gofika

nu: sova. upp 05 imorgon också.











SKAJP

hallå sockertoppar. det har varit en lång dag, orkar icket går in på detaljer. men snart blir det fika hos mallepalle vilket jag ser fram emot att inta i min sötsugna mage miihihih! ville också meddela att jag har blivit aktiv på skype på heltid. och ja, hahaha jag älskar det. mitt namn är tiger_sophie så, ADDA! och om ni inte har skype så, SKAFFA! tror vi kommer få en fin tid tillsammans där. 

måste bara också få tillägga att fanformittliv.com kanske är den bästa hemsidan som någonsin gjorts här på internet. kan ju få den allra suraste kärring att dra på smilbanden. Exempel: "Idag tänkte jag vara badass och skolka för en gångskull. Visade sig att jag var ledig. FFML" eller "Idag, insåg jag att jag inte kan raka mitt "unibrow". Jag har för mycket finnar i pannan. FFML" eller "Idag handlade jag en läsk på macken och fick fyra kronor i femtioöringar tillbaka. Femtioöringarna försvinner idag. FFML". roligt!!!!!!! :D :D :D :D :D







höhö jag är trött

det känns inte direkt mänskligt att jag klev upp för mer än en halvtimme sedan men aja... ska fixa mig iordning lite och sedan köra iväg till coop. DET SKA BLI ROLIGT:)

barnvakt

nu har jag varit barnvakt och jag kom väl hem för knappt en timme sen. lilla tindra var lika söt som vanligt så det var rena nöjet. nu sitter jag framför idol och får inte nån geografi gjord alls. känner mig lika motiverad som vanligt.....





det är mycket nu

jag borde göra en liten lista, för det känns som att det är väldans mycket att göra just nu.
- plugga geografi A till provet imorgon
- äta middag hos pappa
- barnvakt ca 18-20
- hjälpa mamma att handla
- måla om naglarna...
- lägga mig tidigt för jag ska vara på coop 07.00 imorgonbittti för inventering!!!!!!!

and by the way, imorgon fyller den här lilla stumpan äntligen 18 år!

this is my life

yeeey ikväll var det dags för dancehall igen och det var självfallet lika roligt som vanligt! efter skolan var jag och hilda på kontoret, för vi ska kanske ändra någon kurs och så. där köper man även balettakademienkläder, vilket jag länge tänkt köpa men aldrig tagit tag i! så i veckan, eller nästa.. så ska jag ta mig i kragen, ta ut pengar och köpa nån mjukisbyxa samt tröja! 

iallafall, det roliga eller ska jag kalla det chockerande, som hände efter dansen var att jag möttes av min bror och hans tre kompisar. de satt där och väntade på parkeringen. sen ber han med sin snällaste röst om jag inte kan skjutsa dem till tavelsjö där det är FEST (minerva är lediga imorgon tydligen). hahaha. så ja, mitt på blanka tisdagen körde jag en bil full med grabbar och hög musik i mörkret där det blev glesare och glesare mellan byggnaderna. kan säga att det var äckligt att köra hem och jag var rädd att köra vilse, men fick 200spänn så det vare nästan värt haha:D nee nu ska jag sova. possssar

pa100

fick en liten fråga ang pa100, vad mitt själva projektarbete är! eftersom kommentaren var anonym så svarar jag här istället. vi är fyra tjejer som med vårt projektarbete försöker ta oss till fattiga landet guatemala som ligger i centralamerika. i guatemala har två spanjorskor en organisation med syfte att hjälpa flickor att få en utbildning. resan dit har vi sökt stipendier till och kommer troligtvis få lägga till av egen kassa. vårt arbete just nu är alltså att försöka samla in pengar och som vi ska överlämna till den här fantastiska organisationen. väl där kommer vi även besöka en indianby och skaffa oss en uppfattning hur det är att leva som de gör! så ja, det var väl i stora drag vad vårt projektarbete går ut på!

tänkbar outfit

Fina Victoria Törnegren har en tävling där man ska sätta ihop en outfit med ringen nedan, där vinnande bidrag vinner själva ringen! Detta skulle jag kunna tänka mig:



bölllar

i torsdags bakade jag och mina projektarbets-kollegor fyra satser bullar, VAR! alltså sammanlagt 16 satser bullar. oj... det lät fan groteskt. men bullarna vart fina och under fredagen vi fick nästan alla sålda, förutom 2 eller 3 påsar :)

idag slutade jag 12 som varje måndag. for nästan direkt till tandläkaren, och det gick som tur var bara bra. fick beröm för mina fina tänder, hihihih *stolt*. sen var jag en liten stund på stan med sofie, utan några köp tråkigt nog. så såg min måndag ut i stora drag och snart blir det dans, hej!






i'll see you soon then

igår såg jag en förbannat bra film. dear john heter den. tårarna rullade ner för kinderna i princip från början till slut. ååååååååh ni måste se den om ni inte redan gjort det. channing tatum som spelar john är kanske jordens snyggaste kille också, inget skämt. jisses, jag vill se den igen. 







jag har ett behov!

MÅÅÅÅÅÅÅÅSSSSSSSTTTTTTTTTEEEEEEEE KKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAA!! annars kommer det i byxan ♣

friday i'm in love...




shoes

i tisdags var jag och brorsan på stan en snabbis. kollade då in och testade dessa skönheter från DNA. sjukt jävla snygga. såg precis nu att hannamw inhandlat just dessa. åh, blir ju inte mindre sugen dåååju! 

photo: hannamw



a while ago

tjena pöddings. hoppas allt är bra med eder. själv gör jag det jag gör bäst, chillar, och mår suveränt. facebook var ovanligt tråkigt idag så tänkte därför gå och engagera mig lite i idol istället. 





i feel great

nu är det dags för dans igen. är riktigt taggad ikväll. vår lärare johanna ska nämligen filma oss den här gången så nu gäller det att sätta hela dansen snyggt. förresten så har jag som ni säkert ser gjort en ny header nu (om ni inte ser, uppdatera sidan med f5). det var allt för nu hihih, hejdå!



would you be my baby

valvakan blev lite långtråkig. städar för första gången på säkert 2 månader till riktigt hög musik, DUKTIG!

tidigare ikväll:









valvakar

sitter framför tv och valvakar med mami. mycket mysigt. det blir spännande hur det slutar ihihihi.....


sweet dreams

är svinigt trött. jag har haft en trevlig kväll. o med det säger jag godnatt. 




nelly när hon var mini!

time isn't wasted when you're gettin wasted

ligger sängliggandes idag hoho. blev ganska sent igår. först förfest på öbacka och sedan bar det av till corona. skönt sällskap en riktigt trevlig kväll som avslutades med MAX hamburgare. kan inte bli mycket bättre. blir typ film ikväll, ska bli skönt de. PEACE

bh och nagellack






warrappp





haaaj vannor! nu har jag käkat frukost och myser sängen i mina favoritpyjamasbrallor. gott e de :D today it's friday, och vad betyder det? jo att det är så gott som helg och att det sker massa roligheter. ikväll blir det ev. rex och massa party. inte helt klart ännu. men nu ska jag börja röra mig från mitt rum och sen, efter två någon gång, kanske jag orkar ta cykeln till skolan.. kanske;)

k-rauta

hahaha. det var typ ett skämt. fyfan vad tråkigt. vi var alltså på k-rauta idag, 17-20. det bör nämnas att vi (jag) höll på köra vilse på vägen dit. jag har nog aldrig sett så många pensionärer samlade på en och samma gång. och sen vi då! riktigt bra blandning. vi fick först en riktigt intressant rundvandring. vet numera vart man hittar träskivor, cement, trädgårdsverktyg medmera och det är ju inte helt fel. därefter fick vi käka middag. eller "middag". vi fick skinka och potatissallad haha!! sedan var det dags för aktiesparande. föreläsning alltså. det var svinigt kallt och sjukt ointressant. kul torsdag(Y). tur att man hade några sköna bönor med sig iaf:)



imorgon 17.00 ska jag på k-rauta?


hejjjsi. jag smyglånar freddilinis mac medan han är på innebandyträning hihiihi. busigt, javet! han lär ju inte bli glad när han får se de extra fotona i photobooth dock. idag hade vi skolfoto, och jag såg ut som ett sär menmen... nu ska jag måla naglarna. tror jag ska använda det nya som jag köpte igår. möörkblått med pärlemorskimmer typ! på återseende guys

.

efter skolan for jag på stan en sväng, eller ja, for på H&M en sväng rättare sagt. köpte två bh:ar, ett nagellack och en ny eyeliner. sen innan dansen var det tänkt att jag och hilda skulle käka den där jäkla pizzabuffén för 12kr som exakt alla snackade om. ja, men när vi sen skulle käka då hittar vi inte den förbannade restaurangen. haha vårt tålamod svek oss, så vi köpte varsin subwaymacka istället, som i och för sig inte var så tokig heller. bara hemskt stark. sen hade vi dancehall som var riktigt roligt som vanligt! just nu har vi en dans till den här låten med serengeti

YES

scorett kommer till umeå i slutet av oktober. KUNG!

klant

jag hade lite problem imorse. eller stora problem hehe.. körde till skolan som vanligt (javet, har blivit sjukt bekväm). parkerade. tog ut nycken ur bilen. stoppade ner nyckeln i väskan (trodde jag). klev ut ur bilen. ska låsa bilen, MEN VART FAN ÄR NYCKELN? nej inte i väskan iallafall! letar i ett år. hittar den inte. får panik, blir försenad. går till lektionen och möts av en ny lärare som verkar avsky folk som kommer för sent. går tillbaka med felix till bilen för att leta mera. vi ligger på marken och tittar, vi gräver runt i hela bilen. tömmer min väska och min jacka 10 gånger om. den är BORTA. ingenstans. får ännu mer panik. låser bilen inifrån, smart där! orkar inte livet. orkar inte skolan. går hem till sofie.

vid halv fyra bestämde jag och sofie oss för att gå tillbaka till skolan för att köra hem bilen med extranyckeln. när vi kommer fram så ser jag direkt att NYCKELN LIGGER BREDVID ENA BAKDÄCKET! vafaaan? det var årets skummaste händelse iallafall. måste varit någon som hittat den under sin bil eller något? och sedan lagt den där? nej jag vet inte.. går bara att spekulera. men jag orkar inte. är glad att den är återfunnen iallafall:)



sanslöst hysteriskt sjukt extremt jävla roligt

GUBBE LILLA. VAR INTE LEDSEN..

imorgon är det måndag och vi har kanske klassfoto men ingen vet

det var ju framtidstema på maskeraden igår och jag glömde ju skriva att vår motivering var "imorgon kl 13.30 när vi kliver ut ur duschen.." därav handdukarna och det oerhört sexiga backslicket. snitsigt vaaaaaa;)



nyduschade flickor

kameran följde med till malins party igår, men inga bilder togs. här kommer istället lite bilder från förfesten hos isac!

















veckans bästa dag

FREDAG. som man längtat. alltså vanligtvis har jag bara aktiekunskap på fredagar, och den lektionen börjar inte förrän 14.40. en skön sovmorgon med andra ord! men idag när jag utvilad anlände till skolan så visade det sig att vi inte hade den lektion heller!!! den var inställd. sjukt irriterande att man farit dit helt i onödan...... men då for jag och sofie till stan och köpte lite saker inför morgondagen:) 







gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh














seglar in, san tropez....

jösses, imorgon fredag. det börjar närma sig lördag och ottanders stora 18årsfest. vi knåpar på idéer till utklädnad (tema:framtid) och jag tror det kan bli, på gränsen iallafall, till grymt. ikväll har jag haft en flamsig ikväll med sofie och mallan. de for hem just. de har bäddat min säng jättefint nu så ska nog lägga mig och lana lite ph!





god damn it

"Flyttbilen blev tvungen att åka vidare. Den kunde inte köra in på gården pga Er parkering framför infarten. Vi skickar extraräkningeen till Er."

När jag parkerade tittate jag till och med en extra gång för att försäkra mig om att det inte var för tight. Och det är ju visserligen på gränsen men inte fan kunde jag väl ana att en flyttbil skulle ta sig in precis under den tiden jag skulle ha dans!

Pappa är upprörd. Adios.




R.I.P. Jimmy Danielsson

så fruktansvärt! läste om hockeyspelaren Jimmy Danielsson som jgår råkade ut för en MC-olycka i närheten av sjukhuset påväg till träningen. han klarade inte av den skarpa kurvan utan slogs emot en refug. motorcykeln hade flygit åt helvete och han hade väl typ krossats mot stängslet. hans lagkamrater började undra varför han inte dök upp på träningen och när han inte heller svarade i telefon började man undra. idag avled han. bara sådär, blev två barn av med sin pappa. jag mår uppriktigt dåligt över det här. hur ett liv kan förändras så obeskrivligt snabbt! nej usch, ta hand om er.

månday

hallåhallå! skola 8.20-12.00, körde hem, slängde mig i soffan och såg några avsnitt av ph. och åt lite kladdkaka.... mihihi. ikväll har jag två danspasss. hiphop contemporary och streetjazz. det ska bli riktigt nice att få skaka rompa lite! men nu måste jag springa och byta om och slänga i mig lite käk. vi hörs!



random 2010






kräftskiva

fredag:

























i rymden finns inga känslor

ikväll har jag varit på bio med hanna och malin. vi såg i rymden finns inga känslor som var very good. lite annorlunda men helt klart sevärd :D sen var skådespelarna lite småsöta också mjaaaa



blommor, d e vakkert

hejsan bloggen, fick just veta varför man säger snuskhummer. det är för att hummrar (humrar??) gärna nyps och man måste tejpa igen deras klor. och snuskhumrar sitter ofta på barer och nyper servitriserna i rumpan, som en hummer! rekommenderar verkligen programmet Värsta Språket, man får lära sig mycket och det är faktiskt väldigt intressant!

RSS 2.0