Got my hair up real big beauty queen style


Tja coolingar. Har haft en bra dag på jobbet idag förutom omfattande svårigheter att ta mig upp och ner från trappor och datorstol. Hanna visade lite övningar igår på gymmet och min kropp fick sig en liten törn eller en rejäl chock beskriver nog sanningen bättre. Musklerna hade visst glömt bort vad både en skivstång och hantel är. Det jag ville berätta var iallafall att kunderna var riktigt goa idag vilket resulterade i att jag blev på kanonhumör och då blev kunderna ännu gladare och det hela bildade snart en godartad cirkel. Halv fyra träffades jag och morski matorskin på stan (krävs nog en förklaring för att ni ska fatta vem jag talar om, morski matorskin är mitt egna smeknamn på självaste moder jord) and we went nuts. Jag kom med två tröjor, en väska och ett par skor och mamma det dubbla, minst. Nu har jag på något sätt lyckats hamna i en ihopsjunken position i soffan och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp här ifrån. Jag måste städa innan dagen är slut hmmmmmmmmmm hejdå.

Senaste


Nothing scares me anymore

Mamma säger att tjocka människor inte kan le men det kan jag HIHIHIHIHIH.

Vill någon bli min vän i rumble?

- Jag har slut på sminkborttagning och jag gruvar mig för ikväll och den lilla proceduren inne i badrummet innan sängdags. Det kommer att bli kämpigt att gnugga bort min vattenfasta mascara med tvål.
- Jag har blivit himla lat.
- Jag är avundsjuk på min mamma som äter sushi ikväll medan jag fick nöja mig med köttfärssås och spaghetti (i vanliga fall säger jag alltid spaghetti och köttfärssås, inte tvärtom!!)
- Det finns så många gulliga kunder som ringer in till mig på dagarna, puss på dem!
- Jag dricker minst två koppar varm choklad om dagen och det är den där förbaskade kaffemaskinens fel!!!!!
- Ibland saknar jag att vara kär.
- Vill se Titanic 3D fort som fanken.
- Hur ska jag klara av den här jobbveckan?
- Jag kommer nog klara av den här jobbveckan galant.
- Vill någon bli min vän i rumble? Själv heter jag tiger_sophie och ni kan känna er fria att utmana mig i en match.

Ett berusat tillstånd och en trasig knäskål


Han var den som fick mig att älska innan jag visste vad kärlek var. Märkligt var det allt, för han älskade ju inte mig. Det gick inte trots hur mycket han än försökte, mjo jag är rätt så säker på att han försökte. Hur kan man börja älska någon som aldrig kommer att börja älska en tillbaka? Och... hur kan det vara så svårt att sluta älska den här skiten? Ja, delar av mig tycker faktiskt att han är en liten skit fastän han inte rår för det.

Förresten så vet jag väl fortfarande inte vad kärlek är. Jag har en liten föraning om hur det fungerar efter att ha sett Leonardo offra sitt liv för sin Rose, sett Ryan slåss för sin Marissa, sett John kämpa som soldat tusen mil ifrån sin Amanda och sett Noah skicka de där 52 handskrivna breven till sin Allie. Jag tror ingen är så kär i kärleken som jag är.

Jag vill spola fram tiden ungefär 10 år, då mitt liv förmodligen är fullkomlig perfektion. Jag vet att det är tabu att säga så. Men vet ni, jag ser fram emot det som komma skall och ibland längtar jag så mycket att jag nästan spricker. Jag kommer att bli älskad utav hela någons hjärta och till mig kommer någon att säga jag-kan-inte-leva-utan-dig. Det är nog det finaste en person kan säga till en annan. Denna någon kommer också att hålla om mig hela natten utan att bry sig om hur hans överamn domnar bort. Han kommer kalla mig älskling, fria till mig, skratta åt mina skämt och säga till mig hur gärna han vill bli pappa till mina barn.

Nu vill jag bara ha lite kul.

I could put my arms around every boy I see


This is live from my life

Ska precis ta mitt tredje glas vin. Nelly äter popcorn som vi tappat på golvet. Jonsson har ögonen 3 cm från en spegel och spacklar sig. Hon är så himla vacker och hennes skratt smittar av sig. Krama mig tjuter ur högtalarna. Live from my live, som sagt.

Jag prövade mina läppar mot någon annan

Orkar inte hitta på något kul att skriva idag. Två bilder från ett galet thai instead!

Umeå FC - Hammarby IF

Jävlar i mig vilken match. FC överraskade som satan i första och det var i princip spel mot ett mål. Flera goda chanser och ett snyggt framspel som ledde till 1-0 mål. Tappade dessvärre i andra, riktigt drygt att man i princip gav bort första målet och att andra målet inleddes av en solklarhands???? Blä. Annars tycer jag att det var en fröjd för ögat att se FC spela. Jag och mina vapendragare hejade och hurrade och stampade (och skrek) som aldrig förr. Nu vill man bara krypa ner under ett varmt täcke. 



2012-04-15

Idag har varit en kanondag. Toppenfin. Vaknade upp med min andre hälft vid min sida ♥ Det är faktiskt lite ensamt att vara ensam hemma så en sleeping-m8 uppskattas!!! Därefter blev det en rätt ambitiös frukost med smoothie, äggmackor, en skål special-K etceteraaaaa. Sen en liten biltur till Ersboda med Hilda och Månsson. Vi besökte både Jysk och Rusta och H&M på Ersboda, jag menar, det är inte varje dag man härjar omkring där. På vägen hem stannade vi på Mekka och fikade järnet. Fantastiskt. Sen blev det middagsmöte med pappsen, vi diskuterade och ordnade mina ansökningar till universitetet som jag ska skicka in alldeles strax. 17:15 bar det av till Vattenfall för lite extrajobb som jag lovade att ta på mig i veckan. 3 h arbete som kändes som 5 minuter, helt klart värt det. Dock utlöstes ett outhärdligt högljutt larm kl 20 som ledde till att vi fick fly fältet snabbare än kvickt. Nu har äntligen min älskade mamma kommit hem från stugan. Just nu sitter vi och myser järnet med scones och te framför sista perioden av Brynäs-SAIK. Som sagt, kanondag.


hmm.


hahahahah åh


Cut off all the ropes and let me fall

När man ser en bild dem här damen och sen sneglar på sig själv i spegeln så känns det lite hopplöst ibland. Lite "jahapp.." känns det. För taskigt att man inte ser ut som henne kan jag känna. Fast å andra sidan ganska skönt för om jag hade haft hennes utseende hade jag bara stått och tokstirrat på min spegelbild hela dagarna som en galen människa. Skulle inte kunna slita blicken från mig själv..... bara glott. Och det hade ju varit ett ganska långtåkigt liv. Nu väntar jag på att bli upphämtad av Malin, vi ska nämligen iväg och kika på lite basket! Puss


Now and then I think of all the times you screwed me over, but had me believing it was always something that I'd done.


Neu Lash

MEN HELLO THERE. Knaprar på två husmans med ägg och kaviar/makrill i tomatsås på. Vaknade typ halv ett idag, helt sjukt, har inte sovit så länge på evigheters evighet :D Och trots att dagen har varit så kort, eftersom jag sov bort hela förmiddagen, har jag haft så jäävla tråkigt. Är rastlös x1000. Som tur är kommer Hanna hit vilken sekund som helst och livar upp stämningen lite (förhoppningsvis).

I födelsedagspresse så fick jag bland annat Neu Lash av min mamma. Detta är ett ögonfransserum som man stryker påå ögonfransraden en gång per dygn. Efter ca 30 dagar ska ögonfransarna ha blivit märkbart längre, starkare, mörkare och tätare. Har läst mycket om produkten och jag tycker att den verkar helgrym. Ska bli intressant att se om den fungerar för mig också, i'll keep you updated! Påbörjade min lilla kur för ca 1 vecka sedan. Peace out you mothefuckaz

På jakt efter balklänning?

För ett år sedan gick jag tredje året i gymnasiet OCH ALLTSÅ DET ÄÄÄÄÄÄR så absurt. Otroligt va. Det känns som igår, jomenvisst. Nämen seriöst jag blir lite förskräckt när jag inser att tiden bara försvinner så hiskeligt fort. Iaf. Vid den här tidpunkten för ett år sedan var jag ganska stressad, rädd, orolig, panikslagen över att jag inte hade bestämt vilken balklänning jag skulle bära på självaste studentbalen. En perfekt kväll, tänkte jag, krävde en perfekt klänning. Hittade tillslut en som jag gillade väldigt mycket på en hemsida och beställde hem den. Ända ifrån CHINA baby. När den tillslut arrivade upptäckte jag dessvärre att den var nån storlek för stor runt bysten. Då kände jag ba happ. Tack så jävla mycket. Hur som helst hittade jag ju min älsklingsklänning tillslut från Asos så den historien slutade ju rätt lyckligt ändå. Men poängen med detta inlägg är att jag tror att min oanvända balklänning, som hängt i min garderob sedan dess, är redo för ett nytt hem nu. I really think so. Ett hem som har lite större bröst att erbjuda :P Om någon är intresserad av en vit enkel balklänning med vackert gudinnalikt svall (hehe) så kan ni ju heja till i kommentarsfältet eller dra iväg ett mail till [email protected]. Tänker lägga upp den på Tradera om någon vecka, vill verkligen bli av med den... PRONTO.



Never ask me how i'm feeling cause you should already know. Never tell me you love me cause, baby, it should show.


William Spetz

Är ni uttråkade eller har helt enkelt inget bättre för er? Jag uppmanar er att ta tillfället i akt och titta på så många klipp ni har tid med. Ni kommer inte att ångra er!!! Lägger upp några av de roligaste här och nu.

Don't make me sad, don't make me cry. Sometimes love is not enough and the road gets tough, I don't know why.

Är sjuk idag... suck!! Eller har i princip varit det sedan jag kom hem från Thailand. Det låter som jordens största åskmoln mullrar när jag ska försöka hosta lite lätt. Hostar hela nätterna och får så svårt att andas att jag måste ta astmaspray för att inte kvävas. Sen är jag sjukt snuvig/tät i näsan/nyser 10ggr per minut. Skulle behöva en riktig näsduk så att jag inte får skavsår runt min stackars lilla näsa. Sen rinner det/klias det i mina ögon. Man skulle nästan kunna tro att jag är allergisk mot något. Hmm........ Jobbigt är det iallafall. Nu är jag så rastlös och uttråkad att jag verkligen måste försöka sysselsätta mig med något. Pussar 


White Platformers Converse

Beställt hem dessa pjuxen från Ebay. Inte lite suddig bild, men det fanns inga bra bilder... Lär bli vårskorna NO.1.

JAaaaaaaaaaaa



Instagram

Bjussar på lite bilder som laddats upp på instagram den senaste tiden. Idag är jag trött och seg efter en kanonkväll på C igår. Är ganska säker på att jag kommer stanna kvar här under täcket hela dagen. Kika på Färjestad-Brynäs och dricka mängder av bubbelvatten. Ett tappert försök att göra denna söndag någorlunda uthärdlig. Som jag sagt en miljard gånger förut, är INTE särskilt förtjust i söndagar.

RSS 2.0