hola

jahaja:D då var ännu en helg över. en väldigt bra sådan måste jag säga! inleddes med brännbollsyran hela fredagen samt party på kvällen. gårdagen spenderade jag med mina älsklingar, fanny sofie och malin, vilket var väldigt mysigt. idag har vi varit hos hannisen som bjöd på underbart fika eftersom hon fyllt år. på ditvägen fick vi äran att åka med fanny som övningskörde och på hemvägen vart det premiäråk med hildisen efter att hon tagit körkortet! var extremt kul, vilket frihet. jag vill ocksååååååå! efter det var jag meee jonsson och vi bestämde oss för att grilla. solen tittade fram och det vart riktigt härligt. vi satt på hennes balkong med varsin filt och avnjöt en helt gudomlig måltid. kollade lite på bridget jones och så lånade jag ett nagellack med mig hem hihi. inte många skoldagar kvar nu. FAN VA GÖTT. mmm för trött nuu. godnatt=)=)=)

lite fredagskväll:





byggare bob

kunde inte välja ut bara några bilder, så här får ni massa. vi vann första matchen, sen förlora vi dom två sista. domarn va mutad.... aaa vi var snyggast iaf :D




























































nuuu jävlarrr kör vi

:D

gjattis

jag är i holmsund nu:D idag har vi tränat brännboll och laddat upp inför morgondagen. är sjukt taggad. kommer bli fenomenalt! idag fyller mitt lilla frö år, grattis igen. hanna, tack för att du föddes. du förgyller min vardag. 

tillochmed att gå och handla på ica blir roligt om man är med dig:

hanna kollar in saft. eller vad det nu är....

jag funderar på att kanske inhandla en pigall..

en hög med apelsiner:O

hanna gillar pasta:)

och sist men inte minst, pilsnerkorv. ett givet val!

flume

så här på kvällskvisten går dom här tankegångarna i min skalle...jag skriver aldrig djupa inlägg. vet inte varför. det känns lite töntigt kanske. men who the fuck caresss ens? nä. livet är som ett pariserhjul. på vägen upp vet man inte riktigt vad man ska vänta sig. man har förhoppningar och farhågor. det är spännande och jobbigt. här kan man välja att antingen blunda eller våga ha ögonen öppna för att se vad som passerar. vid typ 18-28årsåldern tror jag man har sina bästa år i sitt liv. då befinner man sig också i pariserhjulets topp. här gäller det att njuta av att man är mitt uppe i livet. man står på sina egna ben och har alla chanser i världen att göra det man alltid drömt om. senndå? alltsåja, när man börjar skaffa barn känner jag att pariserhjulet sakta börjar ändra riktning. men det behöver inte ses som negativt. då har man ju gett liv till en liten knodd som därmed själv börjat sin resa i pariserhjulet och man själv har klivit in i ett nytt stadium i sitt liv. en plats man tidigare aldrig besökt. pariserhjulet snurrar likt tidslinjen i våra liv och när man närmar sig slutet har man fått se vad resan hade att erbjuda. man har antagligen inte lika stora krav på att vägen man då vandrar längs ska vara lika händeslerik och spännande som vägen upp. då kan man tänka tillbaka på sin resa och le åt sina vackra minnen. sen blir det svart.

det här är typ hur jag ser livet. och det kommer säkert sluta med att jag faller av högst upp eller nåt. men, det spelar fan ingen roll hur det slutar egentligen. det enda som betyder något är att man alltid har sina älskade med sig i sin korg.

ska jag verkligen våga publicera det här?

;;

en till dålig grej med windows 7 som hanna kom på idag. alla MSN-SMILEYSAR!!!!!!! whatttaaaa. nu när alla har fått omformatera så har ju typ dom utrotats??? sad är ordet. jaja, livet går vidare antar jag, trots att det känns mycket tungt just för stunden...... (haha nä nu skäms jag lite för mig själv, för detta var ju inte alls universums största i-landsproblem:D)

bam bam

heey mina goda. har haft en rätt så slapp dag idag. började med att fara till draggen för att lämna in datoorn. jag och hanna lyckades ju missa våra tider igår, så vi fick ta och fara dit 8.10 idag istället. taggat! hade fysiklektion som jag inte öppnade fysikboken på, övade istället litte på talet som jag skulle hålla senare. hämtade datorerna vid 10 igen. windows 7 är ju.. fränt. men fan va drygt också. min touch på muspekaren har aldrig tidigare fungerat, så nu äre jättejobbigt för varje gång jag typ nuddar där så klickar det överallt:( iallafall, höll tal lite senare vilket gick sådär. kunde gått bättre - kunde gått sämre.. efter skolan träffade jag brudarna som jag ska jobba tillsammans i sommar, och de va ba trevligt dee. vi snackade med butikschefen lite snabbt och gjorde upp lite kring schemat. sen har jag inte gjort mycket alls, denna förövrigt gråa och trista onsdag. laddar upp inför yraan och ber på mina bara knän att vi får slippa regn! imorgon är det "fredag" eftersom vi i team byggare bob kommer spela vår första match kl. 10 på fredagmorgon. och då skippar vi, jag iaf, skolan den dagen :D hihihi. nu har jag inte mycket mer vettigt att säger er tyvärr. på återseende.

ett halvår sedan? sjukt bara.

blö.

jävla matte. vill dö:) jävla tal. jag längtar så fenomenalt mycket till sommarlov. det är obeskrivligt. ska älska med livet när jag får sommarlov och då vi inte har nått jävla plugg att göra. JAPP. körskolan idag gick dåligt också, utvecklas typ bakåt. yeah! ska gräva ner mig någonstans.

en liten hälsning

slut på helg. vecka 21 har vi framför oss. det kommer gå grymt, fastän det känns som att man håller på att avlida såhär i slutet av terminen. men vi klara't. sovgott mina pärlor.

spotti

okej, JAG anser att jag har skapat historiens, generationens och framtidens överlägset bästa spotifylista! den rullar konstant i mina högtalare ska ni veta. aah jag behöver inte ens fråga, förstår att ni kommer tycka likadant;) mina vänner, ENJOY!

make up

tjenna! jaaa igår fick jag nog. jag har varit utan solpuder sedan december typ. jag har varit utan puder sedan en månad tillbaka kanske, och har fått lov nalla av morsans! även min mascara har varit torr sedan några veckor tillbaka och min kajalpenna är inte längre än kanske... 5cm? jag var alltså i akut sminkbehov!! men jag hatar att köpa smink, för det är så jäkla dyrt, men man vet att man måste köpa det ändå.... ellerja, iofs är det ju väldigt kul att sedan använda sina nya produkter och så men. jaa, detta ledde iallafall till att jag traskade mig iväg till H&M för att handla litte och jag kom hem med nytt solpuder, puder och mascara. ny eyeliner får vänta ett litet tag till;)

idag har jag inte gjort någonting alls. sov till halv ett typ. fattar inte hur jag kan sova så länge men aja... satte upp några nya bilder på min vägg eftersom jag framkallade lite nya bilder för någon veckas sen:) aamen nu ska jag fortsätta göra ingenting. herrå!




pilotz

sista somriga dagen? imorse var det soligt och varmt, men det verkar som att molnen växt sig allt tätare. tråkigt. törrt. såhär var jag iallafall klädd här om dagen. kulturnatta ikväll TAGGA.... woho.. hah.a



piloter - t-shirtstore
linne - black book (h&m)
vct - pappis gamla fotbollströja
shorts - monki

hoodies från junkyard



i wanna be a billionare, so fuckin bad

idag slutade jag jättetidigt och då blev det balkongstek för hela slanten vill jag lova! blev typ röd i ansiktet... haha. sen hade jag min sista körkortsteorilektion! och nu försöker jag plugga spanska. de var min torsdag, det. imorgon äre fredag och då blire uppträdande med vår dans på idun igen, någon välgörenhetsgala typ(?). och sen då brännboll kanske på kvällen. hursomhelst ska det bli riktigt skönt med helg. TJARÅ

haha förresten, lite GAMLA bilder. fann dem på stationära hos pappa. sjukt kul!









skulle vilja ha den här megasnygga jackan från MONKI

det vackra vädret fortsätter och jag är nöjd som bara den! riktigt jäkla sommarvärme, och folk har klagat på att jag har haft för mycket kläder på mig. hmja, jag kan väl erkänna att halsduk och kofta + jeansjacka inomhus är lite väl.. men jag vet inte. har väl inte vant mig att klä av mig än!;) hade min sjunde körlektion idag och det gick bara bra. åt firre, lax närmare bestämt, när jag kom hem och sen for jag ut och löpte ett tag. nu har jag degat i min säng alldeles för länge istället för att ta tag i mitt jävla spanskaplugggg. har fett kursprov på fredag, som jag vill ha mvg på (min enda chans att få mvg i något ämne...). borde därför ha pluggat jättejättemycket, men har inte börjat ännu. fy... men jag är så jäkla sugen på att stoppa något i munnen. det är det som är problemet tror jag! kan inte koncentrera mig, för jag är sugen på typ, en kaka. eller nåt . haha, aja en liten update från mig. hare köng, och ta vara på morgondagen. det ska tydligen vara den sista med denna högtrycksvärme. adjö.


solisar

i sådant här väder blir ju solglasögon flitigt använda. iallafall för min del! och jag kom på att jag inte har visat dessa för er, ett par som jag fyndade i pappas förråd i källaren för ett tag sedan. dom är jättegamla, pappsen har typ använt dom när han var ung eller något. fantastiskt! skön färg, raka upptill och spegelglas. fräsiga vaa:D



hon gör det igen. och igen. och igen. och igen.

dör...inledningen...klockren. "mina kära små hundar" osvosv.
haha 1.10...

ballan is the place

under sommaren 2009 spenderade vi många timmar på ballan, jag och mina bönor. vi älskade det, och nu äntligen börjar det bli värme att man kan börja hänga där igen. åååeeh sommarkänslorna bara flödar! idag grillade vi, de va gödans de!







++++

såhär såg min fredag ut. den var sjukt nice.

































exhausted

shuuu! shit vad slut jag är! har hållt igång sedan typ 9 imorse (haha woooow)! nämen, det har faktiskt varit väldigt fullt upp. somsagt, ljussättning 11. sen har jag hängt med hilda, vi har promenerat till/från stan ett par gånger (observera att vi såg exakt som på bilderna då. inte LITE folk som stirra...),stekt i det vackra och heta vädret (viktigt!), gjort oss iordning och ba peppat hela dagen. sen då genrep 15.30 och själva föreställningen 18.30. det var riktigt skoj må jag säga och det var aaaskul att sofia, sofie och malin kom och tittade på. det hade jag inte väntat mig! ♥ sjukt tråkigt att vi missa corona dock. men ja, det kändes som att det skulle bli liite för stressigt att hinna göra sig iordning och dessutom få lite partymoodskänsla, så det fick bli att dra hem efterååt dårå. nu ska jag öppna en riesenpåse och softa:) sen blir det väl duschen och skrubba kroppen.. ska bli intressant hur mycket man får kämpa med att få håret normalt igen. rätt mycket hårspray kan jag säga! hmm men ja, vi tog några sköna pics som jag tänkte dela med mig av nu. enjoy!

neandertalare;)

































jag har varit vilsen, Lisa

ska hoppa till sängs nu hade jag tänkt. är grymt trött. och vad kan man säga om dagen mer än att den varit extreeeeeemt het. sommar säger jag ba. så jeevla skönt!! har tagit en hel del bilder, kommer lägga in dom imorgon om jag har tid. har ju dansuppvisning med ljusrep 11 och sen börjar själva dansuppvisningen halv sju tror jag! menja, här får ni ett litet smakprov på hur dagen har sett ut;) härligt va?! gonattt peeps!

MALLSORRRRR

Hey Soul Sister

förbannat skönt med extra lång helg. hade kemiprov sista lektionen som gick dåligt. men det gjorde inte så mycket, kände frihet när jag lämnade salen:D hade min femte körlektion after school och det gick helt okkkkee. nu ska jag bara chilla sönt och njuta av dessa lediga dagar. har dansuppvisning på idun på lördag, det är väl det enda planerade. sen får vi väl se vad som händerr! hör ju iallafall hört att det ska bli 20grader lördag och söndag jag jag säger bara det är varmt välkomna temperaturer. typ sommarvärme. FYFAN VAD UNDERBART. simma lugnt....












sittin on tha toilet yeah

hahha okej gjorde min kväll


parodi av ana gina

Arsenal, 9 januari

hade det extremt tungt att kliva upp imorse. låg och drog mig till tjugo över sju, vilket är på teeoook för länge!! under dagen fick jag bland annat veta att jag klarade godkänt på fysikprovet och vg på läs-och hörförståelsen på engelska nationella. kändes fantastiskt må jag säga. 10.45 hade jag möte med finnerödja-snubbarna med lite mer information kring sommarjobbet. fick schema och t-shirtar, fylla i papper och ja. ni förstår. känner mig faktiskt riktigt peppad:) nu sista lektionen hade jag trafikant. lite surt på måndagar, för då när vi slutar, hinner jag inte mer än hem - så ska jag på körkortsteori igen på körskolan. GÖTT VA?? mmm precis. min körskolelärare sade senast att jag bör prioritera körkortet nu och lägga skolan åt sidan, om jag ska hinna ta det till sommaren. känner att jag vill följa hennes råd och ba skita i skolan helt....... jao, sitter och fikar macka och oboy. nu ska jag bara andas lite, sen blire att cykla iväg till körskolan! heeey








♥ stickat ♥

monki

topshop


det kallas att investera!

det vart ju en sväng på stan igår. och det blev en del inköpt också! roligt för mig, desto mindre för plånkan! haha eller kan erkänna att jag faktiskt mår lite dåligt när jag handlar upp mina pengar på det här viset.. känns inte riktigt 100 liksommm.. iallafall, det vart ett linne. linnet som jag hade spanat in på h&m:s hemsida och var nära på att beställa!! men nu hade det kommit in i butik, så då haffade jag det direkt. samt ett par jeansshorts. rätt perfekta enligt mig. de hängde helt lonely på en stång. kände att jag var tvungen att köpa dom. 1. för att jag inte har ett par perfekta jeansshorts. 2. jag måste ha ett par jeansshorts 3. dom satt bra 4. och ja, dom var ju helt ensamma... sen så köpte jag ett par andra shorts. ni ser dom i inlägget under! lila, långa, sköna, typ basketshorts. fast i mjukistyg. me like! och sist men inte minst, ett par nya jeanstights. mina gick ju sönder i veckan. men dom här var inte riktigt likadana, men nästan. kände att ajg var tvungen att köpa dom, med tanke på att dom ba kostade 159 svenska riksdaler. jaooo. det var veckans inköp! nu msåte jag hålla igen, för jag har knappt ett öre kvar på kontot!!




fredag+lördag

det har varit en bra helg. men den har gått sjuuueekt snabbt. nu är det söndag igen, men vi har en skön 3-dagarsvecka framför oss. gött! nu försöker jag få tag på sofie, men hon svarar inte på mina sms! tänkte nämligen dra med henne och träna! får se om hon är sugen, om hon svarar nån gång....

fredag och lördag























så jeeela naaaaaaajs

eey, det luktar sommar!! det är soligt iallafall, termometern visar över 25 grader. den är i solen, men ändå! direkt jag vaknade, för cirkus en halvtimme sedan - så vart jag på asgött humör! nu ska jag göra mig iordning och sen blir det stan! fan vad sugen jag är sugen på att shoppa alltsååååeee. får se om det blir något. behöver ju som tidigare sagt egentligen spara....

ja, såhär vart håret iallafall, inte världens bästa bilder men. frissan la in både några mörka slingor, samt ljusa, för att få ett så naturligt resultat som möjligt. jag er nojd:)





never say never

god fredagseftermiddag mina goingar. haha JAA, den här fredagen började ju bra. och med bra så menar jag att jag försov mig den dagen man absolut inte får försova sig. vi hade nämligen nationella i engelska, hör- och läsförståelse klockan 8.20 imorse. och när tror ni att jag vaknar??? jo när jag får ett sms av malin klockan 07.53. hehe ja, frågan är ju hur fan man lyckas..... flög upp och dampade på mamma i några sekunder och frågade varför hon inte hade väckt mig, tog på mig det första jag såg och sen cyklade jag iväg direkt typ. har känt mig jättefräsch idag i skolan också som ni kanske förstår:) men hade bara två lektioner, så det var ändå rätt lugnt. för seen, klockan 13.15 hade jag frisörtid hos hårizont! iiiih! slingade håret igeeen, och den här gången vart jag faktiskt nöjd:D det gula/oranga är bortaaaahh. underbart! kankse tar en efter-bild sen. ikväll ska jag umgås med min fina flickevän sofie jonsson . det blir asbra. fredag för fan! PEACE



tack och lov är det bara 36 dagar till sommarlov

uääääk. satan vad skoltrött jag ÄR asså. går inte att beskriva med ord. har blandannat fysikprov imorgon som jag stör mig väldigt mycket på, vill ba reducera det från verkligheten. bortbort, tacksåmycket. idag hade vi fågelskådning också, jävligt roligt vare. believe me, har typ inte haft så kul på 100år:) jaja ikväll har jag dans, då kan jag glömma allt jobbigt för ett tag:D

ett tag sen:





flume

tjenaa. idag är jag sådär söndagstrött och seg. men känner mig rätt harmonisk ändåee på nåt konstigt vis. har en hel del jäkla plugg som måste göras bort, men jag orkar inte ta tag i det riktigt ännu. idag har jag påbörjat en storstädning i mitt rum med tanke på att det knappt gick att vistas här inne pga allt damm och alla kläder haha. det är snart klart! sen har jag tränat med mina älskade bönor. det gick faktsikt bra och jag är mycket stolta över oss:) 

i väntan på bussen (bilder från malin)





dags för bildbomben från valborg va?

då kör vi!

































RSS 2.0