Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton inleddes med lite morgonchill med Samme och därefter, kl.12, var det jobbdags. Det var väldigt hektiskt till en början, vilket var lite jobbigt då jag fortfarande är nybörjare. Men det tar sig, jobb på måndag igen! Nu har jag handlat lite käk på Fyris och strax rullar bilen mot Norrmjöle och Lumpans stuga. Jag har aningar om att en mycket trevlig kväll väntar. 



I've got something that you need, i've got the love

Historien om min mobil fick inte ett särskilt lyckligt slut. På telia beordrade de mig att återställa telefonen till fabriksinställningarna (typ som att omformata datorn). Jag tog det stora steget och gjorde detta på min psykologilektion. Jag var medveten om att mötas av en helt främmande skärm , men det var på något sätt ändå väldigt sorgligt och traumatiskt för mig när jag startade telefonen efter återställningen...... Min gamla tele, vart tog du vägen? Nu har jag en telefon utan bilder, utan kontakter, utan sms. Ska man se NÅGOT positivt i de hela kan man ju tänka att detta är en börja på en ny era. Vad nu det skulle vara bra för. Men, så tänker några: sluta grina, det är ju bara en telefon. Och ja föfan, det äre ju faktiskt! 

Gud har dessvärre inte tilldelat mig ett superminne, KAN NI DÄRFÖR SNÄLLA SKRIVA ERA TELEFONNUMMER SOM EN KOMMENTAR TILL DETTA INLÄGG? Skulle vara jättegulligt:):):)

Jag har äntliiiiigen köpt nya löp/promenadskor. De sitter perfekt på mina fossingar och är väldigt komfortabla:) Jag har även införskaffat lite nya trosor och ett orangefärgat nagellack då mitt förra (som förövrigt var en gåva från sofie) har torkat totalt. Några bilder på dessa inköp genom min nya iphoneapp Hipstamatic kommer här:


:D

planerar att göra något sånt här inom snar framtid, redan imorgon faktiskt. äta grillat på ballan, det bästa jag vet.



det kan vara så förfärligt det kan vara så bra

jag blir så arg:( för att 1. jag har lyckats pajat min iphone. när jag skulle hämta nån uppdatering och sen startade om datorn så fastnade den i "återhämtningsläge". när man kopplar in den till datorn så står det att man måste återställa den till fabriksinställningarna för att den ska börja fungera igen!!! måste gå till teliabutiken imorgon. 2. jag lyckas inte hitta någon balklänning. eller jo, jag hittar riktigt fina balklänningar men det är alltid något fel. antingen kostar den 3600kr vilket är alldeles för dyrt för mig, eller så är den sold out, eller så är leveranstiden 8-12 veckor.

BAJS.

Godmorgon

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt och du berättade att du saknar mig inatt, det gör jag med.
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är, det är som om natten har sett altting och stilla sjunger med.

Elegi/L. Winnerbäck

What we dream, it's all that matters, we're on our way, united


So now come sit down, will you talk with me now? Let me see through your eyes where there is so much light

Jag är en lycklig människa. En lycklig tjej i sina bästa år. Jag har allt jag vill ha. Ah vad jorden är en trevlig plats att leva på. En lycklig människa. Ungefär lika lycklig som jag var här, ett par timmar innan vi sätter oss på planet till Alanya. Men inte på samma sätt.

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Om man bortser från faktumet att jag inte har gjort en enda liten ansträning/insats i något skolarbete (projektarbete!!!!) så är jag nöjd med mitt lov. Lov är till för att koppla av och det har jag gjort. Dessutom har det strålande vädret gjort att varken jag har haft lust eller det har känts värt eller rätt att plugga. Plugga har jag gott om tid att göra sedan, när jag läser unni osv, då jag har motivation och då jag vet vad jag vill bli. Nu känns det bara äckligt och jävligt meningslöst. Jag har skaffat jobb och det är nog det jag är mest glad/stolt över. Ska jobba måndagar och lördagar på Sushi Bar framöver, vilket känns lagomt mycket och helt fantastiskt bra.

Jaha, annandag påsk avslutades med en lång promenad med Sofie och Malin. Vi fick oss en riktig pratstund. Nu har jag tryckt en hårdbrödmacka med tonfisk och en müslitallrik. Jag fick även ett litet ryck och klickade hem ett gulligt linne från H&M. Nu tänkte jag ta steget och gå in i duschen (vilket jag tänkt göra de senaste 60 minuterna). Så pzzout och vi hörs inom kort mina små kycklingar.

i'm only one voice in a million and you ain't taking that from me


Jag är relativt nyhemkommen från en kort promenix i solen, efter att ha spenderat gårkvällen och natten på andra sidan älven (Grubbe). Man behöver inte ha jacka utomhus längre. Och ibland kan man ana små vårblommor på marken. Jag älskar det här. Nu ska jag fortsätta må gott i solens värmande strålar på balkongen.

Glad Påsk!

Så kan en påskmiddag se ut hos familjen B-son:


I'll tell you just how good it can be, this lazy summer

har varit på en timmes promenix med anna i solen. nu har jag suttit på ballan och ba njutit av värmen, som faktiskt börjat existera här i umeå. imorgon ska det visst bli ännu varmare, ska försöka ta vara på ett par solstrolar där innan jag drar till jobbet kl13. nu såhär efter lite påskmat ska jag ta mig en glass och ikväll blir det mest troligt ett chill påskparty på five för min del. nöjd över tillvaron? japp

ser på pippi långstrump


igår var en annorlunda dag. provjobb på sushi bar från cirka 12-17. vill ni höra hur det gick? jaaa det gick typ bra! fick stå i kassan, ta beställningar, servera, torka borden och hålla det fint i restaurangen osv. det var lite kluurigt och körigt när det kom mycket folk men väldigt väldigt skojijgt. tur att jag hade linnea vid min sida hela tiden, annars hade det blivit kaos. ska dit på lördag igeeen iallafall, hoppas verkligen att dom gillar mig och vill ha mig kvar:D efter jöbbet blev det hanna, sofie och hemmagjorda hamburgare. vidare spenderade vi kvällen tillsammans på hög i min säng. helt förträffligt. idag är det sooooool, det gör mig glad. jippi. ska nog gå på en promenad med min kusin anna, men som jag hellre kallar storasyster, och det jag ser mycket fram emoot. gla pårre!

i'll follow you into the park, through the jungle, through the dark

poladroidbilder från en hel måndag med honom, det var en bra dag. vi tog bland annat bilen till norrmjöle och kollade läget i min stuga. ikväll har jag umgåtts med min fina sofie. vi har haft det så mysigt med morötter, chips, dip, OC och hundtricket. det som händer nu är att jag ska lägga mig, för imorgon ska jag provjobba. är supeeeernervös och hoppas verkligen inte på för mycket. tydligen många provjobbare just nu. men till saken, sovgott alla!

de senaste dagarna ur iphone

hockey, kaffe och tårta

feeeeeett lång promenad med jöns

jag precis efter att jag hade klippt moi

fredag ute på klubben


robbbbban och moffa på 87-årskalas

alldeles nyss: promenad med mina hjärtan

hela livet var ett disco

nu ska jag strax ta på mig ett par dojjor och knata iväg till skolan. är man inte villig att betala mamma bensinpengar så äre konsekvenserna man får ta. behöver verkligen städa mitt rum, igen.

yes, weekend

hejhopp. råkade försova mig imorse hihi. men nu är jag bara glad för att jag har två lektioner i eftermiddag, sedan infaller tio dagars ledighet. tackar!!!!!!!!!!!!!!! nu undrar jag vad man ska göra av kvällen. menhejdå


can you lay next to her and confess your love

svenne b nationella hela dan. har ont i nacken (som vanligt). är tröööööt. det är mööörkt ute. jag är ensam här hemma. jag vill inte gå till skolan imorgon. nelly har spridit ut bomullsrondeller över hela mitt rum och jag orkar inte plocka upp dem. är på ett sådant humör då något som att stöta tån i en tröskel eller spilla mjölk skulle kunna få mig att grina. detta var vad jag hade att berätta idag. förhoppningsvis möts ni av ett positivare inlägg nästa gång ni tittar in. kisses

har ingen jävla aning om vad jag ska ha för rubrikjävel längre

svängde förbi stan idag efter skolan och kom hem med plagg. jag är supernöjd. och glad. jag älskar verkligen att shoppa. ska ta mig tid att fota dem någon dag här framöver. nu gruvar jag mig mest inför morgondagens nationella i svenska b. vi ska skriva i aproximadamente tusen timmar. det knepiga är att skriva på beställning, tycker jag. jättehemskt är det till och med. man får ju nästan panik. ska helt enkelt försöka behålla lugnet och be att jag får inspo från.. någonstans. fikat är ju dock höjdpunkten. natti alla läsare.

målade om naglarna idag


yeah 3x

jag (frisören) kapade just typ 1dm av mitt hår!!!

malin och sofie och sophie

tillsammans utgör vi en fantastisk trio. 03-07-2010.






mjau

våren börjar närma sig och det gör mig veriveri happy. igår var det ju fantastiskt varmt utomhus, åt lunch på balkongen och solade därefter (sovandes) i flera timmar. jag njöt. dock befinner jag mig i en period då skolångesten når skyhöga höjder. en ständig oro hänger över mig. projektarbetet är egentligen den största boven, vill bara få det bortgjort med det går så jäkla trögt för mig. mitt sinnestillstånd är därför lite kluvet, vet inte riktigt hur jag ska må. man skulle väl kunna sammanfatta det som att mitt humör är ganska king men att det utsätts för dippar och små (stora) ångestattacker titt som tätt. 



Let's have a toast for the douchebags

Kanye West feat. Pusha T – Runaway


never say never while you don't know

farmor och farfar har kommit till umeå! jättekul att träffa dom, händer inte varje dag. dom bor nämligen i värmland. jajemän, där har jag mina rötter kan jag berätta till de ovetande. anledningen till att jag hejar på färjestad i hockeyn till exempel. efter middag hos pappa, där jag fick redogöra för heeeela min guatemalaresa för 300:e gången, trotsade jag och sofie vädret och gick en timmespromenad. feeeett skönt. ska sova typ nu snart, godnatt och pussas. 

ps. fick lust att göra nåt sånthär nu






the world is on my side

helgen inleddes med en fantastiskt trevlig utgång, resterande tid spenderades med en väldigt fin pojke. lite iphonekamera:




my heart skipped a beat

tjenaretja. har haft en strålande dag. fick tillbaka två prov, filosofi och psykologi. vg på båda, catching! känns bra de. gjorde även bort min psykologiredovisning och har kommit en bra bit på religionen som ska in imorgon. fick ånjuta en kycklingwok a la karre till middag, förtjusande. kvällen är oplanerad. har alla möjligheter i världen att göra något skojigt av den. får se vad det blir, kanske bakar något och ser hockeyn? hejar till skillnad från alla dagens umebor på färjestad i kampen om sm-guldet, var bara tvungen att få det sagt. bra nu vet alla det också. och ytterligare en sak jag måste få sagt är att jag ska UT imorgon, något som inte sker alltför ofta numera. ser mycket fram emot tillställningen. resten av weekenden är unplanned och vad som sker får väl ödet ta och avgöra. det var allt för nu, tackobock hörs väl snart igen om jag känner mig själv rätt.



älskar mat

är typ hungrig jämt och ständigt. och när jag inte är det, vill jag ändå alltid ha något i munnen... vad är det för fel på mig? detta fick bli min lunch idag iallafall, med inspiration från flora: keso-och avokadomackor!!! guds gåva till folket. jag valde att sätta det på en lingongrova. sjukt gött. blåbär - och vaniljmüsli och ett glas mjölk på det. man tackar

5/4/2011

har under en tid varit superrrrrrröverrrrrrrtaggad på att shoppa något så det var ververiveri funny när jag bland annat hittade detta när jag var på stan igår. den marinfärgade volangbikinin är jag jättenöjd med!!! var inte ens ute efter en bikini men så var det som att den hängde och väntade på mig, lilla sötnosen. hehe..

edit: bikinin är från H&M, här i umeå, tänka sig! 


4/4/2011

åt lite smarrig lunch för ett tag sedan. har blivit fäst vid pannkakor, amerikanska sådana. så nommigt som det är, är det svårt att låta bli att laga. innan det hade jag ett väldigt lugnt och avslappnat utvecklingssamtal med kricko. nu väntar jag på att hanna ska lyfta stjärten från sin datastol i holmsund och börja röra sig mot hitåt. vi ska på stan med soffe och dessutom försöka plugga lite fillo. ikväll blir det fika hos hilda, ett litet försenat födelsedagsfirande då vi befann oss på ett flygplan påväg till the usa då den riktiga dagen infann sig.



ett PERFEKT löst ägg, kokat by me B)

sgöojslighwpeihiwrhn


dreamcatchers and feathers

igår blev det roadtrip, ända bort till... holmsund. we-ey. massa härliga damer. och godsaker satt vi och smaskade på också. josse visade då sina tatueringar(!) och jag blev verkligen inspirerad. kollade runt bland lite bilder nu. en drömfångare och en fjäder hade hon. så. himla. fint. trots att jag inte riktigt känner mig som en tatueringstjej, kan jag inte låta bli att tänka hur det skulle se ut. fjädern känns visserligen väldigt "gjord" bland unga tjejer just nu, men ack så vackert motiv. och titta drömfångaren, dör litegranna.



första april

har ÄNTLIGEN fått min externa hardie discie fixad. efter ha ställt diagnosen "fel på uttaget" så har den även fått en behandling i form av en helt ny låda. 175 kr fick jag punda ut för det.. känns riktigt värt det för nu kan jag äntligen se underbara OC igen. jippi. har verkligen hamnat på efterkälken. annars då? en oerhört händelselös fredagskväll väntar. har redan lockat håret pga ren rastlöshet/tristess. hejhoppadjö

no light without darkness

snygga ryggar

RSS 2.0