HALLO (förkortning av halloween)

Följande text försökte jag publicera på bloggen igårkväll från min mobil. Gick dock sådär. Fick mig iaf ett gott skratt när jag idag såg texten jag hade skrivit:

"Hallo it is = fest hos mig. Här är jag o nåta snart ska vi på corona detta blir wtt lite konstigt inlägg för detta ÄR mobilblogg sä ni vet!!!"




Löve

Min nya telefon och mitt nya fina skal. Det är kärlek de! Nu ska jag ner på stan, pusse!

Morninnn'!


Önskar att jag vore lite mer som henne.

Hon är perfektion!!!!


The tears are gonna fall

The scars of your love remind me of us, they keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love they leave me breathless, I can't help feeling we could have had it all
Rolling in the deep, you had my heart inside of your hand
And you played it to the beat.

Godmorgon nyponrosor. Det är ingen dålig dag trots att inledningen kan komma att verka lite dyster. Kände bara för att publicera lite tänkvärt. Men nu ska jag iväg och jobba. Vi tar en fin bild på de. Tänk så många känslor en bild kan framkalla, är det inte lite underligt så säg mig.

You keep on talking but it makes no sence at all

Den här ungen är bara så sjukt dddddjävla cool. Tror hon kan vara den snyggaste jag sett, om man nu kan säga så om barn :|

Tre saker tänkte jag ta upp nu.

1. Det är ju inte så väldigt ofta som mina små söta läsare orkar kommentera mina inlägg. Men när ni väl gör det, kan ni väl skriva ert fina namn också? Nu står det bara anonym på allt typ och man blir ju så nyfiken att man nästan spricker.... 2. Jag har precis varit på ett av de roligaste danspassen i hela mitt såkallade LIV. Studsade omkring som en boll ungefär. Världens häftigaste korre. De va n.i.c.e. med andra ord. House är en fantastiskt kul dansstil som alla borde prova på någon gång:D

3. JAG SAKNAR MIN MALLE. Kom hem nu va! Detta var jag och Månsson i februari 2010. Blott 17 år. Sneluggen var definitiv. Ack så tiden går fort.


Hmmmmm

Har hittills på min lediga dag lyckats åstadkomma följande saker: Ätit frukost. Sökt ett jobb. Gått en halvtimmespromme i solskenet med min hund. Hämtat ut min HALLOWEENDRÄKT. Det sistnämnda var det roligaste. Jag har på mig den just i detta nu. Fin va? (Uppmärksamma helst inte mitt skabbiga och osminkade ansikte). Jag har inte på mig den fullständiga outfiten nu. SÅ, vad är det för något jag ska klä ut mig till...? Kommer nog inte vara så läskig iallafall. Hmmmm.
Den får ni klura på! ;)

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

Har mycket att berätta. Eller ja. Det känns som så. Igår var en trevlig dag. Såg UFC avancera till superettan med Fanny och Sofie!! Det var så roligt att sitta där på läktaren som åskådare. Ropade och hejade :) Sedan cyklade vi hem till mig och hade tacokalas. Det smakade otroligt gott. Sedan rensade  vi min garderob som i första filmen Sex And The City. Nu har jag en fiiiiiin (och typ tom) garderob i färgordning.

Och idag har jag jobbat stjärten av mig. Imorgon ska jag göra detsamma. Är back on track så att säga efter min sjuka!! Dessutom har jag nu beställt en dräkt till halloween hahahaha. Jätteroligt är det faktiskt. Har aldrig beställt en förut. Vet knappt om vi ska ha en halloweenfest men jag fick en impuls!!!! Nåväl. Nu ska jag gå och höra med morsan ifall hon kan massera min nacke lite kort. Jag har så ont så jag dör snart.

I brist på andra bilder visar jag dessa. Någon helg sedan när jag och Fredric fick köra soffkuddar med Inredarna-bilen!!! Sedan bar vi upp dom en efter en till lägenheten. Jobbigt men skojigt. Fredric hittade även ett gevär i en garderob som de förra ägarna hade glömt haha!
Kände mig cool.
Fredric är skräckinjagande.

Fredric skjuter människor som går på gamla bron. Haha nee skoja bara(A)
Fredde i hissen:P

Lilla Emla

Igår åkte jag, Sofie och Sofia en sväng ut till Holmsund för att hälsa på Johanna, Christoffer och deras nyfödda lilla Emla. På dagen var jag och Sofie på strömmis där jag köpte en vit stickad mössa med tillhörande vantar som en liten gåva! Det är så himlahimlahimla roligt att kolla på bebiskläder... Hur som helst. Vi kollade på Idol, fikade och surrade en massa. Och ja, Emla är nog den sötaste skapelsen jag sett på denna jord!!! Så snäll och underbar liten baby. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills den dagen jag ska få en egen liten guldklimp att ta hand om:D

Men herregud jag kan få bättre än så

NU är jag glad. Känner mig som ett spjuver. Frisk som en fisk och fri som en fågel känner jag mig. Och så spelas precis Hallelujah med Jeff Buckley på spottan, kändes ju lagomt passande hehe:P:P Jag och Sofie ska åka på Strömmis idag so I better start torking mitt hår och sminka mig. Adjöss mina slaviska läsare hohoohohoh(!!!!)


Hello

Jag är helt galet avundsjuk på alla mina vänner som befinner sig i Barcelona just nu. Skulle också så gärna vilja åka dit... Är jävligt less på Umeå och vardagen nu. En annan sak jag är less på är att vara sjuk. Knarkar ipren, nässpray och halstabletter och ber för att detta ska försvinna någon himla gång. Nu tänkte jag laga mig någon form av lunch.


But if she loves you now, what else matters?

Tredje dagen som sjukling, det gör mig på dåligt humör. Igårkväll kändes det mycket bättre men imorse mådde jag jättedåligt igen. Mamma kokade upp mjölk och la i klassiska Kanolds Eucalyptus-Menthol tabletter i. Det smakade typ mintmjölk! Och det var typ gott också, inte minst skönt för halsen. Sedan sov jag hela dagen. Nu är det middagstid och huvudet spränger och halsonten är fortfarande kvar. 

SÅdär, nu vet ni hur jag mår. Hoppas ni mår bättre. Här är nåt fint som jag har haft liggandes på min dator under en längre tid.


Jeffies Lita Spike

Mjaou.

Don't you wanna know me, be a friend of mine?

Ett litet instagramcollage från i fredags. Hade ändå en trevlig kväll, från början till slut. Nu ska jag: 1. Göra mig iordning. 2. Gå kortpromme med Nelly i solskenet. 3. Åka till MediaMarkt(?) med FreddaN och köpa födelsedagspresent till min far som fyller år idag. Grattis hihi. 4. Baka en efterrätt till ikväll. HADE SÅ LÄNGE.

16-10-2011 13:37

Igår när jag hade lite tråkigt pysslade jag ihop en ny header. Inget särskilt med den, kul med en ny bara. På tal om igår, gårkvällen som till en början var oplanerad orkade jag aldrig börja planera. Slutade med att jag fick spendera lite quality time med.... MIG. En Soppekväll helt enkelt. Längesedan jag hade en sådan lördagskväll, kan inte minnas senast faktiskt. Jag myste ner mig med chokladbollar och mjölk. Sen lite SATC och Idol på de. Hade en sådan ro i kroppen. Somnade tidigt också vilket var fantastiskt skönt, inte minst behövligt. Nurå??? Ska släpa mig till duschen och sedan måla naglarna.

Samantha, vilken kvinna.


Wanna be a good girl, I'm so bad

Tjenaretja:D Har umgåtts med min älskade mor och moster, lyssnat på stämningsfull musik, ätit popcorn, druckit gott, skrattat och haft konversationer om sådant som är viktigt i livet. Nu sprang tanterna iväg på surströmmingskalas.... Är lite smått mör efter gårdagens utgång men börjar nu långsamt återhämta mig. Har absolut no clue vad jag ska göra av en lördagskväll som denna, men jag det blir väl något myspysigt antar jag. Men hörrni. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen om jag känner mig själv rätt hehe..

Två från igårmorse i min pappas gamla gosiga (men stickiga) tröja.


Girls, we run this motherfuckin' world!


I'm a bitter girl but listen honey you're no fun

Det har varit en vacker dag. Kall, men fin. Har fått skåda den genom Sushi Bars fönster. Idag när jag stod i restaurangen med The Tallest Man On Earth som bakgrundsmusik och blickade ut genom fönsterrutorna kunde jag se löven flyga omkring i virvlar och det kändes typ som en blandning mellan att tiden stod stilla och att vara med i en film (inte för att jag vet hur det känns men). Det var ett fint ögonblick. Nu ska jag snabbt byta om och sen iväg för att skaka den där kroppsdelen vi kallar rumpa!

House is freedom and freedom is the definition of house

Ikväll har jag dansat House. Det var jobbigt som satan och svårt och roligt. Ska lägga mig i sängen nu (som förövrigt ser extremt inbjudande ut i sina nyinbäddade lakan) för imorgon ska jag upp tidigt och sätta mig på vårdcentralen. Så sanslöst otaggat. Godernatter.


Hur man än lägger iihop de, får man bara en miljon idioter

TJa. Har bytt om för en förmiddagspromme med Jojjelicious. Är på nåt härligt humör och det uppskattas!! Har inga planer för dagen, men ska försöka vara ute rätt mkt för det är soligt och vackert ute. Langar lite bättre bilder på min hårfärg också. Sämst kvalitet på min webbis men det syns lite bättre iallafall, PUSS 


Och där satt jag med mina brungröna ögon och såg med blåögd blick, allt jag hade förstorat.

Har färgat håret. Det syns inte mycket på bilderna men i verkligheten äre sjukt stor skillnad. Ser typ brunhårig ut! Hjap! Neeee det blir nog bra. Efter frissan tog jag en vända på stan. Köpte skjortan jag har på bilden. Sjukt soft (inbyggt luva) från Bik Bok. På Bik Bok har jag även köpt en jumpsuit från Whitney Ports kollektion, vet inte om jag ska behålla den dock. Sen köpte jag en pälsväst på H&M. Mycket roliga saker, jahadå:)

00.00

Ligger här i min säng och har det. Nelly ligger intill och är så gosig och söt att man nästan vill äta opp na! Hon är verkligen en liten tuss med två ögon. Hennes tassar är det bästa jag vet, som små björntassar!! Nåja, dagen har onekligen varit hemskt seg och långsam men har inhandlat två par nya skor vilket gjorde den tusen gånger roligare. Nu ikväll har jag fått spendera lite tid med Johanna, lite glass och en film vilket heller inte satt helt fel. Imorgon ska jag till frissan och fixa håret lite. Ska färga mörkt och klippa lugg. NÄ klart jag inte ska, men en del slinger iaf!! Nu ska jag och Nelly se Sex and the city. Godnatt från oss hihi ♥

Vi, någon helg.

I was up so high looking down at the sky, don't let me fall

En till liten text och återigen något som skvallrar om sinnestillståndet den senaste tiden. Skriver mest när något känns så mycket där inne att det inte har någon annanstans att ta vägen:)

Det finns ingenting vackert med att gå sönder. Det är bara hat och skrik och tårar och uppgivenhet. Däremot är det ganska fint när det onda långsamt börja lämna ens kropp. När man fortfarande är så himla ledsen, men det känns inte längre som en vass kniv i bröstet då man ser hans namn på datorskärmen. När man fortfarande är så jäkla besviken och innerst inne fortfarande hoppas på att ett mirakel ska ske, men man viker sig inte dubbelt av andnöd då man råkar klicka förbi en bild på honom som han är så jävla snygg på.

Då man bläddrar bland dagboksbladen från den lyckliga tiden och man bara nickar och tänker att nu är det såhär. Då man långsamt kan börja se på allt med ett litet leende på läpparna istället för med enbart ångest och panik och hysteri. Då det kan gå flera dagar utan att man ens undrar vad han har för sig.

Jag kan sakna hans hand ovanpå mitt knä när jag kör bil. Min inkorg på mobilen känns fortfarande tom trots att den är fylld av flera hundra sms. Ibland tänker jag ut hela meningar som jag skulle vilja säga till honom om han stod framför mig. Och ibland drömmer jag om honom och måste vakna upp i frustration. Men jag har lärt mig leva med saknaden som är så omätligt stor. Med tomrummet i min vardag och i mitt hjärta. Dagarna fortsätter gå och hjärtat fortsätter slå på något underligvt vis.

Det är skrämmande också, att börja må bättre, så väldigt skrämmande. Att vi i praktiken lämnat varandra är redan ett faktum. Men att komma över honom på det emotionella planet är ett stort steg. Jag har inte velat komma över någon så mycket som jag gör nu, samtidigt som jag aldrig någonsin varit så rädd för att göra det. För det är när jag kommer över honom rent känslomässigt som han så försiktigt men på allvar kommer att raderas ur mitt liv. Det är när jag lägger mig om natten för att sova utan hans armar omkring mig och inte känner mig ensam. Det är när jag slutar hoppas och inte känner besvikelse. Och jag vet knappt om jag vill det längre för då, då är det minsann över. Ett avslutat kapitel. Och ska man låta någon bli ett avslutat kapitel i sitt liv då man egentligen av hela sitt hjärta vill ha honom i sin framtid?

Värme&kärlek/S

Hold on dear life


En suddig från igår (tog från Malins blogg). Fest vare ja. Och ett corona som levererade hyfsat bra tycker jag. Idag har jag inte fått göra sånt som man helst vill göra en bakisdag, utan jag har varit ute på stan hela dagen och kollat möbler/kört möbler/burit möbler och så. Det blir väldans fint i lägenheten faktiskt, trots att det är långtlångt ifrån klart. För er som undrar så är det alltså min pappa som ska flytta, vet inte om jag berättat det konkret nån gång men nu vetni! Nu ska jag knäppa en cola. Funderar över vad som sker ikväll. Vill träffa mina damor. Adjö så länge.

Tidvis har skakandet lagt sig

Tack! Dessa fina rader gjorde min såkallade dag. Nu ska jag hoppa upp ur sängen och försöka dra mig ner mot stan, känner ett omätligt sug efter att köpa SKOR, vinterjacka, underkläder och nya jeans! 

"Sophie Birgersson vilken fin tjej, dina ögon är vackra som ditt leende, ditt beteende är härligt men ibland vilseledande. Ditt glänsande hår får en att förstå att du är en av dom få, du är en tjej som man aldrig kommer att få. Ditt hjärta har varit med om mycket smärta men fortfarande lika gott och äkta. Du har en underbar personlighet som får en att smälta, jag väntar tills den dagen du blir min."


?


Filma

Jag har cyklat till jobbet, jobbat och cyklat hem. Ätit middag i form av varmkorv och hallon/björnbärspaj till efterrätt. Och nu ska jag byta om till danskläder. Dancehall väntar och vi ska dessutom filma eländet (haha, nämen det är en riktigt nice korre faktiskt). Sen är jag ledig imorgon, wiiiiiiiieeeeeeeee. Ska vara uppe sent hade jag tänkt. Kändes kul och lagomt busigt! Hejhej finisar. Ha det förträffligt.

It's the wrong time for sombody new

Go'morrn alla strålande själar!

Och hjärtat som skulle bli ditt på nåt vis fryser nu sakta till is.

HELLLLLo läsarna. En lång dag har det varit och nu är jag trött. Ska ta mig en varm dusch och sedan se lite serie. Lägga mig i tid också hade jag tänkt. Imorgon väntar en ny arbetsdag. Kärlek/S


Är det lugnt om jag kallar dig baby?

Hola loca people. Det där med att sätta sprätt på pengar gick inge vidare idag. Hade ju hoppats på att komma hem med händerna fulla av kassar men istället kom jag hem tomhänt. Vad ska jag nu ha på mig till helgen tex?!??! Var iallafall på Inredarna med farsan och brorsan och jag säger bara HOLY MOLY vilka grejer. Blev inte otaggad på att flytta nu iaf! Dock är snittpriset på en soffa där typ 70.000kr, vilket jag anser är helt otroligt sjukt och jätteöverdrivet dyrt... Men imorgon ska Inredarna hem till oss och kika på läggan också, ska bli kul att höra om de har några fräna idéer. Nä vet ni vad, nu ska jag ta och städa mitt rum. Kommer bli jättemysigt när det är klart. Och då blir man på bra humör, inte minst mamma. Hon har tjatat cirkus i 3 veckor nu.

Mot stan för att sätta sprätt på pengar


Frukost/Lunch


They say what goes up must come down but don't let me fall

Efter nästan 9h timmar konstant spring på jobbet är jag HELT slut och det värker hemskt i fötterna. Det är hög tid för en chokladbolle och lite Sex and the city. Imorgon har jag en ledig dag och den vill jag spendera på stan. # Idag har jag mjuka läppar, förresten.

Kärlek.

Så jag tjatade om hotellfrukosten i fredags på Malins födelsedag känner jag mig skyldig att ladda upp några bilder från den. Det var fantastiskt mysigt att sitta där på morgonen med sitt kaffe och surra. En perfekt tillställning sådär på morgonen och sedan var vi redo att fightas mot en ny dag. Snacka om att sätta guldkant på vardagen.

But tell me you love me.

Come back and haunt me. Oh take me back to the start. The Scientist med Coldplay är typ jordens finaste låt.// Btw, you don't know how near I am texting you sometimes.

RSS 2.0