Jajajaja

Igår var det soligt, varmt, man satt på ballan och fick bikinilinjer - och idag är det svalt, gråa skyar och regn i luften. Men jag känner mig ändå glad och mysig på nåt sätt :D Inledde morgonen med en sedvanlig promenix med min underbara Anna strax efter åtta. Idag pinnade vi på i lite drygt 7 km. Friskt och skönt var det, hade inga problem med att det skvättade lite regn. Bara härligt faktiskt då man slapp löka som en iddii.Brukar alltid äta min frukost direkt efter promenaden men kylen ekade rätt tomt så jag förstod att jag skulle behöva fara och handla först.... Passade även på att hämta ut mina nya skor som jag hade fått avisering om igår. Asså blev överlycklig när jag fick lappen i brevlådan!! Hade i princip ställt in mig på att inte få några skor, att jag blivit lurad, eftersom jag beställde dom från nån helt okänd B-sida och jag hade inte hört nånting på 4 veckor. Sen plötsligt händer det. Glad soppis :D När jag kom hem med en tom jävla mage och ännu lägre blodsocker skrek jag åt Fredric som en ragat att fixa scrambled eggs. Det gjorde han. Stackarn. Älskar våra frukostar, vi dukar typ upp halva kylskåpet/skafferiet på köksbordet sen äter vi och pratar i typ 2 h.... Standardmorgonar hos fam B-SON numera=D. 
 
Nu tänkte jag försöka vara så flitig och städa mitt rum, rensa garderoben (kaos där inne) och sen baka nya bröd. Jag bakade ju två längder inför brunchen i söndags och min familj har redan ätit upp allt som blev kvar.. Tur att de är så sjukt lätta att göra :)
 
 

Kan inte drömma mig bort, jag ser problem under mitt ögonlock

Pueeh vilken dag det har varit dåå, jåhåådå! Klockan ringde strax efter 8 och jag gick en standardpromenad på 7-8 km med min älskade bästaste kusin Anna och såklart lille Elvin i vagnen. Vi bara babblar på så tiden går så himmelens fort alltså. Skulle kunna gå flera mil känns de som :] Börjar dessvärre känna av mina fötter, dom ömmar på insidan som. Må det inte bli värre, för då blir jag tokig. På dagen har jag mest hökat här hemma som en n00b och skjutit upp min packning inför göteborg. Varför är jag sån??! En sån som tänker och tänker men aldrig tar tag i saker?! Nåt fel på mig ju uppenbarligen. Hinkade en celle i rasslande fart och smällde av ett gympass mitt på dagen iaf och gick en snabbis på stan för att göra ett par ärenden. Bytte storleken på ett par skor och köpte nya svarta jeans (går åt som smöre i solskene).

Ikväll har jag och Anna gått ännu en promenad och det var så friskt och härligt att få prata av sig ännu mera ;) Nu är klockan snart halv elva och jag har fortf inte packat klart buhuuu. Har plockat fram resväskan och lagt ner nåra plagg men det drygaste är ju att packa nessin och försöka planera outfits av de kläderna man stoppar ner. För att inta tala om att välja vilka skor man ska ta... ojojoj alltså! hehe=D Jaja nu har jag ätit lite kvällsmat och jag ska försöka packa ännu lite till men sen ska jag fanimig gå och lägga mig så man orkar upp i gryningen. Godnatt

hihih.. Förresten: gud vad underbart det ska bli med en lång och härlig tjejhelg. Behövs!!
 

Måndag

Jahapp då vare alltså måndag igen. Nytt och lite läskigt att inte ha ett jobb att gå till faktiskt, inga rutiner eller någonting! Startade i alla fall dagen med en kortpromenad med Alex och Sigges podcast i öronen, kokade gröt och åt frukost med brorsan och cyklade sen ner till stan för att träffa min älskade mamma. Vi hade bestämt att gå på stan idag :) Både morsan och jag gick lös typ, känns som evigheter sen jag shoppade :D Jag köpte tre tröjor (några på bilden nedan) och en skinnjacka och hon köpte ännu mera saker. Hihi så busigt. Testade också massvis bikinis men köpte ingen. Lunchade kinabuffé på Eurasia, det var både gott och mysigt de!! Gick omkring i flera timmar på stan tills man blev riktigt less och bara ville hem och slänga sig i gosoffan.

Nu har jag och bror ätit middag och jag funderar på vad jag ska göra härnäst. Agendan är rätt så tom ;) Ändå typhelt slut av att göra ingenting? Skämmigt ju! Såg att gammklassikern Glasblåsarens Barn går på SF-kanalen så var tvungen att sätta på men den är så läskig så jag vet ej om jag vågar fortsätta tittandet.  Ska nog istället dra och träna (vi får se) och sen baka och äta upp det framför Wolf of Wallstreet! :D

 





 

RSS 2.0