Onsdag mitt i veckan

Bloggen, bloggen, bloggen...  ja vad ska man säga? En seg liten rackare som aldrig ger sig trots att det går långt mellan gångerna ;) 

Idag har jag haft en heldag på jobbet. Börjar riktigt komma in i detta nu, eller är ju fortfarande extremt grön, men det känns inte lika ovant längre att bläddra i vilkor, reglera skador och bedöma vilken ersättning som kunderna har rätt till utifrån deras olika skador och försäkringar. Riktigt insnöad har man blivit ;) Happ. Tråkigt väder idag.. Drygt att cykla i fanskapet, annars bryr jag mig inte så mkt om regnet. Men ja när tänker sommaren komma till oss då om man får fråga? Jag, hanna och malin spånar på en weekend till ngn härlig stad i europa iaf. Amsterdam? Paris? Barca? Vi får se vad det blir men om denna sommar tänker suga så har man iaf nåt att se fram emot :D Har några dagar ledigt vissa veckor så därför kommer jag kunna klämma in en liten trip, jättenice!! 

Nu måste den här kvinnan hänga en tvätt, duscha och städa sitt rum innan läggdags. Min nya rutin är att sätta igång en podcast som godnattsaga vilket är det bästa jag kommit på. Somnar alltid efter typ 15 min så varje avsnitt tar typ 4 dgr att lyssna igenom haha XDXDXDDXXD

Detta var jag igår...... neeeeee

RSS 2.0