When Sophie's wanting something...

Måste på stan en sväng imorgon efter jobbet.

It's all false love and affection, you don't want me you just like the attention...

Är nästan fascinerande att man kan bli så uttråkad som jag är just nu. Livet är inte en fest för tillfället. Har spenderat de senaste tre dygnen i mitt rum och det gick väl bra de första timmarna.... men nurå, börjar bli lagomt less på vad min säng har att erbjuda. Har börjat se en ny serie. Gissa vilken? Jo Gossip Girl! Alla tycker ju att den serien är sååååå himlaaa braaaaaaaaa så det måste väl ligga någonting i det, tänkte jag. Har redan sett 14 avsnitt á 40 minuter och jag känner mig väldigt involverad i Manhattans populära innekretsar där livet enbart handlar om pengar, dramatik, klänningar, fester, dramatik, vänskap, överklass, killar, dramatik, ochhh glömde jag nämna: dramtik?. Jag upprepar, jag har inte mycket till liv för tillfället. Har även sysselsatt mig med att kika på en siljard lägenheter och jag har registrerat mig på ett X antal hemsidor som Akelius, Riksbyggen, Bostaden (hej hopp 20 år försent typ). Jag har med stora ögon dregglat och stönat framför datorskärmen då jag mötts utav fastigheter i form utav bostadsrätter, fullkomligt medveten om att jag aldrig kommer flytta in i någon av dem men med en gnutta hopp om att jag en dag, i en annan tid, på en annan plats, kanske kommer att få skriva på ett kontrakt för en nästan lika fin ialllafall... Tänkte nu dela med mig utav mitt stora mål med mina läsare. Det stora målet är att flytta hemifrån efter sommaren/innan hösten. Utanför eller i Umeå, är ännu oklart, men jag känner faktiskt att jag börjar bli redo att pröva mina egna vingar nu!!! 

Tur att vi har självironi iallafall, älskar Sverjjje ♥

Uttråkad


Me and you

Bilden är tagen av Alexandra Edeblom.

Bittersweet memories that is all I'm taking with me


We both know I'm not what you, you need

1. FAAN vad jag vill klippa mig. Nunununuuu pronto!! Har tjatat om kalufsen i säkert 2 månader nu och har fortfarande inte tagit tag i det. Skämmes. Funderar även på att sätta lite blond kulör i håret.
2. FAAN vad jag hatar pollensatanet. Det är 100 gånger värre än en vanlig förkylning. Det bara rinner och kliar och svider och allt. Känner mig uppgiven, maktlös. Björkarna bara står där och hånflinar medan jag desperat ligger och frenetiskt försöker torka alla tårarna och allt snor som bara rinner och rinner utan hejd. Det värsta är att alla mediciner som man köper inte hjälper alls... hahaha skrattretande.... Dessutom har min hals fuckat ur totalt så jag kan knappt svälja. Det är ju typiskt att en riktig förkylning ska bryta ut precis samtidigt som pollen härjar som värst.
3. Oj vad jag är sugen på sommar. Fick verkligen mersmak efter helgen som precis passerat. Bara ben, solglasögon, sandaletter och en kall Somersby i handen, de e fan livet.
4. Nu blire att käka paltingar!


That lady

Okej såhär ligger det till. Nu lät det som jag skulle säga något gravallvarligt men egentligen vill jag bara berätta att jag har blivit på bra humör nu. Soligt när man vaknar... jobbet flyter på bra... luncha på altanen i den stekande solen... glass i stora lass.... det är yranvecka och vädret förväntas att fortsätta stråla, 26 grader på fredag, WTF?? Finns ingenting att vara less på egentligen, bara lev i nuet å må bra, halleluja!!!! Livet är en fest.

Har en kompis... hon heter Hanna. Hanna vet hur man rockar ett dancefloor.

Fezt


tja

Är otaggad på typ exakt allt nuförtiden. Har en personlig liten livskris för tillfället men jag kan inte finna vad som ligger till grund för den. Omständigheterna är som såbra så jag förstår inte varför jag är så jävla less och otrevlig mot allt och alla hela tiden... IAF. Att mötas av en sprillans ny 5-dagars arbetsvecka gör inte saken så jättemycket bättre. Jag behöver en förändring. Jag behöver ett projekt att pyssla med på min fritid. Jag behöver ett mål att se fram emot, någon slags motivation. Och: Jag vill flytta hemifråååååååååån!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mina favoritord

Pannkakstårta
Gosa
Molnfluff
Blunda

Så härliga att uttala.


Vardagsbilder


Beställning är gjord



Du torkade mina tårar medan alla andra kollade på och såg hur det sakta höll på att rasa samman innan det knappt hade börjat

Har varit en riktig latmask i veckan. Och ja, jag har ingen annan än mig själv att skylla. Eller jo, en liten (ganska stor) del är jag faktiskt beredd att skylla på min huvudvärk som kommer och går litegrann som den vill. Börjar få starka föraningar om att jag kommer bli tvungen skaffa brillor snart. Känns drygt så vi hoppas att det dröjer en 5-10 helst 20 år till innan det faktumet blir realitet. Nu har jag iallafall tagit ut mig ordentligt så nu väntar en varm dusch och sen kommer jag sova kanonfint. Imorgon ska jag på konsert!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det känns så roligt. Har inte haft en tillställning inplanerad på typ 7 år så det blir kul. First Aid Kit ska jag se med mina gogummor Ellen och Hilda. Ser verkligen fram emot det här. Nu hör jag duschen ropa mig, bäst att kila nu så att den inte blir irriterad och sprutar kallvatten på mig istället för ljummet. Hejdå

Jag klättrar upp och du drar mig ner. Vi måste ta ett snack, du måste flytta på dej.


Kastar in handduken

Jobba, stressa på systemet, duscha, kamma, sminka, äta, smutta, pimpla, halsa, springa, dansa, ramla, smsa, skratta, fyllekäka, nästan somna, chatta, somna.... vakna (fortfarande med gårdagens outfit på kroppen och gårdagens smink i ansiktet). Det kanske låter som ett sjukt och osunt beteende men jag hade det väldigt bra i helgen. Mådde gott. Eller jag ska vara ärlig och berätta att jag aldrig mer ska gå på Corona någonsin. Sorry Corris, men jag tror att bäst före-datumet har passerat nu. Lär bli All Star fortsättningsvis.  TC är alltid trevligt och avslappnat - där spenderades lördagskvällen. Men ärligt. Nu vill man bara sova jättelänge och skita i allt som hör vardagen till.

Stackars liten.

And I've been there before, I held up the door for every stranger with a promise


Insta...


Så jävla vackert

1:a maj idag vilket innebär att självaste valborgsmässoafton utspelade sig igår. Grillparty (standard) hos Hilda blev det för mig och mina vänners del. Blir lite mer lycklig än vad jag redan är när jag tittar på de här bilderna. Alla är så fruktansvärt vackra och faktumet att dem är MINA får själen att sjunga. I takt med att huset fylldes med människor blev kameran mer och mer inaktiv. Ni får kika på bilder från de första par timmarna iallafall.

















RSS 2.0