tagga storsjö!!!

igår testade vi att sätta upp vårt ENORMA tält! hahaha, det kommer få plats hur många som helst. det börjar verkligen närma sig nu, på torsdagmorgon sticker jag och fem underbara brudar! jag längtar!!!!

bild tagen från hanna. haha välkommen in typ.

vem är du i draggens skönaste klass, ns2cf?

Ni måste göra min och hannas quiz på facebook!!!! Det tog fan tre timmar att skapa den, men det vare värt för den äger:D

lördag

igår vart det kuul! efter att ha varit hos vickan och förfestat lite drog vi till röbäck(total besvikelse). men senare for vi till östermalm. där kände man igen många ansikten och ´det blev typ draag efter ett tag. vid halv två kanske, for vi till agge på lite efterfest. traskade hemåt med vickan efter närmare halv fyra. tjarå

fredag

typ lite förfest hemma hos mig, de va kuul. sedan skulle vi fara till de eegentliga festerna vilket totalfloppade. allt regnade och det sög:) aja, här är bilder från början av fredagkvällen! 

vädret(L)

det var bara att ta på sig regnjackan(och luva), hämta parrat och be om skjuts för att inte håret skulle bli fullständigt kaos till fotona jag skulle ta. ha! och såhär blev dom. inte överdrivet nöjd, men det blir man ju aldrig. till och med mamma sa "du ser lite spänd ut runt läpparna... men man blir ju aldrig riktigt bra på sådana där foton.". TACK, sa jag då. ens mamma tycker väl att man alltid är fin?! haha men sedan försäkrade hon mig om att hon tyckte jag var fin ändå. efter jag tagit korten var det ju ingen ide att försöka förhindra mitt hår att bli lockigt. jag skulle ut på ärenden. dessa skulle jag dessutom få uträtta till fots i regnkaoset! jaja, nu sitter jag här. har precis käkat felix ost och skinkpaj typ. inte så jättegott. ska fixa till mig lite (platta håret och så) för snart kommer väl hanna och jag ska hinna stryka mammas tunika typ. ikväll blire middag hos mig sedan party?! får se vad som händer helt enkelt . ciaooo

fotot som kommer finnas på legget är inte ett av dessa, utan det har jag redan lämnat på banken:)

to the windoooow

i onsdags efter att jag hade kommit hem från värmland gick jag på bio med sofie och elin bertilsson. vi såg the proposal, har velat se den länge men aldrig kommmit till skott. men nu såg vi den, och tur var väl det, för den var sjuuukaste rolig. verkligen värd pengarna tycker jag!
igår var jag med sofie och malin. vi har inte varit med varandra på jättelänge! vi hade iallafall hur mysigt som helst hemma hos sofie. vi gick på ica för att handla lite gott och sedan såg vi i taket lyser stjärnorna som jonsson hade på datorn. men det blev väldigt mycket snack och filmen fick liksom inte riktigt uppmärksamheten. vi babblade på om allt mellan himmel och jord (planerade yran lite) och när vi kände oss görtrötta så tog jag och malin våra cyklar och for hem.

idag ska jag först till stan för att ta kort i en sån där litten automat. ska nämligen byta bank och därmed göra nytt legítimation! sedan ska jag träffa alex och hanna tror jag. men så måste jag också försöka hinna svänga in på banken och lämna in lite saker, bl.a. fotot. hatar regnet. hejdaaa

vi hittade den här videon igår (som förövrigt är av riktigt dålig kvalitet, men ändå) från the proposal. asgaaaarv. så himla skön!

henriiic

min supergulliga kusinvitamin henkeboyyy. han sa hela tiden "jag tycker om dig sophieee. är det bra eller är det dåligt?". världens goaste 6-åring att mysa med!









nyheter, och dåliga sådana

inte kul:( vi åker imorgonbitti istället. det drog ut så på tiden och pappa skulle göra ett jobbesök osvosv.............

men som farmor sa(hon är alltid så klok), åker vi typ 6 i morgonbitti istället kommer vi kanske fram vid två imorgon på dagen. men skulle vi fara sent idag skulle vi ju vara framme seent inatt kanske vid 3, och då kommer man ju vara så trött och ändå sova till typ 1 på dagen! så det blir som likadant;) smaaaart va!


tjaa!

de senaste veckorna har bestått av ungar, medålders och pensionärer. lite för mycket "intressanta sevärdheter" såsom mårbacka, gammelvala, allsång, glasutställningar, tavelutställningar, linneväverier och (ja allt sådant där ni kan tänka er) för min smak. lite för mycket "inte svära - och vara en god förebild" också. men allt som allt (tro det eller ej) så har jag haft väldigt roligt och farmför allt väldigt avkopplande. men så vitt jag vet, så är jag tonåring och klarar inte av allt för mycket som är så "viktigt och intressant" som småungar(dom springer ju bara omkring) och 40plusare gör. men ack så mycket jag har lärt mig. ta bara L M ericsson och selma lagerlöf! jag kan ALLT! rena rama utbildning har det varit, jippi. haha och som farmor glatt föreslog, nu kan jag allt skryta för mina vänner att jag har varit på herrgården där selma lagerlöf växte upp och dog! coolt va?(Y) jag antar att definitionen av coolhet förändras mellan generationerna.. att fredric lämnade mig för att sticka till götet i fredags kan ju också vara värt att nämna. har fått vara den enda ungdomen här de senaste dagarna. men visst överlever man! jag känner mig som en ny människa, lite sådär en blandning av väldigt ung och gammal. vad blir man då, mån tro? jo kanske något precis man är nu. kan ju tillägga att det var jag som körde brorsan till järnävägstationen. och igår körde ajg över 10mil. tror ni era öron/ögon?! slut på pratet. imrogon drar ialalfall familjen b-son hem till umeå igen. det känns gött, men samtidigt lite småsorgligt. varför kan man ju undra, men det är inte konstigt alls eftersom vi släktingar inte ses ofta. 2 gånger om året brukar det bli. 

jag saknar mina vänner ♥ godnatt

här kommer ytterligare en bildbomb.















va ba tvungen haha:D


waterlaand!

i onsdags var min pappa, min morbror johan och min pappas kusse anders på vattenlandet i sunne. alla pappor med två barn vardera! anders minsta fick dock stanna hemma. vi var alltså sex barn och tre gubbar. där var vi från cirkus 10 på morgonen till 18. först var det soligt och jättevarmt, men senare vart det lite molningt. det var riktigt kul iaaaf och här kommer bilder!

nytt i gardddan

i måndags for jag och grabbarna (far och bror) till karlstad för att checka in stan och shoppa och såå. precis som planerat fick jag en del inhandlat!
blå tisha med tryck cubus herr
sköna pöösiga brallor m skärp upptill och knasmudd nertill (vet ej hur man bäst beskriver dessa) cubus
vitt oversize-linne monki
blått lnne monki
grått linne med bröstficka och breeda axlar monki
jeansskjorta gina

freddes keepa

smells like teen spirit - nirvanaaaa

saab

idag idag idaag! då körde jag ut på landsvägen typ två mil och sedan tillbaka. kom upp typ i 70km/h, bara för att pappa pressar mig så. shit alltså, han säger saker jag ska göra som jag egentligen inte vågar! det är den här hetingen till bil jag använder, en bil farmor och farfar har ståendes. perfa att övningsköra med, för det gör typ inget om jag kör ner i diket (vilket jag var nära att göra en gång när ja fick möte). till en början tyckte jag styrningen och kopplingen och allt var väldigt tröögt, men nog vänjer man sig. lätt att jag skulle ta me'na hem om jag fick. gullegull-saaben.

bajsfredric som inte varit snäll alls mot mig idag. han sa att han skulle slå ihjäl mig.


lite lång han blitt då

en bild på några efter begravningen av gamle elna i torsdags!

du sköna värmeeland

vädret suger hästballe och jag har tråkigt nu:(

ciao

fan vad bra lipstick jungle är alltså! skulle kunna sätta mig ner och se alla avsnitt på datorn här och nu! men det har jag inte tid med, för nu ska jag ta och packa. imorgon rullar ju bilen neråt till värmland. får se om det blir att blogga där nere något. aja, tjarå

superman

jag känner verkligen inte att det är fredag idag. inteinte! på morgonen var jag på introduktion på sjukhuset, ska ju jobba på bb senare i sommar! det var rätt kul faktsikt, fick fylla i lite papper och titta på avdelningar. och jovisst såg man nyblivna förädrar och små bebisar, jättegulligt! pappsen hämtade mig och vi åt lunch på scandic vilket var ritkigt gött. sedan ringde malin om jag kunde tänka mig jobba ensam eftermiddag idag och tsm med henne imorgon. jag sa jaaa, men vart sjukaste nervös direkt jag lagt på. haha, men det var ju i onödan för det gick verkligen jättebra. inga problem. men det var väldigt lite folk, så senare på kvällen vart det väldigt långtråkigt måste jag erkänna. nu är jag trött som fan och slocknar säkert vilken sekund som helst.... somsagt. en fredagskväll.

cool


jordgubbar

tjatjaa. dagen har spenderats med vännen malin, först stan sen jobb utanför ica. det gick helt okej, men det var riktigtriktigt mycket folk idag så det vart ingen vila inte! när vi slutade efter 22 kom jonsson och vi gick hit till lägenheten. vi hade tänkt köpa biljetter till festivalbussen, men det vart massa krångel med betalningen. vi bestämade att det nog blir mkt enklare om varje person köper sin egna biljett! dom for hem för ett tag sedan så nu sitter jag här i min ensam. och fysaaatan vad skraj ja blev nu! hahaha okej ofta, det var en fjäril :( jag hatar vekrligen sådana. uuuusch. den for under bordet! neeej nu kom den, äääckliiig! ska man ba döda den eller???
iallafall, så ska jag till sjukhuset imorgon för att få lite av introduktionen till sommarjobbet ja missade förut. 10-12 är den, så jag måste typ kliva upp tidigt. det blir oskönt, men man blir så illa tvungen. nu ska jag hoppa i säng, godnatt!

detta är när vi sålde på coop;)

nöjd tjej;)


en kväll någon gång förut. hejhej!


bajsbra

riktigt bra låt michael
 
 

the bachelorette

hejsan! nu är jag hemma igen, efter att ha varit i stugan i typ fyra dagar. vädret har ju varit super, så det kändes riktigt skönt att kunna steka där ute där man iallafall överlever! annat vare här på ballan, där man knappt kunde sitta haha.¨iallafall, kommer nog vara inne i stan nu tills jag sticker till värmland, på tisdag. får se om jag är ensam här i lägenheten eller inte, troligtvis blire nog så. kanske sitter fredric inne sitt rum också och spelar sina töntiga speel ;) justee, har övningskört en del där i norrmjöle också. och det börjar ju går ritkigt bra. motorstoppen blir färre och färre, hehe! just nu sitter jag iallafall och kollar på the bachelorette,  där jag hejar på graham och jason. dom är schnyyygga!

här är mitt hår. ni ser nog ingen större skillnad, men då kan ja berätta att utväxten är borta, det är blondare, lite kallare nyans och litte kortare . hihi.

RSS 2.0