Finally, the world is on my side

Nu har det hänt radikala saker i mitt liv! Igår sade jag upp mig från mitt säljjobb och idag från Sushi Bar. Jag har nämligen fått jobb på Vattenfalls kundtjänst via Proffice. Var på intervju igår och skrev avtal idag. Jag är jätteglad!!! Det är ett 6 veckors uppdrag på heltid och sedan har man chans på förlängning, men det är ingenting jag räknar med. Kändes ändå rätt att ta chansen och prova på något nytt. Ska först få utbildning och sedan är det e-post, telefon och en hel del administrativa uppgifter som ska utföras. Sen där i mitten av januari, om jag inte får förlängning, har jag iallafall en hel del heavy stuff att skriva på mitt CV! Bland annat det nya och eftertraktade affärssystemet SAP kommer jag få lära mig!!! Dessutom smider jag och Månsson planer om att dra iväg till Thailand efter årskiftet någon gång så då passar det ju rätt bra att tiden går ut just då. Redan på torsdag börjar jag och det känns himlarns spännande. HÖrzz jao!

Lite Instagram i brist på annat, fyra Sophie i en skön Röbäckströja.


Hope is something good

Såg precis The Shawshank Redemption för första gången i mitt liv, och jag måste säga, jag blev överraskad. Förbluffad. Vilken fantastisk film. Måste få delad plats med Dear John och The Notebook, mina favoritfilmer. Nu tänkte jag runda av, efter en otroligt bra helg. Lugn och fin har den varit. Bra. Umgåtts med familjen och så. Handlat presenter och druckit glögg. Ätit tacos och adventspyntat. Sett film och gått på skyltsöndag. Nu väntar en spännande vecka. Puss!

I'm going trough changes

Här kan ni ta er en titt på mig och min underbara dancehallklass. Eller jag dansar längst bak här men ni kan ju titta på de andra:D Ett litet smakprov av vad som kommer att bjudas på på stan om en vecka då vi dansar i glaskuben på torget, woppeliwop. Notera dock att glasburen är cirkus en kvadratmeter stor. Vi kommer få trängas alot. Men så kommer vi dela upp gruppen ibland också då vi tar ut svängarna ordentligt hhehe. Inte så nice att få hårtofsar, armar etc piskade i ansiktet:D

Nollåtta

Blev helt nostalgisk nu. Sitter och bläddrar bland gamla bilder, dessa från 2008. Jag och Malin gick på stan varje lördag då. Och då menar jag varje varje varje varje varje varje lördag. Det var givet! Lunch på Subway var standard. Sen gick vi runt och testade olika kläder i provrummen och tog massa sådana här bilder. Känns så längesen och så nyligen på samma sätt! Kul vare iaf:D

Är vi oss lika? Hahah gillar sneluggarna, skarpt!!!

Första advent och julkrubba

Allt är så fint och mysigt just nu.

Pumpa rumpa

Ska iväg och pumpa lite rumpa i danssalen nu. Ska bli riktigt roligt! Och när jag kommer hem kommer jag förmodligen att se ut något i den här stilen, hehe.. helljjjjeah


En godmorgonhälsning...

..från en glad tjej! Hoppas ni får en minnesvärd dag. Och va, ofta det är torsdag igen? Ofattbart! Kärlek/S



Tre bra svenska låtar, klicka

De som lever omkring mig vet att jag aldrig tidigare har varit så sugen på att börja plugga. Är verkligen supertaggad. Jag vill flytta, börja på ett universitet, hitta nya vänner (och behålla mina gamla såklart♥) och påbörja mitt riktiga liv nån gång!! Känner ett stort behova tt få utbilda mig till ett riktigt yrke, där man känner sig behövd och viktig, där man uppskattas och beröms för sin kompetens!!! Jag och Hanna diskuterade detta förut... vi känner båda samma sak. Är så motiverad.

Klick, klick och klick. Några fina låtar som spelas mycket nu.

Tacotisdag!

Förra veckan hade jag och tjejerna tacotisdag på björnbärs och jag tog lite halvdana bilder:D


Detta fält måste fyllas i :@

Visst är det underligt hur man kan komma ihåg vissa ögonblick så väl. Minns ögonblicket jag tog dessa bilder. Stod inne i foajén på mitt hotell i Barcelona. Pratade samtidigt med dåvarande pojkvän i min pappas mobiltelefon. Och så iakttog jag den här lysande byggnaden som stod placerad precis utanför vårt hotell. Var bara tvungen att fånga det på bild.

Genom min iphone:

Njut av livets goda

Igår hade jag och hela familjen en sista grillning för året. Det var så kolsvart på balkongen att man var tvungen att använda ficklampa för att se om köttet var klart, men det syns ju inte på bilderna. Mysigt var det iallafall, det doftade i hela lägenheten. Och sen så var det så sanslöst gott. 

Oww!


Lovers are like buses

Efter en heldag på nya jobbet som rookie och ett hejdundrandes danspass är jag döare än dööö. Min. Kropp. Är. Okontrollerbar. Kan seriöst inte spänna en muskel.... Å med de säger jag godnatt!

Universitetet, here i come!!!!

Hejj alla nyfikna! Jag har något att berätta för er. Jag vill börja plugga. Jag vill börja plugga till Civilekonom med marknadsföring/PR-inriktning. Jag vill flytta också tror jag, men det har jag inte bestämt än. Vad säger ni? Ska man börja till hösten? Ska nog söka in till en del i vår iallafall och sen så får vi se vad som händer. Inom inte en allt för lång framtid ska jag iallafall plugga och det känns för jäkla bra.

Idag kom Luleås katalog så har suttit och bläddrat lite :)


It's over now, it's too late to save our love. Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star

Det är kväll nu, strax läggdags. Har haft en otroligt fin afton med mina allra bästa vänner. Nu känner jag mig lite glad och lite ledsen. Jag är glad för allt det obeskrivligt vackra jag har omkring mig och jag är ledsen för det som varit mitt men inte längre finns kvar. Mmmm... så är det. *Kramar mig själv*

-

Bilder tagna från Hanna Nyman.

Hej. Igen. Ville bara säga en sista sak innan jag går och lägger mig :D Och det är att jag skulle vilja ha den häär, gudomliga, ljusbruna färgen på mitt hår. Kanske en nyans ljusare, men den här är näst intill perfekt. Möms. Så, då var jag klar för idag. Godnatt på er alla, pusse!

Ja, nej, kanske?

(Fast jag hör mammas röst: "Nej! Sophie du har ju redan så många skor!!!".....)

"No one knows me, I'm cold, walk down this road all alone"

Tjo!! En bra och intressant dag har det varit. Utbildning, som sagt. Bra går det. Lär mig massor. Imorgon fortsätter utbildningen och sedan ska jag ut på marknaden! Haha nämen.. Kändes sååå knäppt men kul där vid klockan tolv när vi fick lunch. Gick till Sushi Bar för jag hade glömt att ta med mig matlåda. Kände mig exakt som en sån som jag serverar lunch till i vanliga fall. Dock hade jag glömt mitt bankkort, andra gången det händer på två veckor. Har plånkan med mig, men kortet är inte i. Usch vad pinsamt!! Men mina gulliga arbetskollegor på baren bjöd mig på lunchen. Men har ju dåligt samvete nu så måste lägga en slant i kassan när jag jobbar där nästa gång känner jag... Slutade vid halv tre. Fick en läxa till imorgon att skriva mitt egna säljmanus. Första läxan på väldans länge och jag var stört taggad........... alltså så taggad att jag gjorde den direkt jag kom hem. En läxa har aldrig varit så rolig?? Saknar verkligen skolan. Och läxorna, i måttlig mängd alltså. Saknar inte hetsen för fem öre :) Nu har jag och mamma varit på en pw och järnspikars så kallt det har blivit. Dunjackan + mössan + vantarna = sant. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och se film. Sen ska jag fixa matlåda hihi. 

Och här kommer några bilder från gårdagen


You can hate but never break me

Jag tycker inte om att blogga på helgen. Har ingen lust. Men så är det söndagskväll igen och så kommer lusten långsamt tillbaka. Idag är det Fars dag. Familjen och släkten har varit och firat gamle morfar hela dagen. Åt mängder av smörgåstårta, kramade alla fina släktingar, skrattade åt morfar som är så rolig och surrade på. Sen åkte hela familjen B-son till pappas lägenhet och åt kinamat och nu ikväll har jag och mamma legat i soffan och sett två filmer The Break-up och Sex and the city 2. Fin dag! Imorgon ska jag på utbildning på Sverigebyrån Nord AB. Jag är lite nervös så önska mig lycka till! Puss

Bild från september typ.

The zsa zsa zsu!

Om elva sekunder slår klockan 11.11.11 den 11.11.11 och då står jag förmodligen och slår in en "Sushi Mellan" eller liknande i kassan. Fräsigt värre!

I need to feel the weight of a man on me

Hej hopp i lingonskogen! Idag har jag jobbat igen. Dagen gick snabbt faktiskt, fick bland annat besök av Emma vilket alltid är lika keuuul. Efter jobbet blev det stan, igen, har blivit någon slags rutin det där. Så mysigt att gå på stan där vid 17-18-tiden för då är det jättelugnt i butikerna. Köpte en mössa denna gången hihi. Nu har jag ätit mammas hemmagjorda kalops, hon är så himla stolt.... Men ja, den var mycket god. Nu ska jag spendera en knapp timme i soffan för att sedan byta om och åka iväg och dansa. Mina dagar ser typ likadana ut nuförtiden men det är väl inge fel med rutiner! Imorgon äre fredag och Nause på Corre. Då ska jag inviga mina nya skor också. Lär bli bra.

Newies

Tänk vad man kan bli på bra humör av lite shopping. Igår inhandlades två mysiga stickade tröjor från Gina. Påvägen därifrån fick jag syn på ett par skor to die for till ett riktigt bra o överkomligt pris. Satt helt jävla perfekt också, såklart.. Men mamma förbjöd mig hahah, hon sa att jag kunde köpa de senare i veckan. Som att det skulle vara nån skillnad?!?! Iaf, idag efter jobbet gick jag dit igen och så äre 20% rabatt på hela sortimentet!! Kan jju bara säga såhär. Jag tog skorna i handen och gick till kassan dirrrrrr. Köpte även ett par vantar och hela sju par strumpbyxor. Bra o ha tänkte jag:D Nu sitter jag på skeppargatan och njuter av den fina men ack så mörka utsikten. Men ljuset speglar sig väldigt vackert i älven. Ska snart dra mig härifrån och istället byta om till danskläder. GÖTT känns de=D

Passpå, nu avslöjas smaskiga hemligheter om SoppaNN

Vad är det första du tänker på när du vaknar? Hur mycket är klockan??!?!

Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? Haha ytterst tveksamt.

Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? Nej det skulle jag inte påstå.

Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? Jag själv?:D

Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig?Förhoppningsvis!

 

Har du någonsin pussat någon som varit hög? Neej.

Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? Haha finns massviiiis med grajor.

Vem är den största idioten du känner? Helt seriöst, vet inte. Finns det någon ens?

Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? Kanske skulle inleda med ett "Hej" iaf...? Haha

Hatar du någon just nu? Neee för hata är ett starkt ord!

Vem tog senast på din rumpa? Det skulle ni bra gärna vilja veta vaa!

Har du syskon som är äldre än 21? Inte det nej.

Hur fick du ditt senaste blåmärke? Jag vet inte!! Såg bara att jag hade ett fett skumt blåmärke på sidan av låret men vet inte hur det kom dit....

Saknar du någon just nu? Flera stycken.

Är du längre än de flesta i din ålder? Snarare kortare typ.. Nämen är 1.67 tror jag så det är väl ganska medel?

Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? Nej för det var inte jag som sa de orden.

Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? Jag skulle ha sagt: "Jag känner nej!!"

 

Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? Ja det har jag faktiskt, jag och Hanna skulle göra det i tvåan typ!! Men det blev inge av.

Känner du någon som är oskuld? Jag vet inte faktiskt, det gör jag säkert.

När gapskrattade du senast? Alltså riktigt gapskrattade? Minns inte ens :( Men jag antar att det var i helgen :D

Brukar du tänka innan du talar? Alltså om jag vill säga något smart så gör jag väl det, annars säger jag bara det första jag tänker hihi

 

Skulle du någonsin kunna tatuera dig? Om jag får värsta uppenbarelsen och verkligen vet vad jag skulle vilja tatuera så.

Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? Nja, bara ibland.

Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Nej, inte längre.

Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Nej. Eller alltså, skulle inte direkt få utskällning! Bara Nelly som bryr sig, hon skäller ut mig varje gång jag kommer hem efter tolv typ, riktigt otrevligt!

 

Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? Tror inte de vaaa! Och ofta dom INTE skulle kunna gilla någon som jag gillar? Hallåeee...

Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? Tror inte det,svär alltför ofta. Men jag kan ju alltid göra ett test och se hur länge jag klarar det. 8:e november till 8:e december, lets go!

Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? Blir ju mer tydligt vad man hade när man förlorar det, så lite sant. Men inte helt.

Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? Ja

Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? Nä tror inte det :)

Pratar du ofta? Haha beror på vilket humör jag är på. Men ja, jag pratar ofta.



Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? Senaste timmarna??? Jag har legat i sängen. Gått till toan, till köket, och sedan tillbaka till sängen hihi.

Vad är det bästa som hände dig idag? Har inte hunnit hända så himlarns många saker än... hoppas det händer något jättekuligt snart!!

Vem har du umgåtts med idag? Mig själv och Nelly hihihi

Är du en elak person? Nej verkligen inte! Jag är superdupersnäääll.

Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? Ett slott :D:D Nämen, bostadsrätt typ. Och fina möbler och köksredskap hahaha

Vad lyssnar du på just nu? 7th Heaven på tvn. Så dåååligt. Ska sätta på musse istället.

 

Tror du att andra människor tycker illa om dig? Nej... jag som är så snäll??:)

Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? Jag skulle ha ropat på mamma och pappa.

Är du lycklig? Jag är lycklig.

Vem skrek du senast på och varför? Hmmm.. skrek ordentligt i söndags på min far och bror. Var så arg för att maten inte var klar när jag kom..

När grät du senast? Längesen nu :D Någon som minns? Typ den där gången när jag träffade Sofie på Corona och tyckte att det var alldeles för längesedan vi hade träffats.

 

Vem kramade du senast? Anna igår trror jag! Om vi nu kramades..

Är du rädd för mörker? Nej inte särskilt, det är så mysigt så.

Vad drack du senast? Lättmjölk hhhehe :D

Tror du att två ex kan vara vänner? Jag vet att de kan om de vill, mamma och pappa är ett fint exempel!

Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? Jaaa

Sover du med dörren öppen eller stängd? 10 cm öppen. Så Nelly kan komma in och ut, viktigt!

Skulle du vilja vara berömd? Om ja, för vad? Ja lite :D För att jag är en framgångsrik affärskvinna som bor i det finaste huset i stan.

Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? Jag vill verkligen ha energi så jag kan gå ut på en promme och städa rummet.

Finns det någon person som du aldrig vill förlora? Ja hur många som helst såklart?!?!?!?

Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? EHM 10 ggr?


Idag har det verkligen varit gråvita skyar och tandläkarväder


Men tjenare tjenare, de va inte igår! Nä för de var ju i förrgår!!!! HHAHAAH hihiiii. Vad har jag då haft för mig sedan senast? Jo det ska jag ta och berätta för er.  I fredags efter jobbet hade jag och några av ns-girlsen ett kärt återseende hemma hos Tove. Vi surrade, åt massa onyttigheter och kollade på Idol. För att summera: en helgrym kväll! Lördagen bestod av jobb 12-18.30, segaste arbetspasset i hela mitt liv tror jag, och eefter middagen hos pappsen hände det något. Fick ett infall, vi bestämde oss för att försöka komma oss in på DADA! Vi hade ju absolut inte tänkt gå ut, inte jag iallafall.. Förade och hade det hemskt trevligt hos Sara innan vi den Blå Faran tog oss till The Big C. Vi kom in också, fantastiskt! Hade inte köpt förköp eller något alls, så det var en alldeles underbart glad överraskning. Jag håller fast vid att impulsutgångar är de allra bästa. Jag hade en totalkväll! Nu ska jag ta en promenad i mörkret för att käka tacos hos min far och därefter blir det lugna puckar. Garanterat.

Nu ska jag cykla till jobbet hejdååååå


And love is "evol" spell it backwards I'll show you

Tjena hörrni. Någon skrev på facebook att det är fredag idag, hur kunde jag glömma? Det känns som måndag eller tisdag för mig. Kan iofs bero på spontanutgången som fick tisdagen att kännas som en lördag eller något. Well well well. Jag börjar jobba 16 och jag vet inte vad jag ska göra tills dess. TIPS?!? hhehe. Nämen ska väl börja göra mig iordning, en bra start iaf!

Och fastän vi växt ihop så splittrade ödet oss.

Har varit full rulle idag med. Åh så jag är trött i kroppen nu. Jobbade först 11-18. Blev tokstressigt eftersom vår danslärare lagt in ett extra danspass för vår grupp idag kl 18. Blev att kuuuuuuta dit. Kom såklart försent men bara tio min ungefär :D På tom och kurrande mage blev det 90 minuters dans. FyfaraOOOO vad jobbigt det var. Och när jag sedan insåg att jag inte hade någon bil att köra hem med höll jag på att svimma. Jag var så hungrig och trött att jag jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men jag satte mig på cykeln, ringde mamsen och varnade henne. Jag sa att jag var hungrig som ett monster och att jag skulle vara hemma på 5 min och att det var bäst att det fanns något ätbart på en tallrik till mig då om inte jag skulle avlida av hungersnöd. När jag kom hem fanns massa mini revbensspjäll, grovt färskbröd och fetaost-sallad på en tallrik till mig! MUMSFILLIBBAAAAAAAABBA jahadå. Nu är jag alltså mätt men fortfarande hemskt trött. Ska duscha och sedan vila mig till sömns med lite Tomas Di Leva i högtalarna. Äre bara jag som tycker han är bra? Han är lite småkonstig men jag tycker typ om hans musse lite bra... *skäms* 

I tisdags gjorde jag och garlsen kaos på corre. Bokstavligen.


The king of fashion

Want some of that

I wannaa do bad things with ya



Första nov

HallYYY! En lång dag har det varit. Klev upp innan halv nio och gjorde mig iordning för kl 10 stod en arbetsintervju på schemat. Gick bara bra! Det är ett säljyrke och är fortfarande lite fundersam om det är någonting för mig, men samtidigt är jag väldigt sugen på just detta jobbet eftersom de verkade som världens härligaste arbetsplats och kollegor. Dessutom skulle jag kunna behålla mitt jobb på Sushi Bar och köra deltid på båda. Hade inte varit så tokigt. Tål att tänkas på.. Efter intervjun stannade jag kvar på stan. Gjorde ett bankärende och kikade i butiker. Lunchade vid 12 med far och bror på Great Eastern. Buffé,tackar!! Jag och Fredric fortsatte därefter att strosa runt på stan, vart dock inga inköp för min del :(:(

Sen åkte jag och Freddelito till Ica och STORHANDLADE!! De var jättekul. Planerade och handlade mat för hela veckan höhö B-). Nu har jag äntligen intagit chillposition i sängen. Har fått nackspärr (vaknade med det i morse) för första gången i mitt liv vilket inte är en alltför trevlig upplevelse. Kan inte vrida huvudet till vänster eller vika det åt höger. NÄR FÖRSVINNER DEEDÅ??

Har även ringt till Hemavan och försökt fixa lite med våra bokningar . Jag och gänget ska ju nämligen fira nyår där!!! Fettt?? JAveeeeeeeet. Hm detta vart ett megainlägg så nu ska jag börja avrunda. Ville bara slutligen säga att jag funderar på att gå på tisdagsklubben ikväll. Så. Goodbye fellas.

RSS 2.0