Kärlek.

Så jag tjatade om hotellfrukosten i fredags på Malins födelsedag känner jag mig skyldig att ladda upp några bilder från den. Det var fantastiskt mysigt att sitta där på morgonen med sitt kaffe och surra. En perfekt tillställning sådär på morgonen och sedan var vi redo att fightas mot en ny dag. Snacka om att sätta guldkant på vardagen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Mums med hotellfrukost!



Och du, tack för den jättefina kommentaren i min blogg, blev alldeles rörd <3

2011-10-02 @ 22:02:33
Postat av: Malin

nu blev man allt lite sugen! detta gör vi om snart

2011-10-02 @ 22:18:59
Postat av: alexandra

håller med föregående talare

2011-10-03 @ 09:00:58
Postat av: Sanne Westin

Svar: Ja men precis, och ibland känns det inte riktigt som om någon bryr sig heller. Jag blir själv väldigt berör när någon skriver från hjärtat som du gör, det är många som kanske läser men det är inte många kanske som vill eller orka kommentera. Blir väldigt glad att du gör det iaf! Jo, just nu ska vi bara ge det lite tid, sen får vi se hur framtiden ser ut. Jo man tappar säkert hoppet efter en stund, men man ska aldrig tappa hoppet för kärleken! Efter regnet så kommer solskenet! Även fast jag inte alls känner dig så tror jag att du kommer klara av det här, du skriver som att du verkar ha viljan att göra det! Tack så jättemycket, och jag hoppas det kommer gå bra för dig med, nån stans där ute finns någon hjärtevän! :)



Ja det är tyvärr sjukt! Men tyvärr är kärlek så, kärlek kan va det bästa som har hänt dig, men det kan också va det sämsta. Kommer ta bort min blogg nu så att du inte undrar varför du inte kan svara. Känner att jag vill få bort det förgångna och börja om livet på nytt! :) ha det bäst och lycka till! kramisar <3

2011-10-03 @ 15:26:42
URL: http://sannewestin.blogg.se/
Postat av: Hilda

Sjukt trist att missa allt det här! blev ett jäkla firande!

2011-10-03 @ 20:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0