fan ta siiiiiiiig

alltså idag var det soppa till lunch. smakade som vanligt inte speciellt bra, så det blev att äta mjukmacka istället! jag hade dock tagit för mycket smör. jag la ner den stora klicken i soppan och gjorde iordning en sked med typ endast smör och lite soppa. sa sedan till hanna ba; du får en hundring om du äter det här. haha, och HON GJORDE DET!  alltså fatta! det var så jävla roligt och hanna vart spyfärdig. jag höll på skratta ihjäl mig. maksat typ vrålade och apploderade och hela matsalen tystnade och stirrade mot oss. hahaha, hanna. jag lovar du ska få dina hundra kronor någon gång. det äru värd!

men är rätt ledsen för tillfället. började med att jag inte var en av de utlottade till kommunens sommarjobb som jag ahde sökt. det som är ännu jävligare är att alla andra verkar fått något jobb där, förutom JAG! vad äre för fel på mig , varför är jag så mobbad....... :( helt seriöst. jag hade sett fram emot den här sommaren, men hur kul äre om man är PANK??? nej inte ett dugg. nu ska jag handla inför valborg med några kompisar . hejdå:(

heeeeeeeej


har haft en rätt trevlig dag. bland annat vart jag och mina käraste ida och hanna jätteskrämda av ett mongo som följde in oss på toan. det hela började med att ida sa att toaletterna var mycket fräschare i s5, så vi följde med. men när vi entrade toaletterna kommer ett mongo och ställer sig i öppningen och stänger dörren ut. vi får typ panik och låser in oss på varsin toa. sen börjar han babbla på och gå typ knacka på dörren. vi skriker. jag går ut och står öga mot öga med denna varelse (förlåt, människa). han snackar sitt egna språk. vid det här laget är jag livrädd. på riktigt. hanna kommer, ut, han börjar typ springa omkring. vi skriker ännu mera. han rusar MOT oss, och vi som är så skickliga lyckas springa runt honom och finna dörröppningen ut - som han vid det här laget hade lämnat. jävlar alltså.


[m-åå-ngkií]

hizzen ifredags.

den här söndagen sitter jag bara och solar på ballan;) ruggigt skönt. och det här handlade jag iallafall på monki igår när vi var på stan.

vilken jävla känsla

först gick vi på stan i det vackra sommarvädret och sedan slog vi oss ned på min balkong och ba chillade! idag är jag jättelycklig (eller förutom när vi köade för glass typ två dygn). men jag vill tacka solen och mina vänner . ni gör mig så himla glad.


under my feet

jag kan inte sluta längta till sommaren. och jag är positiv för det är bra att vara. hela ns är glada. jag är positiv och jag känner mig genast mycket starkare.

dagens skratt går till...

..denna korta men otroligt underhållande konversation mellan två klasskompisar i ns. har förövrigt varit rätt deprimerad idag.

Hanna/ säger:

kan du itne vbyta namn till ljuva vinter kyla igen btw?

Magnus säger:

har gått förbi den perioden i mitt liv




aaaaahahahhahahahahaa
*andas*
hahahahhahahaaaaaaa..........så jävla kul:)


måndag

jag älskar vädret. baotahärligt alltså. inte för att jag har varit ute speciellt mycket idag, men en liten tur fram och tillbaka till skolan vart det ju iallafall. skolan idag har varit.. dryg. bara jobbig typ. är inte så förtjust i skolan känner jag, utan helst av allt skulle jag villa somna här och nu. sedan vakna när almenackan har vänt blad till juni och vi går på sommarlov. det skulle äga?! man kan väl säga att jag gjorde ett försök att gå i ide, men sömnen varade bara i ett par timmar. närj ag vaknade var det inte sommarlov utan middag. hhehe. men det är skönt för vi har typ inte så speciellt mycket plugg, så när man kommer hem kan man iallafall slappna av. men denna ro lär ju inte vara länge till.

och jättekul! haha, när jag och hanna skulle pierca oss så var det tydligen dubbelbokat och vi fick vänta i ca 40min. vi satt utanför på gräsmattan och solade. då kommer en mörkhyad man i 20-årsåldern fram till oss och börjar prata. då visar det sig att han kommer från sundsvall och bott här i typ en vecka. han visste ingenting om umeå och kände inte en kotte. nu var han ute på typ upptääcksfärd för att lära känna lite nya människor och hitta ltie nya platser. fan vad han snackade hanna! och hans svenska var inte den bästa. han frågade om vi hade pojkvän typ och om vi ville bli hans kompisar. om han typ fick vara med oss och så. alltså samtidigt som det kändes lite obekvämt tyckte jga också oerhört synd om honom! han berättade själv att det enda han gjorde dag ut och dag in var att kolla på tv och ta promenader för att typ lära känna folk. och inget jobb hade han. stackarn! hoppas att han hittar lite vänner snart...

en bild på min piercing. kul va!:D


spricka i handleden

gips. jippi. jag har redan tagit min första dusch som handikappad. har även gjort mig iordning vilket innebär att sminka mig, torka håret och platta håret. jag undrar fan hur det ska gå att göra allt detta de tre kommande veckorna. sjukt omständigt vill jag lova! och vilken tid det tar! nu ska jag sticka iallafall. det bär iväg till typ mariehem, eller marieberg.. eller kankse mariedal. jag vet inte. men där ska iaf jag och hanna ta hål i naveln. wiho. sen ska släkten fira moffa som fyller 85 år. hejdå!

armfaan

satan. imorse gjorde min arm lika ont som tidigare, och vi bestämde oss för att fara på vårdcentralen. en sköterska fick ta en titt och gav oss tid kl 15, då en läkare skulle få bedöma det. sköterskan trodde ändå att det inte såg så farligt ut. eventuellt endast något kärl eller vad det hette som var skadat i handleden. jag for på stan med malin och jonsson, och vi träffade emma och fanny! :) klockan tre var vi på plats på vårdcentralen igen. och hör här!! ´killen, som förövrigt hette grönte (haha askul), trodde det var 50 - 75% chans att det var en fraktur! jag ber till guudarna att det inte är någesh, för då är min kväll förstörd! nu blire röntgen, herrå!

borgafjäll

här kommer lite bilder från fjälls! vi åkte bara snowboard. och herregud, säger jag bara. kunde aldrig tro att jag ens skulle våga åka i ett minilitet gupp med båda fötterna fastspända i en bräda innan denna resa. men vi var duktiga och ibland flög man! :D haha, eller okej. vi (jag) gjorde några rejäla vurpor också. och sista åket, såklart, så flög jag typ i ett gupp och ramlade jättehårt :( fick både ont i stjärten och armen. så här sitter jag nu för mig själv och smeker min skadade lilla arm (not) , men den smärtar faktsikt! okej.... nu låter det typ som att vi har flygit på riktigt i hoppen, trixat osv som värsta proffsen, men så vare verkligen inte. vi typ gled över hoppen och trodde vi var ascoola. haha. men vi hade BAOTAROLIGT måste jag säga! jag vill dit igenigenigeeen.

rock and roll

igår körde jag ännu lite mer bil. alltså jävlar vad kul. jag och mamys skrattanfall, haha, ja dom var ju...... speciella. nu har jag t.o.m. lärt mig växla upp till 2:an. det ni!
ja idag blir det mest packning, för klockan 16.05 kommer jag och fanny vara på umeås busstation och kliva på bussen till borga! en fem timmars lång resa väntar, men jag är iallafall hur taggad som helst. jag får vara med mina underbara vänner, och då är allt kuligt. kameran är på laddning för den lär få arbeta en hel del dessa dagar i fjällen. sen när vi kommer hem på torsdagkväll eller fredag, då ska jag och hanna gräva fram 300kr var och ta det där förbannade hålet i naveln. eller hur hanna?! :)


car

idag har jag "kört" det var kanske det roligaste roligaste jag gjort i mitt liv! kan tänka mig att jag och ekipaget lär hänga med varandra rätt mycket framöver.

fjädrar och påskägg

tror jag aldrig tänkt på hur mysig påsken är egentligen. igårkväll sökte jag och bror min, påskägg, något vi inte gjort på typ en miljard år. bara en sådan sak! imorse åt vi genebröd med påskskinka och kokta ägg, och ikväll samlas några släktingar för att äta en trevlig påskmåltid. eller påsk och påskmåltid, vi ska grilla. haha! men ändå, påsken är som ändå rätt skön. kroppen fylls med någon härlig känsla........

OCH! i onsdags köpte vi biljetter till storsjöyran!! faaaaaaan vad jag är taggad :D


give me a break

ikväll äre jag och nationalismen etc. som hänger med varandra. underbart trevligt måste jag säga. menhey, det är ju sista dagen imorgon och sedan kan man med lättnad äntra det efterlängtade påsklovet. också underbart! mycket nice att dagen börjar med en sovmorgon också :D

bara för att det är så jävla snyggt

jag och hanna ska pierca naveln. yes!

och jag får damp!!!!!!!!

alltså det är INTE SANT! det snöar. vadtrevligt:(


fjärde april

idag har jag varit på stan med dessa puddingar. shoppade wayfarerbrillor typ, en t-shirt och en vit transparant tröja. lots of fun! funderar dock lite smått på att byta glasögonen till ett par helsvarta med spegelglas............... menaja ♥


lights will guide you home

är enormt trött bara, och det ska därför bli himelens skönt med lite ledighet. vart kommer tröttheten ifrån? jag menar, jag har varit i skolan två dagar denna vecka - borde man inte vara jävligt pigg? inte det. prueba i sam idag, och jag är glad för det gick hyfsat bra. måtte det vara denna marianne som larzie bjöd på under provtidens gång. jag tror bannemig det. sen efter provet var dagen slut. hem och sova, stod inte på planeringen. men som vanligt gick det inte att motstå. vaknade upp vid halv fyra och har suttit här vid datorn den resterande tiden. snart kommer pappsen hem med kinamat.


jag lirar lugnt

tjaba! alltså, jag har ju gjort en ny blogg och såå. men helt ärligt, jag misstänker ändå att uppdateringen kommer att vara lite halvkass från och till. men ajaaaa. någon gång då och då dimper det nog in ett inlägg eller två :D har haft dans nu ikväll, nu äre fråga olle och sen blire sängen!

PUSS

RSS 2.0