Hallojsan

Knegar på. För det mesta. Tove bjöd på en hejdundrandes fest på annandagen och TC var kalasbra, vilket ledde till att jag blev liggandes hemma hela gårdage. Idag är jag back on track igen. Längtade typ till jobbet när jag var hemma. Märkligt. Nu är jag mest stressad inför nyår och hemavan. Packning, planering och så. Känner mig tokvilsen i huvudet. Har inte en blekaste om vad jag ska ha med mig. Att jag kommer åka buss till fjälls i min ensamhet på fredagkväll är också värt att nämna. Kommer känna mig som ett mobboffer!!!! Men whatt to dooo liksåm.

Idag efter jobbet köpte jag nya jeans :D Fick ett par klassiska Dr.Denim i julklapp. Måndagens bravader gjorde dock att dessa fick ett gigantiskt hål längs hela skrevet. En olycka kan man säga, de hakade fast när jag skulle hoppa över ett staket..... Men nu har jag nya fina igen, onödigt gjort men whatt do dooo liksåm...... :p

Jag och pappa och brorsan ska på bio ikväll. Det känns kul, minns aldrig att vi varit på bio tillsammans förut. Måste dock duscha först för kommer inte orka göra det typ halv tolv ikväll och orkar inte kliva upp tidigare för en morgondusch trots att det låter så härligt när man tänker på det. Känner mig själv för bra, sover hellre tolv minuter extra.... AJa, duschen kallar. Känns drygt. Men thatt do doooo liksåm:D:D

Goodbye my lovers ♥ ps hittade en rolig bild på mig elin och sofie hihi




Härliga julaftonsmorgon






The closing walls and the ticking clocks

I knöööw. Fortfarande en dator med internetuppkoppling som inte fungerar, därav den terribla uppdateringen. Vill att det ska fixas snabbare än kvickt men jag har inte tagit mig till en butik ännu. Ska göra det... nån gång. Här i veckan tänkte jag. Annars då? Är mitt uppe i en toppenfin julhelg. Toppenfin/toppenfint är ett uttryck jag kommer att börja använda mig mycket av i fortsättningen. Det är morfars ord egentligen, han säger det alltid. Efter maten, innan maten, åt ett tv-program, åt julklapparna han får etceteraetcetera. Ja ni förstår. Och igår på självaste julafton insåg jag vilken härlig klang ordet har.

Nu ska ut i regnet och köra lite bil. VI hörs!



I don't deserve this. I really do not deserve this. I deserve somebody who gives a shit. I'm not spending one more second of this life with some inconsiderate prick! You're a prick!

Rubriken är en replik som Jennifer Aniston drar mot Gary i filmen The Break Up. Raur.

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu men jag har mina skäl! Det verkar som att nätverkskortet på min älskade vaio har gått sönder = inge internet för lilla soppi. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Kanske gå in med datorn på en datorbutik och ropa hjälp? Har dock ingen tid för sånt längre känns det som. Jobbar ju mån-fre till 17.15. Då får man bara hoppas att något ställe har öppet till 18.00. På tal om 18.00, imorgon vid den tidpunkten ska jag till en massör som ska trolla bort den nackont jag tvingas släpa med mig dag ut och dag in. Haha så illa är det inte, men smärtorna brukar bli riktigt påtagliga vid stanbesök, som idag till exempel. Försökte inhandla lite julklappar och det gjorde så sjukt jäkla megaont i nacken, kan typ inte bära en väska med axelband.

I fredags hade vi personalfest med vattenfallarna. SJukt skoj. Gillar gänget asaaaamyckeeee:D Och på tal om ingenting så har jag köpt en nyårsklänning. En blå och fin. Jag gillar blått. Nu funderar jag på att gå i säng för skulle behöva det. Är ett riktigt vrak på morgonarna. Varje morgon tänker jag att jag ska gå och lägga mig dirr efter jobbet och sedan sova hela kvällen och hela natten till nästa morgon. Men jag gör det aldrig... Men så är det nog för alla.

Dags o tänka på refrängen. Fett random detta inlägget blev, men det får ni leva med mina små tomtenissar. Hejdå

If I had only felt the warmth within your touch


In my mind i have shot you and stabbed you through your heart



PÅ ÖNSKELISTAN


Let me love you let me be around. I promise you, I won't make a sound.

Idag har jag shoppat! Ikväll ska jag festa loss! Haha, fan snyggt.

-


Dudär, som snabbspolar tiden, sluta upp. Det är alltså fredag imorgon och jag får inte ihop det riktigt. Den här veckan har gått obskyrt, bisarrt... nästan löjligt snabbt. Jag vet att varje dag har passerat MEN fan så snabbt det gick. Sakta ner tänker jag, samtidigt som "Din bästa tid är nuuuu..." i farbror Johans ljuva stämma upprepas i huvudet. Han och hans sambo Charlotta sjöng de tankeväckande raderna på min student i somras. 

Jag ska inte jämra mig eller kverulera för detta. Jag är uppsluppen och munter för snart infaller en helg som bjuder på en väldans massa trevligheter. Särskilt kul är att jag ska på bio med min inte-allt-för-ofta-uppenbarade vän Hanna. Vi träffas nästan aldrig längre och det måste bli ändring på för snart sticker hon till FRANKRIKE. Ja ni hörde rätt. På lördag har jag lägenheten för mig själv, höll jag på säga. Hit kommer mina fina töser för att fira lilla julafton tillsammans. Dricka lite gott och byta julklappar för att sedan avsluta kvällen på TC (eventuellt). Fint va?

Du är inte en av de pusselbitarna som gör mig hel

Livet är bra härligt emellanåt! Känner hur jag börjar få ordning på saker och ting, och det märks rätt tydligt. Nynnar för mig själv när jag pysslar ihop morgondagens lunchlåda och kramar om min mamma när hon står i köket och svär åt den trasiga diskmaskinen. Exempelvis. Har så mycket att se fram emot också. Först ut, en god natts sömn.

Don't worry, just breath!

Don't worry, just breath.

Längtar till juni, juli. Då ska bära svarta aviators till mitt blekta hår och mina bruna ben.

Laddar upp!

Utbildningen flyter på bra! Igår fick vi lära oss att göra fakturareturer vilket var himla krångligt ,men man lär sig väl:D Det är så sjukt hur stort ansvar man har ändå, kan ju typ ändra avtal, fakturor och olika uppgifter hur mycket som helst för en kund, och det vill man ju inte göra direkt! Iallafall, efter jobbet blev det att se hockeyderbyt på arenan sen vart det lite planer på utgång. Drack glögg och hade det mysigt hos Sofie. Skippade dock utgången och for hem istället hihi. Nåja. Nu ska jag laddda upp inför dansklassen som vi ska visa upp på stan idag! Var ju inte på vårt sista rep.tillfälle. Firade nämligen Fredrics 18-årsdag då. DUmt val, för nu är jag skitnervös, och kommer säkert göra massa feel... Men det är väl inte så noga. Ikväll blir det mer trevligheter! Massa julmys/party hos Hilda och eventuellt ugång därefter. I feel good, ciao!

Grattis bror!!!

Jisses vad trött jag är, helt sanslöst. Känns som att jag inte har haft en enda sekund till att sitta ner och ta det lugnt på under hela veckan. Späckat schema och så himla mycket stress. Idag har jag varit igång sedan före 5 imorse. Klockan 6.30 befann vi oss på skeppargatan och sjöng för Fredric som äntligen fyller 18. Roligttt! Sedan var det dags för en hel dag med utbildning på Vattenfall.. Efter jobbet åkte jag direkt till skeppargatan igen för mer födelsedagsfirande. Har sippat i mig en hel del glögg och knaprat i mig ett antal pepparkakor med ädelost. Rackarns gott alltså! Nu ska jag verkligen sova för imorgonbitti ringer klockan klockan 6.45 igen och då ska jag vara pigg på ännu en dag med utbildning,tjoho. Godnatt gänget.


RSS 2.0