jason derulo

hej alla glada och ledsna också förstås. just nu känner jag mig lite nere. alltså jag sitter och kolla på bilder från kreta och vill endast tillbaka. deprimerande och allt det där att vara hemma i bleka sverige. fiffan. och, så hänger det ett grått (eller kolsvart) moln över mig pga den satans mobilen som är borta. den kommer aldrig tillbaka tror jag. var hos pappa på jobbet idag och vi gjrode en polisanmälan, så ifall (oddsen därdå.....) någon skulle hittat den och lämnat in den kanske jag kan få tillbaka den. kanske. eller inte ens kanske. aja................ jag måste dessutom typ göra sånt jag har missat under veckan. kul. och imorgon - exkursion!!! JIPPI. not. alltså herregud vad det söger.
förlåt för detta otroliga deppinlägg. men liksom behövde det. hej,

kreta

hej. hej pappa och alla andra som läser min blogg. kreta var bäst. bästbästbäst. och helt seriöst. jag nu har suttit här i över en timme och lagt in bilder. en efter en. men nu får det vara nog. här kommer typ 100 bilder(av 1062 totalt) i ett inlägg. enjoy!
mamma tvingade i mig en innan avresan. bort med bakterierna!

ofta jag är i sverige nu:O

bered er på en bildbomb snart för nu är jag hemma!!!!!!!!!!!!!

hejdå

nu far jag och mamma till kreta vi ses om en vecka!!!!!

0000

kom precis hem från ett hemskt mysigt och skrattfyllt besök hos fanny. äppelpaj och sofie och johanna fanns också där. förmodligen har vi både fått förstärkta magmuskler och förlängt våra liv med ett år eller två=) puss

tror ja de

pannan og jeg at henne&mauritz

känner tagget


det börjar närma siiiiig. imorgon förmiddag åker vi!

trafikljus

alltså det här halsbandet som jag och jonsson gjorde tillsammans är numera i tre delar. haha åh.

gullunge

här om dagen var jag förbi anna och hennes dotter tindra! vi satt mest i lekparken och lekte med tindra (som förövrigt växer utan att jag hänger med). doktor, frisör och affär hann vi också med innan jag skulle iväg. jag försökte lära henne att säga sophie, något som kom ut som "tii". haha gulligt! känns galet bra att ha dom så nära. och jag har i hela mitt velat ha en storasyster, men på senare tid har jag kommit på att det är rätt onödigt att önska något man redan har! anna är visserligen min kusin, men hon känns verkligen som en syster. henne kan jag lita på och prata med om typ allt.



pipa

hallå! här kommer några bilder från iförrgår (?) när jag, malin och jonsson satt på min balkong, lyssnade på musik och lekte lite med våran vattenpipa. idag är det onsdag och man börjar känna att skolan närmar sig. fredric åkte precis iväg för att inta sin allra första skoldag på gymnasiet. det känns tungt, men som alla säkert redan vet så sticker jag och mamma iväg till kreta på lördag! så underbart! ett litet break, eller man kanske ska kalla det ett litet förlängt sommarlov. denna sista sommarlovsdag ska jag iallafall på stan, för jag har lovat hannie att gå med henne. so let's jump into thaa shower then! 

minigolf


ikväll har jag varit med älskade hjärtat sofieee,

jag tvingade henne att baka scones och se eva och adam med mig:) det var myspys!

titta vad fint


kräftskiva

sämst uppdatering iknooow men har inte haft tid faktiskt. eller ork typ. jaja, igår vart det party iallafall. sofie fyllde 17, grattis igen gummsii! så, precis som förra året blev det kräftor osv hos henne. fanny tog min telefon och skrev fan vad jag räknar (saknar) dig! till massa på min lista, vissa som jag knappt känner! hahah alltså åh vad jag fick panik. menmen, lite förvånade svar fick jag ju iaf. senare drog vi ut och hamnade tillslut på ö-malm igen. halv tre ungefär vart det hemgång, för min del iallafall. alla försvann?! ställde klockan på halv sjuu, eftersom jag skulle jobba. men snoozade till halv åtta(!) och jag börjar ju åtta. på denna oerhört korta halvtimmen skulle jag alltså hinna käka frukost, göra mig iordning och cykla till hospitalet! det var tajt om tid kan man säga;) och jag kan väl inte påstå att jag var särskilt pigg och fräsch när jag trampade iväg på cykeln. hes som tusan också! under dagen har jag inte kunnat prata, och alla patienter har typ haft problem att förstå mig eftersom det liksom bara kommer viskningsljud och kråkooor när jag försöker prata! :( skönt med sista arbetsdagen iallafall. NU ÄR JAG FRI!

gårdsfeeekke

wiii nu har johanna skickat några bilder från gårdsfesten som var igår. klart de va rejjjv därå;) haha nä det var faktsikt inte så många som deltog på gårdsfest a la studie 2009, men det var rätt trevligt iallafall. alltså när man var yngre var gårdsfesten typ sommarens höjdpunkt! man hade så fruktansvärt roligt med lekar och fiskedam och på slutet spelade man alltid fotboll med de vuxna (som också alltid druckit en eller två droppar för mycket) mitt i natten. blir nästan nostalgisk när jag tänker på det.

skor

alltså dessa skor har man ju sett, och när jag var i karlstad var jag sjukt nära på att köpa dom! dom är så snygga. men så tänkte smarta jag, att jag kan ju lika gärna köpa dom på monki i umeå. ja, och när jag för några veckor sedan går in på monki här, så finns dom inte! dom har tydligen aldrig funnits i umeå och de kommer aldrig komma in för det var något tillverkningsfel med dom. jaha, kul. men så tipsade hon i kassan om ett par på dinsko, som såg typ liknande ut men utan högt skaft. och dom var på rea, men de var ju ett tag sen nu så dom lär ju inte finnas kvar ändå. sskit också:(

sunny sunday

och jävlar vilken fiffig rubrik! hehe! heey, bloggen. idag hade det planerats att jag malin och hanna skulle träffas för att umgås lite, men också för att säga hejdå till malin som åker till usa i dagarna! det är omöjligt att förstå, och det kommer bli sjukt tomt i skolan utan henne. men samtidigt tror jag hon kommer ha så otroligt roligt, och jag är typ stolt över henne att hon far! maliiiin, du är bäst! hihi och följ med henne på hennes blogg! det var iallafall väldigt mysigt att sitta i parken och bara prata av sig. vädret var gött och vi käkade glaaass. 

hejdå malin! jag kommer sakna dig:/

shoppat

tjaaaaaa:)
idag har jag jobbat, men det vart lite ändringar så det slutade med att jag var kvar på bb tre timmar längre än vanligt. tjejen som skulle byta av mig var sjuk, så då fick jag stanna lite längre. men då får jag ju jobba tre timmar mindre imorgon så det blir ju kung ändå. på vägen hem gick jag in en snabbis på h&m, och ut kommer jag typ 500kr fattigare. jag köpte ett linne, två bh-ar, ett flätat skärp och nagellack. det var lite sådär impulsivt, mycket kul tycker jag iallafall. imorgon äre gårdsfest på studiegränd. en fin gammal klassiker, det gillar vi:)


jonsson, kandu komme hem ellleeeer

jag glider i säng nu, för imorgon ska jag upp riktigt tidigt. bara 8 dagar kvar på bb, det klarar vi. så, jag säger väl godnatt då♥

kreta babyyy

yes igår beställde jag och mamy en resa till kreta den 22 augusti. inte dåliiit skönt det kommer bli! missade ju förra resan i juni när vi skulle till turkiet, men då hade vi sagt att vi skulle ta en resa senare i sommar. nu jävlar!:)

haha

alltså sista morgonen vaknade jag av denna oerhört ihärdiga röst. gång på gång sprang han in i tältet och skrek "frusna kvinna!" åt mig. och jag lovar, helt seriöst det tog aldrig slut! jag trodde typ först det var en dröm att nån kom inte hela tiden och skrek de orden, haha men när jag vaknade märkte jag ju att det var på riiikt. galetkul. dessutom grävde han bredband utanför tältet, värsta lyxen.

"frusen kvinna ligger i fosterställning och gråter"

bildbomb nr2

skåne

maggio!

engelskmannen

vännes camp


"valborg 08"

allsång

LADY G.!!!!

petter

timbuktu

finner inga ord för killen till vänster. vilken jävla grabb altlså

"vi gräver neer bredband!" hahah utanför vårt tält, och så jävla kul när folk ramlade i håleeee :)

ni kanske fattar hur kung devaaa

 

så sjukt kung på sjunga. siiiiiiiiickt





bildbomb nr1

nu är vi tillbaka från yran. allt har varit sjukt kul osv, men det fattar nog alla redan så orkar inte gå in närmare på det. det är jag föör trött för kan man säga, vill ba sova. men här kommer ett gäng bilder iaf, lägger in resten lite senare. så sjukt myckee kort man har tagit alltså ooojojojoj. peace

RSS 2.0