Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Häj. Idag är jag sjukanmäld och hemma från jobbet... Känns som att jag har taggtråd i halsen, usch =( Har ägnat större delen av dagen till att plugga inför HP med Freddis som också är sjuk. Det är något som går i familjen minsann, pappa var sängliggandes hela helgen pga sin "dyngförkylning" som han själv valde att kalla de. Pappor alltså... När de är de minsta sjuka så äre som om att döden är nära. Han kunde varken laga mat, tvätta, eller gå ut med sopor :D Återigen - HP. Varför utsätter man sig ens för en sådan fruktansvärd press egentligen? Kunde man inte bara tagit tag i skolan under gymnasiet och presterat bäst på alla små prov? Att prestera bra på ett prov som HP, som i sin helhet ska representera en 3-årig gymnasietid, känns överväldigande. Vi får la se hur de går!!! Nu ska jag kypa till kojs och sen läsa min bok. Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis mår jag litte bättre. Godnattkyss/soppelito

You could be my luck

Aaaaeeehh så skööööönt de här varå! Ligga och dra sig i sängen en lördagsmorgon! Safe and sound spelas i bakgrunden, en ljus och blå himmel gömmer sig bakom gardinena, meterologen på den mutade TV:n visar en STOR sol över Västerbotten hela helgen! SÅ förbannat härligt allt kändes nudå! Nu har jag klickat runt på alla bloggar jag brukar läsa och det påminde mig om min egen blogg - och att jag faktiskt borde kunna skriva några rader denna ljuvliga lördag.

Idag finns det ganska mycket jag borde göra men jag vet ännu inte riktigt vad jag tänker göra. Gymma med vill och ska jag börja med! Sen skulle jag vilja köpa nya träningstights. Skulle också vilja gå en stund på stan, de e ju så kuul! Vidare skulle jag behöva rensa förrådet här hos pappa så att jag kan ta bort lite flyttkartonger och sopsäckar från mitt rum. Jag skulle även må bra av att plugga lite inför HP :) Vi får la se vad det blir utav denna dagen, nu ska jag gå och äta lite frukost. Haj haj.

Är ju brunhårig (ljusbrun kanskeee) sedan någon vecka tillbaka!
 


Friday and I'm free from work

Hejsan på dejsan! Idag har jag tagit ut min så kallade "energidag". På jobbet har de infört att vi medarbetare har 2 st "energidagar" per år. Det innebär att oavsett hur kort varsel det är på och oavsett hur fullt upp det är på jobbet - så får man ta ledigt. Nu ska jag möta upp Hilda och Hanna för gym. Vi ska träna axlar, triceps och bröst. Därefter ska vi ta en sväng på stan, hoppas jag hittar något fint att ha på mig ikväll. Ikväll ska jag nämligen på AW med jobbet och därefter blir det fest. Yes!! :) 
 
Nu äre bäst att ja drar mig, vi hörs sooner than you think... ;) ;) ;) Bye bye bitches
 
 

All I need’s relief

Uäeeeeh känner jag bara.. Trött och less soppe.... Jag har så fruktansvärt mycket i skallen som jag går omkring och funderar på och ältar och det tar sån energi! Förr var jag alltid så lättsint. Tog det mesta med en klackspark och bekymrade mig inte så mycket. På senaste tiden har det blivit tvärtom för mig, så olikt mig!!

Aja, idag gjorde jag nåt mkt viktigt iaf. Skaffade nytt gymkort. Det blev på fitness24seven eftersom det är bra pris och ligger nära. PremiärpasseT var väl inget att hänga i julgran men förhoppningsvis kommer jag igång som i vintras/våras/somras snart igen. Hade varit kungligt om jag orkade kliva upp någon timme tidigare på morgonen och köra ett pass innan jag tar bussen från stan till jobbet. Något morgonpass i veckan bör man ju klara av?!?! Vi får la se. Jag köpte även en ny väska när jag passerade stan, eftersom jag kände mig litte nere, och då blev jag direkt gladaare :)
 
Nu tänker jag  fan sova trots att kockan bara är 21:50 men jag behöver det fan!!!!!!!!!!!
 

RSS 2.0