Fest host malle, NUUUUUU

Hejhej alla partyglada smurfar där ute i kosmos. Vi har precis avnjutit en ljuvlig efterätt och kunde inte finna ett ypperligare tillfälle att inviga min nya blogg.se-app! Sofie jonsson in the house ville ba säga att sophie är en väldigt fin och underbar vän! Snygg är hon också!!!!!!! Avslutningsvis vill jag önska alla en trevlig kväll pusspusspuss


Jag lät det gå - sväva på moln tills hon slet mig i stycken - spotta på mina sår

Dagens låt: Gråter bara i regnet med NewKid. Otroligt fin.
Dagens frisyr: Utsläppt mittbena med utväxt för tillfället. Måste åtgärdas snarast, utväxten alltså.
Dagens smink: De vanliga, eyeliner, mascara, puder+solpuder.
Dagens klädsel: Underkläder just nu, men måste slänga på mig något snarast för snart är Malin här!!!
Dagens händelse: En av mina bästisar fyller år, grattis Malin ♥ + Att vi får nycklarna till nya lägenheten idag, åh
Dagens planer: Hotellfrukost(!!!!!!!), jobb, fira Malin, utgång.
Dagens vill ha i allmänhet: Kärlek, bekräftelse. En blick som säger mer än tusen ord.
Dagens materiella vill ha: Jeffery Cambells lita SPIKE, ny sexig BH och trosa och en fin vinterjacka.
Dagens beroende: Choklad i form av antingen sportlunch eller maraboukaka (beroende av det alla dagar dock..)
Dagens tråkigaste: Att jag behöver jobba hela dagaa
Dagens köp: Måste köpa hotellfrukosten jue hehe..!
Dagens mat: Ja de va då ett nedrans tjat om denna hotellfrukost, men vafan. Hotellfrukost ftw! Och sen blir det väl sushilunch förmodar jag. Ikväll hostar Malin en middag och om jag inte hinner till den ska jag äta upp resterna av den hihiho. Älskar rester.
Dagens mående: Hatkärlek till livet.

Cause everything inside me scream no, no, no, no, no

Smärtan jag har i runtom mina lår och i min röv är i princip omöjlig att beskriva. Och i ryggen. Hade seriöst problem med att gå på stan idag. Det var längesedan jag hade en sådan här fruktansvärd träningsvärk. Men jag antar att det är bra, eller något. Men hur ska jag kunna vara mjuk och rörlig på dansen ikväll är ju den stora frågan. Förhoppningsvis släpper det lite när vi värmt upp ordentligt :D

Kommer sakna den här damen på dancehallen ikväll. Hon har flytt till Stockholm med b-friend. Inte rättvist!!! 


I'm not broke I'm just a broken hearted man


Som Romeo älskar Julia.

Har haft en hektisk dag. Folktandvården klockan tio. Jobb 11-18. Hjälpte morsan att handla. Slängde i mig middag. Dans 20:00. Skynda hem för att hinna se vilka som gick vidare i idol (viktigt). Skrev nån dagboksgrej för Alvas flickor. Alva är min gammelmormor och hennes döttrar (bla. min mormor) startade en klubb som innebär att alla flickor som kommer från Alva träffas en gång per år och har en stor och fin middag tillsammans. Nu är vi typ 20 st, och den bara växer och växer, samtidigt som medlemmar faller bort då de går bort. En liten parantes bara. Kändes som att ingen skulle fatta vad ja menade när jag skrev Alvas flickor annars. Och dagboken för den 28 september är till för att beskriva hur en vanlig dag kan se ut för oss nu för tiden. Sedan kommer kommande generationer, typ våra dottersdottersdottersdöttrar kunna titta tillbaka och ba "Jaså, så gammelgammelgammelmormor Sophie hon jobbade på sushirestaurang och dansade HipHop på fritiden!". Ja, ni fattar poängen.

Shiiiiit vad svamligt det blev. Har nu duschat men har extremt ont i nacken och skulle så himlahimla gärna vilja få lite massage. Men det lär ju inte ske, så måste bara kamma ut mitt trassliga hår och sedan ska jag luta mig tillbaka i någon skön position och se lite satc. Som jag längtat till just denna stund. Hihi, natti.

Fin Rihanna.



It's a new world for me

Jag fullkomligt älskar att lägga sig i en nybäddad säng. I en säng där underlakanet är så stort och väl sträckt att det inte finns en chans att det dras upp från madrassen hur mycket man än rör sig. Nu ska jag lägga mig ner i min nybäddade säng, se favvoserien och sedan sova en ljuvlig sömn. Imorgon är det upp och hoppa klockan åtta för jag ska hinna till tandläkaren (igen... javet) innan jobbet. Godnatt sötnötar.

Feel ya

Nu ska jag gå ut en sväng med Nelly i det vackra höstvädret och sedan ska jag se favoritserien.

I'm sorry, but I don't want to go

Älskar att powerwalka med en fin vän. Det känns inte att man motionerar, det är bara så himla trevligt. Igår blev det närmare 80 minuter med Anna och nu kom jag ganska precis in efter en timmes med Johanna. Sjukt bra de där. Förövrigt så håller jag på rycka upp mig med min telefon. De ringde från Folksam idag, så nu är det bara att lämna in telefonen på Teliabutiken, så får jag en helt sprillans ny. Behöver betala självrisken på 1500 då. Känns sjukt värt ändå. Ska behandla den en aningens bättre denna gång tänkte jag också. Fixa skydd och allt! Ordentlig flicka, jahadå.

Förresten har jag typ blivit beroende av Instagram. Dagens bilder:


En dag i skogen

Hey guys. Idag har varit en dag att se fram emot. Det var nämligen idag jag och min vän Isak skulle plocka svamp tillsammans. SÅ vi gjorde matsäck och taggade till och sedan åkte iväg till en random skog. Vi hittade många svampar, dessvärre ingen kantarell (tror vi, vi är dock inga experter).... Det gjorde oss både upprörda och besvikna, men vi hade trevligt ändå. Här är några fina foton från utflykten hih:D

Isak nöjd över att få sin kopp fylld med varm choklad.

Våra pankisar som var ihoprullade och fina
Två pannkakor och en tallrik.
Hittade typ gevärsskott eller vad fan det heter, det är ju typ älgjakt! Och vi var under hela utflykten lite rädda att bli misstagna av att vara ett par älgar..
Isak löper iväg i ren panik, han trodde han blev jagad av en björn
Sen blev han glad då han insåg att de bara var jag!
Såhär kan man också bära svampkorgen, när den är tom iaf..
Skogen.
EN svamp!! Luktar det som en kantarell måntro?
Isak kikar efter svampar men hittar inga..
Isak ledsen och besviken över att vår korg var tom i slutet av dagen..
Och jag förbannad...

You won't believe it's true, when I tell about my feelings and what you're supposed to do


Eat and sleep

Hejhej hejhejhej hejhej hej. Sitter här med min bästa vän, aka sängen, och myser till max. Marabou är med på ett hörn också. Likaså Sex and the city. Nu säger Malin att vi ska gå på promenad också!! Vet inte om jag orkar.... kanske bjuder in henne till mitt lilla näste istället. Kramhej


24 sept

Tjenare........ Whatts up in the hoood, inte mycket härdåå. Nääe. Har hittills hunnit vakna och käka frukost. Sen var det tänkt att jag och pappa skulle åka och kolla på soffor nu till vår nya lägenhet, men då ska han tydligen kolla på Fredrics innebandymatch istället!!! Vilken diss! Av sin egen far! Vi som hade planerat detta sedan en lång tid tillbaka. Besviken, är ordet. Grymt besviken. HIHI. Nämen ska nu försöka ta mig en promenad och hämta hem mina cyklar som jag har på lite olika ställen här på Teg. Hadee

I would go through all this pain, take a bullet straight through my brain, yes, I would die for you, baby, but you won't do the same

Följande är en text som jag skrivit under augusti och september 2011, direkt ur hjärtat.

Att se sin största och första kärlek gå sin väg


Så nedslagen och förkrossad och så jävla trasig att man tillslut blir illamående. Verkligheten gör så ont att ren och skär panik bryter ut och man får svårt att andas. Så liten man är helt plötsligt. Tvingas inse att det är över nu och det får själen att börja skrika. Så blir man rädd för sig själv och de extrema känslorna. Kroppen och själen beter sig på ett sätt de aldrig tidigare gjort och man vet inte hur man ska hantera det. Vill inte möta dagens ljus längre. Blundar hellre för just nu är den allra värsta mardrömmen bättre att leva i än i verkligeheten. Snälla, kan Han bara finnas där vid ens sida när man vaknar upp?

Morgonen gryr och man är fortfarande lika ensam och därför är morgonarna jävligast, nästan outhärdliga. Kan inte somna om fastän klockan knappt passerat sex. Intar fosterställning och håller händerna runt magen för där inne gör det så omätligt ont. Inte ens tårarna som bara rinner och rinner räcker till för att förklara hur ont det gör. Hur kunde Han göra såhär mot mig?

Nej, det finns ingen sorg som hjärtesorg. Så obarmhärtigt är livet att en individ kan skapa så mycket smärta hos en annan. Hjärtat slitet i tusen bitar och inga ord kan lappa ihop det om orden inte kommer från han som slet det itu. En sådan makt en människa kan ha, det är ju helt jävla sjukt.Just nu tar den där jävla pojken upp hundra procent av ens förmåga att tänka. Känslorna för Honom och den ofantliga besvikelsen fyller ut varenda lilla millimeter av ens kropp.

Hjärtat blöder. Blodet bara pulserar hejdlöst och färgar sängkläderna och kudden och t-shirten.Där står man i en pöl av blod och tömmer lungorna på skrik och vrede tills luften tar slut och man måste kippa efter andan. Sedan släpar man med tunga steg iväg på hjärtat i ena handen, hjärtat som man så varsamt gett bort till Honom och sen fått kastat tillbaka, införstådd av att man befinner sig på botten nu. Det kan inte bli värre än såhär. Omöjligt.


Känslorna är så fruktansvärt starka, nästan oövervinneliga. De slår en i magen och över ansiktet och klöser på insidan och man måste vara så stark för att inte förlora mot dem. Man känner hopplösheten och det skulle vara så skönt att bara säga att "jag ger upp nu" och "jag orkar inte mer" men ändå kliver man upp på morgonen efter att ha kvävt gråten i sin kudde hela natten. Trosorna är inte längre av spets utan bomull men ut tar man sig iallafall. Tillslut. Man målar ögonfransarna och kindbenen igen och tittar man inte för djupt i ögonen skulle man nästan kunna tro att hon i spegeln är en vanlig tjej mitt uppe i en vanlig dag på väg till stan för att köpa ett par skor hon spanat in i ett magasin. Men hon är förstörd.

Den där tjejen kan till och med le ibland, skratta också. Ibland glömmer hon bort allt det där bedrövliga och hjärtslitande som skett och riktar uppmärksamheten på något helt annat för en sekund.

Men det är så mycket som påminner om den gamla kärleken att man strax är tillbaka i ältandet och det äter upp en inifrån. Det där caféet man brukade hämta mat ifrån tillsammans till exempel. Det finns bara en person man tänker på när man passerar det. Och när man slår på TV:n och så dyker det där programmet upp på rutan som en riktig jävla käftsmäll. Och låtar. Och tusen andra saker. Det är som en väckarklocka som hakat upp sig. Den bara ringer och ringer och ringer och ringer och vill fortsätta påminna. Glöm inte att du förlorat din stora kärlek! Glöm inte att allt är förändrat och aldrig kommer bli som det en gång var!

Och så sneglar man på Honom och han verkar fortsätta leva och må bra och det får en att vilja skrika ännu mer. Det får en att bita så hårt att underläppen spräcks och det får en att pressa naglarna så hårt att det blir djupa jack i handflatorna. Ögonen svullnar upp som de bara gör när man gråtit i flera timmar. Och varje gång man vaknar upp och har en ny dag framför sig känner man ingenting annat än olust

Överallt tvingas man släpa på det där jävla brustna hjärtat.

/S

 


Baby you had me att hello.

Don't need to buy a diamond key to unlock my heart, you shelter my soul, you're my fire when I'm cold. I just want you to know, you had me at hello.

Och med det säger jag godnatt:*

Jag har glömt dig en vacker dag.

Har haft en superfin måndag med min bästavän Malin to the Månzon. Uppstigning i ottan (kändes det som) för lite pannkaksfrukost på Björnbärs. Sedan bar det av med bilen till Ersboda för lite 2hand-shopping. Hur kul som helst. Hittade en tre par tröjor vilket var förvånande men självklart väldans skojjigt. När  vi inte pallade att gräva bland gamla 80-tals kläder som luktade kärring så intog vi stan. Där blev det ännu mer handlat, dock bara en kycklingrulle för min del hehe... Men det är ju så jävla gott. Nu ikväll har vi ätit laxmiddag och sett på idol. Nu ska jag sätta på lite SATC som jag ser varje kväll nuförtiden och ladda inför morgondagens arbete. Godnatt,poz!

Bilder ur min telefon som är sprucken överallt

Blivit mycket partaj på senaste tiden. Det har lett till mycket pengarspenderande, en ännu mer sprucken iphone, härligt nattkäk, storartade baksmällor, väldiga minnesluckor och sår på knäna. Men kul har vi haft,wop

Här äre lördagscorre som gäller!
Alex och Sofia intar posé.
Likaså gör jag.
En fantastisk färd från Dennis Rohlén till Corona i fredags. En sjukt härlig förfest med väldans massa trevliga människor.
Hej Linnea! :D

Hanna är söt
Sitter i min ensamhet på max i fredags och fotar mitt blödande knä. Var så fascinerad över vad som hänt.
Lördag och förfest hos Sofffe to the J.
Finaste Jessica och Alexandra med ett par promille i blodet......
Särskilt Alex... Kommer du ihåg det här gumman? :*

I make no apologies for how i chose to repair what you broke

För exakt 9 månader sedan förändrades allt. Fan vad bra det blev efter den kvällen. Och för ett halvår sedan hade jag en födelsedag jag aldrig någonsin ska glömma. Nu är det bara den 17 september och ikväll ska jag dricka vin.

Den ska jag haaaaaaa

Tänk er. Att ha pyjamasparty i den. Att göra kullerbyttor och dricka varm oboy. Att leka kurragömma och vattna blommorna. Att vika pappersflygplan, äta lakrispipa och ha kuddkrig. I den. Det vill jag göra!

Thank God you blew it, thank God I dodged the bullet. I'm so over you, baby good lookin' out!

Godmorgon mina små pippifåglar. Nu är det äntligen fredag. Är tacksam för att det finns fredagar, de förgyller veckan. Trots att hela min fredag kommer att bestå av jobb så är jag på gott humör. När jag kommer hem ska jag byta om och göra mig sådär extra fin som man bara är på fredagar. Sedan ska jag sikta på att ha en kväll med många skratt och mycket glädje. Hoppas att ni får en storslagen fredag. Slängkyss/S

Det blev pannkaka av alltihop, helt enkelt

Pannkaka med smör och socker. Kanske det godaste som finns på denna jord.
Fredric ivrig.
Fredric smörar sin pannkaka.
Fredric nöjd efter sex pannkakor.

And right now it’s a steel knife in my windpipe, i can’t breathe but i still fight while i can fight

Me this morning.

Hej läsarna. Idag har jag lagat pannkaka till mig och min lillebror. Jag har även varit på affären och handlat åt mamma. Jag har gått promenad med Nelly. Strax ska vi få besök av mammas barndomskompis Biggannn och då ska vi äta thaikäk. Är sugen på det fastän jag aldrig smakat det... Tänkte just klura ut vad jag ska göra av kvällen, men jag har ju dans igen kom jag på då juu! Ska bli mycket skönt att få skaka av sig lite (rejält). Imorgon är det fredag jippiiiiiiiiiiiiiii. Då ska jag och min wingman Hanna röja. /S

Dreaming is believing

En gång dagdrömde jag om att han skulle springa tillbaka till mig. Att han skulle lyfta mig upp i sin stora varma famn och snurra runt oss tills vi ramlade på varandra. Sedan skulle vi ligga där på den hårda asfalten som helt plötsligt kändes mjuk och skratta.


Dans nästa

Nu är det fullt upp känner jag. Jobbade till 18:45 och fick med mig några lådor sushi hem. Sushikalas! Har inlett ett projekt med att lära pappsen käka sushi, men han är så skeptisk. Blev konstig av det sist, påstår han, han började prata så fasligt mycket vilket följdes av smärtsam huvudvärk (som en fylla menade han indirekt, fast vågade inte uttala de orden såklart). Han verkade ändå nöjd nu. Vet inte dock om han bara ville visa tacksamhet eller om han faktiskt gillade det... Nu ska jag skynda mig att byta om och sen blire dans. Fyfan så taggat.


Mammas köttbullar!

Hittade denna förtjusande bild på telefonen just. Är den inte för underbar? För någon vecka sedan när mamma gjort köttbullar och jag kände för att skoja till tallriken lite. Tycker ändå jag lyckas hyfsat med grönsakerna men se så ynklig den lilla potatisen ser ut... För att inte tala om klicken med lingonsylt (som jag övar på att äta). Nåväl. Nu, mina vänner, ska jag se Sex and the city för att sedan somna in och när morgonen gryr ska jag fortsätta sova tills jag är heeelt och hållet utvilad. G'nite/Soppanstroppan he heee ;D


Tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting. Så rädd att du ska glömma bort mig.


En promenad i höst och regn och mörker har jag precis varit på. Speglar lite hur min själ kan se ut nu för tiden. Hösten känns extra dyster då man tvingas släpa på ett trasigt hjärta. Värme/S

Tandläkarskräck nästaaa....

Har riktigt ont i munnen nu kan jag säga! Känns som att alla tänder håller på att lossna typ.. Det värsta var skrapandet. Aaah får rysningar när jag tänker på det. Skrapar med den där jävla spetsiga saken runt tänderna och vid tandköttet. Hade blod i och runt hela käften, inge skämt. Och så polerade hon mina tänder, så visade hon hur jag skulle använda tandtråd och hur jag skulle borsta tänderna. Kan meddela att mina visdomständer har börjat växa fram också för den nyfikne. En timme tog allt totalt. SKa dessutom på två återbesök inom en månad, taggat... Nu har jag käkat lunch och ska åka ner och ta över Hilda som fick hoppa in och jobba för mig när jag var på tandläkarbesök:D Skeppohoj.

Go Meredith!!


En såkallad rubrik

Idag och ikväll har jag tänkt mycket över det som skedde den 11 september 2001. Jag har alltid tänkt på det som en fruktansvärd tragedi. Men ikväll var det annorlunda, började må så himla dåligt för deras skull. Såg dels två st filmer som handlar om händelsen, Untided 93 och World Trade Center. Grät mycket. Och så det dummaste, kollade på massa filmer på youtube om människor som befann sig i byggnaden och ringer till SOS. Och man hör verkligen hur panikslagna de är då de inser att de faktikst inte kommer överleva. Folk som hänger ut ur fönstrena för att desperat få luft och folk som hoppar för att de inte klarar av att vara kvar i hettan/röken. Började må riktigt dåligt över det här ikväll faktiskt. Kan inte förstå att det verkligen hänt! Vanliga människor... Nä fy i fan.

Till något helt annat. Imorgon ska jag tillbaka till tandläkaren som jag besökte idag. Aldrig blir de då nöjda! Nämen hade inga hål faktiskt. Men jag ska dit för att totalrensa min mun från tandsten osv, dessutom ska de ha en liten genomgång hur jag ska borsta mina tänder.... Visste inte att man skulle borsta tänderna på insidan??? Haha aja sen blir det jobb iallafall. Godnatt nu på er mina små rosor. Kramar/S


Jag vill vara din kärlek. Allt mitt är ditt.

Jaha då har klockan passerat elva och ännu en dag i mitt liv har gått förbi. Idag har jag tänkt ganska mycket. Skrivit mycket. Fyllt worddokument efter worddokument. Och visst har jag börjat uppdatera här ofta nu för tiden? FÖrlåt så mycket om det blir jobbigt att hänga med bland inläggen men jag tycker bara att det är så fruktansvärt skönt. Att blogga alltså. Vet absolut inte varför, men det känns bara himla härligt att få göra det. 

Imorgon är en dag att se fram emot! Den inleds med ett tandläkarbesök och därefter ska jag luncha med min fina Johanna. På stan ska vi även passa på att köpa blekning till mitt hår sen blir det att åka hem och leka frisör!! 

Det var väl allt jag hade att meddela för tillfälllet. PUSSPUSS/s

Baby.

Haha, vilken rolig utgång det var igår! Spontant dessutom. Några glas vin på Domarevägen och sedan ett Corona fullsmockat av nollning, studenter och inte-studenter. Sjukt roligt hade jag, en miljard gånger bättre än alla de senaste utgångarna. Fick även spendera natten som lilla skeden vilket var gudomligt. Sablar så trötta vi var, Alex! Haha somnade med telefonerna i händerna, vaknade typ varannan minut av att nån fick sms, sen svara man, sen somna man igen. Sen fortsatte det så hur länge som helst...  

Idag kom min bästis hem från Helsingborg och sen ska vi träffas och mysa JIPPPIII. Men först middag hos min kära far. Kärlek/s


Tänk så fort allt händer, hon i dina händer/// Minns att vi var lyckliga igår/// Nu vet ingen hur jag mår

Ny glittrig/silvrig sak från BIKBOK 500kr.


Du är så långt bort just nu

"Tillslut finns liksom bara besvikelsen. Som fyller upp det tomma i ens kropp så långsamt men tydligt. Det finns inget tomrum innan likgiltigheten efterhand slår en, där är bara besvikelsen. När det har gjort så jävla ont i hjärtat och man har gråtit ögonen ur sig. Man har skrikigt och mått piss och skit och fan. Men sen efter det. När man bara är helt enkelt ledsen över att allt blivit som det blivit. När man går och lägger sig om natten och det gör så jävla ont i själen för att ingen ligger bakom och håller om en. När man förut klarade sig alldeles utmärkt utan det men nu drömmer om det och blir så besviken när man vaknar och inser att man inte har det... längre. (men hur ofta hade man det innan då)


Hur läskigt är det inte när man drömmer och så tydligt kan känna känslan, doften, smaken... För att sedan vakna upp i ett regnigt Göteborg med dundrande huvudvärk och det gör inte ont i hjärtat längre. Inte på det fruktansvärda viset. Det känns bara jävligt förjävligt och det enda man kan göra är att bita ihop och sätta sig på tåget hem."

- Michaela Forni


Don't you know that we were meant to be

Två suddiga små telebilder på hur jag ser ut just i detta nu. Färdigsminkad och snart påklädd för en tur nere på stan med Hilda. Är baooootasugen på att shoppa, var evigheter sedan sist!!! PÖSS och trevlig helg/S

!!!!!!!!!!

Let's see om intalningstekniken med affirmationer som vi fick lära oss på stresshanteringen fungerar.


Kom igen Dancehall, nu kör vi!!

I samband med föreställningen på Idun 2010:

Your arms feel like home

Bläää

För 1 månad sedan var du min och jag var din

Tänk vad tiden går!

Idag har varit en bra dag, dock en oooobegripligt trött sådan. Jobbade 11-18.30 och under dessa 7,5 timmar höll jag på somna 11103 gånger typ. I stående position dessutom:/ Klockan åtta var det dags för första danspasset för terminen. Sooom jag har längtat!! Och så kul det vaaar. Hiphop/Newstyle var det idag och vi körde väldigt mycket improvisation, lite isolations och en asnajsig korre. Imorgon är det dags för Dancehall och jag är taggad som en firre som längtar på att få bli tillbakakastad i vattnet när han sitter på kroken (ungefär). 

Snart kommer min goda frändie Hännie. Hon har nämligen jobbat och eftersom hon slutar så sent tänkte hon komma till mig istället för att åka hem till H-sund. En liten sleepover med film och godis blir det. Så mysigt hihi!

Barz

Lite ovisade bilder från Barcelona. Shit vilken underbar resa..

Baby jag har fel, du kommer aldrig hem

Säger godmorgon med en låt som Malin skickade till mig igår. Hon kände väl att den passade bra in på mig, och jag kan väl inte annat än att hålla med... Bra är den!

Väldigt kär/Obegripligt ensam - Linnea Henriksson

Nu ska jag se Sex and the city 2!!!!!

Men först ett litet blogginlägg! Det största leendet ni sett ser ni på bilden nedan tror jag! Någon dag sedan då jag var glad:D Klippte sönder min jeansskjorta till en väst som en viss bloggare tipsade oommm och det är den jag bär på bilden. Till något helt annat: Idag har varit en rätt bra dag. Började slappt men ryckte upp mig och tog mig ner till stan, sushibar närmare bestämt. Där fick jag mig en redig lunch och humöret blev på topp. Köpte en hel del hudkrämer på apoteket som håller på att absorberas av min hud just i detta nu. En dunderkur kör jag! Har nämligen fått så jävulskt torr hud på senaste tiden och det sprider sig typ! Inte ens acos hudsalva för torr hud hjälper. Så nu slog jag på stord och körde på hydrokortison och locobase och hoppas innerligt att det hjälper. Så, lite updates om mig och min hud, intressant huh? Imorgon jobbar jag så ni sushisugna (vet att ni är många) är varmt välkomna in till baren :)

En av alla dessa förfester...

Detta var i fredags. Var superpeppad på kvällen och förfesten var väldigt rolig också. Fick träffa ansikten jag inte sett sen studenten! Så jaa, mycketmycket trevligt. Lite för mycket av det trevliga blev det dock på Correlirona. Uschfyochblä! Massa dricka, massa illamående, massa gråt och en inte allt för rolig lördag...  Att man aldirg lär sig!

Julia som var sååå brun och fresh!
Emelie och Hannniee
ABC och Emma kramas och har det trevligt
Mallan och jag var taggaddeee ;PPPPPPPPPPP
Vi fick lov att ta avsked av Ellen (som befinner sig i France just i detta nu)
Olle och Hanna viskar kärleksord.. eller något
GLada Tove och Julia
Malle och Franken
Skål kände ja ba
Poséééée
Emelie skrattar åt något roligt
Snygg hon är alltsåeee!!
Martiiin
Partiparti och Isak fick något på kinden
Me and the host

Och det betyder att du sover om du lever din dröm

Jag är jättetrött nue. I maggen simmar jättegod kyckling och potatisgratäng samt en bit gudomlig kladdkaka. Ja det är sant, alla dessa smaskigheter bjöds det på, på Björnbärs. Vilket hak alltså! Ändå sitter jag och sippar på en kopp varm choklad, jätteonödigt egentligen. Inte ens sugen. Men mamma hade gjort iordning så.. Imorgon är det jobb (komsikom), Hildas place och därefter Rebecca&Fiona som gäller. Ser fram emot kvällen faktiskt :) Hooppas verkligen att den blir lykkadddd. Godnatt och sovgott,poz.

Där har vi de

Find that inner strength and pull that shit out of you and get that motivation to not give up, and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

RSS 2.0