Midis

Men alltså oj vilken rolig midsommar det blev i år! Hade inte så höga förväntingar eftersom jag personligen inte hade ansträngt mig så mkt just i år att styra upp något. Men vi fick haka på midsommarfirandes hos Anna på Umedalen vilket ju bara blev hur trevligt som helst!!! :D Blev de klassiska med kubb, brännboll, andra lekar, beer pong, jävligt god mat och vidrig nubbe hehe... Efter elva spontanringde jag en taxi och jag och Hilda åkte till andra bästis som befann sig hos Adam på Teg. Där blev det juee en massa dans, mera rosévin, balkongsnack och skrattatacker på vardagsrumsgolvet. Blev helt klart en midsommar över förväntingarna, tack o bock för det :*

Måndag

Godkväll från en kvinna med hektisk vardag numera. Första arbetsveckan är gjord följt utav en riktigt najsig helg. Trivs jättebra på nya jobbet men det är extremt mycket information att ta in och väldigt påfrestande för skallen! Är extremt trött på kvällarna.... En kväll somnade jag strax efter 20 (la mig för att lyssna på en podcast) och det slutade med att jag sov hela natten. Haha! Men börjar komma in i det mer och mer nu med tidiga mornar, måste bara försöka lägga mig i hyfsad tid också. Är ju ett vrak på morgorna i vanlig ordning. 

I lördags blev det en rejäl utgång med mycket rosévin, starksprit och dans på Rex. Hade jääääääävligt kul trots att jag kunde ha hållt igen lite på alkon. Minns inte hela kvällen =/ Resulterade i en hangover av rang igår. Mådde så mkt fruktansvärt. Dåligt. YÄÄÄK!!! Men nu äre bara att ladda om batterierna till midsommar för då blire både sill och nubbe ;)

Godnatt :*

Uppståndelsen

Tjena, soffe här, som just vaknat från blogg-komat. Undra hur många gånger jag tänkt: "nu ska jag skriva ett inlägg" men sen inte orkat. Säkert 14 gånger minst. Sjukt med bloggning. Blir jobbigare ju längre det går mellan gångerna. Typ som träning!! Mkt enklare och lättare när man bloggar flera ggr i veckan för då äre bara att skriva det första som kommer upp i skallen. När det gått ett längre tag känns det bara övermäktigt för det är som att det bildas en press att skriva om allt som hänt sedan sist vilket man ju såklart ej orkar.

Men kan väl nämna några storheter som hänt i livet på sistone. Sist jag skrev trevade jag omkring som en rastlös höna på dagarna. Åt långa goda frukostar, tog promenader, sökte lite jobb, läste bloggar, gymmade lite, promenerade lite till, åt lite till, tänkte på min situation, hade lite ångest, fick ännu mer ångest, ångesten eskalerade, lugnade mig, promenerade lite, åt lite, sökte lite jobb, fick ångest igen - och så rullade det på i princip. Tror inte människan är skapt, inte jag iaf, att gå hemma. Det är skönt i 2-3 veckor på sin höjd men sen är ångesten ett faktum. Vill ha rutiner, vill vara till nytta, vill känna mig behövd och tjäna pengar. Vet inte om jag är plikttrogen men det kändes helt enkelt så jävla onaturligt och ensamt att gå hemma hela dagarna medan andra i omgivningen jobbade.

Förra veckan lossnade det väl lite kan man säga. Efter en magisk & legendarisk yran-helg så var måndagsångesten där som vanligt ;) Men jag hade en jobbintervju hos kommunen på måndagen och på Elgiganten på tisdagen så det kändes väl ganska bra. Efter veckans första intervju blev jag helt snopet uppringd om ett tredje jobb om jag sökt och blev inbokad på intervju på onsdagen(!!). Detta var Trygg-Hansa. Jag meddelade Elgiganten att jag ej kunde delta på intervjun (det kändes inte aktuellt pga tjänsten var så liten). På onsdagen gjorde jag min andra intervju för veckan och samma eftermiddag blev jag erbjuden både kommunjobbet OCH Trygg-Hansa. Några timmar senare fick jag även besked att jag var välkommen tillbaka till mitt gamla jobb på Vattenfall. Vilken jävla vecka och dag, här har man gått i över 1,5 månad och väntat och plötsligt har man tre olika intervjuer och tre olika erbjudanden. Valet var rätt enkelt, självklart ville jag testa på Trygg-Hansa. Snabba ryck, med start redan idag är jag heltid på Olycksfall på Trygg-Hansa under sommaren. Mina planer är att studera till hösten och då får jag ev. fortsätta extraknega där. En dag på min utbildning har gått och jag har fått väldigt bra intryck av arbetet och arbetsplatsen! Ser fram emot att lära mig allt om föräskringar hehe :D Är ju redan arbetsskadad sedan Vattenfall-tiden så kommer aldrig glömma att fixa ett bra elavtal. Likadant kmr det väl bli med försäkringar i framtiden......

Satan vad de spårade. Detta är nog den längsta texten jag skrivit någonsin på min blogg. Sorry för det!! Nu ska jag gå och lägga mig snart. Är inte så van att jobba heltid ju så är extremt trött efter idag. Känns iaf bra att jag äntligen tog tag i mig själv och gjorde detta inlägget, ska försöka bli lite bättre men lovar inget (A)


RSS 2.0