smyckesträd

igår när jag var på stan köpte jag en ring och ett par örhängen. skitbilliga men söta örhängen från ur och penn och ring från indiska. här är även smyckesträdet jag fick i julklapp.

river flows in you

jag är sur. alltså, på pissdåligt humör:( har fruktansvärda smärtor i min nacke och jag fryser förfärligt. därav får jackan sitta på. det finns olika faktorer som har orsakat detta. tillexempel imorse. min överenergiska och gnälliga hundvalp väckte mig vid sisådär halv 8. när mamma duschade och var på väg till jobbet stod hon utanför min dörr och krafsade och gnällde, sen släppte mamma upp henne i min säng innnan hon for till jobbet. tror ni hon ville sova???? NEJ. fyfan säger jag bara. jag var så fruktansvärt jävla trött, för jag gick och la mig vid typfyra. alltså, jag kunde typ ha kastat ut henne genom fönstret! hon gnällde och var aldrig nöjd. jaha, var typ tvungen att vara vaken med henne för fredric  tar ju inget jävla ansvar utan ba sover hur länge han vill. idiot. ja sen då vid 11, då gick vi till soffan , och då vart hon tyst. då somnade jag, men väcktes vid 13 av att pappa sa att vi var tvungna attt göra nya pass. sen har jag gått påstan och det har snöat hela dagen så både frippan och humöret förstörs. fick sedan vänta på min kära far i 13 timmar i kylan innan han kom. jag har tappat bort linslocket. sen ska vi typ inte äta middag förrän 19. tack för den.  japp. jag är less och det är nu yiruma passar som bäst. tjingeling

fotovägg

har länge tänkt göra en fotovägg av mina bilder som jag framkallade för typ två månader sen. så denna söndag tog jag tillfället i akt och började klistra. så här blev resultatet, lite blandat från 2009. helt ok:)

klick

ikväll har jag varit med några av mina älsklingar. haft en mysig kväll med foto och sällskapsspel. jag börjar bli sömnig men tänkte bjuda på ett par (läs: typ 20) foton. alltså jag har tänkt på en sak. jag skriver typ inte mycket i min blogg, utan det blir oftast bilder. ni tycker kanske det är astråkigt. menne. jag är inte bäst på att uttrycka mig i skrift och dessutom tycker jag det är asabaotaroligt med bilder, så så fåre bli.

nikon d3000

tjenamors, ska iväg till pappsen och käka nu. herrrrra.

M


nyår?

jag var inne på gina i cirkus 5minuter här om dagen, och hittade den här glittriga gobiten. har nyårspotential? jag vet inte, har inte testat den än. men på galjen ser den bra ut iallafall. det återstår att se helt enkeltt.
gina tricot 199kr. klänning, långa armar och uringad bak.

julafton

här är några bilder från julafton! jag hade en supermysig dag och jag är sjukt nöjd med mina julklappar! jag fick en nikon d3000, volume master, smink, presentkort, kläder, underkläder, smyckesträd osv:)

house

i förrgår bakade vi pepparkakshus och det här är några bilder som malin tog.

hanna och nelly

idag kom hanna förbi. vi bytte julklappar och busa lite hihi.

dan före dopparedan

sjukt mycket att göra idag. måste ner på stan igeeen och komplettera någon julklappis, sen ska jag träffa hanna. måste slå in mina paket, städa mitt rum och fiska julstämning. sy in byxor och göra kola. ska strax börja ta tag i dagen=)

kameralek

ska ner på stan lite senare, för det är faktiskt en present jag har kvar att köpa. typ den viktigaste av dom alla eller nåt. men kan inte avslöja till wemm hihi. just nu sitter jag och väntar på att fredric ska komma hem,tills dess lånar jag hans dator lite.  

lördagkväll

igår for vi ju till mallan. vi åt lagade asgod (enligt mig iaf) middag och skulle senare (som alla år) göra pepparkakshus. men det var slut på färdiga peppakakshus överallt! så ja, vi bakade muffins istället. och dom var ju inte dåligt goda, men pepparkakshus hade ju inte varit helt fel heller. vår tradition gick i kras eller nåt! a j a, hade en rätt slamsiig kväll (och rolig). och efter 12 däckade jag i soffan. vaknade en tid senare av mangovatten i munnen/ansiktet? haha mina friends är ju.

nelly

igår kom nelly, och hon är världens sötaste och snällaste och mysigaste minisaaak!! just nu ligger hon här bredvid mig i soffan och sover. japp jag är kär

braaa

hey! (FYFAN VAD SKÖNT MED JULLOV) just nu sitter jag i fredrics rum på hans nya mac. hihi passar på att låna den lite för han är hos frissan. hiihih busigt. jag mår ljuvligt. inom knappt en timme kommer hundvalpen hit, mamma är och hämtar den i malå just nu. ska bli så sjukt roligt! i förrgår var vi och köpte massor av saker som kan tänkas behövas. exempelvis koppel, säng, matskålar, ben, leksaker och godis! kan verkligen inte förstå att den lilla krabaten kommer hit nu, ba galet ju.
senare ska jag och tjejerna till malin för att käka middag/göra pepparkakshus! det blir sannerligen också sjukt great.
igår var också bra. härlig julavslutning och senare hade jag en mysig/rolig kväll med min bäste malin. vi käkade kebabtallrik på challes och satt säkert där i två timmar eller något, och åt/pratade. och kebabtallrik ligger fan på delad förstaplats tillsammans med grillad oxfilé och hamburgare nu! smakar ljuvligt. vi hyrde flickan som lekte med elden och myste på hemma hos mig. sen uppmanade hanna oss att glida in på omegle.com, och ja, det ledde till att vi fick några rejäla garvutbrott!
jaha, nu då? ska typ vanka omkring/vänta på att mamma kommer hem med nelly... puss då!

love is the light scaring darkness away

sitter här och sippar på min coca cola, knådar lite på min svenska litteraturstudie och lyssnar till den här fina låten. oerhört fin.

HEJ OLLE

och välkommen till min blogg!

kill moi

hej bloggen. hihi nu ska jag duscha. duscha av och skrubba bort all all ångest inför plugget vi har i veckan. hejdå!

luzia

nämen hallå! idag anlände jag till skolan med BUSS. bussen från holmsund närmare bestämt! jag har nämligen bott hos min bästa hanna i två dagar. i lördags for jag dit, efter många om och men! åkte bussen i min ensamhet, mycket obehagligt och hanna fick beskriva på telefonen beskriva vart jag skulle kliva av. gjorde oss iordning och hälsade på hennes storasyster- och sen for vi på en liten fest långt inne i skogen. ännu obehagligare! vi gick längs en smal väg i typ ett år och det var K O L S V A R T. himlen var äcklig också, typ en miljard stjärnor som hypnotiserade en om man kikade uppåt. gick iaf och tog kort med kameran för att blixten skulle lysa upp vägen osv. tillslut var vi framme och var väl där till 3. fikade lussebullar när vi kom hem hihi. på söndagen hade vi planerat att plugga exakt hela dagen. biologi, engelska och svenska. och spanska (enormt mycket den här veckan JA). det gick sämst:) sov ungefär halva dagen, och var inte så sugen på att plugga resterande timmar. men vi skickade in engelskan iallafall woho... resulterade i att biologiprovet gick som det gick idag. skitsamma! imorse klev vi upp vid 06.15 för man har ju faktiskt en buss att hinna haha. höll på somna på bussen typ, men det var rätt mysigt.
slutade tidigt idag. när jag kom hem upptäckte jag att jag hade glömt mina saker i skåpet (smink, tandborste osv). bra jobbat! for dit vid fem men de hade låst. tur har man ibland också(Y). nu håller mammi på att baka lussebullar och det doftar ljuvligt. ikväll borde jag göra fysik, svenska och några (typ fyra) labbrapporter. får se hur det går med det. planerar iallafall att käka ett par lussebullar med mjölk. pusspuss!

en sen lördagskväll i holmsund ser man ingenting, eftersom det inte finns några lampor..

11 DEC

vilken fredagskväll alltså! det är väl inte alltför ofta jag stannar inne, men ikväll kände jag för det helt enkelt. jag har kollat på ungefär 13 avsnitt av paradise hotel samt käkat enormt mycket kladdkaka. överväger att stoppa två fingrar i halsen, för min mage håller på sprängas. skoja. okej det är ingenting att skoja om, men jag är väldigtväldigt mätt. och det var typ ändå två timmar sedan jag åt det. jag såg iallafall vem som vann idol också. jag kollade inte på själva programmet utan var bara nyfiken på vem som vann så såg väl de sista 10 minuterna. jag vet inte ritkigt vad jag ska säga om vinnaren. han var duktig, men jag höll ju på tove. fatta coolt om hon hade vunnit! men erik är säkert en värdig vinnare. eller?! jag ska inte vara vaken alltför länge ikväll, sängen väntar! ska bara borsta tänderna och så sen tänkte jag krypa ner i sängen och se how i met your mother. myyyyyyysit! oj nu fick jag hicka. men hejdå:*
N Y S S   J U U U U U U U U

pusher

har glömt visa vad jag köpte, i helgen, eller kankse var det i fredags! here it iiiiis:
solpuder, 185kr tror jag...
tights m skinn framtill, monki 250kr
trosor, h&m

s-vall

malin har skickat mig lite bilder från sundsvall. vi var där i början av sommarlovet innan ettan. 08 alltså. förra året helt enkelt! grymt härlig dag hade vi och vi shoppade a lot.
detta är en liten bild på vår söta lilla sommarstuga i norrmjöle:):)

nämen tjenare

imorse ville jag som vanligt ta livet av mig pga trötthet. men det är bara att bita ihop, som man brukar säga. dagen har rullat på- hade boxercise på idrotten och jag var ganska säker på att hanna slog så hårt på min hand att ett litet stackars ben i handen gick sönder/av. bombis alltså. men nu när jag känner efter, så känns det ingenting längre! tur för dig hanna...  och jag fick precis reda på att dansen är slut för terminen. jag var helt inställd på dans ikväll så det var en riktig jävla besvikelse. hade faktsikt sett fram emot att röra på mig litegrann, det var typ ett år sedan menaja. MEN optimistisk som jag är så betyder detta faktsikt att jag inte missar desperate housewives! kom på att det var sjukt längesen jag såg how i met your mother, så ska ta en filt och se det nu. senare ska jag baka något "YTTERST" smakande så jag har nåt att äta/vräka i mig framför desperate sen.
BYE=)

go girl

igår: först förfest med en hög underbara tjejer. en massa musik/dans/ölspel resulterade i en väldigt trevlig partystämning. senare hamnade vi på ersboda, och gänget splittrades. jag och några till for iallafall till en fest på marieberg. kände mycket folk och det var trevligt, men tog slut väldigt snabbt pga att ett fösnter gick sönder typ.
detta har jag gjort idag: ätit årets/månadens första lussebulle och skaffat graits sms. är mycket stolt över vad jag åstadkommit.. nej nu ska jag fortsätta göra ingening. hmm pusshej!

westlife

så sjukt jävla bra alltså! and me lajjjk the choreopraphy haha. sen ser dom ju ut som gudar också. speciellt mark som står längst till höger. blir ju alldeles pirrrig ♥
tror det är dags att rota fram de gamla westlifeskivorna...

detta fält måste fyllas i

här sitter jag och dricker upp sista slurpen, slurken, eller vad det heter av min coke. har ett litet begär när det gäller coca cola måste jag erkänna. det är ju så gött! slår ju julmust med hästlängder. annars då? jo idag är det exakt två weeks kvar till lilla pluttissaken anländer (jag talar om vovvsingen förstås)! längtar hihi:) förresten har vi döpt henne till nelly. hohoo. jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men känner ändå att jag vill skriva några rader. livet känns ganska fridfullt för tillfället. och jag orkar inte tänka för mycket, för då kommer jag ändra mig gällande det jag just sade. imorgon är det fredag, veckans allra bästa dag om jag får säga det själv. allting känns så kung på fredagar. hallelujah för det. jag öppnade precis lucka tre i min chokladkalender. och där gömde sig en..
just det, en snögubbe!
och det här är vårt enorma adventsljus. det brinner typ 24/7, men det går typ inte framåt. ska kanskelåta stå det tänt i natt i mitt rum? smart idé där. fatta mysigt:)

would you stay with me

mamma tycker jag sprider ut mina saker överallt. hon säger att det får vara nog nu. men alltså, i ett hem måste det väl ändå få se ut som att någon bor där?! och hon överdriver. för om det ligger några tops på handfatet och sen några till i typ mitt rum - ja då har jag helt plötsligt spridit ut tops över hela lägenheten enligt henne! och på morgonen har jag faktiskt bråttomt och hinner kanske inte alltid plocka bort allt smink och min plattång från badrummet, men det är väl egentligen inte hela världen? jag tänker kanske att jag kan göra det efter skolan. men det fattar såklart inte hon.

sådärja. ett litet utlopp för mina tankar som i takt med dammsugarens beundransvärda klang bildar en väldigt vacker symfoni i min skalle, just i detta nu! fascinerande. hehe! jag hatar dammsugare och jag hatar att städa. nästan lika mycket som fysik. så på med hörlurarna! (jag städar när jag har lust med det)
den här är vacker däremot.

PZY

Sho, läget? Tjillar lite i vadderummet med soffe samt roffe sittandes i soffan framför mig med slutna ögon, en halvtimmes barnporgrams-tittande gör susen! 

Tänk på det alla blivande föräldrar/ vars föräldrar börjar bli till åren. btw, patte b-son kollar in ett naturprogram.

Som ni alla vet fyller ju mannen, myten, legenden år - Fredric Birgersson - GRATTIS till mig dåra!

hälsningar frippppppppson

RSS 2.0