måndag 9.30-10.20 skrattyoga.....

alltså åååh ditt tard!!!

det finns fler pizzerior i malmö än antal människor i sverige, vi drar dit:D
vem är han till höger då?:/

hahahhhh så omtänksamt:)

guess what, i'm not a robot

svartttttvitt




HIHI

haj finingar, soppan som ordnar middag ikv. råkade bli lite sent, planeringen höll inte riktigt. tog för lång tid att sitta vid datorn och såe.. nu är iallafall mina pommes i ugnen strax klara och till det blire hemmagjorda hamborgare som jag ska ställa mig och steka nu. detta är min specialitet, ska ni veta! ni anar inte vad ni går miste om;)



spice

har dansaat ikväll för första gången på en miljard år känns det som. det var galet. helt gryyyymt kul. vi körde en sjuk koreografi till en askön låt(ok, texten kan diskuteras). hon kallade korren själv för "snuskig" hehe....  och ja, jag blir riktigt förvånad om jag inte har träningsvärk imorgon i mina JUMSKAR, det ska iaf sägas! vår kära danslärare johanna har alltså lagt in två split i uppvärmningen och i koreografin, hon kände att det var dags. haha, så därför har nu jag och hilda bestämt att vi ska kunna gå ner i split antingen med benen åt sidorna eller ett rakt fram/rakt bak innan sommar........ den som förlorar ska bjuda den andra på middag, eller all alkohol en utekväll, eller va sa vi? ;)

-

igår lämnade malin tillbaka min kamera som jag hade lämnat hos henne i fredags, där fanns bland dessa bilder:







20110123

man skulle kunna sammanfatta fredagens utång med: ej ihågkommen. MEN, jag tog iallafall bilder med mobilen märkte jag just, wie....


I think you've heard me say, my hands are cold but my heart's on fire


Sara Blomqvist and Jeremy Young by Anders Öhlund for Stockholm Spring 2011

har haft en relativt awful dag idag. för den började med att jag hade en felaktig uppfattning om hur vårt torsdagsschema såg ut. trodde jag bara hade tre lektioner, men det visade sig att jag hade dubbelt så många. alltså packat med lektioner från 8.20-15.40, and that's nothing to hang in the christmas tree inte!! efter skolan bar det av till stan för att besöka en resebyrå för att betala första delen av vår resa, vilket man var tvungen att göra via internet, så vi åkte dit i onödan... har även insett att bland det skönaste som gud har skapat här i världen är känslan av att somna där vid 16-16.30-17-snåret till något tråkigt tvprogram som master chef eller lyxfällan. att tvingas att kliva upp och cykla till pappa i 50 minusgraders kyla är en annan femma. morgondagensplaner lyder på följande vis: middag och några glas vin hos månsson och sedan vidare till avskedsfest för afrodite på corrEee. hon har hyrt hela placet innan själva corona öppnar! fett!!! sen blir det förstås att stanna kvar på corona hela kvällen. har goda aningar om kvällen, kan bli mktmktmktbra:)

KRETA 2009

godnatt, sovgott, pusspuss


to be alone with you

tjena blöggen. kan inte riktigt hantera faktumet att mitt schema har gått och blivit världens sämsta. blir irri jag bara tänker på det! och dåliga scheman har dålig inverkan på mig. idag tex, resulterade det i en egentligen ickebefintlig sovmorgon. behövde den. jättemycket. därför jag tog den. howevs, idag har jag försökt ägna lite tid till att knappa in lite versaler och gemener på tangentbordet, som tillsammans ska bygga ord, meningar, stycken och tillsist sidor i mitt parb. men hegåingevidareeeeee. det är roligare att titta på bilder från gran canaria:)




and yours are the sweetest eyes i've ever seen


AYIA NAPA 11

en av veckans höjdpunkter äriallafall att vi tog oss i kragen och bokade en resa till ayia napa i sommar. 29 juli närmare bestämt. jag, hilda, malin, hanna och jonsson. kommer bli awwwesome. vet fortfarande inte ritkigt hur jag ska finansiera detta men... pengar är ett senare problem:]


only love is all maroon

goddag mina vänner. har haft en lugn helg, och denna söndag kommer antagligen fortsätta likartat. men jag gillar denna söndagen, den känns så mysig på något sätt! klev upp vid 12 och käkade en stor frukost med min bror. sedan dess har jag ägnat min tid åt lite sänghäng, lite dagboksskrivande och lite passande musik hihi. vidare tänkte jag fortsätta dagen med lite städning i rummet, lite målanaglarna, lite tv-tittande, lite PAplugg(kanske). ja ni hör ju, linget särskilt dramatiskt eller spännande utan lugna puckar för hela slanten. men det är skönt. hade!

vackraste låten jag vet

ellie gouldings version av your song är riktigt goood.

tjenapolers

känner mig lite OFF på bloggfronten för tillfället. men det blir det nog ändring på snart ska ni se. imorgon är det äntligen fredag. ev. utgång. har dock inte bestämt mig ännu. nu ska jag börja runda av iaf, natti.



guatemala

har ju tidigare berättat om vårt projektarbete, att det var tänkt att vi skulle resa till guatemala och jämföra med sverige ur olika perspektiv etcetc. men det har velats jäkligt mycket kring den där resan, och vi har aldrig kommit till skott med bokningen. men, vet ni vad? nu äre BOKAT. helt sjuuuuukt. vi ska alltså till GUATEMALA, ett av världens farligaste länder, i början av mars. coooolt!

guatemala city


I'm helpless without your warming smile

klockan rann iväg igårkväll och jag insåg rätt snabbt att kliva upp klockan åtta nog skulle bli omöjligt. därför ställde jag mobilen på 10.00 istället, då jag kände att det var ett lite rimligare mål:) happ, klockan blev 10. och vid den punkten övervägde jag inte ens att stiga upp. det fanns inte i min värld. hjärnan var fortfarande i djupsömn. likaså min kropp. så denna morgon slutade olyckligtvis likadant som alla andra då jag vaknade 13.22. inte förrän då kändes det rimligt att stiga upp. sorgligt, tragiskt, är vad det är. ska försöka hitta på något roligt idag! har redan fått mina bilder från fuji som jag beställde för någon dag sedan! det var kul. och så har jag skickat in en ansökan till ett jobb:D har lust att käka sushi till middag, nån som är påee?!!:DD::D:D hörz zenare. peace!

PS. vill träffa den här damaa snaaarast. det va grymt längesen. DS.


I just wanna hear some rhythm

jag hatar onda cirklar. och det jag hatar mest med dom är att dom alltid kommer åt mig. iaf. sov till halv två idag. i över tolv jävla timmar. hur kan man sova så mycket? jag menar, så mycket energi tar det inte att ha jullov... tänkte iallafall bädda ner mig nu och se en film kanske, som godnattsaga. sen ska jag kliva upp åtta imorgon. bestämde det nu:) hihihejdå


damer och herrar

farmor fyller 70 år i sommar och därför ville hon ta med sina barn och barnbarn på en resa. nu är det bokat och klart, 4-11 juli drar vi till BARCELONA!!!!!! så grymt.



hannish o soffe

kvällen ska spenderas med två favoritdamer och lite hederlig sleepovah. fantastiskt kul, känner jag. måste ju försöka ta vara på sista tiden av jullovet på bästa sätt. och det gör man FAN inte genom att sova till, (lyssna noga nu) --> tio i två <-- på dagarna. sååååå illa. ska verkligen försöka rycka upp mig på den fronten. dock inte så lätt när man sitter upp till 4-5 på nätterna. lär ju inte bli så mycket bättre ikväll, men sen så ska jag faktsikt försöka vrida tillbaka dygnet. snart kommer mina besök. aloha.

två skönheter på en bild. de e kärlek de.

mysdags

sitter och knaprar på lite morötter och chips. och sen lite tortilladip på de. och lite bubbelvatten på de. och en film på de. härlig kväll. funderar antingen på the notebook, som var tusen år sedan jag såg. men då blire jonsson arg för att vi ska se den tillsammans. eller såå tänkte jag börja se entourage för malin och jonsson säger att det är jättebraa. eller en random film som hette i love you, beth cooper. får se vad det blir :D adios amigos.


rätt så sugen på en femrätters nu assooo

är extremt hungrig just nu. skulle därför INTE sitta fel med typ en sånhär måltid. detta åt vi en kväll på gran canaria. lite svårt att se vad det är men, sjukt jävla gott.

förrätt...

en till förrätt typ..

och en till :D

varmrätt!

efterrätt, mango i alla olika former

"jag har inte haft sex på 10 dagar" i want some candy

Det är samma sak med sex som med godis, om man är utan det i tio dagar så blir man inte sugen längre!

edit: snitsig bloggrape, eller hur?:):) visst har jag roliga vänner!!!!


lite 2010

januari
åkte på en fantastiiisk resa till london, känns som nyss..

festade liite, den här gången hos hilda med några tjejer
februari
skola för full rulle och vi hängde på vasaskolan en hel del. tack och lov för att den tiden är över. kommer ihåg hur sjuukt drygt det var att gå mellan alla jävla byggnader hela tiden.

kollade på resor och vi beställde resan till alanyaaaa (och beställde bikinin på bilden)

lilla nelly växte lite men man kunde fortf inte sätta upp hennes lugg i en tofs;)

jonsson och malla gör sallad haha..

och det festas lite

öl och semla, bra kombo!

en supersolig dag sprang jag, malin och sofie ut och tog massa bilderrr

det var party hos afrodite med afterski-tema!

mars
åkte till värmlandsskogarna över sportlovet som alltid

farmor skämde bort oss med massa gofika flera gånger om dagen
löfbergslila arena

såg färjestad spela mot.... nåt lag..

jag fyllde 18åååår och vi hade vinterexkursion samma dag. riktigt kul hehee

april
jag tvingade sofie att göra hemmagjord chokladsås. den var gudomlig.
vi hade tjejkväll här hemma hos mig med middag och såå
på ett hål drog jag och mallan på stan

min bror klippte den klassiska frillan
ida fyllde de stora 18 och det blev ännumera partaj
häär hade våren börjat komma på riktigt, man överlevede faktiskt utan jacka utomhus
maj
valborg firades hos hilda med massamassa folk

och vi började öva inför brännbollsyran

det kom en varm som var huuur varm som helst och då kändes det verkligen som sommar

men så började det regna, jättemycket. då började mina vänner hoppa i vattenpölarna
sen grillade vi :D

jag hade dansuppvisning på iduun

och man kunde börja käka midddag på balkongen
sen var vi med i brännbollsyran. vi ägde;) och våra outfits var ju lätt dom finaste hihi

juni
skolavslutning. jag jobbade så jag missade hela skolgrejen, men kom lagomt till stan för att se alla studenflak. vi lunchade lite i sf-parken.

sen på kvällen festade vi på böleäng

jag bodde i princip i finnerödja-tröjan!

och vi testade lite longboard:D

jag och sofie gjorde american pancakes för första gången i våra liiiiiv (iaf mitt liv). dom blev smaskiga.

fanny tog körkort. det var så sjukt coolt.

vi firade midsommar hos mallepalle och senare vidare till typ mariehem eller något


juli
på wheels-kvällen hängde jag och brudarna på stan en stund och åt glazzz

sen satt vi på min parkering

vi spenderade lite kvalitetstid på bettness

spenderade lite kvällar på ballan

vi käkade grillat hos amanda hahliiiiin

och festade i holmsund

seeeeeeeeen for vi till alanya!!!!!11

augusti
hahahhaha älskar den här bilden. kom hem från två veckors hetta och konstant festande till ett regnigt, grått och kallt umeå.

festade lite mera

och lite mera. kristoffer sondell hade avskedsfest eftersom han sedan drog till chicago. fick förresten just brev av honom:D jättejättekuligt!!!:D

vi hade en liten avskedsmiddag med fanny på eastern eftersom även hon skulle dra till staterna..

september
här hade vi kräftskiva hos franken:)

och malin ottander hade anordnat en maskerad med tema framtid. vi var "imorgon kl.12 då jag kliver ut ur duschen" typ;)

jag satt barnvakt åt sötistindra

malle fyllde äntligen 18:D:D
oktober
så då började malla härja på krogen. här hade vi förfest hos henne.

en annan gång förfestade vi hos jesper

hanna blev utsatt för flera facerapes hahaha

och vi förfestade hos jonssonnnnn

sen, sen, sen så drog jag,fredric och pappi till GRAN CANARIA.

chillade B)

samma dag som jag kom hem från g.c. blev det halloweenfestande hos hilda
november, tog typ inga bilder denna månad:(
överraskningsfest för tovisen som fyllde 18

fick min fina iphone i tidig julklapp

december
festade ännumera, blev mycket corona

firade julafton och morfar var så söt:D

förfestade hos tove två gånger



och sen blev det nyår:O hihi. den var väldigt bra:)

ja ni. detta är lite bilder från 2010. har nog aldrig festat så mycket som jag gjort i år, men det har varit sjukt kul. har fått resa tre gånger, som jag har väldigt mycket minnen ifrån. vet inte vad jag ska skriva, man kan som inte beskriva ett helt år känns det som. men det har varit grymt bra iaallafall.

show me a smile then


tvåtusenelva

lite såhär såg nyårsafton ut för moi::










RSS 2.0