se, där man kan framkalla bilder. så i måndags gick jag in och skapade ett konto. drog in typ 120bilder och klickade på beställ. de hundra första var helt gratis! det stod att de skulle ta ungefär tre dagar, så idag låg de nedanför brevinkastet när jag kom hem från skolan. jag vart råglad!! haha! typ som värsta överraskningen att få se alla bilder, fastän jag har dom på datorn..det vart ungefär 39kr tror jag. inte farligt alls! känns perfekt att man kan framkalla sådär, för då har man ju som kvar bilderna. skulle vilja göra ett fint fotoalbum så man har något att titta tillbaka på när man är äldre. eller sätta in i ramar, det är ju så himla fint. skulle vilja göra någon förstoring också.

tja

igår efter skolan var jag på stan med hanny (nytt smeknamn made by me;)). jag har ju som sagt kööpstopp men det funkar inte. och fastän hanna sa ba NEJ, du ska inte köpa något så går det inte att hålla emot. så är det bara.... den här gången vart det än rutig skjorta.

H&M herr 199kr

fjällräven

YO! jag är nu officiellt den mest störda personen i världen. nämen okej jag hittade ett par andra skor. idag. när jag följde med till dd för att hitta kläder till bror min. och det här är dom som jag egentligen undermedvetet alltid velat ha. och det var 20%rabatt dom här dagarna.......okej? så jag var ba tvungen. det blir att lämna igen de svarta jag köpte igår. känns väldigt taskigt mot sofie, vi som hade tänkt dela men:/ och juste, mamma har firrat en fjällräven åt mig(!) happy! trots att man ser ut som en liten(stor) michelinare i den så gillar jag den. den är ju varm(Y) och nej, det var inte en ny för 5k utan mammas jobbarkompis som sålde sin för 500:) det kallas affärer!

ord pris 1100. det blev 880 efter rabatten tror jag.
mamma lyckades ta en bild. en suddig bild. haha men whatever, alla vet väl hur en fjällräven ser ut:)

jag har handlat!

HEY! jag hadeköpstopp men det gick fan inte att hålla! så varrre ba. igår var jag på stan med mamy för att hjälpa henne att hitta lite kläder. men då hittade jag såklart också hihi. en kjol och tisha från monki. sen var det dags att kika på lite skor. testade ett par helt traditionella converse och ett par andra vagabondskor som föll mig i smaken. sedan kom jonsson och mamma stack. jag hade beslutsångest vilka jag skulle köpa då en brilliant idé ploppade upp i skallen på mig. jag kunde köpa båda! det var lite impulsivt så jag gick till kassan snabbt så jag inte skulle hinna tänka för mycket och typ ångra mig. hanna och jonsson har ju converse, och jag har alltid tyckt dom var skitsnygga. men det har ju som kännts så fult att köpa lika. men nu gjorde ajg alltså de:] då slipper jag sno deras haha! de andra gick på tusen spänn så det var dyrt.... men då kom jag och jonsson på en ytterligare råbra idé. hon hade tydligen också kollat in dom skorna, så då tänkte vi att vi ju kan köpa dom tillsammans och typ använda de varannan vecka. SMART. och då blire bara 500 var:D:D:D:D:D

converse 699kr. använde dom igår, så dom har typ redan blivit lite smutsiiiiiga.
vagabond, 999kr
monki 200kr
monki 250kr

fame

ikväll har jag sett en jättehärlig film på bio som hette fame med några vänner. det var kuuul. för tillfället bokstavligen skakar jag av kyla så har tänkt krypa ner under täcket nu. det ska bli skönt. imorogn blir det förmodligen stan! puss

en miljard år sedan

idag har jag skrattat en hel del! jag och hannisen har haft riktigt roligt och fjantat runt typ hela dagen. ibland är vi på sånt humör och det är råkul. kom just hem från pappa där jag käkat middag. nu tänkte jag göra spanska men får se hur det går med det. det ligger iallafall en marabou på bordet och jag vet inte vad jag ska göra för att inte äta. hanna försöka hjälpa mig att motstå. hon tipsar mig om att äta en yoghurt istället. sure.... MEN NEJ. jag ska inte äta. får vänta till imorgon. haha och juste, en rätt komisk grej som jag ältat idag. jag har missat en matteuppgift på provet, (som totalt bestod av fyra uppgifter) hur fan lyckas man? och jag har kommit på att jag måste slappna av i mina axlar (eller mina kära klasskamrater har påpekat detta). idag agerade andreas massör och försökte trolla bort våra muskelknutar. jag har en miljard! och detta ska tydligen bero på att jag är för spänd. och just i detta nu, när jag slappnade av, kände jag hur axlarna föll ner typ två meter. skönt.

också skönt

ta tag i dagen sophie birgersson!!!!

det här håller faktsikt INTE. vi har en ledig dag idag, som jag hade tänkt använda mig av till att åstadkomma lite bra saker. städa mitt rum, lyssna på musik, plugga till de två proven vi har i veckan (varav matte imorgon, hjälp) och baka något gott! visst det ändå lät rätt härligt? men jag har inte kompetens till att åstadkomma sånt här. NEJ DET HAR JAG INTE. dagen började med att jag vaknade vid elva, sen satt jag vid datorn till ett. sedan går jag och lägger mig i  sängen och sover till NU. jahapp säger jag. vad hände?? ikväll har jag dans från halv sju till halv tio.

nej det här går inte...

fifan vad kul

ursäkta men hahahah! jag har FAN inte skrattat så mycket som jag gjorde här:

åh vad jag är på dåligt humööör


kanelbullens dag

hej allesammans! kom hem för en stund sedan. har nämligen varit hos malin på såndär mary kay-sak. en tjej kom och berättade om produkterna och vi fick testa! det var jätteroligt och trevligt och allt det där. riktigt bra produkter också, men beställde inget. var ju rätt så dyrt, men man kan ju gå in på hemsidan om man vill ha något ändå! nu borde jag mest av allt i hela världen göra matte (borde ha gjort det idag också), men det är så tråkigt och så jobbigt och jag vill inte:(

igår blev det party! först kom lite tjejer hem till mig och förfestade lite. sen drog vi till någon lägenhet vid draggen och sedan till haga.

crunchy-nacho-burger

igår mötte jag upp mallan på stan för att sedan käka burgare på max! skitgott (enligt mig iaf)! vi satt där jättelänge och bara snackade på. och jag fick hjälpa en städkärring torka bort något klotter som var på vår bänk. hmm hennes jobb? sedan gick vi till hemmakväll och köpte varsin påse godis och slängde oss framför bioduken hos fanny. såg idol och myste på. sofia och johanna var också där:) idag har jag inte åstadkommit mycket mer än att plockat bort några hårstrån från min kära mosters ögonbryn. tack sade hon och gav mig en hundring! nu ska jag ta en tuppis och sedan hoppas jag kvällen blir bra!(y)

systemkamera

nuu äre kvällen och jag ska strax sova. men dessa två bilder tog vi med malins pappas systemis i onsdags. funderar allvarligt på att önska mig en sådan, i typ julklapp... för det blir ju så sjukt stor skillnad. älskar hur bilderna blir när man tagit med systemkamera. för man kan ju alltid använda en vanlig liten också, när man inte orkar bära med sig på en stor. hmmmm. ska fundera vidare (känner mig plötsligt som hanna(?))

igår fyllde malla 17 ♥

och vi blev bjudna på fika! det var riktigt mysigt! grattis igen, i efterskott gumman! här är några bilder från gårdagen. kolla in deras sjukt goa bakverk. gissa om man vart mätt eller;)

bra jobbat!!

idag tog jag en hemmadag eftersom ajg ansåg att gå till skolan skulle vara totalt dumt, jobbigt och onödigt. jag trotsade hanna och sov ut! eller jag ställde klockan på sju för att kunna skicka ett sms till malin att ajg inte skulle cykla medh enne. ville inte skicka på typ natten, så hon skulle vakna ju! men sen sov jag till 11 ungefär och chillade vid datorn. småskrev på engelskatexten som ska in ikväll. sedan ringde jonsson och typ tvingade mig att klä på mig och cykla ner till stan till henne! sagt och gjort. klädd i mjukisar och fult uppsatt hår vistades jag i allmänheten. obekvämt men aja. ett par skor på h&m för 600kr som jag fullständigt älskar! en sjukt jäkla mysig mjukisdress på lindex för 450kr. en hårspray och ögonskugga. och så rök hela studiebidraget som jag fick igår! great!
TITTA! ME LOVE! ♥

RSS 2.0